PDA

View Full Version : имам проблем с момичетата

mariomario999
07-26-2018, 19:11
на 21 години съм и от както завърших постоянно си мечтая за приятелка. Излизам, общувам с доста хора, говорим си, обаче стигне ли се до това да призная на някой чувствата си тоест да и кажа че я харесвам се паникьосвам. не съм сигурен в себе си някак си.

преди 3 години така се прекръстих и признах на едно момиче че я харесвам а тя така жестоко ме отряза че нз какво да кажа просто.. и от тогава съм си шаш и паника

как подхождате вие? смисъл ей така изведнъж в разговор ли го казвате на момичето че я харесвате, как се случва тази преломна точка от приятелство към нещо повече.

уж остави нещата те ще се наредят от самосебеси карам бавно бавно бавно и на края сам усещам как се отдръпват от мен.

Изобщо как разбирате че някой ви харесва за мен това вече е нещо като атомна физика - няма начин да го разбера.

някакви съвети :(

dexofen
07-26-2018, 19:50
Ми то се усеща, не се притеснявай толкова много. Някои жени са доста отвратителни и много лошо режат. Ама трябва да им свикнеш. Други са много мили, случват се понякога.
Изведнъж в разговор може да я изплашиш и тя да реагира остро. Трябва да я манипулираш, отпуснеш малко, предразположиш, поглезиш малко. Прогресивно, първо да речем кафе, ама хубаво кафене де, не на кварталния магазин на столовете отпред, после кино примерно с пуканки, трябва да я привличеш такова едно, абе да се понаковриш по мъжки :D :D :D След киното може пак кино, зависи от момичето, ако е дива клубоманка, по добре на дискотека, ама я наглеждай да не си тръгне с друг.
Признаването пред нея трябва да е някъде, където да не те чуят всички какво й казваш, да е сравнително романтично. Прави и подаръци, носи и разни неща.
Имай предвид, че просто си попаднал на................да речем на неподходящо момиче и сега имаш ptsd от следваща среща, ама няма какво толкова ужасно да стане, помисли рационално. Най-много да те отреже. И какво толкова, отрязала те, ми окей. Има още много. Акоо много я харесваш, клонящо към да я обичаш и те отреже тогава, може да опиташ да си я върнеш, с горе описаните методи, покачени на 3-та степен + извинения и съжаляване и се получава обикновено. ;)
glhf :P

Грозния
07-26-2018, 20:22
... да призная на някой чувствата си ...Кви чувства, кво признаване, кви 5 лв :? ?!
Жени не се свалят с признаване на чувства, освен ако не си пети клас и не сваляш някоя на същата възраст :? !

За да сваляш жени, най-напред трябва да си привлекателен с нещо - външен вид или пари. Ако привличаш жените, достатъчно е само да заговориш някоя позната и да почнете да излизате. На колкото по-скъпи места я каниш, толкова по-лесно ще си дигне краката.
Не говори на жена за чувства - така ще те помисли за някой смотан путьо и никога няма да я имаш!

Прави и подаръци, носи и разни неща.Такива подаръци се правят само след като си правил секс със нея, иначе никога няма да ти пусне. Пък и защо да го прави, ако тя получава всичко и без да ти дава секс :? ?!

Разликата между подаръците и заведенията е, че след заведението на нея ѝ остават само спомените и едни лайна в тоалетната (ако сте яли нещо). С подаръците тя може да се фука и излиза колкото пъти иска, а при нужда и да ги продаде!

А и моля ти се - не подарявай цветя, по-тъпо и путьовско от това няма!

mariomario999
07-26-2018, 21:17
Като за начало да я поканя на кафе или нещо да излезнем някъде само двамата, стига да не си прехапа езика 100 пъти ще опитам да го направя.

Единия пич каза,че нямало нужда да се показват чувства, е как бре брато.. виж ся аз не искам да я чукам и на следващата седмица да не ми пука кво е станало.. искам нещо сериозно и като казвам сериозно съм напълно искрен.

MAlkochoweche
07-26-2018, 21:38
За подаръците още в началото... ще излезе като скъп ескорт.. нищо лично и ще я разглезиш ако не е точна да се възползва от подаръци постоянно , чувства не се споделят... като излезете и ау .. ще усетите и двамата дали е взаимно или не..... ;за срещите с опит ... пробваш един два пъти ше си прехапеш езика и след тва ше си перфе... ; за секса както викаше един приятел няма женско което не иска.. (или не знае да си поиска или си иска трето няма ) ... сериозна или не.. занимавате се и или се оправяте и приключвате или става сериозно и тн... няма критерии тази е свестна или не е.. и тн.. може да са ти споделили едно , да се окаже друго и т.н.
пс: сетих се за някъде отгоре в текста , ама да не го търся ше го плеска тука ; излизай с приятелчета от двата пола и си лафи .. с мацката няма да е кой знае колко по-различно освен че ти ще имаш първоначално повече очаквания.. лафиш си с нея все едно си лафиш с компанията ..

dexofen
07-26-2018, 21:46
Кви чувства, кво признаване, кви 5 лв :? ?!
Жени не се свалят с признаване на чувства, освен ако не си пети клас и не сваляш някоя на същата възраст :? !

