PDA

View Full Version : В чужбина заради любовта?

Rimo
08-24-2018, 13:05
Здравейте,
момче съм на 16 години, приятелката ми е на 15 ходим от 5 месеца вече родителите ми я познават както и нейните познават мен, та да дойдем на темата заради която пиша статията.
Приятелката ми живее в Лондон от няколко години и искам края на тази година или догодина началото да отида при нея на
гости обаче имам чувството, че баща ми няма да ме пусне, говорих с майка ми тя е на 100% съгласна да отида, но тати си мисля, че няма да ме пусне... майката на приятелката ми, ми каза че като отида там няма да си търся квартири или къде да спя ами ще остана в тях за 2 седмици (колкото мисля да стоя там). Всички са супер съгласни аз да отида там имам пари събрани за самолетния билет за храна за издръжка като цяло лично аз си ги изкарах с много труд това лято. Не искам нито стотинка от баща ми или майка ми за там единствено искам разрешението на баща ми да ме пусне.. ВЪПРОСЪТ ми е как да го накарам да се съгласи да отида????

TrollFactory
08-24-2018, 13:44
Здравейте,
момче съм на 16 години, приятелката ми е на 15 ходим от 5 месеца вече родителите ми я познават както и нейните познават мен, та да дойдем на темата заради която пиша статията.
Приятелката ми живее в Лондон от няколко години и искам края на тази година или догодина началото да отида при нея на
гости обаче имам чувството, че баща ми няма да ме пусне, говорих с майка ми тя е на 100% съгласна да отида, но тати си мисля, че няма да ме пусне... майката на приятелката ми, ми каза че като отида там няма да си търся квартири или къде да спя ами ще остана в тях за 2 седмици (колкото мисля да стоя там). Всички са супер съгласни аз да отида там имам пари събрани за самолетния билет за храна за издръжка като цяло лично аз си ги изкарах с много труд това лято. Не искам нито стотинка от баща ми или майка ми за там единствено искам разрешението на баща ми да ме пусне.. ВЪПРОСЪТ ми е как да го накарам да се съгласи да отида????

Вие изобщо виждали ли сте се наживо? Тая връзка е обречена. Но дори и да оставим това настрана, без разрешение от родител никакъв шанс да отидеш. Просто питай баща си, какво толкова сложно. Ако не стане = просто няма да стане. И ми е чудно тия кви родители са, за да позволят на дъщеря си на 15 да си вкара гаджето на 16 (= безотговорна възраст) да прави секс с нея цели две седмици докато те са в другата стая.

Rimo
08-24-2018, 13:46
Да виждали сме се 3 месеца бяхме непрестанно заедно просто тя си идва за лятото и понякога за празниците
и кои говори за секс? Това, че ще спя в тях не означава, че трябва да правим секс...

HollyGolightly
08-24-2018, 13:47
Баща ти още не ти е отказал, ти питаш как да го накараш да те пусне. Степенувайте ги тези неща, какво има да го мислиш

Rimo
08-24-2018, 13:55
Познавам го и е много строг знам, че ако просто ей ся отида и му кажа "тате може ли в Лондон при ****" той директно ш каже не

HollyGolightly
08-24-2018, 14:27
Еми то не се прави така :lol: Тате може ли в Лондон
Изчаква се правилният момент и като зрял човек сядаш с баща си и му обясняваш че след Х месеца искаш да идеш на гости в Лондон. Обясняваш му че родителите и са съгласни, че ще останеш у тях през това време, че вече си се погрижил за финансовата част и т.н

Rimo
08-24-2018, 15:12
Ето такъв съвет търсех <3 Благодаря. Ще изчакам момента и ще говоря с него!

tori
08-24-2018, 15:35
Ако това на Холи не проработи, помоли за помощ майка си - тя нали била съгласна, не виждам проблем да удари едно рамо. Само се дръж като възрастен и си поемай отговорностите сериозно.

Rimo
09-30-2018, 09:18
Тори, нашите са разделени и не се разбират помежду си.

Грозния
09-30-2018, 09:40
Ти с кого живееш?
Мисля че ако вашите са разведени, има значение най-вече мнението на родителя с който живееш.