PDA

View Full Version : Помощ за спорт

nia2012
07-08-2018, 00:31
Здравейте!
Сега като е дошло лятото и нямаме училище, ми се отвори свободно време и искам да се захвана със спорт. Честно казано за моите 160см 63,5кг не изглеждат добре, особено около коремчето ми. Пък и приятелките ми не са по-добре в това отношение. Чудим се с какво да се захванем, за да не сме вече залепени за дивана. Мен лично ме е страх от бойните изкуства да не би случайно да ме накарат наистина да се бия с някого. Не искаме и на плуване да ходим защото много лесно си намираме извинения точно за този спорт. Искам мнението на хора, които се занимават с нещо и могат да ми дадат съвет за спорта, който практикуват.

Anonymous96
07-08-2018, 06:48
Щом питаш и за приятелките ти, това означава, че те също "търсят" спорт, т.с имаш с кой да си измисляш оправдания (оф ама тоя спорт топката е много голяма , тоя спорт е много груб..) и от там едва ли ще има голям ефект, хващаш се сама, намираш си някой готино момче, което да тренира баскетбол примерно започваш да тренираш с него и така , никое момче не би отказало момиче за компания, успех
.

anonymous1043668
07-08-2018, 06:53
Не ставаш ли малко капризен/на за спортове, за да не ти се присмиват ти репоръчвам да правиш прости упражнения вкъщи (напр. коремни преси) след това може да отидеш на по лек сорт (като йога). Аз тренирам бойно изкуство и съм тренилара плуване, и ти гарантирам че избягваш спортовете, които ти дават резултата който ти искаш..

dexofen
07-08-2018, 08:30
Момиче ли си, момче ли си.... иди че разбери... Има бойни изкуства, дето няма да те карат да биеш никого. Що не помислиш за танци? Др вариант е да си вземеш някое по-едро куче.

Грозния
07-08-2018, 10:33
Честно казано за моите 160см 63,5кг не изглеждат добре, особено около коремчето ми. Пък и приятелките ми не са по-добре в това отношение. Чудим се с какво да се захванем, за да не сме вече залепени за дивана. С 99% сигурност, авторът е жена.
За твоя ръст и килограми, мисля че отиваш към затлъстяване.

tori
07-08-2018, 13:45
Защо не се захванете да тичате на някой стадион? В София, когато живеех за малко, ходех да тичам на стадиона на НСА - достъпен е за външно ползване и ми беше на 10-15 мин пеша. Имаше и достатъчно място да се правят упражнения за разгряване, имаше място да си оставиш телефона/мп3то и най-големия плюс - навън е и хем е слънчево, хем дишаш малко по-чист въздух, отколкото във непроветрена зала или фитнес. А и настилката е добра, така че не си ебаваш майката по паркове и алеи.
Изобщо е добре да си навън, това ми е мисълта. Спортно ориентиране има, което пак е хубаво, щото си навън. Планинарство, плуване...
А ако имаш и приятели, където да се захванете заедно, поне не си сама и можете да използвате тая енергия, където сега я ползвате да си търсите оправдание, за по-адекватното надъхване един-друг. А и ако си вземате гаджетата, секса след тфенировка е доста по-приятен.
Пък ако имате някой с кола, може да си организирате и ходене по планините сами - Мусала примерно е приятна за изкачване, Рилските езера са красиви, Орлово око ама не с джип, ми пеша... Тези места ще ви надъхват с гледка, освен да ви вадят от вас. И дори не са кой знае каква инвестиция. Въпросът е да не се вреш някъде да дишаш лайна, а да си навън, докато е добро времето и позволява.

ةتشضل انزفث
07-14-2018, 12:55
Защо не се захванете да тичате на някой стадион? В София, когато живеех за малко, ходех да тичам на стадиона на НСА - достъпен е за външно ползване и ми беше на 10-15 мин пеша. Имаше и достатъчно място да се правят упражнения за разгряване, имаше място да си оставиш телефона/мп3то и най-големия плюс - навън е и хем е слънчево, хем дишаш малко по-чист въздух, отколкото във непроветрена зала или фитнес. А и настилката е добра, така че не си ебаваш майката по паркове и алеи.
Изобщо е добре да си навън, това ми е мисълта. Спортно ориентиране има, което пак е хубаво, щото си навън. Планинарство, плуване...
А ако имаш и приятели, където да се захванете заедно, поне не си сама и можете да използвате тая енергия, където сега я ползвате да си търсите оправдание, за по-адекватното надъхване един-друг. А и ако си вземате гаджетата, секса след тфенировка е доста по-приятен.
Пък ако имате някой с кола, може да си организирате и ходене по планините сами - Мусала примерно е приятна за изкачване, Рилските езера са красиви, Орлово око ама не с джип, ми пеша... Тези места ще ви надъхват с гледка, освен да ви вадят от вас. И дори не са кой знае каква инвестиция. Въпросът е да не се вреш някъде да дишаш лайна, а да си навън, докато е добро времето и позволява.

Плуване и лостове също са оферта.

slun4ice_90
07-14-2018, 18:30
Момиче ли си, момче ли си.... иди че разбери... Има бойни изкуства, дето няма да те карат да биеш никого. Що не помислиш за танци? Др вариант е да си вземеш някое по-едро куче.

Защо,е аз обичам да се бия ;д ;д Хубаво е да те научат да се отбраняваш!!!Аз харесвам бокс... :):)

Gagarinn
07-14-2018, 23:16
Според мен се захвани с лека атлетика, от този спорт започва всичко. А и няма да те бият. :)