PDA

View Full Version : Хомосексуалистите в ада ли отиват?

DeadlySmile
10-06-2018, 09:38
Здравейте, момиче съм на 17. Още от малка знам, че си падам по момичета, но досега не съм казвала на никого.
Семейството ми са хомофоби. Когато вметнах случайно темата за гей парада, те казаха, че хората които са там са психично болни, извратени и без срам от Бог, и ако не се покаят ще отидат в Ада. Моето мнение за това е, че не може да отидеш в Ада, защото си обичал човек от същия пол, любовта не е грях, но все пак искам да видя и други гледни точки. (Без хейт коментари моля, ако нямаш какво хубаво или полезно да кажеш по-добре прескочи темата).

BlacklaslalNigga
10-06-2018, 09:48
Любовта не е грях. Така е. А, какво е Ад? Този въпрос, ще ти даде ключ за напред, който ще ти е така полезен, както на всеки друг.
Впрочем, висок процент от хомосексуалистите са наистина психично болни. И те самите не го знаят, затова в живота им цари, предимно, хаус.

Не казвам, че ти си психично болна.

LoveSofia
10-06-2018, 10:42
Хомосексуализмът се смята за морален/национален отпадък (деградация), заедно с чалгата, наркотиците, разврата, чуждопоклонничеството и тн. Сама си преценявай. Голям процент от педерастите и лесбийките са педофили, а педофилията също е деградация. Адът ти е най-малкия проблем :p

anonymous1043668
10-06-2018, 11:32
Не. Това се приема като нещо ненормално, отвратително, развратно, но не мисля че отиват в ада. Всеки си е различен. Има и нормални хомосексуални, с които може и да си приятел, но има и пълни откачалки, от които трябва и да бягаш. Твой си е изборът в коя от двете категории падаш..

redbul2
10-06-2018, 13:56
Ами много ясно ,че отиват в ада. Ти да не искаш и орден "Стара планина" да им дават? За "геройството"? Няма как Господ да толерира извращенията и перверзиите? Има си Свето писание, имаме десетте божи заповеди и тъй нататък. Горе на небето само Господ решава (и свети Петър), а не разни джендъри или "правозащитници". Няма как те да наложат на Господа някакъв нов морал и ценности. След като той изрично е разпоредил и заповядал кое как да бъде на земята, кое е добро и кое лошо, кое е богоугодно и кое не е. Той е създал тоя свят и той е заповядал кое как трябва да бъде в него. Божието слово не подлежи на коментар и критика, то само се изпълнява. Или ако не, се отива в ада след време.

s0b1esk1
10-06-2018, 14:07
тази тема ще е мого lit. взимайте пуканките

tori
10-06-2018, 14:15
Започнах си поста със "Всички тук сте ужасни хора и съм възмутена!", но се сетих, че аз, ако нахраня незнаещи и необразовани, също съм ужасно ужасна. Нека да изясним какво точно е хомосексуализма, пък чак тогава да го мразим, а?
ХомусексуализмЪТ не е и никога няма да е нещо ненормално, изродстване или психична болест. Не е болест като цяло. Както Даун не е болест, а особеност. Когато имаш влечения към същият пол, значи че не си получил хормони в правилни пропорции/количества през наталното си развитие. Както липсваща хромозома - имал си "добрият късмет" да се случиш такъв. Обаче не си по-лош от останалите, не си по-различен. След като мразите ЛДБТ общността, мразите ли и вродените особености? Примерно, родилни белези, 6ти пръст, такива неща?

Ок е да не харесваш афиширането, гей-парадите и това гей да ти е до задника - аз също; ок е да се правиш, че даунчета няма по света, ако така ти е удобно. Ок е да не си съгласен с много неща. Но не и да обясняваш как някой е болен и едва ли не щял да ходи в ада. Не оправдавам това. Не мога да го оправдая, и да искам. Не е нормално. Вие не сте нормални.

Авторката, ако не е трол, може да е сигурна, че адът е тук, на земята, сред тия идиоти, дето ще възпитават деца. Друг ад аз не познавам.

DeadlySmile
10-06-2018, 14:34
Започнах си поста със "Всички тук сте ужасни хора и съм възмутена!", но се сетих, че аз, ако нахраня незнаещи и необразовани, също съм ужасно ужасна. Нека да изясним какво точно е хомосексуализма, пък чак тогава да го мразим, а?
ХомусексуализмЪТ не е и никога няма да е нещо ненормално, изродстване или психична болест. Не е болест като цяло. Както Даун не е болест, а особеност. Когато имаш влечения към същият пол, значи че не си получил хормони в правилни пропорции/количества през наталното си развитие. Както липсваща хромозома - имал си "добрият късмет" да се случиш такъв. Обаче не си по-лош от останалите, не си по-различен. След като мразите ЛДБТ общността, мразите ли и вродените особености? Примерно, родилни белези, 6ти пръст, такива неща?

Ок е да не харесваш афиширането, гей-парадите и това гей да ти е до задника - аз също; ок е да се правиш, че даунчета няма по света, ако така ти е удобно. Ок е да не си съгласен с много неща. Но не и да обясняваш как някой е болен и едва ли не щял да ходи в ада. Не оправдавам това. Не мога да го оправдая, и да искам. Не е нормално. Вие не сте нормални.

Авторката, ако не е трол, може да е сигурна, че адът е тук, на земята, сред тия идиоти, дето ще възпитават деца. Друг ад аз не познавам.

Благодаря ти много за отговора, наистина ми оправи деня! :)

Necrologist
10-06-2018, 18:02
тази тема ще е мого lit. взимайте пуканките

+1

Грозния
10-06-2018, 19:41
...аз, ако нахраня незнаещи и необразовани, също съм ужасно ужасна. Най-незнаещата и необразованата си ти! Току-що го доказа:

Даун не е болест, а особеност.

https://i.imgur.com/jfuCGky.gif

За пореден път доказваш наглостта и невежеството си! И се опитваш да го играеш "медицинско лице" :? ?!
Не знам как не те е срам да продължаваш да се излагаш така!