За да сваляш жени, най-напред трябва да си привлекателен с нещо - външен вид или пари. Ако привличаш жените, достатъчно е само да заговориш някоя позната и да почнете да излизате. На колкото по-скъпи места я каниш, толкова по-лесно ще си дигне краката.
Не говори на жена за чувства - така ще те помисли за някой смотан путьо и никога няма да я имаш!
Такива подаръци се правят само след като си правил секс със нея, иначе никога няма да ти пусне. Пък и защо да го прави, ако тя получава всичко и без да ти дава секс :? ?!

Разликата между подаръците и заведенията е, че след заведението на нея ѝ остават само спомените и едни лайна в тоалетната (ако сте яли нещо). С подаръците тя може да се фука и излиза колкото пъти иска, а при нужда и да ги продаде!

А и моля ти се - не подарявай цветя, по-тъпо и путьовско от това няма!

За цветята си прав. Има и друг един момент, разни доста изкукуригали хора съм попадал, дето се ядосват на цветя, смятат го за убийство и ги заравят у градината си после... :D Таа така :D
E под подаръци нямам предвид златна огърлица, по-скоро шоколад по-хубав, някаква интересна книга.
P.S. Като те отреже може да и подариш метла с дъъълга дръжка ;P

P.Escobar
07-26-2018, 22:57
Момичетата искат секс, а не връзки !!

Ivaaaaa
07-27-2018, 10:50
Преди три години си бил на 18, тя също е била вероятно near glupostta na mladostta. Не си го слагай като обица на ухото. Сега си по-зрял, търси си зрели момичета на твоята възраст, които няма да постъпят детински като те унижат по някакъв начин, ако не изпитват същите симпатии, които ти изпитваш. Не се страхувай да търсиш и да бъдеш откровен.

RapExotic
07-27-2018, 11:50
Основния враг на свалките е притеснителността. Най-напред се отърви от това си качество. От там нататък всичко е въпрос на упоритост и късмет.

Юнгинген
07-27-2018, 12:12
По-полезно, от всичко дето има да се каже, е да се запиташ защо искаш приятелка?
"Приятелка" не е достатъчно, за да опише всичките чувства, за които един би копнял в даден момент, нито любовта, връзката, "свалките", могат да се причислят към нещо конкретно.

Сега изпитваш нуждата, но обещавам ти, след като опиташ от тоя плод, който се вижда сладък, ще изпитваш друга нужда, такава отвъд него, вече няма да е сладък, а горчив. Но ако гледахме на тоя плод като една разходка в градината, то това би било грешно; Тоя плод е всичко, дето можеш да смяташ за себе си и веднъж когато биде откъснат, неминуемо от теб ще се изиска да решиш какво да правиш с него, а този избор е тежък.

Тук въпросът не е как, а защо, защо да вършим това, което сами разбираме твърде добре и което не би се разбрало по-добре от опита, когато истината сама изпъква. Ясно е, по-ясно не може да бъде, че обяснението в любовта е по-различно от всяка свалка и това, че любовта не е свалка сама по себе си, че тя изисква почитание, а не похотливост, съграждането на седемте стълба, достойния дом, който устоява на съмнението.
Такава любов не изисква потвърждение, но сама се потвърждава постоянно и не търпи съмнение, което да порути стените й.

Когато не знаеш за какво чакаш, кой ще ти каже по-добре докога да чакаш?
Каква е тая мисъл, която сама по себе си е ужасна, желанието да се възползваш от друг човек, такава, че да узрее с времето?
Не, тя ще се разяде, ще изгние във времето и ще отрови душата на тези, които са я призовали и те навярно не чакат, но действат според триковете и измамите си.

Ако ще чакаш, чакай за оная любов, за която ти казах, защото тя дори да покълне и да умре, тя ще се носи в сърцето ти и ще е възпоменателната сила, там, където се изисква сила.
Дори да не се изпълни, тя ще е надеждата в сърцето ти, която ще е там, когато се изисква сила.
Дори да секне в момента, ти няма да бъдеш нещастен, защото сърцето ти не би било копняло по измамите на ума, дори тя да не бъде никога, ти ще я имаш завинаги.

yoblin
07-27-2018, 15:07
Гледам имате идея какво му е на човека, но му давате объркващи съвети и съвсем ще се оплете...

Да му спестим малко трагедии?

Изглежда не си наясно със себе си, нямаш концепция за живота си, нямаш план, което води до някакви хаотични действия и логични провали. Трябва да си поставиш крайна цел - какво искаш да бъдеш? Ония тип, дето сменя всеки ден мадамата и по три на нощ или ония, който си намира половинката в живота и е с нея, докато се гътне на 91? Или може би нещо различно? Дефинирай ясно и точно. За пред себе си. Ясно е, че ако си романтик-интелектуалец съвсем нямаш никакви шансове за "нормална връзка" с някоя фолк фурия.

