PDA

View Full Version : как да споделя с майка ми че съм лесбийка ...

ezxe
04-26-2018, 14:54
Здравейте, аз съм момиче на 17 години.
Когато бях на 15 започнах да защитавам и подкрепям хомосексуалните майка ми го приемаше нормално,но от 2 години вече ме измъчва това, че не мога да го споделя не знам как ... искам да го споделя с някого от семейството ми..всички мои приятели знаят те ме подкрепят, никой не се държи лошо с мен дори съучениците ми, които са хомофоби те също ме приемат такава каквато съм и се разбирам и с тях..но ми тежи, че не мога да го споделя с никого от семейството ми.. защото ме е страх от реакцията им..сестра ми е хомофоб тя е със 7 години по голяма от мен има и дете, когато това дете се роди аз започнах да повтарям, че не искам да имам деца и че не искам да имам и мъж че искам да съм сама и майка ми си направи шега с мен и ми каза "ти ще си намериш приятелка" аз не знаех какво да отговоря и започнах да се смея и казха не ужас ..и тя продължи да се смее след няколко дни на сестра ми приятеля си дойде от работа и ме попита "какво става има ли гаджета" и майка ми каза "тя жени харесва" и пак се засмя..и след около седмица започна да говори с мен за момчета които познавам ...един вид докато ми говори за това че съм харесвала момичета започва да ми говори и за момчета не мога да разбера намеква ли ми, че знае че съм лесбийка или се шегува с мен ...аз започнах да и говоря че искам да се подстрижа късно тя ми каза че съм имала хубава коса и че това вече е прекалено ..след това видя, че съм споделяла снимки на лесбийки и ми каза, че прекалявам с тази подкрепа която им давам и ми се кара ..на мен ми става още по трудно .. и не знам какво се случва не знам дали знае ...и как да и кажа ако не го знае как да и споделя поне на нея ... много ми тежи и не издържам вече .....моля ви за съвети ...да и споделя ли ..как и дали изобщо ще е добра идея да и казвам ...и според вас знае ли ....благодаря ви предварително ^^

HollyGolightly
04-27-2018, 02:43
Стига сте лепили етикети на хората, тая хомофоб, другата и тя, изобщо знаеш ли какво означава тази дума. Това, че някой не е съгласен с избора ти на живот, не го прави хомофоб.
А ти след като си разбрала чак на 15, че си падаш по жени, никаква лесбийка не си
https://www.youtube.com/watch?v=JJ5xVDmnAnI

Mihrishah_valide_sultan
04-27-2018, 15:45
Може просто да седнеш и да поговориш с нея на 4 очи.Тя ти е майка и да ,и е трудно ще застане зад избора ти.

NissaN
05-01-2018, 15:16
Не знам ама не дай си Боже ако сина ми е педал ще го убия. Мисълта ми е че майкати може да не приеме това с добро

Necrologist
05-01-2018, 15:31
Не знам ама не дай си Боже ако сина ми е педал ще го убия.

С тва твое разсъждение не само педал ще стане, ами и пишката ще си отреже.