View Full Version : Момчета (може и момичета) как реагирате на това?
zuzulifin
07-17-2018, 03:53
Здравейте на всички , имам един малък простоват и интересен въпрос касаещ сегашния манталитет - Ако имате приятелка и на снимки си сваля презрамките на сутиена и демонстрира "събличане" , но без показности , как бихте реагирали и какво ви е мнението за такива момичета и една такава постъпка? http://prikachi.com/images.php?images/790/9370790Q.jpg
RapExotic
07-17-2018, 11:14
Аз в случая не виждам сутиен. Иначе има рокли и блузи с голи рамене или такива без презрамки, при които всичко над гърдите остава голо. Не е кой знае какво, освен ако нямаш някакво доста извратено мислене.
NomNomNom
07-17-2018, 12:02
момичето се забавлява нещо там , снима си се, пие си, не можем да я съдим по една снимка
Въпросът наистина е простоват. Не е прост, а простоват. Нищо странно няма на тази снимка. На момичето може и сами да са паднали презрамките, особено при движение в раменния пояс. По осветлението бие леко на диско, вероятно се е тресла нещо и са паднали. Това дето му викаш сутиен ми мяза на блуза или някаква рокля. И ппц ако ти е приятелка, не е най-умното решение да и качиш снимката със смъкнатите презрамки тука...