View Full Version : Проблем
На 18 години съм и имам приятелка от доста време но когато правим секс аз свършвам много бързо 3-4 минути .. кажете ми какво мога да направя някакви съвети техники или нещо което би ми помогнало предпочитам ако кма вариянт да е без хапчета или някакви лекарства и тем подобни .. но в краен случай бих прибегнал и към тях ..
anonymous1043668
07-06-2018, 22:37
Не прави секс превъзбуден. :) Също така не бързай. Само това мога да те посъветвам...
На 18 години съм и имам приятелка от доста време но когато правим секс аз свършвам много бързо 3-4 минути .. кажете ми какво мога да направя някакви съвети техники или нещо което би ми помогнало...Най-старото, просто, евтино и изпитано средство е да си удариш една бърза чикия 2-3 часа преди да правите секс с твойта.
След това ще свършиш доста по-бавно.
HollyGolightly
07-11-2018, 01:50
Повторението е майка на знанието...и на други неща
Най-старото, просто, евтино и изпитано средство е да си удариш една бърза чикия 2-3 часа преди да правите секс с твойта.
След това ще свършиш доста по-бавно.
Дам, това е най-ефективно и най-просто като опция.
Др. вариант е да ползваш нещо от типа на дюрекс перформа. В тази серия Перформа в лубрикантите и презервативите има бензокаин, който като локален анестетик понижава повърхностната чувствителност на кожата, сиреч пишока ти няма да усеща толкова много от стимулацията. :D
ge6aaaa3
07-11-2018, 20:31
Кви ли не глупости му предложихте, но не и най-доброто... :д за орален да сте чували? Ако не сте - сменяйте гаджетата.