View Full Version : С чехли или боси се къпете у дома?
Когато се къпете у вас, използвате ли джапанки или чехли в банята или се къпете боси? А когато сте на друго място, напр. хотел или т.н. ? Като цяло, споделете мнението си по въпроса. :) :) :)
Винаги с джапанки, във всяка баня!
xXxAngerfisTxXx
05-20-2018, 07:17
къпя се с мойте puma drift cat 5 carbon
къпя се с мойте puma drift cat 5 carbon
:D :D :D Добър избор :D :D :D
Странно е, че в тийн форум, отговорите са по-малко лигави, отколкото в други :D Казвайте още де, ама real :P
Necrologist
05-20-2018, 17:18
Странно е, че в тийн форум, отговорите са по-малко лигави, отколкото в други :D Казвайте още де, ама real :P
Ти някакъв двоен агент ли си? В колко форума си пуснал подобна тема?
Ти някакъв двоен агент ли си? В колко форума си пуснал подобна тема?
Отдавна в един :D :D :D xD Ама я зарязаха. :_
kompleksar
05-20-2018, 17:49
Този форум отдавна не е тийн, всъщност отдавна няма тийн форуми. Сега тийновете обитават Facebook, Instagram, Snapchat и там другите простотии.
anonymous908491
05-20-2018, 18:00
Този форум отдавна не е тийн
миналата седмица влезна една 20 годишна
май това беше най-младия потребител за последните две години
Този форум отдавна не е тийн, всъщност отдавна няма тийн форуми. Сега тийновете обитават Facebook, Instagram, Snapchat и там другите простотии.
Съвсем си прав. Дажее и пре-тийновете :D Най-вече гледам снапчата е модерен с онея кучешки маски :D :D :D
миналата седмица влезна една 20 годишна
май това беше най-младия потребител за последните две години
Ем то и аз, тогава ще да съм млад, само с 2 години повече от нея :D :D :D :D Остаряхме "тийновете" :D
Катоо помня едно времее колко много домашнии имаше в този форум тука, даже помня един ми беше обяснил една задача и имах 6 после (ако някой се познае, благодаря му :D )
kompleksar
05-20-2018, 20:03
Хубаво време е било. Сега всичко е прекалено еднообразно и малоумно. Или поне 14-15 годишните кучки и балъчетата, запълнили мрежите и не само, придават такава маска.
Necrologist
05-20-2018, 20:14
Хубаво време е било. Сега всичко е прекалено еднообразно и малоумно. Или поне 14-15 годишните кучки и балъчетата, запълнили мрежите и не само, придават такава маска.
Щом си казал.
http://prikachi.com/images/914/9331914l.png
Е то нямаа нищо лошо човеек да се полигавии малко :DDDDDDD (NYAN NYAN NYAN - яко :D)
Ама сегашните повечето са едни по-различни лигавяния, може би просто са друго поколение с други характеристики, а ние остаряваме. :D
kompleksar
05-20-2018, 20:29
Щом си казал.
http://prikachi.com/images/914/9331914l.png
Не те разбрах ?
Necrologist
05-20-2018, 20:35
Не те разбрах ?
Лошо.
kosharata
06-06-2018, 22:28
Аз обичам да се къпя с дрехи това ми е фетиш, ако има и други може да ми драснете. :)
Аз обичам да се къпя с дрехи това ми е фетиш, ако има и други може да ми драснете. :)
Niceee и аз така. Бос ама с дрехи :D
Marinela_D
10-18-2018, 02:23
Боса. Чехлите после да не мокря като излезна от банята.
Jikataxaxa
10-22-2018, 12:05
Ее бос задължително :D С чехли не ми е гот :D
anonymous1043668
10-22-2018, 12:11
С джапанки, че на няколко пъти да се пребия в банята 8-)
Задължително навсякъде с чехли.