View Full Version : Да се променя ли заради него
Ana.ivanova02
07-08-2018, 08:51
Здравейте! Моята история е следната: Аз съм момиче на 17 и от доста време харесвам едно момче. Един ден събрах смелост и му писах,така станаха нещата и се събрахме,но не след дълго време му споделих че имам проблеми с родителите ми. Когато му споделих той си направи извода че с времето съм щяла да пропадна и така нататък. За това той сметна за редно че е по-добре да се разделим,и така стана. Но вече доста време не мога да спра да мисля за него....та взех мерките да се променя към много по-добро за да му докажа че не е възможно да пропадна. Та въпроса ми е дали си струва и дали е възможно да имам отново шанс с него
anonymous1043668
07-08-2018, 09:19
Такива идиоти като него, дори и да се промениш, той пак ще намери друго оправдание да се разделите, хвани живота си в ръце, продължи напред, ще срещнеш някой хиляди пъти по добър.Totally не си струва. Такива ще минат и заминат..
iordanov01
07-08-2018, 14:10
От къв зор ще се променяш заради някой? Окей, обичаш го явно много, но щом той не те харесва такава, каквато си, не мисля, че това е твой проблем. Както каза FuzzyDesertPaw толкова много ще има още..
HollyGolightly
07-08-2018, 15:41
Какво има да се променяш, той не ти е казал че не иска да сте заедно заради това, което си сега, а за това което някой ден може да станеш.
Накратко казано си е намерил причина да те зареже
Това са детски глупости, радвай се на лятната си ваканция и не се занимавай с този.
TrollFactory
07-09-2018, 07:22
но не след дълго време му споделих че имам проблеми с родителите ми. Когато му споделих той си направи извода че с времето съм щяла да пропадна и така нататък. За това той сметна за редно че е по-добре да се разделим,и така стана.
И какви са му доводите за това, че така било редно? Нека ти го кажа направо:
Ти си му споделила семейната драма, а той ти се е изплюл в лицето.
Искал е просто да те мине. Преценил е и, че си много наивна и може, просто ей така за спорта, да ти се подиграе в края. И за целта като пълен боклук е използвал точно най-тежките неща, които си му споделила за себе си.