...мразите ли и вродените особености? Примерно, родилни белези, 6ти пръст, такива неща?Да, мразим! Това са изродщини!

...ок е да се правиш, че даунчета няма по света,Дауновете рядко доживяват 10 годишна възраст или повече! И по-добре така, защото интелектуалното им развитие е и си остава по-лошо, отколкото на 5-годишно дете :? !

LoveSofia
10-06-2018, 21:34
Вярваща ли си? Ако не - какво те интересува?
Обаче, безбожието не е ок!

ХомусексуализмЪТ не е и никога няма да е нещо ненормално, изродстване или психична болест. Не е болест като цяло. Както Даун не е болест, а особеност. Когато имаш влечения към същият пол, значи че не си получил хормони в правилни пропорции/количества през наталното си развитие. Както липсваща хромозома - имал си "добрият късмет" да се случиш такъв. Обаче не си по-лош от останалите, не си по-различен.

Има Адам и Ева, не Адам и Адам или Ева и Ева. Хомосексуализмът, освен че е грозно нещо, също така няма и бъдеще, интересно как се развива толкова бързо и каква агресивна пропаганда му се раздава.
А защо да няма бъдеще? Ами, за създаване на поколения се изисква Адам и Ева - гей и лесбийка даже и за 5 минути ще е странно и едва ли ще се получи нещо, а и надали много ще са навити (Ако някак си на света останат само хомосексуалисти, затова споменах "развива толкова бързо"). Това е нещо като бъг в матрицата, нещо средно.

Да, мразим! Това са изродщини!

Дауновете рядко доживяват 10 годишна възраст или повече! И по-добре така, защото интелектуалното им развитие е и си остава по-лошо, отколкото на 5-годишно дете :? !

Дауновете са грешка на природата, както и много други същества.
https://i.imgur.com/6tOjv78.jpg
Не мисля, че има за какво да се спори. Заставам твърдо зад Грозния.

DeadlySmile
10-07-2018, 07:41
Добре щом според вас това е изродско, ненормално и развратно, но не аз съм си избрала сексуалната ориентация ? Можете да кажете, че го правя, защото е "модерно", но не аз съм наясно със себе си още от 7 годишна, а тогава дори не съм знаела за различните сексуални ориентации и с течение на времето вече разбрах. Просто тези хора не са приети от обществото, не защото са лоши и вредни, а защото са различни! Хомосексуалността е премахната като психично разстройство още през 1990, така че, не НЕ сме психично болни. Ние сме хора точно като вас и това да обиждате по такъв грозен начин ви прави по-лоши и от нас :)
Колкото за децата, хомосексуалистите също могат да имат деца.

Юнгинген
10-07-2018, 14:46
Любовта всеки може да разбира по всякакъв начин; това, че едно нещо наричаме любов, не значи, че то е равнопропорционално на всяко едно друго, което наричаме по същия начин.
Любовта към ближния не е любовта към любимия, в последната има еротицизъм, който липсва при първата.
Да, хомосексуализмът е грях, в християнски смисъл, човек би трябвало да се чувства виновен от това, както и от много други неща.
Не е задача никому да осъжда прегрешилия, защото никой не е спасен на земята, в интерес на християнина е да вижда себе си грешен, най-вече, за да не упражни сам авторитет на съдник.

Във вярата ли си, че човек не може да има нещо по-свише от връзката си с Бога, личната такава в невидимата църква?
То тогава ще имаш и причината да вярваш, че любовта между хората е различна от тази, която човек изповядва към смисъла на живота си отвъд земното.
Нацията, семейството, всичко, за което се сетиш, е отвъд християнския идеал, доколкото го виждаме като такъв на човека изобщо, именно по неговата сила, на изпълняващия се идеал, вярващият може да бъде част от другото, но не и в убеждението, че първото е над отделния човек, или по-важно - отделната душа.

LoveSofia
10-07-2018, 14:57
Пак прочети какво сме писали.

Добре щом според вас това е изродско, ненормално и развратно, но не аз съм си избрала сексуалната ориентация ? Можете да кажете, че го правя, защото е "модерно", но не аз съм наясно със себе си още от 7 годишна, а тогава дори не съм знаела за различните сексуални ориентации и с течение на времето вече разбрах.

Никой не е избрал да бъде от дадена раса, пол или пък да бъде "дауновец", аутист и така нататък, това не означава, че не е грешка на природата, сещаш се? (Не съм споменал, че сте грешка на природата, а, че ориентацията ви е нещо средно - както искайте го разбирайте).

Просто тези хора не са приети от обществото, не защото са лоши и вредни, а защото са различни!

Защо различното да не е вредно? А хомо пропагандите, които вече са масови защо да не са вредни? В тях участва и втълпяването от най-ранна възраст, че тези лайна са нормални, нали така? Е, що пък да не са вредни?

Хомосексуалността е премахната като психично разстройство още през 1990, така че, не НЕ сме психично болни. Ние сме хора точно като вас и това да обиждате по такъв грозен начин ви прави по-лоши и от нас :)

https://i.imgur.com/7TZLsws.gif
От кого е премахната като психично разстройство? От американците ли? Ако шизофренията бъде премахната от класацията "Психични разстройства", това означава ли, че шизофрениците не са психично болни? Между другото, трансовете/травестите са си баш психично болни, от толкова прием на хормони мозъкът им е направо изпържен.. ако не и от самото си раждане да са психично болни :razz: Пък и като някой ви нарече психично болни не означава, че ви обижда, ако аутист го нарекат аутист значи, че го обиждат ли?

