PDA

View Full Version : Забавни бисери и случки от училище

Annelies1929
05-16-2018, 13:11
Здравейте, правя тази тема, понеже старата е... абе, не е писано в нея от времето на баба ми. :D
Първи час в новото училище на 15-ти с новата класна и тя си говори нещата там (уж ни приветства) и по едно време спомена нещо за с*ксуалността и целият клас избухна в смях, а тя жената ''Ох, забравих, че като чуят за с*кс и тийнейджърите се смеят.'', при което ми стана любимка веднага.
''Значи тестовете са много тъпо нещо. Идиоти са ги измислили и идиоти карат учениците си да ги правят. За какво ви е да правите тестове по музика?" и на следващия час ''Абе, ще взема да ви пусна аз едно тестче.'' - господина ни по музика, който е малко хахо (не ми вярвайте, хич не е малко).
15-ти май... абитуриентски балове... в старото ми училище това беше равно на ''ще броим до 12 и ще обиколим 2-3 пъти на центъра с колата на тате, за да сме г*зарчета'', а в новото е ''ще хвърляме салфетки, болнични бележки (ама защо да им лепнем печат, че да се радват хората после?), 100 доларови банкноти с ликът на господина ни по физическо и очила, ще гърмим шампанско и заливаме кой където сварим'', а тази сутрин (16-ти) се явиха всички випуски 2018 пред училището и брояха до 12 по не-знам-си-колко-пъти, после си доведоха и някакъв оркестър (8 циганета) и в задния двор на училището си направиха дискотека, като после го обърнаха на право хоро. В чудо се видяха персонала, ама поне на нас ни беше кеф.
Класната ни каза, че от минали години имала випуски, които залели 1-ви етаж с шампанско, съответно не са им дали дипломите, докато не са събрали пари за боя. А друга история е, че са се събрали с колите (влезли от задния вход за персонала) и си сложили шатричка, като пичове скарата с кебапчетата, бирата, чалгата (единственото, което не ми хареса в цялата история) и са си се кефели хората. Това са ми идолите вече. :D
Чакам да споделите и вие. :D

Грозния
05-16-2018, 18:58
Здрасти Друмлюк - такава тема вече има!
:?

kompleksar
05-16-2018, 19:34
Аз предлагам да се поднови?
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/359078-%D0%A3%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D 0%B8-%D0%91%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8/page133