View Full Version : Как да се запозная с нови хора?
Направо ще обясня ситуацията, която на по-голямата част от хората би им се сторила несериозна и глуповата, но попринцип живе в София, но лятото съм при баба (град който не искам да спомената).Тук не познавам абослютно никого и нямам никакви приятели по цял ден съм на лаптопа и почва да ми писва.Баба ми вече ме кара да излизам вън а само, когато се сетя, че не познавам никой изобщо не искам да излизам.Какво бихте ме съветвали вие?На 17г. съм и като цяло не съм много общителен а и съм срамежлив
anonymous1043668
08-21-2018, 18:25
Започни с някакви занимания, какво харесеаш? Запиши се на нещо (спорт, изкуство), за да срешнеш хора с подобни интереси..
Потърси приятели от спортни неща, от игри, от някакви общи интереси, дето се вика от форума (само внимавай да не попаднеш на неподходящ човек, че доста секти се навъртат тука напоследък :D ) Но така се получава, по малките, по-забутани градчета няма живот. Аз затова и никак не харесвам да оставам дълго в тях, там е статика, аз харесвам динамика. Помисли да излезеш с приятели от дскл някъде в страната, вземете влака или рейс и отидете на някаква разходка :P
LoveSofia
08-21-2018, 21:36
Потърси приятели от спортни неща, от игри, от някакви общи интереси, дето се вика от форума (само внимавай да не попаднеш на неподходящ човек, че доста секти се навъртат тука напоследък :D ) Но така се получава, по малките, по-забутани градчета няма живот. Аз затова и никак не харесвам да оставам дълго в тях, там е статика, аз харесвам динамика. Помисли да излезеш с приятели от дскл някъде в страната, вземете влака или рейс и отидете на някаква разходка :P
Има, има доста живот.
Просто излез и заговори някого, боли те фаро ако нищо не излезне, без това лятото почти свърши та няма да се срещнете повече, действай ;)
Има, има доста живот.
Просто излез и заговори някого, боли те фаро ако нищо не излезне, без това лятото почти свърши та няма да се срещнете повече, действай ;)
Къв живот, няма жив човек по малките градчета. Представи си примерно да речем Роман. С кого ще си говориш там? :D
LoveSofia
08-22-2018, 00:34
Къв живот, няма жив човек по малките градчета. Представи си примерно да речем Роман. С кого ще си говориш там? :D
Роман си е чисто село. С 6600те души ще си говоря.
Спомени града де, може да има някои съфорумници от там и хоп, имаш с кой да се срещнеш.
Ами, ходи и прерови ивентите във фейсбук - все ще намериш нещо интересно. В моя град и околностите редовно се събират групи от привърженици на неща. Да дам пример - има куизове във някакви заведения, тематични партита, концерти (набелязваш си някакви неща, които ти е приятно да слушаш), пролетта се събират за рокерски събор, есента затварят сезона с моторите пак, понякога има и ивенти за набиране на средства за нам-коя благотворителна дейност, четене на литература в нам-коя книжарница, ани-фест гледах скоро във Варна, наскоро покрай мен имаше ивент за фенери на желанията по кея, тези дни в началото на септември ще имаме един приятен рок концерт тук... Вярно, че това в областните градчета ще е по-силно, но все ще намериш нещо и по по-малките места, смятам. 101% има басейни в околността, паркове за разходка или някакви забележителности.
Изобщо, щом имаш желание, работата е свършена на 50%.
Тори, повечето от тия неща не са за сам човек да ходи. Не, че не може, но особено за затворен и срамежлив тип е трудно.
Пич, просто излез зад блока, пред блока или където се събират кварталните келеши и се запознай. Не е голяма философия.
Роман си е чисто село. С 6600те души ще си говоря.