Когато имаш крайната си цел: седни и си изясни - какво ти пречи да я постигнеш? Този тип жени, в които се целиш, какво харесват? А ти притежаваш ли тези качества? Ако не ги притежаваш - би ли искал да ги притежаваш? Направи си елементарен списък какво не харесваш в себе си. Вероятно и те не го харесват в теб. Промени го(отнема години). Това ти е част от дългосрочната стратегия.

Краткосрочната ти стратегия. Сядаш и правиш списък на нещата, които те привличат в една жена. Да кажем - външен вид, духовитост, чувство за хумор, секс, интелект. Сега ти се оцени безпристрастно по същите параграфи. Да кажем външен вид ти е 30%, духовитост 50%, чувство за хумор 10%, секс - 0%, интелект 50%. Имаш среден резутлат от 28%. Значи можеш да имаш успехи с жени, които имат сходен резултат. Ако се пробваш с нещо по-висока категория(да кажем към 70%), така ще те отсвирят, че сам ще се навреш в на някое куче задницата, че да се скриеш от срам. Сега ти падна малко настроението, но не се отчайвай. Това ти определя целевата група за тренировките. От там ще започнеш.

Всъщност, първо ще започнеш от друго място - неудобството.

на 21 години съм и от както завърших постоянно си мечтая за приятелка. Излизам, общувам с доста хора, говорим си, обаче стигне ли се до това да призная на някой чувствата си тоест да и кажа че я харесвам се паникьосвам. не съм сигурен в себе си някак си.

Тук си бил в неудобна ситуация. Поставяй се всеки ден в неудобни ситуации, търси предизвикателството. Чувстваш ли се неудобно да спреш случаен човек и да го питаш колко е часът? Без значение мъж или жена? Спирай, питай. Неудобно ли ти е да заговаряш жени, просто така? Защото са ти харесали? Отиди при първата по-хубава непозната, огледай я реши какво ти харесва в нея и й го кажи директно(после се усмихваш и си тръгваш, че да не оклепаме нещата). Постепенно вдигай нивото на неудобство в ситуациите. За месец-два така ще претръпнеш, че в каквато и ситуация да попаднеш ще си хладнокръвен.

преди 3 години така се прекръстих и признах на едно момиче че я харесвам а тя така жестоко ме отряза че нз какво да кажа просто.. и от тогава съм си шаш и паника

Признание? Ти как точно й го каза? Защото когато аз кажа, на някоя, че я харесвам това е просто комплимент. А на мен твоето ми звучи като предложение за брак. Харесването по принцип е нещо безобидно. Излизам сега на улицата и мога да видя 50 жени, които ми харесват и след пет минутен разговор да им кажа "Оги, много ми харесваш с тая къса поличка. Ако я комбинираш с едно прилепнало потниче и ще си неустоима". Повярвай - нито ще избяга, нито ще реши че й се кълна във вечна вярност. Даже ти давам 95% гаранция, че ще имаме среща след два дни и ще се появи с друга къса поличка, но и с прилепнало потниче.

как подхождате вие? смисъл ей така изведнъж в разговор ли го казвате на момичето че я харесвате, как се случва тази преломна точка от приятелство към нещо повече.

За харесването мисля, че стана ясно. Аз харесвам говежда пържола. Дали спя с говежди пържоли в чаршафите и по възглавниците? Ако говориш за любов: не си прави труда, освен ако не е заклета романтичка или не планираш след 10 секунди да извадиш годежен пръстен(което ще е трагедия с епични размери, но... антидепресантите са доста напреднали в разработките си, тъкмо ще видим докъде са стигнали). Няма нужда, да си признаваш "чувствата". Действай. Искаш да те приема за нещо повече от приятел? Ами постави я в такава ситуация, създай такова настроение, уцели правилния момент. Отначало се приготви да се дъниш много. Колкото повече опит натрупваш, толкова по-малко ще се дъниш(правилно ще създаваш ситуации, правилно ще "четеш" човека насреща, правилно ще уцелваш момента или ще усещаш липсата на такъв).

Ето пример. Много красива жена, случайно сме се запознали, случайно се е получило нещо повече от поредната издънка, сетил съм се за нея, отишли сме да хапнем нещо. После ми щуква да ходя да гледам залеза от едно приятно място. Жертвата вече е обработена. Даже да кажа, че отивам вкъщи, да мия чинии, тя ще иска да мие чинии(изкуство, майна). Настоява да дойде и идва. Ако стоя като пън и гледам какво ще се случи? 90% нищо, въпреки всичко гореописано. Тук е момента, да си влезеш в ролята на мъж и да действаш. Смело. Не да я близнеш и после да й връчиш анкетна карта "Какво мислите за изживяването". Винаги има шанс за провал. Ако си неуверен - още по-голям. Сега, не казвам да я изнасилваш. Ако се дръпне - дръпне. Имало е и такива, които само при леко докосване с ръка са се изпарявали яко дим. Имало е и такива, които само като застанем на по-малко от половин метър и са ми скачали като онова дребното на пришълеца, дето им се лепеше по лицата. А тези, които се чудят - просто си продължаваш.