Колкото за децата, хомосексуалистите също могат да имат деца.
Само ако си осиновят, иначе 2 момченца или 2 момиченца как могат да си създадат? Не казах, че не можете да си имате, а че нямате бъдеще.

fire_magic
10-07-2018, 17:13
Какъв ад, кой изобщо вярва в това? По съм склонен да вярвам, че ако има ад той е тук на земята.
Иначе това дали да си гей е нормално, отвсякъде личи че не е, но на мен не ми пречи. Не ги мразя. Има привличане към човек от същия пол-ок, ама че не е нормално- мисля че не е. Утрешен ден може да имаш сексуално привличане и към някво животно и всички пак трябва да се съгласят, че всичко е нормално и няма нищо нередно в това само за да се почувстваш ок? Приемете се такива каквито сте и престанете да искате подкрепа и съгласие, че ориентацията ви е нормална като е очевадно за всички, че не е.

TrollFactory
10-08-2018, 11:18
Тази тема я спонсорира някое НПО, което няма много идеи къде и как да отчете дейност. Въпросът "Хомосексуалистите в ада ли отиват?" е направо като излязал от учебник за джендър културата. Като цяло масовият българин не защитава някаква принципност по въпроса от религионзна или морална гледна точка (религиозната култура на страната ни е напълно унищожена), а по-скоро от гледна точка на сякаш вродената си ганьовщина. Той някак си се чувства по-истински мъж, ако приема с насмешка (макар и без да разбира точно какво) обратната сексуална ориентация на хората, опростачвайки техния проблем с тъпи шеги и дискриминирайки представителите на тази група по дефолт, защото противположното отношение сякаш би наложило мнение за него, че е по-малко истински мъж, ако не се слее с простащината на тъплата, която просто не разбира проблема.

redbul2
10-08-2018, 12:44
..а тогава дори не съм знаела за различните сексуални ориентации и с течение на времето вече разбрах. Просто тези хора не са приети от обществото, не защото са лоши и вредни, а защото са различни!

Това е едно абсурдно и напълно невярно твърдение. Че не са приети само защото били различни. Ние всички хора сме различни. Само близнаците са до едно време напълно еднакви. Различни сме на ръст. Има много ниски и много високи хора. Различни на тегло. Има ужасно слаби хора и други прекалено пълни. Някои от нас са с черна, кестенява или руса коса. Със сини или черни очи. Напълно различни сме и по характер. Гледаме различни филми, четем различни книги, слушаме различна музика. Ноо както сама виждаш нито едно от изброените качества не е повод за отричане и неприемане на някого. Ти сама си обясни защо е така. Тъй че в голяма грешка си. Не сте приемани от хората не защото сте различни от другите. Ние всички сме различни.

А за провокативния въпрос дали отиват в ада, анализирай нещата по пътя на логиката. Да приемем, че гейове, лесбийки и траверси отиват в рая. А нормалните хора, хетеросексуалните с гаджета или дори със семейства и деца, те в такъв случай къде отиват? Може би в ада? За наказание, че са нормални?

А това, което си написала "а тогава дори не съм знаела за различните сексуални ориентации " нищо не значи. Много деца се раждат с психични отклонения или дори заболявания. И не знаят, че имат такова психично заболяване или отклонение. Но това не значи, че те го нямат и са здрави. Те просто не осъзнават, че страдат от такова заболяване. А за хомосексуалността има две различни теории. Според едната някои се раждат такива. Но според другата, а и според мен това си е въпрос на личен избор и предпочитания. Избираш да го правиш с мъж (ако си жена) и никой не може да те убеди да имаш хомовръзка. И обратното, избрала си "любовна" връзка с друга жена. Еми пак ти самата избираш. Но не очаквай хората около теб,(семейство,приятели и съученици) да бъдат във възторг от твоя избор и дори да получиш аплодисменти и те изберат за Мис тинейджър.

Има неща, които могат да бъдат приети, има и други, които нито един здравомислещ човек не би приел. Еда ли някой би приел като нещо разбиращо се от само себе си една кражба или убийство.Същото е и със секса. Ако някой младеж реши да го направи с козата на дядо си :D едва ли ще получи одобрение и аплодисменти. Колкото и да негодува защо околните не го приемат добре, само защото бил различен от тях.

DeadlySmile
10-08-2018, 13:31
[QUOTE=redbul2;11607359]Това е едно абсурдно и напълно невярно твърдение. Че не са приети само защото били различни. Ние всички хора сме различни. Само близнаците са до едно време напълно еднакви. Различни сме на ръст. Има много ниски и много високи хора. Различни на тегло. Има ужасно слаби хора и други прекалено пълни. Някои от нас са с черна, кестенява или руса коса. Със сини или черни очи. Напълно различни сме и по характер. Гледаме различни филми, четем различни книги, слушаме различна музика. Ноо както сама виждаш нито едно от изброените качества не е повод за отричане и неприемане на някого. Ти сама си обясни защо е така. Тъй че в голяма грешка си.

Дали греша? Ще ти дам много срещан проблем, особено в училищата, а именно дебелите деца в класа, те биват дискриминирани, отхвърляни, обиждани, стават обект на подигравки и дори на физически тормоз, само защото формата им е малко по различна от общо приетата или пък циганите, и негрите само заради по тъмната им кожа. Всички са си изградили някакво мнение какъв е перфектния човек и искат всички около тях да го следват.... ами няма как да стане, както сам каза всички сме различни, то това е и интересното, но не мога да се съглася, че това не е и повод за неприемане от обществото.

Ivaaaaa
10-08-2018, 13:32
Уау, тризомията на 21-ва хромозома, известна като синдром на Даун не е болест... ще взема наистина да напусна тоя форум.

Моля всеки да прочете определенията на СЗО за здраве и болест и да ми каже по каква всевишна логика хомосексуалността се различава от хетеросексуалността освен къде си го слагат и по какъв начин това е болест.

