View Full Version : Рисковете да си го напълна с парафин
Не, че не съм си доволен от размера, но колкото повече по добре. Решил съм да си напълна Патката с парафин. Един колега където си е сложил ми обясни тънкостите как става и бях на 100% навит, но после ми каза че след някоя друга година трябва парафина да се махне, а това е много болезнено (цепиш си к. ура като кренвирш) та за момента това ме дели от пратка голяма и дебела като бутилка 500мл от кока кола. Моля дайте мнения и съвети.
Недей да го правиш, защото може да останеш съвсем без патка :? !
Necrologist
06-14-2018, 08:10
И да си го напомпаш с парафин пак ш те помпят отзад.
Fisherman
06-14-2018, 10:32
ако искаш да стане черен и да падне давай
Fisherman
06-14-2018, 10:33
преди тва си снимай кура да ти се смееме
И да си го напомпаш с парафин пак ш те помпят отзад.
Като сложа парафина ела да го пробвам в гъза ти, да та е*а в спамещия педера*с.
А вярно ли е че след година трябва парафина да се махне или смени а това било болезнено
Лекари не инжектират парафин в пениса, не си правете илюзии. Изобщо няма процедура от естетическата медицина, която да използва инжектиране на парафин в пениса. Ако стане нещо, а то ще стане, въпросът е кога, ще се наложи спешна хирургична интервенция, при която ще бъде изваден парафина, отстранена кожата, а пенисът ще се "погребе" за известно време в скротума, за да може да се възстанови кожата. Това разбира се е добрият вариант. Не слушай оная дето е била с няколко момчета с парафин. :D
kosharata
07-01-2018, 21:24
Ако не се обичаш ръгай парафин, колкото носи после му забий един фитил и ще свети в тъмното. Не се излагай с тези глупости дори преди време даваха за някакви затворници,които се бяха напомпали та инфекции проблеми. Аз лично ти предлагам да мислиш с горната глава, че долната е изтрещяла нещо и между другото 17 сантима си е супер.