View Full Version : СЕКС
Marinela_D
09-05-2018, 17:44
Правили ли сте секс в изоставени запустели сгради, изоставени строежи или подобни места? Вдига ли ви се адреналина? :D :D :D
Necrologist
09-05-2018, 17:46
Не, искаш ли да пробваме?
Marinela_D
09-05-2018, 17:56
Не, искаш ли да пробваме?
Пробвала съм вече, изгоря :D :D :D
Да, забавно е, ама чисто като секс не е нищо особено... обикновено е крайно неудобна и мизерна история, ама веднъж на няколко месеца е добро разнообразие.
Правили ли сте секс в изоставени запустели сгради, изоставени строежи или подобни места? Вдига ли ви се адреналина? :D :D :D
Много пъти. И в автобус на градския транспорт са ми правили свирка на последната седалка :D В кафенета, в дскл в кенефа, в ресторанти, в стари сгради, в разни стари паметниции... в бомбоубежище.
Marinela_D
09-06-2018, 04:07
Много пъти. И в автобус на градския транспорт са ми правили свирка на последната седалка :D В кафенета, в дскл в кенефа, в ресторанти, в стари сгради, в разни стари паметниции... в бомбоубежище.
Ехееее ....В даскало в кенефите не съм го правила, но в тези изоставени сгради много ми беше яко. А това за задната на автобуса ебавка ли е ? :D :D :D
Ехееее ....В даскало в кенефите не съм го правила, но в тези изоставени сгради много ми беше яко. А това за задната на автобуса ебавка ли е ? :D :D :D
Ноуп, не е ебавка. Нямаше мн хора назад и беше набързо само за свършването. В киното много добре става също. В моловете кенефи си е класика. В разни забутани гори, плажове, такива затънтени села :D
Изоставените сгради лошото им е, че обикновено са активни кенефи и мирише яко на урина и лайна :D
LoveSofia
09-07-2018, 10:53
Извинявай, но родителите ти брат и сестра ли са?
Мога ли да забременея от мастурбиране
HollyGolightly
09-07-2018, 20:18
Мога ли да забременея от мастурбиране������
Да
Извинявай, но родителите ти брат и сестра ли са?
Не.
А твоите да не са лъв и жена?
Marinela_D
09-11-2018, 16:02
Кой го казва :D :D :D
https://youtu.be/cwQgjq0mCdE
I love it
skandalno_vkusen
09-20-2018, 06:35
Секс трябва да се прави навсякъде. Аз лично съм правил на покрив, в гора, в парк, в гараж, в кола, във фитнес зала, във влак, в тоалетна, на стълбище в мол, на стълбище в блок, на поляна, на маса ;д под маса ;д ... и още места за които не мога да се сетя. Не уважавам хора които гледат на спалнята като на светото място за интимност ;д .. привличане може да се случи на много места и ако не сте достатъчно широко-гръди ;д, няма как да усетите назрелия момент.
sladura89
11-20-2018, 00:09
Не, не съм!