View Full Version : Девствена
tatyana12
08-02-2018, 11:49
.
TrollFactory
08-02-2018, 12:05
Изобщо не е нормално! Сигурно ти има нещо! На твоята възраст момичетата вече боледуват от втора или трета полово предавана болест, ами ти?! СРАМОТА!!! Сигурно още си играеш с кукли... Мега задръстената си, просто няям думи! Поне 20 + трябва да ти е бройката до сега, иначе си тъпа зубърка!
Темата е тролска.
Авторът - също :? !
TrollFactory
08-02-2018, 12:54
Колега Грозен, не е трол, защото авторката беше пуснала и 2 други теми, една от които беше за това как има възлюбен от училище си, който се държи с нея като парцал и т.н. Доста впечатляващо натурално тъп правопис имаше, за да е тролска, сигурно си е баш на 15. Ама е глупав миндил, който си изтри мненията. Сега не може да гледаме сеир. Май сдуха малката мърша след като й казах право в очите каква е на базата на темите, които беше напускала. Не знаех, че така им действам.
Marinela_D
08-02-2018, 18:22
Не знам трол ли е или не, но ми прави впечатление, че и преди е имало подобни теми от момчета/момичета със същия проблем за девствеността. Според мен някои яко се гъбарка с форума. И днес я прочетох темата, но нямаше да пиша сега ако не си беше изтрила писаното. Но това ме подразни.
...Ама е глупав миндил, който си изтри мненията. Друг път такива трябва за ги цитираме задължително за да не могат да ги изтрият!