Влез

View Full Version : Без гадже

nqkoisi123
07-27-2018, 14:58
Здравейте, не знам дали тази тема е за тук, но имам проблем с момичетата на 16 години съм и съм нямал до сега гадже може би се дължи на това, че съм ,,ГЕЙМЪР,, и не обичам да излизам по дискотеки, чалготеки, и подобни. Не пия нито пуша не знам срамежлив съм и ми е супер тъпо в момента.

s0b1esk1
07-27-2018, 15:59
ти пък да не мислиш че е много хубаво? :D

dexofen
07-27-2018, 16:41
Здравейте, не знам дали тази тема е за тук, но имам проблем с момичетата на 16 години съм и съм нямал до сега гадже може би се дължи на това, че съм ,,ГЕЙМЪР,, и не обичам да излизам по дискотеки, чалготеки, и подобни. Не пия нито пуша не знам срамежлив съм и ми е супер тъпо в момента.

Е, нищо ненормално няма в това че нямаш гадже. Няма универсален срок за намиране на първо гадже, при всеки става по различно време, то е случайност. Хубаво е че си геймър и не излизаш мн по чалготеки ппц. Там материалът не е хубав. Браво, че не пиеш и не пушиш, също и недей да пропушваш, за да се харесаш на някоя. Срамежливостта ти също е окей, не е нещо лошо или страшно. Тъпо ти е отчасти щото си ваканция може би също. И аз на твоите години не съм излизал на дискотеки и чалготеки, нито съм пушил, само пиех от време на време, така че спокс нормално е. Ще си намериш гадже, просто вероятно малко по-бавно, тъй като не си част от масата.
Какво играеш бтв?

Necrologist
07-27-2018, 18:03
Не разбрах само искаш ли да ни питаш нещо конкретно или просто се самосъжаляваш?
Ако е второто - честито.

Грозния
07-27-2018, 20:15
Здравейте, не знам дали тази тема е за тук, но имам проблем с момичетата на 16 години съм и съм нямал до сега гадже може би се дължи на това, че съм ,,ГЕЙМЪР,, и не обичам да излизам по дискотеки, чалготеки, и подобни. Не пия нито пуша не знам срамежлив съм и ми е супер тъпо в момента.От това което си написал, излиза че си непривлекателен за жените. Дори да почнеш да излизаш по дискотеки, никоя няма да те погледне, нито ще знаеш как да я зарибяваш.
Ако имаш пари и добър външен вид, имаш шанс да промениш живота си и жените да почнат да те харесват. Ако не - стой си на компютъра и няма да мислиш толкава за гаджета.

Е, нищо ненормално няма в това че нямаш гадже. Няма универсален срок за намиране на първо гадже, при всеки става по различно време,...Няма определен срок, но от един момент нататък, определено не е нормално и има някаква сериозна причина, да не намираш човек до себе си!

...то е случайност.В тоя живот много малко неща са случайни!
В човешките взаимоотношения няма нищо случайно!
Да наричаш подобно нещо "случайност", доказва колко малко разбираш тези работи :? !

dexofen
07-27-2018, 20:25
От това което си написал, излиза че си непривлекателен за жените. Дори да почнеш да излизаш по дискотеки, никоя няма да те погледне, нито ще знаеш как да я зарибяваш.
Ако имаш пари и добър външен вид, имаш шанс да промениш живота си и жените да почнат да те харесват. Ако не - стой си на компютъра и няма да мислиш толкава за гаджета.
Няма определен срок, но от един момент нататък, определено не е нормално и има някаква сериозна причина, да не намираш човек до себе си!
В тоя живот много малко неща са случайни!
В човешките взаимоотношения няма нищо случайно!
Да наричаш подобно нещо "случайност", доказва колко малко разбираш тези работи :? !

