Влез

View Full Version : Нудизма в училище

Babyto dol
07-16-2018, 14:43
Здравейте,аз съм момиче на 16 и завърших 9 клас.От скоро преминах в гимназия и всичко е супер,уча добре и всичко.Проблема е че съм отгледана в семейство на нудисти и за мен голотата не е проблем.В края ня годината когато беше адски топло и да,аз започнах последните дни да си разкопчавам ризката на униформата изцяло а никога не нося сутиен.Цицките ми са големички но са и стегнати и кръгли като гръдната ми обиколка е 105 см.Само зърната ми са доста изпъкнали но като цяло изглеждам добре.в мига в който си разкопчея ризката и всички ме зяпват.Не спират постоянно да си говорят всякакви неща за мен за, циците ми ,дали пускам безплатно,девствена ли съм (съм),колко съм дълбока и др.Пипат ме и по дупето защото и то е големичко.
Наричат ме курва и ако остана с разкопчана ризка и през някой час започват да ми стискат гърдите а понякога пускат и кърма(от което малко ми е неудобно).Въпроса ми е вие бихте ли приели това в вашия клас и струва ли ви се странно.Въпроса ми е към момчетата на моя възраст но всички можете да дадете и пълно мнение за мен!!проблема ми не е подигравка, аз имам истински проблем.Благодаря предварително.

NomNomNom
07-16-2018, 17:29
бате, голям мъж си, още за майка си мечтаеш

dexofen
07-16-2018, 17:57
:D :D :D :D :D :D :D :D :D баси трола.... то само ника...
Тва е по-скоро за сподели.нет и други подобни. btw редно беше да има и доказателствен материал, как да разберем сега дали не ни лъжеш за тези пищни размери.... И кърма пускат гърдите ти казваш... интересно..., като ги стиснат и те пускат ей така от нищото?

kazanovich
07-16-2018, 20:31
Ей, комедиант :D :D Отдавна не се бях смял така, баце :D :D Къв тряа да си, че да я съчиниш тая простотия... Ей, кви хора има, де*ба. :D

Anonymous96
07-17-2018, 05:08
ходи на психиатър.

Adriancho1312
07-30-2018, 18:51
Искашли да ти помогна на лично съобщение