Именно. Ама е град. Ше те пусна в центъра на града за един ден, да видим какво и за колко време ще намериш :D
TrollFactory
08-22-2018, 11:49
Съвети от типа на "просто иди и се запознай" за срамежлива натура са безмислени. Броденето и търсенето на "квартални келеши" (както по-горе се изразиха), които само да го бият, подиграват и да му отмъкват джобните (защото е свит) също са тъпи. Най-добре би било авторът да си чете задължителната литература за ваканцията, да си джитка на компа и да си дочака кротко даскалото, а и до 15-ти септември има по-малко от месец. Какво ще ги прави тия запознанства после? Като за начало най-лесно е да си търси контакти по интереси в някакви игри, да си чати с тях и лека по лека, когато вече им има истинско доверие, тогава да предприема срещи с тях и на живо. Да ходи по ивенти като самотник най-много да му гарантира бой.
Съвети от типа на "просто иди и се запознай" за срамежлива натура са безмислени. Броденето и търсенето на "квартални келеши" (както по-горе се изразиха), които само да го бият, подиграват и да му отмъкват джобните (защото е свит) също са тъпи. Най-добре би било авторът да си чете задължителната литература за ваканцията, да си джитка на компа и да си дочака кротко даскалото, а и до 15-ти септември има по-малко от месец. Какво ще ги прави тия запознанства после? Като за начало най-лесно е да си търси контакти по интереси в някакви игри, да си чати с тях и лека по лека, когато вече им има истинско доверие, тогава да предприема срещи с тях и на живо. Да ходи по ивенти като самотник най-много да му гарантира бой.
Да, рядко съм съгласен с тролфактъри, ама е прав. В малките населени места има риск от подобни противообществени прояви от бродещите непълнолетни по кварталите. :D
Най-добре е да се социализира по общи интереси, например да види някои фейсбук групи, някакъви евенти, но не тип полуголи квартални идиоти с навити шорти :D , игри на компа, има турнири по комп игри в по-големите игри, ей ся у сф септември има по фортнайт и така... и като цяло да помислии, освен за роднините си, защо ходи в това малко градче, щото според мен не печели нищо особено.
Спомени града де, може да има някои съфорумници от там и хоп, имаш с кой да се срещнеш.
Града е Пазарджик
Изобщо забрави за задължителната литература мразя училище :D ''Да ходи по ивенти като самотник най-много да му гарантира бой.'' Да ходя сам е тъпо да а чак бой не съм толкова зле моля те :D ''Какво ще ги прави тия запознанства после?''Ами това е, че искам да се запозная с някой и всяко лято съм тук все пак другото лято като дойда ще има с кой да излизам нали така?
Да, рядко съм съгласен с тролфактъри, ама е прав. В малките населени места има риск от подобни противообществени прояви от бродещите непълнолетни по кварталите. :D
Най-добре е да се социализира по общи интереси, например да види някои фейсбук групи, някакъви евенти, но не тип полуголи квартални идиоти с навити шорти :D , игри на компа, има турнири по комп игри в по-големите игри, ей ся у сф септември има по фортнайт и така... и като цяло да помислии, освен за роднините си, защо ходи в това малко градче, щото според мен не печели нищо особено.
Единствената игра която игра е Майнкрафт хД и дори не съм толкова добър на нея хаха
HollyGolightly
08-22-2018, 18:06
Ако искаш да срещнеш нови хора, трябва да си част от нещо. Майнкрафт групите не се броят
Ако искаш да срещнеш нови хора, трябва да си част от нещо. Майнкрафт групите не се броят
Именно
E, Пазарджик е много близко до Пловдив, вземи влака, разкарай се, може да отидеш на някакъв клуб нещо, не нощен де, говоря тип по нещо си, гейм руум някакъв (нз има ли още такива неща :D )
Ето например, на 25ти август има война с водни пистолети в Пазарджик в парк Остров Свобода.
На 31ви август у плодвид има шейк that хълм.
Има и нещо др интересно от сериала Приятели - https://www.facebook.com/events/1545137859074821/
Виж във фб какви евенти има :P
HollyGolightly
08-23-2018, 13:45
Именно
Ми нз, първо като ти е толкова тъпо там, не разбирам защо ходиш при баба ти за цяло лято. Не си толкова малък че да не могат да те оставят у вас сам.
Второ, че по селата и малките градове е трудно да влезеш в някоя компания ей така отникъде
Освен това за какво ти е, като след няколко седмици си се прибираш?