View Full Version : Търся си сериозна приятелка
lamessi96
08-31-2018, 19:16
Момче на 21 години от Благоевград живея в София.Моят проблем е,че не мога да открия момиче на което да дам любовта си все попадам на неподходящи и претърпявам само разочарования.ДОбре изглеждащо момче съм спортувам,обичам активния начин на живот да излизам,да съм сред природата,обичам да пътувам,не пуша,не пия,скромен съм,държа на хората около себе си,работя и сам се издържам,студент съм,отговорен човек ...Ще се радвам ,ако има сериозни момичета от София между 17-23 години да ми пишат .Благодаря :)
Necrologist
08-31-2018, 20:17
Чувал съм, че в 33 има доста сериозни момичета. Пробвал ли си да търсиш там?
lamessi96
08-31-2018, 20:28
Ако става дума за онази дупка дискотеката 33 и аз така съм чувал .Много са сериозни в напиването,шмъркането и разврата :)
s0b1esk1
09-01-2018, 01:35
ако не стане в 33, пробвай в планета пайнер брат
LoveSofia
09-01-2018, 02:34
Ба'ли го, на кой му трябва приятелка в днешно време :?
RapExotic
09-01-2018, 14:57
сериозни момичета .. между 17-23 години
Такова животно в резерватите трябва да го търсиш. Днешните момичета на тази възраст са масово лигли, които само мрънкат и искат, а не дават нищо в замяна. Отделно от това са доста кухи и не можеш да проведеш един нормален разговор с тях. И ако случайно ти се лепне някаква такава после се чудиш как да се отървеш от нея.
Wednesday666
09-01-2018, 15:01
Такова животно в резерватите трябва да го търсиш. Днешните момичета на тази възраст са масово лигли, които само мрънкат и искат, а не дават нищо в замяна. Отделно от това са доста кухи и не можеш да проведеш един нормален разговор с тях. И ако случайно ти се лепне някаква такава после се чудиш как да се отървеш от нея.
+1
...ДОбре изглеждащо момче съм спортувам,обичам активния начин на живот да излизам,да съм сред природата,обичам да пътувам,не пуша,не пия,скромен съм,държа на хората около себе си,работя и сам се издържам,студент съм,отговорен човек ...Каква е причината да си сам, след като по собствените ти думи се изкарваш за идеален?
Питам сериозно - каква е причината според теб?
lamessi96
09-01-2018, 21:52
Не съм въобще идеален никой не е идеален.В момента съм сам да,но имах връзка до преди няколко седмици.Пак ще го кажа все попадам на момичета ,които са неподходящи и не могат да ме оценят!
TrollFactory
09-03-2018, 07:24
Не съм въобще идеален никой не е идеален.
Оуу, добре. Ти не си идеален, защото изождаш от тезата, че никой не е идеален, но пък за сметка на това:
Пак ще го кажа все попадам на момичета ,които са неподходящи и не могат да ме оценят!
Ти си специален и недооценен. А защо да не е тъкмо обратното? Твоята преценка да е сбърканата...
Какво очакваш от тази тема? Мислиш ли, че някоя жена иска да разказва за връзката си следното:
"- Как се запознахте?"
"- Ами той беше пуснал тема в тийнпроблем колкото е жалък с момичетата и аз му писах от съжаление... И те така стана нещата"
С тази жалка обява просто показваш твърде елементарното си отношение към света (в това число и към жените) и до никъде няма да стигнеш. Помисли си върху това и нещата ще почнат да се подреждат в главата ти по отношение на върпсите, които си задаваш сега като "Защо съм сам и "недооценен"?".
lamessi96
09-03-2018, 20:22
Тикво някой да ти е искал мнението?Тука сте всички големи професори и от всички разбирате да му се невиди!!!Къде съм напиал ,че съм специален ,защо си съчиняваш празни приказки?Как прецени дали моята оценка е сбъркана ,като не ме познаваш сигурно от двата реда дето съм написал ,направо чупите тъпометъра с вашите умопомрачителни заключения.Каквото искат да разкават жените знаеш ли колко ме интересува!Казва ми човек ,който си е сложил снимка на ТИКВАТА ,че съм имал елементарно отношение към света и не ми казвай аз докъде ще стигна,а си гледай мизерното съществуване ,щото надали си по-добре от мен във всяко едно отношение и не ме познаваш ,за да правиш подобни малоумни изводи!Ти си също толкова жалък щом си нямаш друга работа ,а си тръгнал да коментираш в някакъв тийн форум!
