View Full Version : Как да го накарам да страда?
Petq3452
09-05-2018, 02:05
Здравейте! На 20 години съм и преди известно време започнах да излизам с едно момче. Отначало беше много заинтригуван от мен , но след това ми стана ясно , че иска просто секс . Наскоро приключих сериозна връзка и реших да опитам тази авантюра. Но се оказа , че е пълен глупак с надуто его , който си мисли , че може да притежава всички просто защото е богат. Та въпросът ми е как бих могла да го зарежа по начин , който да го постави на мястото му ? Не , че съм лош човек , просто на някои хора трябва да им се покаже поне веднъж в живота откъде изгрява слънцето :))
anonymous1043668
09-05-2018, 06:45
Не си хаби времето с някви идиоти.То такива има хиляди. Тях живота ще ги научи..
s0b1esk1
09-05-2018, 09:25
Надери му колата. Ще е все едно му дереш по сърцето
Нали се сещаш, че само факта, че тоя си мисли, че целия свят му е длъжен понеже е богат, го прави велик в неговите си очи. Тоест не е свикнал и егото му не би трябвало да приема леко, ако някоя го отреже.
Следователно, само да му 'зарязвам те'ще му нарани душата. Така, че просто си го зарежи и си продължавай с живота, за какво ще се занимаваш допълнително и ще си хабиш нервите, за да мислиш начини с които ще го накараш да страда. Глупаво е.
На 20 си все пак, не на 15. Не се занимавай с простотии, както казаха по-горе - живота ще го научи.
BlacklaslalNigga
09-05-2018, 11:36
Желаеш да накараш друг човек да страда. Ще изхабиш още енергия в името на същия човек, да изготвиш план, как да го нараниш, като преди това си дала достатъчно енергията си за него. Желаеш продължаваш дасе тровиж още с него ли?
А този акт, който искаш да извършиш към него не е ли проява на същото надуто его от твоя страна? Да си погалиш егото, защото си се чувствала използвана. Секс, става с двама, т. е. ти си избрала да спиш него, и ти да се задоволиш. Сама си взела решението да се впуснеш тази авантюра. Съответно на теб никой не ти е виновен. Да, от една страна и той има вина, ако те е подлъгал като ти е казал, че иска да бъде с теб, а главната му идея е да си задоволява нуждите. Но този тип хора, както горе бе написано, живота ще ги научи.
TrollFactory
09-05-2018, 11:55
Алооу, за какво ми триете мненията не мога да разбера? И се криете!
Значи Вие, модераторите, заставате зад желанието на авторката (мастия - да, така им се вика, вижте в тълковния речник за справка) да направи на някого мръсно. Мръсно мръсно и то на мъж след мъж... Не стига, че е сложила край на една връзка заради меркантилни мечти, които има с настоящия си, а сега иска да му прави гадости, защото не й задоволява меркантилните мечти както си е мечтаела.
Здравейте! На 20 години съм и преди известно време започнах да излизам с едно момче. Отначало беше много заинтригуван от мен , но след това ми стана ясно , че иска просто секс .А ти какво искаш от тая връзка?!
Ти представяш ли си интимна връзка между големи хора без секс :? ?!
RapExotic
09-05-2018, 13:06
Значи първо ти си му се дала на готово, а сега го обвиняваш за това, което е? Проблема си е единствено в теб. Човек първо опознава партньора си, после се разкрачва пред него..
Marinela_D
09-05-2018, 17:46
Значи как така да го зарежеш? Нали е само секс или не съм разбрала нещо?
Necrologist
09-05-2018, 17:48
Силно ме съмнява, че ще му повлияеш по някакъв начин с това твое зарязване.
Здравейте! На 20 години съм и преди известно време започнах да излизам с едно момче. Отначало беше много заинтригуван от мен , но след това ми стана ясно , че иска просто секс . Наскоро приключих сериозна връзка и реших да опитам тази авантюра. Но се оказа , че е пълен глупак с надуто его , който си мисли , че може да притежава всички просто защото е богат. Та въпросът ми е как бих могла да го зарежа по начин , който да го постави на мястото му ? Не , че съм лош човек , просто на някои хора трябва да им се покаже поне веднъж в живота откъде изгрява слънцето :))
Свий му портфейла ;) :D
HollyGolightly
09-05-2018, 20:32
:lol:
Petq3452
09-05-2018, 21:09
Алооу, за какво ми триете мненията не мога да разбера? И се криете!
Значи Вие, модераторите, заставате зад желанието на авторката (мастия - да, така им се вика, вижте в тълковния речник за справка) да направи на някого мръсно. Мръсно мръсно и то на мъж след мъж... Не стига, че е сложила край на една връзка заради меркантилни мечти, които има с настоящия си, а сега иска да му прави гадости, защото не й задоволява меркантилните мечти както си е мечтаела.
