View Full Version : Проблем с голям пенис
kichkaaa
08-01-2018, 16:46
Здравейте аз сам момце на 30 години , тренирам фитнес и когато сме в банята сас момцетата всичките ме отбягват заштото си мислят че мога да ги бодна... веджан обарах едно момче докато правише клек и от тогава ме мислят за геи. аз не сам геи имам си приателка просто ми е странно зашто така става... отивам да видя вечерята че приятеля ми си идва... щше се радвам да ми кажете какво мислите
Кичка? Баба Гуууууууууууси ти ли си?
Ти приятелка или приятел имаш, че нещо не става ясно. И изключае чудната реклама на пениса ти, ние ко да напраиме? :D
Просто дръж змията в панера и не пипай другите хора, без значение момчета, момичета или каквото и да са, не е прилично да опипваш непознати във фитнеса :D :D :D :D :D :D
Пък, ако много ти пречи.... има едни големи ножици тип за рязане на велосипедни вериги за завързване, мисля че ще среже и др неща ;) После може да си го изсушиш и закачиш на входната врата като талисман против уруки :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Marinela_D
08-02-2018, 18:27
Здравейте аз сам момце на 30 години , тренирам фитнес и когато сме в банята сас момцетата всичките ме отбягват заштото си мислят че мога да ги бодна... веджан обарах едно момче докато правише клек и от тогава ме мислят за геи. аз не сам геи имам си приателка просто ми е странно зашто така става... отивам да видя вечерята че приятеля ми си идва... щше се радвам да ми кажете какво мислите
:D Гроздето е кисело а? :D