View Full Version : Цветна бременност при нормален цикъл? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?
Здравейте. Цикъла на приятелката ми не е буквално един и същ всеки месец като дата и попринцип и идва или на 25,26,27 най-късно 28 (тоест края на месеца), но и дойде на 27-ми а дни преди това гърдите и бяха много чувствителни и и се гадеше и я болеше главата постоянно почти и като и дойде се успокоихме до някъде, но си мислим, че може да е цветна бременност. Цикъла и беше 7 дни. Първия ден имаше няколко капки. На следващите дни се увеличаваше и последните два-три дни някъде постепенно намаляваше и и спря като започна нов ден (осмия ден). В момента няма симптоми на бременност, освен че и се случи след като и свърши цикъла да я боли главата и да и е лошо но за кратко време и от тогава до днес е нямала никакви симптоми за бременност нито и се гади, нито я боли главата, нито пишка по-често нищо.. ТА ВЪПРОСА МИ НАКРАТКО КЪМ ВАС Е ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е БРЕМЕННА ПРИ ЦИКЪЛ ОТ 7 ДНИ С ОБИКНОВЕННО ТЕЧЕНИЕ ПОСТЕПЕННО СЕ УСИЛВАШЕ ПЪРВИТЕ ДНИ И ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НАМАЛЯШЕ И ЦВЕТА И БЕШЕ КАТО ПРЕДИ ЗАЕДНО С БОЛКИТЕ В КОРЕМЧЕТО И ВИНАГИ Е ТАКА КАТО Е В ЦИКЪЛ И ПРЕДИ ЦИКЪЛ. Има ли нужда от тест.. много ме е страх да го направи ами ако е.. :( А и не споделих.. правихме го през целия месец през 2-3 дена тоест поне 10 пъти и в овулация е била като сме го правили и беше тъмно и не видях как да сложа презерватива и обърках и после нали го оправих и го сложих както трябва, но е възможно да е имало сперматозоиди от предеякуационна течност, които да са попаднали във влагалището, защото сложих кондома наобратно (тази страна която ще влиза във глагалището я допрях на члена ми за секунда и го оправих) ...
Тея сперматозоиди в предеякулата не са чак толкова много. Дошъл си й е цикъл, всичко изглежда нормално, защо изобщо питате? Не виждам признаци за тревога.
Не са чак толкова много но могат да направят 10 милиона жени бременни.. :D А и.. да дойде и цикъла, но може да е цветна бременност, въпреки че имаше цикъл 7 дни и и беше нормален не знам.. други мнения искам и по-запознати със ситуацията
По-запознати ли, бе? Някой ви е светил ли? По-запознати ще са в лабораторията след един чхг. Тва да правиш секс с протекция, цикъла да й идва и пак да мислиш за глупости, сякаш цветната бременност е най-обикновеното нещо е малоумно. В някои случаи няма дори един сперматозоид в тази течност.
Все едно на мен в момента ми се пие вода, знам, че е нармално заради жегите, понеже настъпва по-бързо дехидтратация, ама все пак е възможно да имам и диабет заради полидипсията. Нищо, че от друга страна глюкозата ми е добре, но пък тая полидипсия...
NomNomNom
08-06-2018, 08:07
не е бременна бате
не се забременява толкова лесно
И все пак да попитам какъв е шанса да забременее ако съм си пипнал члена и после кондома докато го слагам? И примерно да са се пренесли сперматозоиди от ръката ми на презерватива и така? .. има ли някакъв шанс и честа ли е цвената бременност и в нашия случай дали има такава при цикъл от 7 дни? БЛАГОДАРЯ!
Wednesday666
08-08-2018, 15:26
Всичко ти е в главата.
Шанса да е бременна е близо до нула.
Цветната бременност не е нещо, което се случва през 1 час и то на всеки.
Дишай и спри с филма.
И все пак да попитам какъв е шанса да забременее ако съм си пипнал члена и после кондома докато го слагам? И примерно да са се пренесли сперматозоиди от ръката ми на презерватива и така? .. има ли някакъв шанс и честа ли е цвената бременност и в нашия случай дали има такава при цикъл от 7 дни? БЛАГОДАРЯ!
о_о
човек, при цветната бременност, ако не се лъжа (малко вероятно) кървенето е много по-слабо от обикновено, даже като зацапване само може да е и дните са по-малко. Нормално кървене, което е седем дни не мисля, че е цветна бременност. А и сещам се, че не трябва са боли толкова като при менструация.