Първата, непринудената любов, често е обект на случайност попадането и последващото съвпадане с човека.
Пък за възрастта е ирационално да смятаме, че има конкретна възраст до когато трябва да станат нещата. Има ужасно голям брой фактори, които променят ситуацията.
Авторе, по нищо от написаното не звучи, че си непривлекателен. Звучи по-скоро да не си правил много активни опити. Играенето на игрии и стоенето пред компа не е едно и също, игрите са полезни, има доказателства по този повод.

anonymous1043668
07-27-2018, 20:28

Съжалявам ама като си ГЕЙМЪР и не правиш нищо да си намериш гадже, какво очакваш?

dexofen
07-27-2018, 20:44
Що тъй имате нещо против геймърите бе хораа? Много са си готини повечето, имат въображение и т.н. Айде, момичета, нападайте момчето ви чака. :D
Стигаа сте го таковали, само на 16 е все пак. Сто пъти по-добре е геймър, отколкото нещо друго, което можеше да е по тва време ;) Споко пич, ще си намериш гадже, ама търси от време на време все пак.

anonymous1043668
07-27-2018, 20:46
Що тъй имате нещо против геймърите бе хораа? Много са си готини повечето, имат въображение и т.н. Айде, момичета, нападайте момчето ви чака. :D
Стигаа сте го таковали, само на 16 е все пак. Сто пъти по-добре е геймър

Ми той хубаво че е геймър ама не прави нищо по въпроса..

dexofen
07-27-2018, 20:49
Ми той хубаво че е геймър ама не прави нищо по въпроса..

Е, да. То ппц за всички се отнася. В смисъл ппц поне в нета може да се търси.

Грозния
07-27-2018, 20:58
Първата, непринудената любов, често е обект на случайност попадането и последващото съвпадане с човека."Първата любов"... ти сериозно ли вярваш на такива неща :? ?!

Пък за възрастта е ирационално да смятаме, че има конкретна възраст до когато трябва да станат нещата.
Успех на 5 години - да се събудиш в сухо легло.
Успех на 17 години - да можеш да спиш с жена.
Успех на 25 години - да си намери добра жена.
Успех на 35 години - кариера и семейство.
Успех на 45 години - семейство и кариера.
Успех на 55 години - да си намериш добра жена.
Успех на 65 години - да можеш да спиш с жена.
Успех на 85 години - да се събудиш в сухо легло.
:?

Що тъй имате нещо против геймърите бе хораа? Много са си готини повечето, имат въображение и т.н. Айде, момичета, нападайте момчето ви чака. :D Не знам дали си наясно, но жените не харесват геймъри!

В смисъл ппц поне в нета може да се търси.Търсене на жени в нета?!
Нова глупост :? !

dexofen
07-27-2018, 21:43
"Първата любов"... ти сериозно ли вярваш на такива неща :? ?!

Успех на 5 години - да се събудиш в сухо легло.
Успех на 17 години - да можеш да спиш с жена.
Успех на 25 години - да си намери добра жена.
Успех на 35 години - кариера и семейство.
Успех на 45 години - семейство и кариера.
Успех на 55 години - да си намериш добра жена.
Успех на 65 години - да можеш да спиш с жена.
Успех на 85 години - да се събудиш в сухо легло.
:?
Не знам дали си наясно, но жените не харесват геймъри!
Търсене на жени в нета?!
Нова глупост :? !

Ти къде ги търсиш? Във фитнес залата ли?
Харесват геймъри. По-приличните момичета, които са що годе нормални харесват нормални момчета и не се ориентират по това дали са геймъри, футболисти, историци или трактористи. А от тази скала само първото и последното са верни. :D
Много по-добре е да са с геймър да речем, а не с някой мургав фитнесджия дето освен от фитнеса нищо друго не разбира. ;)
Но няма значение какъв е, какво работи, с какво се занимава, важното е да се харесат, дори да е сериен убиец. :D
Е с последното мааааааалко ще е проблематично, но.. :D

HollyGolightly
07-27-2018, 21:55
Някой да ми дефинира “геймър” щото да играеш игри от скука е ок, ама да играеш игри и всичко извън игрите да ти е скучно- не е.

dexofen
07-27-2018, 22:00
Някой да ми дефинира “геймър” щото да играеш игри от скука е ок, ама да играеш игри и всичко извън игрите да ти е скучно- не е.

Ем то е цяла култура. Свят да го наречеме. В смисъл не е от скука, при истинските геймъри е от интерес, има съревнование, конкуренция, активност. Доста развива въображението, стратегическото мислене, дори рефлексите. Извън игрите ако ти е всичко скучно наистина не е особено окей, в смисъл еквивалент е на това извън сериалите всичко да ти е скучно и като цяло извън Х вс разл от Х да ти е скучно. (и да подчертая че под Х имам предвид хикс, не нещо друго).
Иначе е готино ппц да си геймър, спорт интелектуален е, има турнири, дори моят университет на универсиадата си има 5-6 вида игри от по-актуалните ужким.
Аз примерно не съм геймър, ама и не играя от скука, играя от интерес.