Стигнал ли си поне до целувка, даже да се е дръпнала, като си тръгнал да я прегръщаш(или си стигнал по-далеч) -край, музиката вече е свирена. Въпроса е, че няма да е тази вечер, ами следващата, по-следващата... Директно я каниш у вас или се самопоканваш у тях(естествено, след среща, на която си създал нужното настроение, впечатление и желание в нея...).

уж остави нещата те ще се наредят от самосебеси карам бавно бавно бавно и на края сам усещам как се отдръпват от мен.

Губиш интереса, нормално е. Жените харесват нещата да имат развитие. Представи си, една средно красива жена, средно интелигентна, нека всичко да е средно. Знаеш ли колко мъже й се пробват ДНЕВНО? 10? 15? Като минимум. А знаеш ли колко й се точат и я "обработват" повече от месец? 3? 5? Да кажем, че ти си се появил, направил си страхотно впечатление, успял си да я изведеш на среща. След два дни пак я извеждаш на среща. И пак, и пак, и пак. Тя претръпва. Нямаш развитие. Както ти претръпваш към неудобните ситуации. Претръпнала, започват да й правят впечатление другите, които й се пробват.

Дори да преминеш бариерата, да спите заедно, да не мислиш, че ще е различно? Окей, направил си й впечатление, излезли сте, спали сте, "ходите" заедно. И от там накъде? Какво да правиш, че да не претръпне и да не започнат да й правят впечатление другите? Ако си с впечатлението, че ще се напънеш пет дни, за да я вкараш в леглото и после тя ще е вечно твоя - ще те разочаровам.

Изобщо как разбирате че някой ви харесва за мен това вече е нещо като атомна физика - няма начин да го разбера.
(

Всичко е ресурси. Казаха ти - подарявай им подаръци(ммм... не). Подаръка е ресурс. Някой да ти отдели 10 минути от времето си е ресурс. Ако отидеш при някоя и тя ти отдели 2 минути от времето си, значи вижда нещо в теб(подарява ти ресурс). Така че това е фактор първи: колко ресурс ти отделя? Колкото повече, толкова повече има интерес към теб(а ти как ще го ползваш си е лично твое дело). Да си загуби времето с теб пет минути в приказки и да й вземеш номера не е кой знае какво, но показва, че имаш шансове. Да си премести ангажименти, за да може да се видите в удобно за теб време вече е голям подарък. Недай си боже, да ти подари нещо физически(освен шампоан против пърхут или ароматизатор "Борче"). Ако ти подари да кажем книга - бягай, тя е хлътнала по теб. Съответно ти си от другата страна. Само факта, че си я заговорил, означава, че имаш голям интерес. Няма нужда да скачаш и да подаряваш ненужно неща. Това ще проработи, но отново върху отчаяни романтички и малко други случаи. Разбира се, ако има повод, няма проблеми да й подариш нещо(силно препоръчително - ексцентрично и не особено скъпо; аз например подарих банан с панделка, което спечели точките и направи подаръци на стойност сотитици левове да изглеждат тъпо и недообмислено). Разбира се, освен ако не се целиш в златотърсачките, но все си мисля, че те ще те уцелят преди това.

Интерес. Лесно можеш да разбереш дали една жена има интерес към теб. Наблюдавай я. Търси признаци на нервност. Играе ли си с обеците? С косата? С пръстените? Зениците разширени ли са? Дишането нормално ли е? Гласа й равен и спокоен ли е? Гладко и плавно ли й тече мисълта? От себе си знаеш повече. Ти си бил нервен, когато си бил покрай жени, които ти харесват. Е, и жените са нервни, покрай мъже, които харесват. По много от тези неща, можеш да разбереш. Знам, че са прекалено много за да ги забелязваш наведнъж отначало. С практиката става по-лесно. Гледай за един, после за два, постепенно увеличавай средствата си за засичане на интереса. Само да не извадиш статоскоп и апаратче за кръвно(хм, това трябва да го пробвам на някоя). Нали, ако си доктор е окей, особено ако сваляш някоя баба. Или ако жената има невероятно добре развито чувство за хумор. Иначе - не.

Пишем в заключение(че стана дълго): изготвяш си план, променяш се в правилната според теб насока(вдигаш си нивото), междувременно си намираш жени на твоето ниво и тренираш, като почнеш от самото начало(да спреш да се потиш като третокласник без калкулатор пред уравнение с едно неизвестно) и стигнеш до края(как да поддръжаш интереса на жената до теб, ако това целиш). Когато изпълниш този чек лист си на около 50% готов да имаш това, което искаш. Което не е зле. Е, ще минат пет до десет години. Но после ще се усмихваш, като видиш подобни теми и ще се сещаш откъде си тръгнал.

mariomario999
07-27-2018, 18:48
По-полезно, от всичко дето има да се каже, е да се запиташ защо искаш приятелка?
"Приятелка" не е достатъчно, за да опише всичките чувства, за които един би копнял в даден момент, нито любовта, връзката, "свалките", могат да се причислят към нещо конкретно.