LoveSofia
10-08-2018, 17:02
Дали греша? Ще ти дам много срещан проблем, особено в училищата, а именно дебелите деца в класа, те биват дискриминирани, отхвърляни, обиждани, стават обект на подигравки и дори на физически тормоз, само защото формата им е малко по различна от общо приетата или пък циганите, и негрите само заради по тъмната им кожа. Всички са си изградили някакво мнение какъв е перфектния човек и искат всички около тях да го следват.... ами няма как да стане, както сам каза всички сме различни, то това е и интересното, но не мога да се съглася, че това не е и повод за неприемане от обществото.

К'во? ](*,) ](*,)
Пълните деца са обиждани, отхвърляни и дискриминирани заради моралния/националния отпадък сред нас(младежта) и сред голямата част от хората. Липса на възпитание и култура, атеизъм, слушане на чалга, взимане на наркотици, употребяване на алкохол, цигари и така нататък. Забележи, че тези дето се подиграват са ниско-интелигенти балъци, голяма част от тях сричат. Обаче да не забравяме, че 96% от пълните деца нямат и хигиенни навици, което е изключително неприятно за околните. Разбира се, това не е причина за подигравки.
А мангалите и негрите са дискриминирани заради по-тъмната им кожа? ](*,) А за ежедневната мангалската престъпност? За масовото изнасилване на млади момичета, ограбването на апартаменти, убийството и пребиването на възрастни хора? Наглостта им, средствата, които получават само с раждането на едно ново мангалче? За това, че ги пазят повече от народа? За нарко бизнесите им, нелегалните схеми от всякакъв тип? Също са и едни от началниците на деградиралата музика. Те се размножават буквално като хлебарки, ай стига е.
Знаеш ли какъв процент от престъпността по света е причинена от негрите? Също така, те са началото на уличния(черния) рап (няма да крия, че аз също го слушам), който предизвиква престъпност - пребиване, убийства, наркотици.. Също са и доста големи расисти към белите, използвачи и манипулатори.

Тази тема е пусната за педерастко внушение и спорове, к'во да си говорим..

LoveSofia
10-08-2018, 17:13
Моля всеки да прочете определенията на СЗО за здраве и болест и да ми каже по каква всевишна логика хомосексуалността се различава от хетеросексуалността освен къде си го слагат и по какъв начин това е болест.

Пропаганда, внушение. Не може разни националистически и патриотически мероприятия, но може гей паради и педерастки изпълнения на публични места? А завирането в лицата на хората как тези неща си нормални? Да искаш равни права като другите, но същевременно да се определяш като различен и да се отделяш от обществото..

LoveSofia
10-08-2018, 17:18
Извратения, простащина, селяндурщина, деградация, позор..
https://imgur.com/pivPoSD
https://imgur.com/Y1rWOvk
https://imgur.com/8nq5IMe
https://imgur.com/7TPEm77
https://imgur.com/J0LeOXP
https://imgur.com/kSIPb5A
https://imgur.com/rczJkdC
https://imgur.com/WOJOTI9
https://imgur.com/MvnJv4u
https://imgur.com/KZh6yOY

Грозния
10-08-2018, 17:18
Ако някой младеж реши да го направи с козата на дядо си :D едва ли ще получи одобрение и аплодисменти. Колкото и да негодува защо околните не го приемат добре, само защото бил различен от тях.

Това е първата стъпка към легализирането на зообраковете :D :

https://www.youtube.com/watch?v=4tDYMayp6Dk

"Можете да целунете булката!"

https://i.imgflip.com/rsppq.jpg

И после отивате на меден месец:

https://metrouk2.files.wordpress.com/2016/06/goat4.gif?w=620&h=347&crop=1

:D

Уау, тризомията на 21-ва хромозома, известна като синдром на Даун не е болест... ще взема наистина да напусна тоя форум.Тора Недкова е медицинско лице - представяш ли си колко е зле :shock: ?!

...да ми каже по каква всевишна логика хомосексуалността се различава от хетеросексуалността освен къде си го слагат и по какъв начин това е болест.По тая логика и зоофилията е същата работа :? !

fire_magic
10-15-2018, 20:13
Ако приемем че всичко, което не е нормално е болест ...
Някой може да се опита да довърши :D

kojinshugi
10-16-2018, 11:49
да, така е, миличка
и ни шибат с ръжени щото да се промениме, сеш се

tinka55
10-16-2018, 16:13
Там там едни черни дяволи ги ръгат с вили.

flowersforeveryone
11-02-2018, 19:02
Първо, надявам се да не си религиозна и да не вярваш на тези глупости относно Ад и Рай. Религията е за хора, които явно не могат да намерят опора в себе си, и я търсят на други места, отделно не се знае какво става след смъртта - спекулации всякакви, отговори никакви. Второ, въобще не им обръщай внимание на тези горе, и аз мога да кажа, че според мен хомофобията е психично разстройство, защото има над 400 вида животни, които проявяват хомосексуализъм, но нито едно хомофобия. Отделно никой не си избира кого да обича и любовта пол не пита. Сега нека развиваме различни гледни точки.
Ще започна с тази, за която най-много се тръби: "Ама как ще е естествено, те лесбийките и гейовете деца не могат да правят, а щом не могат значи природата им е сбъркана и са болни". Тогава какво ще кажете за безплодието при някои жени? И те ли са психично болни, защото не съвпадат с вашия мироглед за "нормално"? А асексуалните? Толкова ограничено и едностранно мислене имате, за което ми е жал. А и ако всички хора тръгнем да се размножаваме, та то планетата ще се пренасели още повече. Да има 7 милиарда човека и да си мислите, че всичките са хетеро, звучи чак комично. Ето друго: "Чи населението кат' е тръгнало да одобрява хомотата, айде и да одобри педофилията и зоофилията, щот' са мноу нормални явно". Между тези 3 понятия има много тънка, но важна разлика. Хомосексуалните двойки са заедно по свое желание, споделяйки общи чувства и осъществявайки едно от най-ценните и важни, и чисти неща, а именно любов. А педофилите? Те надали питат децата дали може да си задоволят нуждите с тях и надали въобще си дават сметка, че нещата, които извършват биха навредили по всякакъв начин на психиката на детето. За тях е по-важно да са сексуално задоволени. Същото се и отнася за зоофилите - пълна липса на емпатия, а като главна цел е как да си задоволят нуждите с някое животно. А и не случайно тези двете се водят за сексуални разстройства, а хомосексуалността се води сексуална ориентация. Смея да допълня, че не може да се определя дали човек става или не само защото е хомо и е наистина трагично да съдите някого само заради това, при положение, че може да има други стотици уникални качества, но нали предразсъдъците са голяма работа...
Отдавна следя темите в този сайт и никога не съм имала намерения да си правя регистрация, но уви, просто с тези коментари нямаше как да не се сдържа. И отделно до авторката - момиче, ако имаш нужда от съвет, или рамо, на което да споделиш, просто ми пиши.

