Влез

View Full Version : Защо няма истински мъже в България?

ShineBright
04-23-2018, 15:54
Аз съм момиче на 15 и ВЕЧЕ съм потресена от посредствеността на българския мъж!На първо място сексуално. Всеки се перчи с многото партньорки, обаче когато се окаже, че аз съм спала с много повече от него, се комплексира и ми казва, че трябвало на 15 да си девствена едва ли не. Защо - много се комплексира ли? И всеки бил големия еб*ч ама наживо друга е истината...

След това - парите. Правят се на много ербап по клубовете, но на една почивка не могат да заведат приятелките си.. И намекват и ти да дадеш пари за бензин, когато ТЕ са предложили да идете до някъде с колата. А колко пари изкарват? 95% - не достатъчно, за да имат големите претенции за каквито и да било приятелки или социални статуси.. Това сме го коментирали много пъти с приятелки и не може да си на най обикновената работа в магазин и да пишеш на момиче, което е качило много снимки във фейса с скъпи дрехи, коли и т.н.

И трето... повръща ми се от шибаната ви женственост... АЗ съм жена, дама и аз мога да съм женствена, а не ВИЕ, дето се педерастите даже по фитнесите. Бицепс, трицепс, после веждички и обезкосмяване на краката, нали? Аз съм ЗА казармата заради това, защото в днешно време няма истински мъже. В днешно време всички са разни г*йове, които ако ги види Ботев или Левски, ще се обърне в гроба.

Защо? Кой го направи? И момичета, как вие намирате истински мъже??

nqmamNervi
04-23-2018, 16:29
cool story

nevermorevon
04-23-2018, 16:46
Ама пикло, ти си на 15, нормално е да си девствена да. Какви почивки, на кино да те заведат ти е много

nevermorevon
04-23-2018, 17:02
Момиче опичай си акъла и гледай да си намериш мъж,чрез ,който да си уредиш живота мани това кой е най-големият ебач,мъжете са само стредство за постигане на целите.Нали си чувала,че една жена тръгне ли на война и цяла армия не може да я спре ;)

Стара курвенска поговорка.
Жената може да мине през цялата армия без да и мигне окото, така е ;)

Грозния
04-23-2018, 18:23
Темата е фейк, авторЪТ - също :? !

Necrologist
04-23-2018, 18:31
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/844/770/e9d.jpg

YoungBloodZ
04-23-2018, 21:12
Темата е фейк, авторЪТ - също :? !

Темата не е фейк и именно заради това не мога да опиша колко потресен съм.

В днешно време всички са разни г*йове, които ако ги види Ботев или Левски, ще се обърне в гроба.

Преди да сочиш с пръст, погледни в огледалото и си помисли дали няма да се обърнат и заради теб?

Грозния
04-23-2018, 21:50
Темата не е фейк и именно заради това не мога да опиша колко потресен съм.Темата и авторЪТ са 100% фейк! То си личи отвсякъде. Никоя 15-годишна няма да седне пише така, а и темата е жалък опит за провокация и разлайване на кучетата.

Ти пък как реши че не е фейк?

Twistedbastard
04-24-2018, 04:47
ибем ти кирливия клик бейт

radito98
04-24-2018, 08:32
Ти си на 15, а вече си потресена…

skandalno_vkusen
05-02-2018, 06:19
Цял живот да траем тъпи путки с GSM-и. Истински мъже има, мрънкачки също има, патологично недоволни също има, слепци на които всичко им е криво шото ги мързи активно да прогледат също има. Тъпи путки с достъп до интернет също има. Не намирайте това за офанзива/

HollyGolightly
05-02-2018, 13:58
Иде ми да се face palm-на толкова силно, че да си докарам сътресение.
На 15 години какви мъже търсиш 8-)

RapExotic
05-02-2018, 16:47
не може да си на най обикновената работа в магазин и да пишеш на момиче, което е качило много снимки във фейса с скъпи дрехи, коли и т.н.