HollyGolightly
07-27-2018, 22:07
^ да де ама в случая говорим за 16 годишен, който сигурно цъка Дота Ей така, не като спорт или професия.
Освен това не мисля че на 16 без приятелка е болка за умиране. Още си малък, общувай си с хора, не се вторачвай в това че си нямаш гадже.

dexofen
07-28-2018, 01:54
^ да де ама в случая говорим за 16 годишен, който сигурно цъка Дота Ей така, не като спорт или професия.
Освен това не мисля че на 16 без приятелка е болка за умиране. Още си малък, общувай си с хора, не се вторачвай в това че си нямаш гадже.

Да, то именно това е най-главното. Няма нужда на 16 вече всички да се вайкат въй нямам гадже. Споко де, ще си намериш.
Пък и тбх за какво ти е това гадже на 16? Това е един целодневен, на моменти досаден, скъпоструващ ангажимент, който ще ти отнеме ппц време от гейминга, средства от гейминга и като цялоо време от всичко. :D А и нерви забраих. Освен това ваще примерно няма да я харесат, после ще се чудиш как да се отървеш или от тях или от нея или и от двете.
Ама зависи за какво ти трябва де, ако дадеш повече детайли, ще дадем и повече предложения. Ако е само за секс е едно, ако е за показване за пред хора навън е друго, ако е за пред ваще е трето. :P

Грозния
07-28-2018, 13:13
Пък и тбх за какво ти е това гадже на 16? Защото му се прави секс може би?
На тия години това е съвсем нормално.

Ако е само за секс е едно, ако е за показване за пред хора навън е друго, ако е за пред ваще е трето. :PТри в едно!

LJoL
08-02-2018, 21:56
Браво, поне не пушиш

MAlkochoweche
08-05-2018, 02:57
За игрите 50/50 .. , пробвай с приятелчета ау да излизаш и тн и ше се запознаваш с нови хора и ше откриеш някоя по-спец.. и да.. за срамежливостта .. не ти е плюс.. и колкото по-бързо се махнеш един вид от нея , ще ти е по-лесно дали за комуникация с хората дали за да не се пробват да те използват и т.н. за пушенето две мнения няма или пушиш или не почваш за твое си добро .. за алкохола по-малко за настроение на купончета и ау.. или иначе става.. без излизане не става да искаш нещо да ти падне от небето и да ти звънне на звънеца някаква яка мацка и ау.. може и пред компа да се намерите , ама пак ше се наложи да излезете тей че.. да ; –

NomNomNom
08-05-2018, 12:04
по-добре да ходиш на чалготека от колкото да си геймър

dexofen
08-05-2018, 13:16

Е, не смятам така честно казано, особено като гледам какъв е материялът на чалготиките. Аз на такова място съм ходил един път, ей така за проба :D (иначе ходя по non-чалга клубове, колкото и да са редки). При геймърите има доста интересни черти на характера, доста развито въображение, творческо и стратегическо мислене (рядка комбинация от две независими помежду си неща), по-комбинативни са. Това е моето мнение като цяло :D

Necrologist
08-05-2018, 13:41

Тва го думай на детето си.

NomNomNom
08-05-2018, 13:50
Тва го думай на детето си.

ще го думам

lamessi96
08-05-2018, 14:28
Ако ще те успокоя поне малко първото ми гадже беше на 20 години и аз бях много срамежлив,но с времето се оправиха нещата,но като съвет остави тези игри излизай повече сред хора създавай контакти и рано или късно ще намериш приятелка УСПЕХ

Necrologist
08-05-2018, 15:10
ще го думам

добре

teenproblem
08-05-2018, 17:48
Нямам си гадже но момичетата се едно ме харесват и само ме гледат като съм на вън не знам какво искат но можете да кажете и съм '' голям-ГЕЙМЪР'' по цял ден съм на компа и със някой приятели играем на някакви игри аз не ходия на дискотеки нито на тем подобни но искам да знам защо понякога като съм навън със приятели и момичетата ме гледат само мен а моите приятели не ги гледат интересно ми е какво искат от мен тия момичета но още си нямам гадже и съм на 20г.

Грозния
08-05-2018, 20:27
по-добре да ходиш на чалготека от колкото да си геймърНоми е права, колкото и неприятно да ви звучи, но истината обикновено е неприятна!

