sweet6
05-25-2018, 02:03
Здравейте! На 21 съм. Преди три години приключих сериозна връзка и оттогава не съм изпитвала нищо към никого. Преди два месеца се запознах с едно момче и осъзнах , че нога да чувствам отново , а не съм просто робот без сърце. Излизахме заедно , забавлявахме се и общо взето си прекарвахме много добре и осъзнах , че се влюбвам. Но той се държи странно. Беше ми казал , че е щастлив , когато е с мен и че преди винаги е имал връзки само за една нощ , а аз съм различна. Но има периоди в които не ме търси с дни и като цяло сякаш не се интересува от мен. После ме търси и така . Това всичко влияе на настроението ми , разбира се. Поговорих с него и ми каза , че просто не е свикнал и не е готов за сериозна връзка и че аз имам големи очаквания и съм права за тях , но той не може да ги покрие. И след това си помислих , че всичко приключи след което пак ме търсеше и ми пишеше. Сега от пет дена нито ми е звънял , нито писал. Знам , че ще кажете да прекратя всичко , но след като се влюбих какво да направя?