LoveSofia
11-02-2018, 22:30
Аре стига сте разпалвали тези теми, бе!
Авторката на темата е трол, но не мога да не отговоря на предната.

Първо, надявам се да не си религиозна и да не вярваш на тези глупости относно Ад и Рай. Религията е за хора, които явно не могат да намерят опора в себе си, и я търсят на други места, отделно не се знае какво става след смъртта - спекулации всякакви, отговори никакви. Второ, въобще не им обръщай внимание на тези горе, и аз мога да кажа, че според мен хомофобията е психично разстройство, защото има над 400 вида животни, които проявяват хомосексуализъм, но нито едно хомофобия. Отделно никой не си избира кого да обича и любовта пол не пита. Сега нека развиваме различни гледни точки.

Религията учи на морал и ценностна система, възпитание и култура.
Ако ще да няма Бог, Сатана, Ад, Рай или каквото и да е, но горните неща важат с пълна мощност. Това с животните все пак доказва, че вие приравнявате човешкото същество с животинското.

Ще започна с тази, за която най-много се тръби: "Ама как ще е естествено, те лесбийките и гейовете деца не могат да правят, а щом не могат значи природата им е сбъркана и са болни". Тогава какво ще кажете за безплодието при някои жени? И те ли са психично болни, защото не съвпадат с вашия мироглед за "нормално"? А асексуалните? Толкова ограничено и едностранно мислене имате, за което ми е жал. А и ако всички хора тръгнем да се размножаваме, та то планетата ще се пренасели още повече.

Ти си ограничената, мозъкът ти е промит до най-сериозната степен или си просто един травестит или лесбийка.
Има разлика между безплодието и хомосексуалността, но ти или си тъпа (с извинение), или нарочно го споменаваш, за да внушиш на някой неосведомен, че педерастията е нормално нещо.
Я ми кажи кога асексуалните парадират със своята "ориентация"? Натякват ли на някого, че са такива? Пречат ли на някого? И да, това е много по-нормално от педалщината, все едно да си самотник с разликата, че не мастурбираш.
За безплодието има ли смисъл да го коментирам? Е такава простотия вече не бях чувал, честно. За твое сведение почти всички хора се размножаваме и ще се размножаваме.

Да има 7 милиарда човека и да си мислите, че всичките са хетеро, звучи чак комично.

Не си мислим, че всички са хетеро, всеки е различен, но това не означава, че някои неща са нормални.

Ето друго: "Чи населението кат' е тръгнало да одобрява хомотата, айде и да одобри педофилията и зоофилията, щот' са мноу нормални явно". Между тези 3 понятия има много тънка, но важна разлика. Хомосексуалните двойки са заедно по свое желание, споделяйки общи чувства и осъществявайки едно от най-ценните и важни, и чисти неща, а именно любов. А педофилите? Те надали питат децата дали може да си задоволят нуждите с тях и надали въобще си дават сметка, че нещата, които извършват биха навредили по всякакъв начин на психиката на детето. За тях е по-важно да са сексуално задоволени. Същото се и отнася за зоофилите - пълна липса на емпатия, а като главна цел е как да си задоволят нуждите с някое животно. А и не случайно тези двете се водят за сексуални разстройства, а хомосексуалността се води сексуална ориентация.

Тези 3 понятия в повечето случаи си вървят ръка за ръка. Трябва да уточним, че повечето хомосексуални са буквално "курви". Виж ги травестите/shemale/trans, и те са хомо. И може би всичките правят безразборен секс с всеки човек на улицата, че чак и се продават. Така е и с другите хомота особено педалите, тази "любов" е едва 15-20% от хомосексуалните. По-горе показах снимки на тази "любов", виж ми горните мнения.
Повечето от педофилите биха упражнявали сексуални извращения и върху двата пола. А ти защо казваш, че при тях няма "любов", а при хомотата има? А защо казваш, че и при зоофилите няма "любов"? Я ги виж по порнотата, тези дето се чукат със същия пол, са навити и на животни, не се оправдавай с това, че го правят заради пари, извън порното е същия кенеф. Да не би да не могат да изпитват "любов" към децата (при педофилите) и животните (при зоофилите), само защото са обявени за психично/душевно болни?
Говориш по един заобиколен път за философия, впрочем религията и философията са комбина, религията не може без философия, философията не може без религия.

Смея да допълня, че не може да се определя дали човек става или не само защото е хомо и е наистина трагично да съдите някого само заради това, при положение, че може да има други стотици уникални качества, но нали предразсъдъците са голяма работа...

