View Full Version : Имам приятел а харесвам друг
Ana.ivanova02
05-18-2018, 17:31
Аз съм момиче на 18 години. Имам си приятел от 6 месеца а очаквах да се съберем от 2 години,и когато най-накрая го имам,започнах да изпитвам чувствам към едно момче от моя клас. Обичам приятеля ми но (пеперудите в стомаха) не се появяват при него а когато видя момчето от моя клас. Проблема е че момчето от моя клас знае за приятеля ми и сигурно за това не би се занимавал с мен. От скоро време започнахме много да общуваме и така. Мисля че има някакви чувства към мен но не съм сигурна защото живеем в съвсем различни светове но пак си намираме теми за разговор. Тей като неговата пратовчедка е най-добрата ми приятелка и е в нашия клас, следователно постоянно е с нас и с него не можем да останем сами,мисля да го поканя на концерта на любимия ни рапър за да видя как ще си изкараме и какво ще стане. Въпроса ми е дали има смисъл да опитвам с него след като си имам приятел който няма много време за мен.Искам и някакъв съвет как да разбера дали има чувства за да го поканя на концерта. Благодаря предварително :)
Ти не си наясно какво искаш.
Necrologist
05-18-2018, 20:31
Е, първо зарежи сегашния си приятел, че иначе има шанс да излезнеш като "жена с безразборни сексуални връзки, склонна към изневери, измами и номера".
Според това, което си написала:
1. Между теб и приятеля ти вече няма тръпка/пламак/привличане/химия и т.н.
2. Имаш силни чувства към другото момче.
3. Новият има време за теб, а приятелят ти(бъдещ бивш) - няма.
Ако нещата стоят така както си ги представила, явно нито ти, нито приятеля ти искате връзката ви да продължи.
Е, първо зарежи сегашния си приятел, че иначе има шанс да излезнеш като "жена с безразборни сексуални връзки, склонна към изневери, измами и номера".Без значение какво прави, рискът да се окаже такава е доста голям :D !
Като всички останали :? !
Прави секс и с двамата. С който ти хареса повече - с него тръгни
Помисли си какво точно искаш...
qkataa_123
05-21-2018, 08:08
просто не знаеш какво искаш като цяло и още явно не си готова за сериозна връзка
Аз ги попитал за тройка. Докато те чукат... да се гледат един друг в очите и който има по-страшен поглед - с него ще съм след като ми свършат на лицето.
gabriella22
05-25-2018, 19:12
Според мен си помисли хубаво. Ако наистина сегашният ти приятел не отделя време за теб, по-добре приключи с тази връзка. Ако наистина искаше нормални отношения с теб, все пак щеше да намери някакво време. Успех!
Ana.ivanova02
05-27-2018, 09:11
Ами той сам прекрати връзката