...При геймърите има доста интересни черти на характера, доста развито въображение, творческо и стратегическо мислене (рядка комбинация от две независими помежду си неща), по-комбинативни са. Това е моето мнение като цяло :DТези неща и "черти на характера" са напълно безинтересни за жените :? !

dexofen
08-05-2018, 23:33
Номи е права, колкото и неприятно да ви звучи, но истината обикновено е неприятна!
Тези неща и "черти на характера" са напълно безинтересни за жените :? !

Сигурно са безинтересни за някои жени. За други са интересни. Вярно е ппц, че масовката отговарят на описанието "тъпи кифли, слушащи чалга и тръскащи гъза си в плаза", ама има и други, по-прилични жени. Ама като се замислите с всичко масово е така. Евтиното уиски не е хубаво.
Дано авторът попадне на по-добро момиче.

Alpro
01-11-2019, 11:58
Не се отчайвай всяко нещо с времето си. Аз имах подобен на твоя проблем. И аз предпочитам да си седя вкъщи на спокойствие пред компютъра, отколкото да съм в някакъв бар или дискотеката и да тровя организма си. Никога не съм бил фен на шумните събирания (пускат гадна музика, пушат цигари/ трева, говорят се абсолютни простотии. Отвращавам се от такива събирания и мисля че и ти донякъде си така. Моят съвет е не бързай да търсиш човек на който да посветиш време и внимание, които няма да оцени. Вместо това се съсредоточи върху себе си. Запиши се на курс. Изтегли си нова игра. Помисли си с какво искаш да се занимаваш в бъдеще. Има много неща които би могъл да направиш за да се почувстваш по-добре. Научи се да бъдеш щастлив и сам.
И това че момичетата не харесват геймъри не е вярно. Не всички са така предубедени. Вижда ми се малко прекалено да съдиш един човек за това как е решил да прекарва свободното си време. Като му е забавно нека игаре

Uzerneim
01-11-2019, 16:54

Играй си игри, но почни и да четеш книги, да говориш с повече хора, да заговаряш случайни хора и да намираш начини да развиваш приятелска връзка с тях по такъв начин, че на тях да им е готино. Докато ние мъжете обичаме да "правим" и да "действаме" вместо да говорим, ти трябва да се научиш да говориш за да привличаш повече жени до себе си и да знаеш как да се отнасяш така с тях, че да им е интересно и да искат да те видят пак.

Chervenkov
01-17-2019, 07:25
Който търси, намира

MAlkochoweche
03-01-2019, 23:43
Цяла тема изчетох пак и всяко мнение не ходи на дискотеки вредни са седи си пред компа и ше откриеш всичко там.. имаш ръце можеш ...() , не ти трябват дискотеки и тн да откриеш еди кой си ... щом си скромен търси скромна или е отпусни и тей.. Общо взето търси контакт с момичетата и това ти е играта ... не да си седиш пред компа и като излезнеш с някоя на среща да ти текът лигите и тя да се откаже от теб на 10 мин... комуникацията и опита с тренировки.. отиваш както едно приятелче преди време ми викаше.. отиваш в някое кафе или ау взимаш си напитка и тн.. и ше откриеш нещо което те привлича отиваш пробваш и т.н. И не съм съгласен особено с предишното мнение преди мен.. всеки казва който търси намира... точно когато спреш да търсиш намираш или не да търсиш просто да гледаш.. все на някоя ше си хванал интереса стига да ги гледаш в очите.. погледнеш ли я 1-2-3-4 пъти и тя след 1-2 път когато те погледне не търси вниманието и погледа ти това не е твоя човек погледнете ли се още няколко пъти и ви се пресекът погледите.. давай заговаряй и ...т.н. романтични неща

Грозния
03-03-2019, 17:44
...погледнете ли се още няколко пъти и ви се пресекът погледите.. давай заговаряй и ...т.н. романтични нещаПълни глупости :? ?!