Първо , предишната ми връзка не е приключила , защото съм мастия и съм кроила мечти с настоящия си. Този дори не го познавах тогава , но както и да е . Да , модераторите ще застанат зад желанието ми , защото не съм употребила обиди или цинизми. И недей да бъдеш с предразсъдъци преди да знаеш точната сутиация .
Petq3452
09-05-2018, 21:09
Свий му портфейла ;) :D
Добра идея
Petq3452
09-05-2018, 21:11
Значи как така да го зарежеш? Нали е само секс или не съм разбрала нещо?
След като спах с него , разбрах какви са му били само намеренията
paradosou
09-05-2018, 22:39
Сама казваш, че е целял да си легнете, не друго. Следователно и при най-завидната изобретателност, не съществува вариант да му повлияеш емоционално - не се е влюбил, не си е представял да сте във връзка, как да му стане скапано?! Не говоря така, за да се почувстваш като незначителна идиотка... Предупреждавам, че е доста възможно да измислиш нещо, да го приложиш и... накрая да си проличи, че не е толкова трогнат, колкото си очаквала, от което пък ти да си двойно разочарована.
И да ти хрумне дяволия с потенциал да го жегне поне откъм его, това ще е дребна работа и за няколко дни макс ще си каже "Какво пък толкова?"...
Marinela_D
09-06-2018, 04:16
След като спах с него , разбрах какви са му били само намеренията
Изчукай се с най-добрия му приятел.
Скорпион
09-06-2018, 18:19
Изконсумирал те е. Освен, че си лека си и токсична. Кроиш зли планове докато все още не сте скъсали.
skandalno_vkusen
09-20-2018, 06:40
Всичките варианти са времеконсумируеми и изискват отдаденост. Ти ще си сама птичка и пролет няма да направиш. Вариантът е да се намесиш по-кардинално в бъдещетите му събития. Тоест, контролиран процес на примерно следващите 10 запознанства с мацки. Тоест да ги познаваш и всички съвкупно да изиграят поредица от отблъсквания за да долови противарство в себе си което аджеба мънинко да промени. Какъвто и вариант да се измисли изисква създаване на проблеми за него, та послушай ги.. не се хаби. Преглътни собственото си его, хората сме за това за да се ползваме.
divergent
09-20-2018, 07:39
Изобщо не си заслужава да влагаш време и енергия в желанието си да отмъстиш. За мен хората, които обичат да трупат бройки и да си играят по този начин с противоположния пол, независимо дали става въпрос за мъж или жена, са достатъчно наказани с тази неспособност да се задържат в дълга и моногамна връзка. Вместо да правиш лошо на него, направи добро за себе си. Порасни, прекрати контакт с въпросния човек и се фокусирай върху себеусъвършенстването си.
Съблечете се за секс, разсмей му се на члена и си тръгни като се погрижиш някой да разбере за всичко това.
hardstaily
09-25-2018, 11:55
параноично ми е да предложа това, но тук няма ли някое момче, което да помогне на момичето и да сплаши тоя
skandalno_vkusen
09-27-2018, 06:42
Да го сплашва за какво? Защото е лабилна и не може да преглътне предварително заявени желания? Може да не й е приятно и да не е съгласна, но трябва да уважава хората и тяхната свобода на избор. Неговия избор съответно и нейния е бил да се поебат, кои са обидени впоследствие е пост-фактум... Има много хора които могат да го сплашат, но това е комплексарско.
hardstaily
09-27-2018, 08:15
не знай мн
TrollFactory
09-27-2018, 10:28
параноично ми е да предложа това, но тук няма ли някое момче, което да помогне на момичето и да сплаши тоя
Кво е това тъпо мислене, че автоматично щом е момиче, трябва да се намери някой балък да си жертва живота да й помага? И ако се появи кво? Да налети на бой на приятеля й ли? Ми, ако онзи му скърши ръчичките? Пак ли ще си е заслужавало?
Ако автораката пък си пусне малко снимки може и да се появи някой навит де, ама стига да си я хареса (т.е. да не е твърде грозна за спасяване)
kaRamella
10-10-2018, 21:24
Надери му колата. Ще е все едно му дереш по сърцето
Все едно аз съм го писала.
kaRamella
10-10-2018, 21:26
Съблечете се за секс, разсмей му се на члена и си тръгни като се погрижиш някой да разбере за всичко това.
хахахахаххахахах
Моето ще го комплексира най много. Ще похарчи пари да си уголеми хобота и всички ще му се смеят.
Изчукай се с най-добрия му приятел.
Ти наистина много ми допадаш в изказванията си :D:D:D xaxaxa
Бате, тази тема е мега стара, но това е бил най-верният ход :D xaxaxa. Наистина, ако му е казала, че пенисът му е малък го е съсипала. Особено ако го разправя наляво и надясно!
Marinela_D
10-24-2018, 05:56
Ти наистина много ми допадаш в изказванията си :D:D:D xaxaxa
Тенк Ю!
Ако авторката комбинира едното с другото младежа ще си тегли въжето