Влез

View Full Version : Въпрос относно "Анален секс"

Kakwo e twa
09-10-2018, 19:34
Първо добър вечер на всички. Имам въпрос и леко спада към "ПРОБЛЕМ" поне за мене. Проблема е следния;
От доста време се опитвам да накарам приятелката ми, да пробваме "анален" секс, и всеки път когато се стигне до това, винаги се отказва с известната причина, че я "БОЛЯЛО", ясно е, че не боли а просто не иска. Примерно днеска точно щяха да се получат работите и изведнъж ме отряза "Ходи си при друга да ти дава там", е пичка й лелина, хем я карам да опита нещо ново, хем неще.. Сега като мнение от всяка жена съм абсолютно сигурен, че ще бъде "Ми права е, боли", тия номера минават при другите, ама не и при мене. Хем ми вика "Сигурна съм че искам, ще издържа" и тем подобни, а накрая става баш обратното. Интересува ме мнение от момчетата от 18 годинки нагоре, поне те имат опит в тоя занаят.. Чел съм един тон глупости, как да я отпусна и такива кретенизми, обаче винаги удрям на камИк.. Малоумните мнения от сорта на "Не знаеш как" не ме интересуват, и тия дето нямат к'во да кажат, няма нужда да си хабят боята на копчетата да пишат. И да, нов съм в тоя форум/сайт, ако темата не е за тук се извинявам предварително.

HollyGolightly
09-10-2018, 21:50
Виж, и цялата тематична литература по този въпрос да прочетеш, и на колене да я молиш, дори да и е хубаво, ако си е решила че не иска, няма и да го направи.

LoveSofia
09-10-2018, 23:48
В такъв случай започни сам да практикуваш този "анален" секс

Kakwo e twa
09-11-2018, 10:18
Виж, и цялата тематична литература по този въпрос да прочетеш, и на колене да я молиш, дори да и е хубаво, ако си е решила че не иска, няма и да го направи.

Има ли желание, има и успех.. Пък и на мене трудно може да ми каже "Там няма" или нещо от тоя сорт.. Иначе, благодаря за мнението.

HollyGolightly
09-11-2018, 11:54
Има ли желание, има и успех.. Пък и на мене трудно може да ми каже "Там няма" или нещо от тоя сорт.. Иначе, благодаря за мнението.
Да, но не и когато става дума за едностранно желание, понеже от нейна страна то явно липсва. Казва ти, че иска, за да те задържи и за да не те разочарова, обаче като се стигне до самото нещо се дърпа.
Явно не е толкова трудно да ти откаже, след като го прави.

Marinela_D
09-11-2018, 16:04
Която казва, че не боли или е мазохистка или не е пробвала! В началото определено си боли. Така че мили мой, насила хубост не става!

Грозния
09-11-2018, 18:14
Първо добър вечер на всички. Имам въпрос и леко спада към "ПРОБЛЕМ" поне за мене. Проблема е следния;
От доста време се опитвам да накарам приятелката ми, да пробваме "анален" секс, и всеки път когато се стигне до това, винаги се отказва с известната причина, че я "БОЛЯЛО", ясно е, че не боли а просто не иска. Примерно днеска точно щяха да се получат работите и изведнъж ме отряза "Ходи си при друга да ти дава там", е пичка й лелина, хем я карам да опита нещо ново, хем неще.. Сега като мнение от всяка жена съм абсолютно сигурен, че ще бъде "Ми права е, боли", тия номера минават при другите, ама не и при мене. Хем ми вика "Сигурна съм че искам, ще издържа" и тем подобни, а накрая става баш обратното. Интересува ме мнение от момчетата от 18 годинки нагоре, поне те имат опит в тоя занаят.. Чел съм един тон глупости, как да я отпусна и такива кретенизми, обаче винаги удрям на камИк.. Малоумните мнения от сорта на "Не знаеш как" не ме интересуват, и тия дето нямат к'во да кажат, няма нужда да си хабят боята на копчетата да пишат. И да, нов съм в тоя форум/сайт, ако темата не е за тук се извинявам предварително.Ако не иска, защо я караш насила?!
Гъзът не е направен за ебане и тя е в правото си да не ти го дава, щом не ѝ харесва.

dexofen
09-12-2018, 21:24
Е, поговори с нея, можеш да опиташ по-нежно първо с пръст. Трябва да успееш да .... " отпуснеш" сфинктера на входа.
Много е важно да използваш лубрикант. Сега, има едни лубриканти със слабо обезболяващо действие, обаче при тях има един проблем доста ключов, че трябва да си с презерватив, иначе ще ти намали чувствителността на пениса временно.
Има силиконови лубриканти, обаче те пък не стават за латексови кондоми. И много цапат и става едно голямо мазало. Затова по-добре на водна основа. Един трик, ако ти стане сухо леко напръскай с вода и ще стане мега хлъзгаво.
Вземи си задължително без аромат и вкус, защото иначе дразнят лигавицата на ректума.

Дюрекс имат един такъв, в голямо лилаво шише по магазините го има.
https://apteka.framar.bg/30012834/%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D 0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%BB%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D 1%82-%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9-2-%D0%B2-1-%D1%81-%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B5-200-%D0%BC%D0%BB-

Excite също имат хубави, но са предимно по аптеките и са по-скъпи и малко по-качествени.
https://apteka.framar.bg/30067464/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D 1%82-%D1%81-%D0%BD%D0%B5%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D 0%BD-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82-200-%D0%BC%D0%BB

Може да се добави едно нещо друго, но ппц е по лекарско предписание. Тъй като обаче е много популярно, ще си позволя да го спомена, катежел. Ползва се за въвеждане на катетри например, или при колноскопия. Подобно вещество се използва и в някои бонбони за гърло (хексоралетен и орофар). Има дезинфекциращо действие и обезболяващ ефект, в опаковки за еднократна употреба е. Само имай предвид следното, лигавицата на ректума е много добре пропусклива и ако го използваш трябва да си абсолютно сигурен, че приятелката ти е съвсем окей. И като цяло, по-добре се придържай към горните съвети, а това го остави само в случай, че я боли.

Kakwo e twa
09-16-2018, 18:37
Презервативи абсурд.. Пък и вече ако мога така да го нарека "успяхме" да го направиме, и както казах в първото си мнение, не боляло изобщо. Съмнявам се да ме излъже (понеже никога не ме е лъгала) каза, че дори й е харесало, вместо да я боляло. Благодаря за съветите и мненията с цел чесане на пръстите, ако може темата да се заключва и хвърля в архива/кофата. :)