MAlkochoweche
03-07-2019, 22:52
Пълни глупости :? ?!
Давай издай начина да видим какво ше измислиш... И мислиш ли че ако тя не може да те гледа ше желае да се занимава с теб и да те гледа всеки ден освен ако не си някакъв $$$$$ и тогава ше гледа $$$ не теб;
Гледай ся като изключим типа момичета дето единствено в главата им са пари и тежките материални екскурзии дет ше ги нагъват и ше им станат .. огромни
За останалите :
Какво искат момичетата/жените
1)Внимание - да й правиш комплименти , това че й обръщаш внимание на вида за който се е постарала някакво време (когато я гледаш и ти е привлякла вниманието) , оценяваш я сред хората.. щот като имаш избор между хора .. и я избираш нея.. това й дига самочувствието и я радва че някой оценява отделеното време сутрин
2)Изслушване - какво искат... да ги изслушаш ...
3)Защо мислиш че погледа не издава дали даден човек проявява интерес към теб? Какво искаш да дойде и кат 5-класници да ти даде бележка и да пише харесвам те? Вербалната комуникацията е огромна част от цялата свалка ..
4)Интересно ми е как ше отидеш и ше заговориш някоя мацка еди къде си в дискотеката вероятно като повечето селски бекове и ще я почерпиш и ще имаш надежда към нея да преспиш с нея още след края на дискотеката освен ако не оценява повече себе си ? Или ?

TrollFactory
03-08-2019, 09:22
Давай издай начина да видим какво ше измислиш... И мислиш ли че ако тя не може да те гледа ше желае да се занимава с теб и да те гледа всеки ден освен ако не си някакъв $$$$$ и тогава ше гледа $$$ не теб;
Гледай ся като изключим типа момичета дето единствено в главата им са пари и тежките материални екскурзии дет ше ги нагъват и ше им станат .. огромни
С класическа красота може да ебеш, но не и да задържиш една жена до себе си.

За останалите :
Няма "останалите". В дългосрочен план всички търсят сигурност в живота(пари)

Какво искат момичетата/жените
Има голяма разлика между момичета и жени. Момичета са съществата от женски пол до горе-долу до 12 клас...

1)Внимание - да й правиш комплименти , това че й обръщаш внимание на вида за който се е постарала някакво време (когато я гледаш и ти е привлякла вниманието) , оценяваш я сред хората.. щот като имаш избор между хора .. и я избираш нея.. това й дига самочувствието и я радва че някой оценява отделеното време сутрин
Ти, ако си мислиш, че вечно ще избиваш рибата с "Много си хубава! Имаш прекрасни очи!" и цветя... си много тъп или все още си в училище.

2)Изслушване - какво искат... да ги изслушаш ...
Това изобщо не е условието да ебеш. Много мъже заложили на това да са отличните слушатели си остават в графата приятели.

3)Защо мислиш че погледа не издава дали даден човек проявява интерес към теб? Какво искаш да дойде и кат 5-класници да ти даде бележка и да пише харесвам те? Вербалната комуникацията е огромна част от цялата свалка ..
Първо, погледът не е вербална комуникация и второ, от начина ти на мислене излиза, че всяка, която те погледне значи те харесва, което няма смисъл да коментирам що за глупост е.

4)Интересно ми е как ше отидеш и ше заговориш някоя мацка еди къде си в дискотеката вероятно като повечето селски бекове и ще я почерпиш и ще имаш надежда към нея да преспиш с нея още след края на дискотеката освен ако не оценява повече себе си ? Или ?
След като една жена "оценява" себе си, значи си поставя цена. А щом го прави, значи предлага себе си като стока и ако ти не може да предоставиш необходимите средства за консумацията й, следователно нямаш шансове. Не вярвам в съществуването на жени, които остават с един мъж само заради красивите му очи.

Грозния
03-08-2019, 20:50
...Евалата :) !

tonybadams
03-08-2019, 21:23
Ако си геймър,значи всичко ти е насочено в ума като енергия. Аз съшо играя на игри ,но рядко и само на 1-2 игри.
Виртуалната реалност и алкохола опияняват.Губиш си енергията и истинското аз и се спира развитието.Сам избираш в кой свят да живееш.В реалния или виртуалния. За първи път влезнах в виртуална реалност като играх през 97 .Мислил съм и да се занимавам с програмиране . Но не ми хареса виртуалната реалност. Та имам голям опит :)
Ако човек почне много да медитира пак може да се загуби. Тук също имам голям опит.
Н в твоя случай от написаното от теб е ясно едно ,че искаш ПРОМЯНА и то цялостна.
Това е.

KaRiNa.Ni
03-28-2019, 14:36
Никой не е останал девствен,все някога живота те преебава.
Не си на 26-36 или 46,та да се оплакваш ,живей си живота ,пък каквото дойде.