Babyto dol
07-16-2018, 14:43
Здравейте,аз съм момиче на 16 и завърших 9 клас.От скоро преминах в гимназия и всичко е супер,уча добре и всичко.Проблема е че съм отгледана в семейство на нудисти и за мен голотата не е проблем.В края ня годината когато беше адски топло и да,аз започнах последните дни да си разкопчавам ризката на униформата изцяло а никога не нося сутиен.Цицките ми са големички но са и стегнати и кръгли като гръдната ми обиколка е 105 см.Само зърната ми са доста изпъкнали но като цяло изглеждам добре.в мига в който си разкопчея ризката и всички ме зяпват.Не спират постоянно да си говорят всякакви неща за мен за, циците ми ,дали пускам безплатно,девствена ли съм (съм),колко съм дълбока и др.Пипат ме и по дупето защото и то е големичко.
Наричат ме курва и ако остана с разкопчана ризка и през някой час започват да ми стискат гърдите а понякога пускат и кърма(от което малко ми е неудобно).Въпроса ми е вие бихте ли приели това в вашия клас и струва ли ви се странно.Въпроса ми е към момчетата на моя възраст но всички можете да дадете и пълно мнение за мен!!проблема ми не е подигравка, аз имам истински проблем.Благодаря предварително.
Наричат ме курва и ако остана с разкопчана ризка и през някой час започват да ми стискат гърдите а понякога пускат и кърма(от което малко ми е неудобно).Въпроса ми е вие бихте ли приели това в вашия клас и струва ли ви се странно.Въпроса ми е към момчетата на моя възраст но всички можете да дадете и пълно мнение за мен!!проблема ми не е подигравка, аз имам истински проблем.Благодаря предварително.