PDA

View Full Version : Може да ви се стори малко глупаво.

priatel123
05-26-2018, 23:11
Здравейте! Имам един въпрос, който може би ще ви се стори глупав. Обмисляме с момиче, което е девствено да правим любов, но как да я отворя - с кондом или на голо, но ме е страх да не го извадя на време и да стане беля. Казвали са ми, че с кондом няма много голямо удоволствие, но не ги слушам. Между другото и двамата сме на 14 години, но според мен няма значение възрастта, щом и двамата се чувстваме готови и психически и физиологически ! Питам от любопитство, но моля сериозни отговори :).

NissaN
05-26-2018, 23:14
Давай на голо

Грозния
05-27-2018, 14:15
Използвайте презерватив много ясно!

eva269
05-27-2018, 19:17
Не смятам, че е дошло времето, но щом сте решили добре. Разбира се трябва да е с презерватив, не можеш да рискувате здравето си и един потенциален живот заради удоволствието.

priatel123
05-27-2018, 19:59
Не смятам, че е дошло времето, но щом сте решили добре. Разбира се трябва да е с презерватив, не можеш да рискувате здравето си и един потенциален живот заради удоволствието.

Принципно физиологически и психически трябва да сме готови, възрастта няма значение, щом Е ЛЮБОВ :).

kompleksar
05-27-2018, 21:41
Принципно физиологически и психически трябва да сме готови, възрастта няма значение, щом Е ЛЮБОВ :).

А вие дали сте сигурни, че се обичате? :razz: С презерватив, естествено, освен ако не искате да имате некой изрод като Грозния