Сега изпитваш нуждата, но обещавам ти, след като опиташ от тоя плод, който се вижда сладък, ще изпитваш друга нужда, такава отвъд него, вече няма да е сладък, а горчив. Но ако гледахме на тоя плод като една разходка в градината, то това би било грешно; Тоя плод е всичко, дето можеш да смяташ за себе си и веднъж когато биде откъснат, неминуемо от теб ще се изиска да решиш какво да правиш с него, а този избор е тежък.

Тук въпросът не е как, а защо, защо да вършим това, което сами разбираме твърде добре и което не би се разбрало по-добре от опита, когато истината сама изпъква. Ясно е, по-ясно не може да бъде, че обяснението в любовта е по-различно от всяка свалка и това, че любовта не е свалка сама по себе си, че тя изисква почитание, а не похотливост, съграждането на седемте стълба, достойния дом, който устоява на съмнението.
Такава любов не изисква потвърждение, но сама се потвърждава постоянно и не търпи съмнение, което да порути стените й.

Когато не знаеш за какво чакаш, кой ще ти каже по-добре докога да чакаш?
Каква е тая мисъл, която сама по себе си е ужасна, желанието да се възползваш от друг човек, такава, че да узрее с времето?
Не, тя ще се разяде, ще изгние във времето и ще отрови душата на тези, които са я призовали и те навярно не чакат, но действат според триковете и измамите си.

Ако ще чакаш, чакай за оная любов, за която ти казах, защото тя дори да покълне и да умре, тя ще се носи в сърцето ти и ще е възпоменателната сила, там, където се изисква сила.
Дори да не се изпълни, тя ще е надеждата в сърцето ти, която ще е там, когато се изисква сила.
Дори да секне в момента, ти няма да бъдеш нещастен, защото сърцето ти не би било копняло по измамите на ума, дори тя да не бъде никога, ти ще я имаш завинаги.

Защо искам приятелка ли? То "приятелка" е само една проста дума, искам наистина човек с когото да подържам отношения, да споделям, да излизам, да прекарвам времето си, наистина не искам да си губя напразно времето ей така с всяка втора срещната в дискотеката, пари до колкото мога съм направил така,че да изкарвам прилична сума и не се влияя от мнението на мама и тати да ли ще ми дадат или не...

mariomario999
07-27-2018, 19:32
Краткосрочната ти стратегия. Сядаш и правиш списък на нещата, които те привличат в една жена. Да кажем - външен вид, духовитост, чувство за хумор, секс, интелект. Сега ти се оцени безпристрастно по същите параграфи. Да кажем външен вид ти е 30%, духовитост 50%, чувство за хумор 10%, секс - 0%, интелект 50%. Имаш среден резутлат от 28%. Значи можеш да имаш успехи с жени, които имат сходен резултат. Ако се пробваш с нещо по-висока категория(да кажем към 70%), така ще те отсвирят, че сам ще се навреш в на някое куче задницата, че да се скриеш от срам. Сега ти падна малко настроението, но не се отчайвай. Това ти определя целевата група за тренировките. От там ще започнеш.

Всъщност, първо ще започнеш от друго място - неудобството

- Вид 40% духовитост 60% Хумор 90% Секс 0% Интелект да кажем 60%. значи нещо средно да търся,

Тук си бил в неудобна ситуация. Поставяй се всеки ден в неудобни ситуации, търси предизвикателството. Чувстваш ли се неудобно да спреш случаен човек и да го питаш колко е часът? Без значение мъж или жена? Спирай, питай. Неудобно ли ти е да заговаряш жени, просто така? Защото са ти харесали? Отиди при първата по-хубава непозната, огледай я реши какво ти харесва в нея и й го кажи директно(после се усмихваш и си тръгваш, че да не оклепаме нещата). Постепенно вдигай нивото на неудобство в ситуациите. За месец-два така ще претръпнеш, че в каквато и ситуация да попаднеш ще си хладнокръвен.

Признание? Ти как точно й го каза? Защото когато аз кажа, на някоя, че я харесвам това е просто комплимент. А на мен твоето ми звучи като предложение за брак. Харесването по принцип е нещо безобидно. Излизам сега на улицата и мога да видя 50 жени, които ми харесват и след пет минутен разговор да им кажа "Оги, много ми харесваш с тая къса поличка. Ако я комбинираш с едно прилепнало потниче и ще си неустоима". Повярвай - нито ще избяга, нито ще реши че й се кълна във вечна вярност. Даже ти давам 95% гаранция, че ще имаме среща след два дни и ще се появи с друга къса поличка, но и с прилепнало потниче.

