PDA

View Full Version : според вас какъв ми е проблема?

obyrrkanata
05-08-2018, 22:08
Здравейте,
ходя с приятеля си от 4 години, което си е много време и сме на 24 години и наистина много го обичам, но ме е страх да заживеем заедно. И не знам оправдан ли е страха ми? Чувствам че не съм готова, но той се чувства обиден и мисли, че не го обичам. Никога няма да бъда готова сигурно имам страх от обвързване и като цяло съм си нерешителен човек. Мислите ли че трябва да изчакам с риск никога да не бъда готова или трябва насила да заживея с него

HollyGolightly
05-08-2018, 22:20
Това, че никога няма да си готова не е точно така. Ще дойде време, когато и ти ще го искаш.
Иначе според мен много добре знаеш какво точно те спира и защо не искаш да живееш с него, просто не желаеш да си го признаеш дори на себе си.

Necrologist
05-08-2018, 23:12
4 години закачки мисля, че са достатъчни и за двама ви.
Защо те е страх да заживеете заедно?

filmimilmi
05-10-2018, 12:45
Сигурно не го обичаш чак толкова много. Иначе щеше да си по-смела.
А иначе за това, че си на 24 и си толкова тъпа, че да питаш непознати деца по форумите дали трябва да си лягаш с някого насила няма лек.

kinkygirl
05-28-2018, 13:20
Не се насилвай. От личен опит ти казвам , а и може би всеки друг че да живееш с човекът, когото обичаш е нещо страхотно. Помисли сама за себе си какво те спира и го изясни , опитай да заживеете може да ви се получи :) Ако никога не опиташ, няма как да знаеш

kompleksar
05-28-2018, 15:59
Сигурно не го обичаш чак толкова много. Иначе щеше да си по-смела.
А иначе за това, че си на 24 и си толкова тъпа, че да питаш непознати деца по форумите дали трябва да си лягаш с някого насила няма лек.

:razz: :razz: