View Full Version : Дайте мнение какво да правя....
mecheto9393
09-24-2018, 15:44
Здравейте приятели искам да попитам влюбих се в едно момиче,колеги сме виждаме се всяка вечер... Снощи стояхме до късно и пиехме с компания и тя легна отидох да попитам дали всичко е ОК и тя ме целуна... А сега как да постъпя тази вечер когато я видя... Харесвам я много но не знам тази целувка на какво се дължи и в същото време копнея да се повтори дори да имам връзка с това момиче... Какво да направя тази вечер според вас... Дали да я попитам дали целувката е била под влиянието на алкохола или не знам. Моля ви за помощ и съвет
Снощи стояхме до късно и пиехме с компания и тя легна отидох да попитам дали всичко е ОК и тя ме целуна... Можело е да я ****, но ти си проиграл шанса :? !
TrollFactory
09-26-2018, 07:18
Можело е да я ****, но ти си проиграл шанса :? !
Мдаа, определено е изпуснал влака.
pilence2
09-26-2018, 08:08
Напий я пак
divergent
09-26-2018, 11:10
Здравейте приятели искам да попитам влюбих се в едно момиче,колеги сме виждаме се всяка вечер... Снощи стояхме до късно и пиехме с компания и тя легна отидох да попитам дали всичко е ОК и тя ме целуна... А сега как да постъпя тази вечер когато я видя... Харесвам я много но не знам тази целувка на какво се дължи и в същото време копнея да се повтори дори да имам връзка с това момиче... Какво да направя тази вечер според вас... Дали да я попитам дали целувката е била под влиянието на алкохола или не знам. Моля ви за помощ и съвет
Недей да подхващаш разговор за случилото се, просто създай повод да излезете пак и виж дали целувката ще се повтори. Ако тя не я инициира, направи го ти. За такива неща не са нужни обяснения, действията достатъчно говорят сами за себе си.
mecheto9393
10-17-2018, 19:31
Ами стана лек обрат... Пак се събрахме компания а-у останахме с нея накрая го направихме,но ние сме колеги работим заедно и живеем заедно в една квартира. Направихме го на следващия ден тя не ми говореше след това я попитах дали ми се сърди за нещо и защо се държи така. Отговора беше,че си има нейни проблеми и така спря да ми говори а всичко през вечерта макар и да бяхме пили беше на 100 процента... Сега замина за 1 седмица от работа я изпратиха на командировка без контакт и без нищо... За първи път ми се случва да правиш секс с момиче и тя да се сърди или не знам просто защо се държи така... Ако някой има отговор да го каже аз все още бих желал да имам нещо с това момиче,но шибана история се получава до момента