PDA

View Full Version : Момичето което харесвам си има гадже (ще може ли да ми върже?)

NeSeSeshtamZaNick
06-09-2018, 18:34
Здравейте, аз съм момче (мисля че сте разбрали от заглавието), на 14г. и много харесвам едно момиче, името и няма да кажа затова ще я наречем просто случайна.
Та така случайна аз видях и я харесах исках името и от една приятелка, даде ми го тя и останах с надеждата да вида случайна утре пак. Никъде не я видях даже малко закъснях (за вечерния час) видях приятелката ми и я попитах: Къде е случайна? Тя ми отговори че не е от нашия град, но не се занимавай с нея приятел си има! Но надежда аз не загубих.
Още същата вечер я добавих в фейса.... не след дълго ме добави тя и мен ме досрамя, и тъка не и писах.

Историята свършва тук само че за помощ моля (идеи може би)

HollyGolightly
06-10-2018, 05:33
Не

dvt32
06-25-2018, 22:17
Здравейте, аз съм момче (мисля че сте разбрали от заглавието), на 14г. и много харесвам едно момиче, името и няма да кажа затова ще я наречем просто случайна.
Та така случайна аз видях и я харесах исках името и от една приятелка, даде ми го тя и останах с надеждата да вида случайна утре пак. Никъде не я видях даже малко закъснях (за вечерния час) видях приятелката ми и я попитах: Къде е случайна? Тя ми отговори че не е от нашия град, но не се занимавай с нея приятел си има! Но надежда аз не загубих.
Още същата вечер я добавих в фейса.... не след дълго ме добави тя и мен ме досрамя, и тъка не и писах.

Историята свършва тук само че за помощ моля (идеи може би)
Ако наистина си има приятел - най-добре не се занимавай с нея (занимавай се и с други момичета). :)

Все пак имай предвид, че на тази възраст едва ли връзката й ще продължи дълго (кой знае, възможно е, но в повечето случаи не) - пак можеш да й пишеш, когато/ако това се случи.

tochko
06-26-2018, 08:21
Не карай момичето да зарязва друг заради теб, за да не и стане навик и ти да си в положението на оставен.