PDA

View Full Version : Възможно ли е да съм бременна?

Mariq K
09-02-2018, 11:47
Здравейте!Вчера бях с приятелят ми при което двамата се възбудихме доста ,но нямахме презерватив затова решихме да го направим без.Не беше точно секс ами 5-6 мушвания след което го извади и свърши пред очите ми.Има ли шанс да съм заченала от така наречената предеякулационна течност ,защото и овулацията ми почва днес (уж по календар)?За допълнение хименът ми не е разкъсан

anonymous1043668
09-02-2018, 11:54
Много обичам такива теми...

Иначе не мисля, но най-сигурния начин е да си направиш тест, ако нещо се съмняваш просто отиваш на лекар..

Mariq K
09-02-2018, 11:56
Много обичам такива теми...

Иначе не мисля, но най-сигурния начин е да си направиш тест, ако нещо се съмняваш просто отиваш на лекар..

И аз обмислях този вариант но за тест трябва да минат от 7 до 12 дена ,а ако чакам толкова ще психясам съвсем

anonymous1043668
09-02-2018, 11:57
И аз обмислях този вариант но за тест трябва да минат от 7 до 12 дена ,а ако чакам толкова ще психясам съвсем

Ами теста е най бързия вариант. Не мисля че има за какво да се тревожиш...

Mariq K
09-02-2018, 11:59
Ами теста е най бързия вариант. Не мисля че има за какво да се тревожиш...
Мерси дано да е така

JustToAsk
09-02-2018, 13:13
Успокой се! Няма нужда да се притесняваш толкова. Ако толкова много те притеснява правиш тест и това е. Но шансът да забременееш от предеякулационна течност е малък. Но за следващия път ползвай презерватив. Странно ми е на мен как ще свърши от 5-6 вкарвания?

Mariq K
09-02-2018, 17:33
Успокой се! Няма нужда да се притесняваш толкова. Ако толкова много те притеснява правиш тест и това е. Но шансът да забременееш от предеякулационна течност е малък. Но за следващия път ползвай презерватив. Странно ми е на мен как ще свърши от 5-6 вкарвания?
Аз пък съм чувала ,че точно в нея се намирали “най-подвижните” сперматозоиди и затова шансът бил голям и определено следващият път ще си спестя тези главоболия....Преди това инаше около 10-15 минути “орална любов” ,така че не е само от мушванията

HollyGolightly
09-04-2018, 14:00
свърши пред очите ми
На носа???

Не си бременна, хименът пък какво общо има?

ЕДИТ:
Всъщност как те penetrate-ва 5-6 пъти без да ти скъса химена?

BlacklaslalNigga
09-04-2018, 19:15
След секс, хименът не ти е скъсан. В това няма логика. Въпреки, че не е, как очакваш да забренееш. А ти увери ли се че е скъсан?
Ако толкова много притеснението те преследва. Купи си няколко теста за бременност и ги използвай след 14 дена.

Mariq K
09-05-2018, 13:35
На носа???

Не си бременна, хименът пък какво общо има?

ЕДИТ:
Всъщност как те penetrate-ва 5-6 пъти без да ти скъса химена? Не беше на лицето ,просто го видях че свършва “извън мен”.Просто помислих че може да има и не го беше вкарал дори целият.

Mariq K
09-05-2018, 13:36
След секс, хименът не ти е скъсан. В това няма логика. Въпреки, че не е, как очакваш да забренееш. А ти увери ли се че е скъсан?
Ако толкова много притеснението те преследва. Купи си няколко теста за бременност и ги използвай след 14 дена. Не го беше вкарал целият и предполагам че не е понеже нямаше никакво кървене или болка.

HollyGolightly
09-05-2018, 14:35
Не знам защо някои хора си мислят че този химен е заместител на презерватив и докато го имат не могат да забременят
Освен това не е задължително да има кръв първия път, може да ти е скъсан от преди, както и има (малка) възможност да си родена без. Та недейте да придавате такава важност на това нещо.

elia_666
09-05-2018, 17:10
Да. В предеякулацията има активни сперматозоиди, макар и те да не са много, но може да се забременее.Рано е за тест! Трябва да има поне един ден на закъснение.И за кръвен ти е рано. Трябва поне 11 дни да минат от евентуалното зачеване.Най - добре се успокой и не бързай да откачаш. И да е станало нещо не можеш да го върнеш.

Marinela_D
09-06-2018, 04:14
Здравейте!Вчера бях с приятелят ми при което двамата се възбудихме доста ,но нямахме презерватив затова решихме да го направим без.Не беше точно секс ами 5-6 мушвания след което го извади и свърши пред очите ми.Има ли шанс да съм заченала от така наречената предеякулационна течност ,защото и овулацията ми почва днес (уж по календар)?За допълнение хименът ми не е разкъсан

Няма как да си бременна. Ама за хименът възможно е да не е разкъсан, защото съм чувала, че имало някои по-еластични, които се късали след два три пъти. А и щом не си бил в овулация...Спокс! :D

ymmit
09-10-2018, 00:32
Мила моя, само паниката ти ще ти докара до неприятности. Повод за притеснения нямаш. 3 години си го правя редовно без и все още и 1 сперматозоидче не е нацелило пътя. Сега не казвам, че не е възможнно ама чак токова паника не бива сега.

HollyGolightly
09-10-2018, 12:47
Мила моя, само паниката ти ще ти докара до неприятности. Повод за притеснения нямаш. 3 години си го правя редовно без и все още и 1 сперматозоидче не е нацелило пътя. Сега не казвам, че не е възможнно ама чак токова паника не бива сега.
Мила моя, ако бях на твое място, щях да ида да се прегледам дали всичко ми е наред.