Не ми е неудобно да питам който и когото да било, работата ми е свързана и изцяло с комуникирането с непознати от дете до възрастен от мацки до баби... Тук проблема идва когато някой ми харесва по-онзи другия начин, не става въпрос за чукане, то ясно на всеки му се иска и квото падне би било добре дошло. Проблем ми е когато наистина понякакъв начин харесам някого и се паникьосвам.

За второто правил съм такива комплименти да, но понякога съм си шаш и паника реално не го показвам ,просто си мълча за да не изръся някоя шитня..

За харесването мисля, че стана ясно. Аз харесвам говежда пържола. Дали спя с говежди пържоли в чаршафите и по възглавниците? Ако говориш за любов: не си прави труда, освен ако не е заклета романтичка или не планираш след 10 секунди да извадиш годежен пръстен(което ще е трагедия с епични размери, но... антидепресантите са доста напреднали в разработките си, тъкмо ще видим докъде са стигнали). Няма нужда, да си признаваш "чувствата". Действай. Искаш да те приема за нещо повече от приятел? Ами постави я в такава ситуация, създай такова настроение, уцели правилния момент. Отначало се приготви да се дъниш много. Колкото повече опит натрупваш, толкова по-малко ще се дъниш(правилно ще създаваш ситуации, правилно ще "четеш" човека насреща, правилно ще уцелваш момента или ще усещаш липсата на такъв).

Ето пример. Много красива жена, случайно сме се запознали, случайно се е получило нещо повече от поредната издънка, сетил съм се за нея, отишли сме да хапнем нещо. После ми щуква да ходя да гледам залеза от едно приятно място. Жертвата вече е обработена. ...

Ето мой пример, виждам симпатично момиче, да кажем от 0 до 10 5-ца, стига се до разговор,веднъж втори трети път, пиша и в нета ме реже, на живо пак си ми лафи и сега, стигам до дилемата да я поканя на среща, аз съм много такъв все едно шахматист, мисля с 10 хода напред какво би се случило ако направя това и какво ако направя онова, и сега окей ще изрека думите искаш ли да излезнем на кафе или където и да било, но после се стига в главата разни размисли: нямаш грам опит в срещите?не си ходил до сега на 1в1 среща? кво ще правите? имаш ли какво да я заинтригуваш, постоянно с някакви заучени фрази не става, притеснявам се просто и то много жестоко.. Гледам и тя ме гледа усмихва се, пускам някоя тъпня разсмее се, обаче ей тази горната дилема, да я поканя или не, се блъска и блъска винаги в главата ми.

Губиш интереса, нормално е. Жените харесват нещата да имат развитие. Представи си, една средно красива жена, средно интелигентна, нека всичко да е средно. Знаеш ли колко мъже й се пробват ДНЕВНО? 10? 15? Като минимум. А знаеш ли колко й се точат и я "обработват" повече от месец? 3? 5? Да кажем, че ти си се появил, направил си страхотно впечатление, успял си да я изведеш на среща. След два дни пак я извеждаш на среща. И пак, и пак, и пак. Тя претръпва. Нямаш развитие. Както ти претръпваш към неудобните ситуации. Претръпнала, започват да й правят впечатление другите, които й се пробват.

Дори да преминеш бариерата, да спите заедно, да не мислиш, че ще е различно? Окей, направил си й впечатление, излезли сте, спали сте, "ходите" заедно. И от там накъде? Какво да правиш, че да не претръпне и да не започнат да й правят впечатление другите? Ако си с впечатлението, че ще се напънеш пет дни, за да я вкараш в леглото и после тя ще е вечно твоя - ще те разочаровам.

На ясно съм,че дори и -2ка и 3ка( от 0до10) пак е пълна с желаещи, с тоя интернет просто всички изпростяха и се навъдиха онея неграмотните с две думи в речника които спамят и спамят.
За да има развитие просто трябва веднъж да претръпна, но както казваш чувства не трябва да признаваш веднага или да се обясняваш в любов.. но аз съм точно такъв, любовкар..
Трябва да се променя аз съм човек който не би искал да се възползва от момиче/жена просто за да си направя кефа, не ми е вътре в кръвта просто, за други неща може би бих пречукал някого, но с момиче не мога, пиян съм бил с компания сме излизали не мога и мога да го преодолея тоя страх, искам ако е нещо то да е страстно да има онова чувство на Пеперуди в стомаха в нейна страна и в моя, знам че не е реално но е такъв съм си.