Съгласен съм, но когато започнеш да подкрепяш своите приятелки от "София Прайд", които работят заедно с (анти)"български" организации като (анти)"българската" ционистко-марксистка организация на евреите "Шалом", (анти)"български" организации за защита на "ромите", турците, негрите, бежанците и емигрантите, (анти)"български" хелзински комитет и други лъжливи, педалски, анархистки, мангалски и чифутски групировки, то ти нямаш никакво право на живот.

Отдавна следя темите в този сайт и никога не съм имала намерения да си правя регистрация, но уви, просто с тези коментари нямаше как да не се сдържа. И отделно до авторката - момиче, ако имаш нужда от съвет, или рамо, на което да споделиш, просто ми пиши.
Ще си позволя да се държа като Грозния, защото наистина изглежда, че в някои случаи е доста прав. Не, ти си просто фейк на някой от сегашните/старите потребители на форума, може и ти да си авторката.

TrollFactory
11-05-2018, 09:16
Религията учи на морал и ценностна система, възпитание и култура.
Религията учи на покорство, обрязване, скопяване, убийства на инакомислещите, жертвоприношения и прочее. Религията е диктатура. Ако си сред силно религиозно общество, ще те е страх да бъдеш глас на разума. Заради собствените ти убеждения могат да те изгорят на клада, разчленят, убият с камъни и прочее. Какъв морал, възпитание и култура. Това е животински страх да бъдеш себе си (различен), защото обществото ще те посрещне с камъни. Независимо колко е гнусна същността на някой, той оправдава собствените си действия зад колектива. Религията е перфектното прикритие за една садистична личност. 1 вид "Не убивам аз, а просто Бог поразява, чрез моята ръка."

Ако ще да няма Бог, Сатана, Ад, Рай или каквото и да е, но горните неща важат с пълна мощност.
Не, ако няма Бог не важат. Излиза, че садистичното копеле убива само заради собствения си кеф, а не защото следва божията промисъл.

Я ми кажи кога асексуалните парадират със своята "ориентация"? Натякват ли на някого, че са такива? Пречат ли на някого?
Асексуален не е ориентация.

И да, това е много по-нормално от педалщината, все едно да си самотник с разликата, че не мастурбираш.
Няма хора, които да не мастурбират. По-добре ли щеше да бъде, ако имаше режим, който да принуждава педалите да са самотни?

Тези 3 понятия в повечето случаи си вървят ръка за ръка. Трябва да уточним, че повечето хомосексуални са буквално "курви".
Как направи това уточнение?

Виж ги травестите/shemale/trans, и те са хомо. И може би всичките правят безразборен секс с всеки човек на улицата, че чак и се продават. Така е и с другите хомота особено педалите, тази "любов" е едва 15-20% от хомосексуалните. По-горе показах снимки на тази "любов", виж ми горните мнения.
Извади някакви снимки на някакви изроди извади заклюение за всички. Колко безпристрастно, научно и обосновано.

Повечето от педофилите биха упражнявали сексуални извращения и върху двата пола. А ти защо казваш, че при тях няма "любов", а при хомотата има? А защо казваш, че и при зоофилите няма "любов"? Я ги виж по порнотата, тези дето се чукат със същия пол, са навити и на животни, не се оправдавай с това, че го правят заради пари, извън порното е същия кенеф. Да не би да не могат да изпитват "любов" към децата (при педофилите) и животните (при зоофилите), само защото са обявени за психично/душевно болни?
Правиш обобщения, които не са подплатени с абсолютно никакви факти. "Всички педали са и педофили, които биха се чукали с трупове на мъртви деца и кози". Осъзнай се с колко излишна омраза си пълниш главата. Цялата тази агресия към различните, ксенофобия, расизъм, склонност да вярваш на популистки конспирации ("чифутите управляват света и имат нужда да развалят християнското семейство") и склонност към прояви на садизъм (би малтретирал обратните, ако можеха да не те накажат за това) ми говорят, че си едно все още много объркано дете, което се увлича по някакви наци глупости искайки да блести с изключителност. Тези популистки движения от XX век са отживелица и само най-ограничените им се връзват. Действително ли самоучвствието ти се покачава, ако парадираш с националността си, използваш агресивна расистка реторика, мразиш всички различни и искаш да съществуват концлагери за превъзпитание или като места за осъществяване на садистките си мечти гаврейки се други човешки същества и техните съдби? По-надолу говориш за марксизъм, но манталитет ти по нищо не се различава от този на садистистите, на които им допадат болшевишките идеи. Разлика между вас няма, просто умът ти е вербуван първо от идеите на вожда ти Хитлер. По принцип всички деца минават през този етап. Малък си и си глупав, но почваш да се кефиш на тоталитарни вождове садисти и садистичните им идеи как трябва да изглежда света и искаш да си мислиш би бил уважаван и хората ще изпитват страхопочитание към теб, ако се докажеш като краен садист като тях. Хем ще си контра на посоката, в която върви обществото, хем интересен пред другите. И докато се усетиш вече се правиш на скин, имаш "Моята борба" в библиотеката си и демагогстваш пред други деца

Говориш по един заобиколен път за философия, впрочем религията и философията са комбина, религията не може без философия, философията не може без религия.
Философията и религията са две различни неща. Философията не приема съществуването на абсолютни истини докато религията приема съществуването на абсолюта. Религията не приема алтернативи. Всяка религия има разказ за сътворението, божество или божества и фантастични разкази за техните способности и не спори със самата себе си дали съдържанието в нейните свещени текствое "е така или не е така". Философията допуска оспорването на всяка догма. Религията не.

Съгласен съм, но когато започнеш да подкрепяш своите приятелки от "София Прайд", които работят заедно с (анти)"български" организации като (анти)"българската" ционистко-марксистка организация на евреите "Шалом", (анти)"български" организации за защита на "ромите", турците, негрите, бежанците и емигрантите, (анти)"български" хелзински комитет и други лъжливи, педалски, анархистки, мангалски и чифутски групировки, то ти нямаш никакво право на живот.
Извинявай, но двействително ли вярваш, че словосъчетания като "ционистко-марксистка" имат някакъв смисъл?

