Влез

View Full Version : Да го зарежа ли?

sweet6
05-25-2018, 02:03
Здравейте! На 21 съм. Преди три години приключих сериозна връзка и оттогава не съм изпитвала нищо към никого. Преди два месеца се запознах с едно момче и осъзнах , че нога да чувствам отново , а не съм просто робот без сърце. Излизахме заедно , забавлявахме се и общо взето си прекарвахме много добре и осъзнах , че се влюбвам. Но той се държи странно. Беше ми казал , че е щастлив , когато е с мен и че преди винаги е имал връзки само за една нощ , а аз съм различна. Но има периоди в които не ме търси с дни и като цяло сякаш не се интересува от мен. После ме търси и така . Това всичко влияе на настроението ми , разбира се. Поговорих с него и ми каза , че просто не е свикнал и не е готов за сериозна връзка и че аз имам големи очаквания и съм права за тях , но той не може да ги покрие. И след това си помислих , че всичко приключи след което пак ме търсеше и ми пишеше. Сега от пет дена нито ми е звънял , нито писал. Знам , че ще кажете да прекратя всичко , но след като се влюбих какво да направя?

Грозния
05-25-2018, 09:03
Май няма нищо, което да ви свързва - дори секс.

gabriella22
05-25-2018, 19:02
Според мен, щом не може да покрие очакванията ти-не си струва. Влюбила си се, да, но има ли смисъл, когато отсреща това не е така? Помисли си, според мен този човек няма да се промени, просто ти не заслужаваш това. Ти си избираш! :) Успех!

kinkygirl
05-28-2018, 13:17
Просто бъди смела. За съжаление вече момчетата очакват от нас, ние да ги побутваме,ние да действаме и да дерзаем. Сложи картите на масата и му кажи прямо какво искаш - кажи му ,, виж имам нещо към теб, искам да съм с теб " и тн. Не си губи времето. Като не стане, стане, поне няма да се мъчиш и да ти тежи. В крайна сметка сами си го правим , спри да седиш и да се чудиш ама ще ти пише ли що не ти пише сега и тем подобни.Направи го.Действай :)

Amateur
06-14-2018, 22:03
Бий му шута!