Всичко е ресурси. Казаха ти - подарявай им подаръци(ммм... не). Подаръка е ресурс. Някой да ти отдели 10 минути от времето си е ресурс. Ако отидеш при някоя и тя ти отдели 2 минути от времето си, значи вижда нещо в теб(подарява ти ресурс). Така че това е фактор първи: колко ресурс ти отделя? Колкото повече, толкова повече има интерес към теб(а ти как ще го ползваш си е лично твое дело). Да си загуби времето с теб пет минути в приказки и да й вземеш номера не е кой знае какво, но показва, че имаш шансове. Да си премести ангажименти, за да може да се видите в удобно за теб време вече е голям подарък. Недай си боже, да ти подари нещо физически(освен шампоан против пърхут или ароматизатор "Борче"). Ако ти подари да кажем книга - бягай, тя е хлътнала по теб. Съответно ти си от другата страна. Само факта, че си я заговорил, означава, че имаш голям интерес. Няма нужда да скачаш и да подаряваш ненужно неща. Това ще проработи, но отново върху отчаяни романтички и малко други случаи. Разбира се, ако има повод, няма проблеми да й подариш нещо(силно препоръчително - ексцентрично и не особено скъпо; аз например подарих банан с панделка, което спечели точките и направи подаръци на стойност сотитици левове да изглеждат тъпо и недообмислено). Разбира се, освен ако не се целиш в златотърсачките, но все си мисля, че те ще те уцелят преди това.

Интерес. Лесно можеш да разбереш дали една жена има интерес към теб. Наблюдавай я. Търси признаци на нервност. Играе ли си с обеците? С косата? С пръстените? Зениците разширени ли са? Дишането нормално ли е? Гласа й равен и спокоен ли е? Гладко и плавно ли й тече мисълта? От себе си знаеш повече. Ти си бил нервен, когато си бил покрай жени, които ти харесват. Е, и жените са нервни, покрай мъже, които харесват. По много от тези неща, можеш да разбереш. Знам, че са прекалено много за да ги забелязваш наведнъж отначало. С практиката става по-лесно. Гледай за един, после за два, постепенно увеличавай средствата си за засичане на интереса. Само да не извадиш статоскоп и апаратче за кръвно(хм, това трябва да го пробвам на някоя). Нали, ако си доктор е окей, особено ако сваляш някоя баба. Или ако жената има невероятно добре развито чувство за хумор. Иначе - не.

Пишем в заключение(че стана дълго): изготвяш си план, променяш се в правилната според теб насока(вдигаш си нивото), междувременно си намираш жени на твоето ниво и тренираш, като почнеш от самото начало(да спреш да се потиш като третокласник без калкулатор пред уравнение с едно неизвестно) и стигнеш до края(как да поддръжаш интереса на жената до теб, ако това целиш). Когато изпълниш този чек лист си на около 50% готов да имаш това, което искаш. Което не е зле. Е, ще минат пет до десет години. Но после ще се усмихваш, като видиш подобни теми и ще се сещаш откъде си тръгнал.

За подаръците ясно, наистина големия е ресурс е времето отделено от един човек за теб.
Интереса: играе си с косата, но тя почти всяка го прави попринцип, когато я попитам нещо понякога все едно "запецва", всякаш си дава секунда за да преосмисли и после наведнъж казва нещо.. дъръ дъръ.. хмм за кръвното налягане освен да и сложа сензора на телефона на пръста и, и да видим как и бие сърчицето, нормално - няма интересно, зачестено значи има някаква нервност и интерес :Д

Благодаря и заключението, ще се постарая да се променя и поправя някой от грешките които допускам ,но със сигурност няма да е лесно.

sladura89
07-30-2018, 23:40
Нещата не се получават, защото трябва и двамата човека да предприемат действия и мъжът и жената, а аз съм забелязал, че действията се предприемат само от мъжете, но не и от жените! Женито просто те поставят във френд зоната или пък даже и там не стигаш и си те подритват и за това нищо и не става!!!

TrollFactory
07-31-2018, 11:03
Имам чувството, че пускаш такива теми през месец от различни никове, защото тази история за момичето дето се е подиграло с чувствата ти се повтаря и все авторът е на същата възраст. Не ми се търси сега по теми, но хората, които са по-редовни тук ще се досетят.
Ами какво да ти се каже ново? Или ходи да си препрочетеш старите си теми или ако не си все един и същи човек пак потърси такива. Пълно е с твоят проблем в този форум и много други. Какво очакваш да получиш обаче от непознатите тук не знам. Каквото и да ти напишат, ти си оставаш сам. Това, което ти пречи и е залегнало дълбоко в теб и те мъчи е по-скоро, че си девствен. От там идва целият проблем с притеснението. Иди на проститутка, за да ти падне този камък от сърцето. После поне няма да се притесняваш като стане дума за секс, защото няма да е нещо непонятно за теб. А пък с времето може да дойдат и парите и ще си по-привлекателен. Сега, радвай се на младостта си и на това, че си свободен.