В общи линии ето като кой звучиш в момента:
https://www.youtube.com/watch?v=qGUGseV42wk

Опитай се да си по-толерантен към различните, защото омразата ти към тях не те прави по-изключителен. Като всички останали си. Озлобен и с със садистични наклонности. Виждам, че горе долу си умно момче, защо се увличаш така по такива глупости и отживелици като наци(онали)зъм и се изпълваш с омраза към всички различни (тези, които твоите иделози набедят за такива)? И не си вадя изводите току така, а виждам, че обосоновките ти вървят наред с други простотии като конспиративни теории за евреи болшевики и масони. Като цяло тази реторика и демагогия виждаш какви хора я плещят, как изглеждат те и как нищо стойностно не се случва в живота им.

ПП. За протокола, не съм гей, негър или циганин.

LoveSofia
11-05-2018, 13:23
Педалщина в учебниците - промиване на младежките мозъци!
https://i.imgur.com/pb0oAO4.jpg

Религията учи на покорство, обрязване, скопяване, убийства на инакомислещите, жертвоприношения и прочее. Религията е диктатура. Ако си сред силно религиозно общество ще те е страх да бъдеш глас на разума. Заради собствените ти убеждения могат да те изгорят на клада, разчленят, убият с камъни и прочее. Какъв морал, възпитание и култура. Това е животински страх да бъдеш себе си (различен), защото обществото ще те посрещне с камъни. Независимо колко е гнусна същността на някой, той оправдава собствените си действия зад колектива. Религията е перфектното прикритие за една садистична личност. 1 вие "Не убивам аз, а просто Бог поразява, чрез моята ръка."
Не, ако няма Бог не важат. Излиза, че садистичното копеле убива само заради собствения си кеф, а не защото следва божията промисъл.

Преди 1000 години да, но сега в религията има неща с променен смисъл, които отхвърлят изброените от теб деяния (а какво лошо има в жертвоприношението, ако е доброволно?) и точно затова споменах за несъществуването на Бог и тн.

Асексуален не е ориентация.
Не случайно сложих ориентация в кавички ("").

Няма хора, които да не мастурбират.
Може би.. да.. така е, но това по никакъв начин не променя мнението ми и факта, че няма никаква прилика между хомотата и асексовете.

По-добре ли щеше да бъде, ако имаше режим, който да принуждава педалите да са самотни?
Не, разбира се! Но ще е по-добре, ако имаше режим, който забранява хомосексуалните гнусотии (и всички други) по улиците.

Как направи това уточнение?
Извади някакви снимки на някакви изроди извади заклюение за всички. Колко безпристрастно, научно и обосновано.

Сам можеш да си намериш още стотици други снимки:

https://imgur.com/pivPoSD
https://imgur.com/Y1rWOvk
https://imgur.com/8nq5IMe
https://imgur.com/7TPEm77
https://imgur.com/J0LeOXP
https://imgur.com/kSIPb5A
https://imgur.com/rczJkdC
https://imgur.com/WOJOTI9
https://imgur.com/MvnJv4u
https://imgur.com/KZh6yOY
С колко травестити и педали си говорил?
Ходи виж някой гей клуб или поне зърни какви "хора" влизат/излизат оттам и ще видиш, че мъжките проститутки са повече от женските, може и да видиш някакви снимки от нета, в случай че не ти се занимава. Може и да погледнеш сайтовете с обяви и "запознанства" от всякакъв тип, там педофилите и извратеняците са като хлебарките. А, да - погледни и някое по-извратено порно (такова с животни и не само и проучи неща за порно "звездите").

Правиш обобщения, които не са подплатени с абсолютно никакви факти.
Напротив, има и много статистики, които доказват казаните от мен неща.

"Всички педали са и педофили, които биха се чукали с трупове на мъртви деца и кози".
Къде го казах?

Айде пак с глупостите!

Осъзнай се с колко излишна омраза си пълниш главата. Цялата тази агресия към различните, ксенофобия, расизъм

...всеки е различен, но това не означава, че някои неща са нормални.
С колко? И защо да е излишна? Аз не искам педалите да си показват пишките по улиците, не искам гнусотиите и извратениите да властват над света. Не искам "малцинствата" да станат повече от истинския народ на страната. Не искам чалга "звезди", пияници, наркомани, селяндури, мутри, престъпници, курви и други отпадъци. Сега е модерно да си антирасист, да гледаш на света като приказка, да си егоист и материалист, знам.

склонност да вярваш на популистки конспирации ("чифутите управляват света и имат нужда да развалят християнското семейство")
Не го ли управляват? Не се ли месят в чуждите работи, не търсят ли възможно най-голямо уважение, защото са преживели "холокоста и газовите камери"? Ние какви получихме за всичките стотици години робство, 40+ години социализъм? А за геноцидът над арменците? Заедно с педалите и другите организации, които споменах, не се ли опитват да вкарат атеизма, лъжата и общо взето цялата деградация и гнусотия в света и най-вече в България? А, забравих, че човекът на снимката ти няма никакви симпатии към Израел.

и склонност към прояви на садизъм (би малтретирал обратните, ако можеха да не те накажат за това) ми говорят, че си едно все още много объркано дете, което се увлича по някакви наци глупости искайки да блести с изключителност. Тези популистки движения от XX век са отживелица и само най-ограничените им се връзват.
Пак ми се приписват неща, които не съм казал. Не бих малтретирал обратните, ако искам и сега ще го правя, но не ми трябва. Аз нямам проблем, че са такива, имам проблем с гнусотиите, които по-голямата част от тях правят (но трябва да си признаем, че даже и на педалите са им гнусни травеститите). Националсоциалист не съм, но националист да, е, определено убежденията ми са десни (няма какви други да са, щом се противопоставям на деградацията).
Все повече хора стават националисти и националсоциалисти.

