View Full Version : Въпрос
deni.nikolova
04-23-2018, 11:36
Здравейте, въпросът ми е малко странен и е насочен главно към дамите. Наскоро приключих дълга връзка и следователно съм в така наречения "сух период". Истината е, че се оказа по-трудно отколкото си мислих :D Затова се насочих към вибратор, но някак си изпитвам срам да вляза във въпросните секс шопове и да си избера подходящ, а и не знам какво точно искам. Има ли някоя, която има такава играчка и може ли да сподели мнение, защото наистина ми е труден избора, а същевременно ми е наистина нужен :D Благодаря предварително!
Затова се насочих към вибратор, но някак си изпитвам срам да вляза във въпросните секс шопове и да си избера подходящ, а и не знам какво точно искам.Ако те е срам да отидеш в сексшоп, отиди в плод-зеленчук :D !
kremena.stefanova
04-24-2018, 10:56
Ооо ама как може да нямаш секс играчка..аз съм им страхотен фен, но и аз имам проблем с посещението на секс шоповете затова си ги поръчвам sexshop.bg Вече имам няколко играчки, но любим ми е ето този вибратор https://www.sexshop.bg/silikonov-vibrator-black-naughty-boy.html
deni.nikolova
04-25-2018, 10:15
Ооо ама как може да нямаш секс играчка..аз съм им страхотен фен, но и аз имам проблем с посещението на секс шоповете затова си ги поръчвам sexshop.bg Вече имам няколко играчки, но любим ми е ето този вибратор https://www.sexshop.bg/silikonov-vibrator-black-naughty-boy.html
хмм идеята за онлайн поръчка не е никак лоша..мисля да се възползвам. Даже още мисля още сега да разгледам сайта и да видя дали ще си харесам нещо. Благодаря ти Креми :)
anonymous908491
04-25-2018, 15:40
хмм идеята за онлайн поръчка не е никак лоша..мисля да се възползвам. Даже още мисля още сега да разгледам сайта и да видя дали ще си харесам нещо. Благодаря ти Креми :)
начална фаза на шизофрения - правиш си профил, с който задаваш въпрос, след това си правиш нов профил, от който отговаряш
начална фаза на шизофрения - правиш си профил, с който задаваш въпрос, след това си правиш нов профил, от който отговаряшВижте им никовете - име.фамилия :? ! Веднага личи че един човек ги е правил.