View Full Version : Проблем с майка ми, заради жената до мен.
vesela_dusha
08-16-2018, 13:22
Здравейте драги читатели, във една такава ситуация съм че няма на къде, буквално на дъното съм.
Имам връзка с жена 16 години по голяма от мен, 4 години крих от семейството ми. Споделих на баща ми той каза, да правя каквото знам и че аз ще си блъскам главата, обаче майка ми хич не е съгласна с тая връзка. Аз се чувствам щастлив с нея, и не желая да я оставям въпреки че майка ми се опитва да ме убеди да я оставя. Приятелката ми иска да заминава за чужбина, а аз съм много объркан какво да правя и на 100 процента съм готов да тръгна да живеем заедно, обаче най големия проблем който ме спира е майка ми. Тя вече не ми говори, че като и споделя че заминавам за чужбина ще полудее, кажете ми какво да правя. Не искам да оставям приятелката си сама, не искам и да се разделям. Чувствам се прекрасно в тази връзка и всичко върви идеално.
Спестете си негативните коментари към мен! Благодаря.
TrollFactory
08-16-2018, 13:40
А ти на колко си? Готов ли си да остарее по-рано от теб? Ще бъдеш ли до нея?
vesela_dusha
08-16-2018, 13:50
Забравих да напиша, на 22 съм. :)
TrollFactory
08-16-2018, 14:19
Виж този епизод на Съдби на кръстопът https://www.youtube.com/watch?v=AgmHg1dG8SA
1:1 с твоята ситуация. Става въпрос за момче на 22, което има връзка с 16 години по-голяма жена от него, а родителите му не го одобряват.
Много чудно, съвпадение ли е това, което пишеш или опит за тролство след като си гледал точно този епизод?
И все пак, изгледай го и сподели мнение. Мисля, че е много по-образователно от колкото какъвто и да било съвет тук. И има щастлив край все пак!
LoveSofia
08-16-2018, 15:08
Виж този епизод на Съдби на кръстопът https://www.youtube.com/watch?v=AgmHg1dG8SA
1:1 с твоята ситуация. Става въпрос за момче на 22, което има връзка с 16 години по-голяма жена от него, а родителите му не го одобряват.
Много чудно, съвпадение ли е това, което пишеш или опит за тролство след като си гледал точно този епизод?
И все пак, изгледай го и сподели мнение. Мисля, че е много по-образователно от колкото какъвто и да било съвет тук. И има щастлив край все пак!
:razz: :razz:
vesela_dusha
08-16-2018, 15:31
Хич не ми е до тролване, ще го погледна на всяка цена!
Здравейте драги читатели, във една такава ситуация съм че няма на къде, буквално на дъното съм.
Имам връзка с жена 16 години по голяма от мен, 4 години крих от семейството ми. Споделих на баща ми той каза, да правя каквото знам и че аз ще си блъскам главата, обаче майка ми хич не е съгласна с тая връзка. Аз се чувствам щастлив с нея, и не желая да я оставям въпреки че майка ми се опитва да ме убеди да я оставя. Приятелката ми иска да заминава за чужбина, а аз съм много объркан какво да правя и на 100 процента съм готов да тръгна да живеем заедно, обаче най големия проблем който ме спира е майка ми. Тя вече не ми говори, че като и споделя че заминавам за чужбина ще полудее, кажете ми какво да правя. Не искам да оставям приятелката си сама, не искам и да се разделям. Чувствам се прекрасно в тази връзка и всичко върви идеално.
Спестете си негативните коментари към мен! Благодаря.
Ппц, ако си над 18 е окей. Щом я обичаш и то от 4 години, давай, последвай я. Майка ти да си гледа работата чисто и просто, ако ще полудява, да иде в лудницата. Не може да ти пречи да обичаш който си искаш. Както ти не пречиш на нея, така и тя не трябва да ти пречи. Защо изобщо трябва да я слушаш... знам отговора споко. Родителите трябва да подкрепят децата си, дори начинанието да е глупаво (а в твоя случай то НЕ е).
Според мен, последвай любовта си и не я изоставяй. Не обръщай внимание на майка си, особено ако е в средната възраст, това е много характерно за жените. Тя до известна степен се дразни не конкретно от приятелката ти, а изобщо че имаш приятелка, защото на подсъзнателно ниво това и се вижда на нея като конкуренция. Тя не може да приеме мисълта, че може да има друга жена в живота ти, освен нея. Тва е чистата математика в случая :) :P
HollyGolightly
08-17-2018, 00:25
След като си на 22 и се мислиш за достатъчно мъж, да излизаш с жена, която е 16 години по-голяма от теб, не би трябвяло да те притеснява толкова мнението на майка ти...освен ако не си от онези мъже дето още молят майка си за стотинки за кафе