Влез

View Full Version : Летни ботушки

Mariah_Z3
07-17-2018, 00:36
Здравейте, дами! През лятото носите ли летни ботушки или наблягате на сандалите? Аз по принцип нося основно маратонки и кецове, но сега смятам да разнообразя с нещо по-лятно и свежо. Какъв опит имате и какво бихте ме посъветвали?

Ivaaaaa
07-17-2018, 07:16
Ботушите са си ботуши тоест зимна обувка. Не намирам тази мода за нормална (то вече не е и модерно, де. Беше преди няколко години). За мен е проява на всякаква липса на вкус. През лятото най-често нося любимите ми гуменки конвърс (кълна се, че това е най-удобната обувка). Когато се обличам по-елегантно, обувам по-отворени обувки (без да ми се виждат пръстите, защото не ми харесва) на средно висок масивен ток, който да ми е удобен. Не си падам по сандалите, въпреки че наскоро се сдобих с едни прекрасници на calvin klein, които не знам дали някога ще обуя, защото обикновено гуменките ме зоват :д

tomislava
07-18-2018, 01:42
Нишо им няма на летните ботуши, стилни са. Аз съм с тези https://fashionzona.bg/products/damski-letni-botusi-cerni-1230 и си ги харесвам! :)

dexofen
07-18-2018, 20:05
С червените ботушки потропва дядо мраз,
Що за ............. :D :D :D
Мене лично кат мъж тва върху момиче никак не ме кефи с тези летни ботушки :D

P.S. На Convers-а не е ли много плоска подметката вътре, не те ли дразни? :D

lunacy
07-18-2018, 20:58
като цяло и мен не ме кефят много, въпреки че имам един чифт (не съм сигурна дали са летни, но със сигурност не са зимни... може би есенно-пролетни-летни, хаха)

моите бяха от един магазин на Иван Вазов в Пловдив, както казах не съм ги носила през лятото, но пък помня че една пролет ги носих доста и ми бяха удобни

сега и аз нося основно кецове, много рядко сандали

Ivaaaaa
07-19-2018, 07:33
С червените ботушки потропва дядо мраз,
Що за ............. :D :D :D
Мене лично кат мъж тва върху момиче никак не ме кефи с тези летни ботушки :D

P.S. На Convers-а не е ли много плоска подметката вътре, не те ли дразни? :D

Lol, аз съм с плоско стъпало така или иначе. Може би заради това ги обожавам. Класическите са си плоски, но нали има ъпгреднати chuck taylor II, които също са с мега удобни стелки и не са плоски. Много са меки.

dexofen
07-19-2018, 16:15
Lol, аз съм с плоско стъпало така или иначе. Може би заради това ги обожавам. Класическите са си плоски, но нали има ъпгреднати chuck taylor II, които също са с мега удобни стелки и не са плоски. Много са меки.

Аз си обичам адидаса и найка :D Лято, зима каквото и да е тях си нося. :D

tori
07-19-2018, 17:36
Не че казвам, че летните ботуши са дъното на дъното, но го казвам...

kaRamella
07-30-2018, 20:26
Зависи,ако са с ток повече сякаш ми харесват... Имам разбира се, но рядко ги нося.