Разбира се, че не може. На "истинските" мъже такива жени не им трябват. Именно за това ти се лепят боклуци.

АЗ съм жена, дама и аз мога да съм женствена

Жена може и да си се родила, но си доста далеч от дама.

haritov
05-02-2018, 17:04
Най-големия проблем на жените в България е,че аз съм само един и няма да има за всички.

пп
даже проблема може да е в световен мащаб,май трябва да се обърна към ООН

prosto_chovek
05-03-2018, 21:34
Ако темата е фейк - ми тъпо е;
Ако темата не е фейк - бахти тъпото парче, честно, то и за 15 годишна имаш прекалено малко мозъчни клетки.

С подобни разсъждения, еле па на 15, едно момиче може да стане след време най - обикновена държанка, в най - добрия случай, ако има кой да я трае. Предвид, че на 15 очакваш някой да те води на прекалено много места, означава, че таргет групата ти е доста над 15, да речем над 25. В най - общия случай, човек на 25+, би се хванал по принцип с 15 годишна, ако много му се ебе, ама не му дават малко по - големите. Сети се като каква се явяваш в този момент, ако не си фейк. Момиче, което така говори за своите изисквания, въпреки че мога да ги покрия, няма да погледна, та не да имам нещо с нея. А познавам и много други хора, които не биха.

Anonymous745
05-29-2018, 22:52
Ех жалко, че е фейк започна много обещаващо

georgi.stoikkov
06-04-2018, 14:28
Силно се надявам тази тема да е фейк..в противен случай съм потресен от децата...

sladura89
06-04-2018, 17:25
Ти на 15 години все още не знаеш пикае ли ти се е*е ли ти се, иначе тръгнала да съди и да критикува, като искаш нещо трябва и ти да предлагаш нещо, ти какво предложи? :)

LoadRunner
06-04-2018, 20:25
Старата курвенска поговорка ми я е казал мъж и то не къв да е мъж.Жената може да мине през мъжете по много начини ;)

А на мъжа не му трябват много начини да мине през една жена, прав десен в носа и алиби от приятел, просто и ефективно. После не на дискотека да дефилираш, не на кафе да позираш, ами и от вас ше те е срам да си покажеш носа.

Темата хич няма да я коментирам, всичко това си е вярно но жените са същите клишета и то много по-зле, бедни като мишки ама гримирани с най-скъпия грим и една торба с лъжи.

Грозния
06-04-2018, 20:45
А на мъжа не му трябват много начини да мине през една жена, прав десен в носа и алиби от приятел, просто и ефективно.Защо толкова грубо - да не сме в каменната ера?!
Има други съвременни начини, при това напълно законни. Пазарна икономика сме все пак - с пари всичко става 8) !

paradosou
07-03-2018, 22:18
trollllllllllinggg ;d

TrollFactory
07-04-2018, 07:58
Аз всъщност бих поздравил "15 годишната авторка", че знае как да пише на кирилица, къде да поставя препинателни знаци и как да разбива смисълено мисълта си на параграфи. За дсъжаление провокацията не е успешна именно поради това. Следващия път да се пусне максимално неграмотно или направо на маймуница и току виж номерът да мине, че да му се вържат не само дебилите тук. Тогава мненията ще са действително интересни.

dexofen
07-04-2018, 17:47
Оф че рядка тъпня. Авторката, като не ти харесват мъжете, ходи с жени. Ако и те не ти харесват, отиди на село, намери някоя по-едро куче, магаре или ако и ти си дебела и едра - кон. (може и прасе, че да е по-сходно) и от там нататък знаеш как се прави. Ако ти не знаеш, то ще знае. Баси к*рвите на 15 ше ми обясняа за мъже истински....
То пък жените сте едни истински... само гледате кой да ви оправи и за колко. Простотията не зависи от пол.