Johny.marinov@gmail.com
09-03-2018, 22:24
Намери ли вече подходящата
Johny.marinov@gmail.com
09-03-2018, 22:26
И имаш ли фб или инстаграм???
TrollFactory
09-04-2018, 13:41
Тикво някой да ти е искал мнението?
Първо, пуснал си тема в публично достъпен форум. На 21 вече трябва да си що годе достатъчно узрял, за да прецениш какви рискове крие от това.
Тука сте всички големи професори и от всички разбирате да му се невиди!!!
До колкото виждаме, ти си този, който е в беда и пуска теми. Може да се държиш малко по-културно. Но да, в сравнение с теб и твоят интелектуален капацитет и 7 годишните може да се каже, че са професори.
Къде съм напиал ,че съм специален ,защо си съчиняваш празни приказки?Как прецени дали моята оценка е сбъркана ,като не ме познаваш сигурно от двата реда дето съм написал ,направо чупите тъпометъра с вашите умопомрачителни заключения.
Празни са твоите приказки щом ти е толкова трудно едно момиче да излъжеш, че да тръгне с теб. И сега след като пусна тема писаха ли ти много кандидатки, г-н невероятно изглеждащ, спортуващ и отговорен?
Каквото искат да разкават жените знаеш ли колко ме интересува!
Лошо, че не те интересува. Ще го караш на чикии явно.
Казва ми човек ,който си е сложил снимка на ТИКВАТА ,че съм имал елементарно отношение към света и не ми казвай аз докъде ще стигна,а си гледай мизерното съществуване ,щото надали си по-добре от мен във всяко едно отношение и не ме познаваш ,за да правиш подобни малоумни изводи!
Този, който наричаш тиква обаче е светлинни години пред теб и твоето действително жалко съществуване. Елементарник такъв!
Ти си също толкова жалък щом си нямаш друга работа ,а си тръгнал да коментираш в някакъв тийн форум!
Оо, и това го каза го един съвсем "истинки тийнеджър", който обаче е на 21. :D
Иначе споко, виждам, че по темата ти има раздвижване. Виж, вече някакви мъже кандидати те търсят. Може би не е зле да си опиташ късмета. Може би пък ще ти е по-добре като джендър.
HollyGolightly
09-04-2018, 14:04
Тая тема имам чувството че съм я чела няколко пъти през годините. Копи-пейст ли е?
lamessi96
09-04-2018, 14:05
Дишай спокоен вече се запознах с момиче ,няма нужда да си изливаш простиите.Не съм като теб да вися по форумчетата и да се дразня с хората
lamessi96
09-04-2018, 14:06
Така за всички хора ,които толкова се вълнуват от моя проблем ще изтрия темата усмихна ми се късмета дишайте спокойно хахах
HollyGolightly
09-04-2018, 14:11
Бахти проблема, останал без приятелка няколко дни и пуска тема, тука в тоя форум има 30+ годишни дето още са девствени.
И бтв, не се притвснявай и този късмет дето ти се е усмихнал ще се окаже некачествен 8-)
lamessi96
09-04-2018, 14:16
Много се бавни тука всичките честно само се заяждате явно това ви е единственото нещо да злобеете БАХТИ КОМПЛЕКСАРСКИЯ НАРОД
HollyGolightly
09-04-2018, 14:36
А ти си нескопосан трол, писал преди 2 дни тема и днес вече с приятелка. Опитай пак
Да идва вече 15 септември, че да си се запълни с нещо времето