BlacklaslalNigga
07-31-2018, 12:22

някакви съвети :(
Здравей мариомарио999,

в повечето теми в "тийнпроблъл", които някой си изписва своя проблем, самият отговор се "крие" в написаното от автора.
Същото се е получило в твоята тема. Защото ти сам си стигнал, до заключението, че това неприятно за теб преживяване от преди 3 години, е дало своят отзвук в това, че имаш затруднения да общуваш с момиче, когато се премине границата на приятелството, т.е. кандидати двойка ;)

За да победиш дявола, трябва да си готов да се изправиш срещу него. Но дявола няма как да го победиш, ако не го гледаш право в очите и се му противопоставиш. Защото само, когато го взираш в страшните му очи, които побиват тръпки и създават страх в теб, можеш да получиш информацията, която ще ти е нужда да го победиш. Момичетата(някое, което харесваш) играят ролята на Дявола, може да се каже, че проблема също е той. Готовността да се изправиш срещу него, е вече налице, търсиш решение на проблема си, значи си готов да се изправиш, но все още не. Защото готовността е също, решението ти, въпреки загубените битки, пак да излезеш на фронта и да се биеш, действието. Но, когато се биеш, дали си победил или не, винаги си научил нещо, а друго, което си знаел на теория се учиш да приложиш в практиката, затова нека това да ти дава сила да продължаваш напред. Противопоставянето е действието. Очите са, последното нещо на дявола, което той използва, за да те накара да се паникьосваш, да се чувстваш не сигурен в себе си, и след битката да се обвиняваш. Но тези реакции, които се събуждат в теб, в такъв момент(когато я гледаш в очите), не е нужно да са такива. Те са, всъщност, под твоят абсолютен контрол. Не е нужно да се паникьосваш в такъв момент, нито да си несигурен в себе си. А информацията, която ти разкрива, когато се изправиш и вгледаш в очите, е тази, която ти показва, защо наистина такъв вид емоции, са под твои контрол, и как да го победиш. Как така ти дава информация ли ? Защото това е опита, които те е научил да играеш по добре футбол, ако играеш често баскетбол, то те е научил да си подобър баскетболист. Точно, в това което си добър, си станал добър, защото си продължил да се бориш и въпреки всичко си продължил, да гледаш в страшните очи на дявола, а това ти се е отблагодарило, като си станал добър в даденото нещо, защото не си знаел дълбок страх от предизвикателството пред теб.

Успех пич. Дерзай и всеки ден, можеш да превърнеш в твои тренировечен ден, за да превъзмогнеш, трогателния опит преди 3 години. Но това става само с действие.

П.П. Относно примера за дявола. Не го взимай на сериозно, нямам предвид, че жените са олицетворение на дявола. :Д

mariomario999
07-31-2018, 18:28
Имам чувството, че пускаш такива теми през месец от различни никове, защото тази история за момичето дето се е подиграло с чувствата ти се повтаря и все авторът е на същата възраст. Не ми се търси сега по теми, но хората, които са по-редовни тук ще се досетят.
Ами какво да ти се каже ново? Или ходи да си препрочетеш старите си теми или ако не си все един и същи човек пак потърси такива. Пълно е с твоят проблем в този форум и много други. Какво очакваш да получиш обаче от непознатите тук не знам. Каквото и да ти напишат, ти си оставаш сам. Това, което ти пречи и е залегнало дълбоко в теб и те мъчи е по-скоро, че си девствен. От там идва целият проблем с притеснението. Иди на проститутка, за да ти падне този камък от сърцето. После поне няма да се притесняваш като стане дума за секс, защото няма да е нещо непонятно за теб. А пък с времето може да дойдат и парите и ще си по-привлекателен. Сега, радвай се на младостта си и на това, че си свободен.

Ами до сега дори не бях влизал в форума, просто поразглеждах и видях,че има полезни теми и реших и аз да напиша моя тема, не знам какво искаш да определиш да разгледам другите ми теми?

При мен случая беше още в училище в 11ти клас. И тогава бях притеснителен,но харесвах едно момиче от другата паралелка, след някакви чатове в фб и постоянно разменяне на бъзици,разговори,погледи,ц лувки(е по бузата бяха..) в междучасията и някакви намеци, след месец събрах кураж и я видях с приятелки в училище, дръпнах я настрани и казах,че я харесвам а тя реши да се направи на интересна и на Висок глас ми ми каза " Хаха я се разкарай, ти сериозно ли си помисли,че може да има нещо между нас" .. при което се почувствах уникално кофти и си тръгнах..

След седмица ми беше писала,че се извинява и че не е искала да ме нарани, но повече така и не си отговорих с нея, а я срещах в училище още цяла година. Изпаднах в някаква депресия или нз как да го определя, но до завършването ми беше все тая, какво как..

BlacklaslalNigga,
Интересен начин който наистина ме накара да преосмисля нещата. За да преодолея този си страх трябва да е изправя пред него и настина да го гледам в очите за да видя къде наистина стои подсъзнателния проблем и дори да и бъда отхвърлен пак да продължа да опитвам.
Сравнението ти е много добро и точно и мисля,че е точно това от което се нуждая.

nevermorevon
08-01-2018, 00:55
Оставям ги тях да си признаят че са влюбени в мен ;)