Действително ли самоучвствието ти се покачава, ако парадираш с националността си, използваш агресивна расистка реторика, мразиш всички различни и искаш да съществуват концлагери за превъзпитание или като места за осъществяване на садистките си мечти гаврейки се други човешки същества и техните съдби?
Не, що? Да си Българин е гордост, в България да не би расизмът да е безпричинен? А *** и онези организации не проявяват ли расизъм към нашия народ? По-горе цитирах какво казах за различните. Личи си, че вярваш в газовите камери, такива неща не е имало - https://www.vbox7.com/play:ac3a6063f8, самите филми и пропаганди се оплетоха в лъжите си. Аз нямам такива садистични мечти (Е, с радост ще измъчвам изнасилвачи, педофили или чалга "звезди"), отчасти съм ЗА трудовите лагери, отчасти съм ПРОТИВ. По-добър вариант са гетата и кастрирането, но съм съгласен съществата, които са си доказали антибългарските и античовешки убеждения да работят принудително.

По-надолу говориш за марксизъм, но манталитет ти по нищо не се различава от този на садистистите, на които им допадат болшевишките идеи. Разлика между вас няма
Пак неверни неща, болшевиките искат избиването и унищожаването на всяка една тяхна пречка, също, че и сами си избиват невинният народ и хората и нарочно ги измъчват, това е гнусно и извратено.

просто умът ти е вербуван първо от идеите на вожда ти Хитлер.
Вождът не ми е чичо Ади, а кои са му идеите всъщност? Моят вожд е България, а идолът ми е човекът, който съм сложил за профилна.

[QUOTE=TrollFactory;11608469]По принцип всички деца минават през този етап. Малък си и си глупав, но почваш да се кефиш на тоталитарни вождове садисти и садистичните им идеи как трябва да изглежда света и искаш да си мислиш би бил уважаван и хората ще изпитват страхопочитание към теб, ако се докажеш като краен садист като тях. Хем ще си контра на посоката, в която върви обществото, хем интересен пред другите.
И аз си мислех, че така стоят нещата, но малко се запознах със "садистичните идеи" на Хитлер, поговорих с няколко националисти и с техните противоположни личности и си промених мнението.
Аз не искам хората да ги е страх, а точно обратното, ти ме приемаш за някакъв бабаит, вероятно защото вярваш на медиите, но истината е много по-различна и вече доста пъти съм писал за тези неща тук и в други сайтове.

И докато се усетиш вече се правиш на скин, имаш "Моята борба" в библиотеката си и демагогстваш пред други деца.
Не се правя на скин, няколко пъти си бръснах главата, защото си преебах част от космите по нея и май ще продължа да се бръсна, в противен случай косата ми изглежда грозно, а и вече много бързо расте. Нямам "Моята борба", мисля да си я купя, но съм чел части от нея от pdf вариант и мога да кажа, че някои неща са доста тъпи, но други доста правилни и верни. Трудно ще демагогствам пред хора, които слушат чалга, хвалят се с пиенето си, кефят се на наркотиците и простотиите, не познават освободителните им герои, но все пак Хитлер е малоумник в техните очи. :)

Философията и религията са две различни неща. Философията не приема съществуването на абсолютни истини докато религията приема съществуването на абсолюта. Религията не приема алтернативи. Всяка религия има разказ за сътворението, божество или божества и фантастични разкази за техните способности и не спори със самата себе си дали съдържанието в нейните свещени текствое "е така или не е така". Философията допуска оспорването на всяка догма. Религията не.
Философия - любов към мъдростта и науката.
Във философията се разглеждат широко религията (поне при нас е така) и доказателствата за съществуването на паранормалното, Бог, Божиите сили и тем подобни, както и се вади извод, че тяхното присъствие е истинско. Също, че винаги се слагат под една категория, това намеквах под "философията и религията са комбина".

Извинявай, но двействително ли вярваш, че словосъчетания като "ционистко-марксистка" имат някакъв смисъл?
Да, помисли малко повече какво имам предвид под "ционизъм-марксизъм". И не, това не е като "нацизъм-расизъм" или "фашизъм-антихуманизъм" - напълно изпразнени и безсмислени съединения.

ПП. Не съм гей, негър или циганин.
Евреин ли си? Не се заяждам.
Жив и здрав. :)

LoveSofia
11-05-2018, 13:46
В общи линии ето като кой звучиш в момента:
https://www.youtube.com/watch?v=qGUGseV42wk

Не му споделям мнението, но за някои неща Антонов има право.

Опитай се да си по-толерантен към различните, защото омразата ти към тях не те прави по-изключителен. Като всички останали си. Озлобен и с със садистични наклонности.
Съгласен съм, но в доста аспекти толерирането преминава всякакви граници.
"В една зверилница, толерантност означава смърт" или "Толерантността в една зверилница е равна на смърт".

Виждам, че горе долу си умно момче, защо се увличаш така по такива глупости и отживелици като наци(онали)зъм и се изпълваш с омраза към всички различни (тези, които твоите иделози набедят за такива)?
Защото национализмът (не националсоциализмът) е идеологията на истинската победа, национализмът се бори за напредък на народа и човечеството. Запознай се с някои от националистите преди 44-та, които продължават да бъдат обвинявани в антисемитизъм, нацизъм или фашизъм и други глупости. Пример за един такъв националист е ген. Христо Луков или Иван Дочев, абе, като цяло всичките легионери. Сам по себе си национализмът включва антикомунизъм.

И не си вадя изводите току така, а виждам, че обосоновките ти вървят наред с други простотии като конспиративни теории за евреи болшевики и масони. Като цяло тази реторика и демагогия виждаш какви хора я плещят, как изглеждат те и как нищо стойностно не се случва в живота им.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/11/01/3338403_sofiia_e_zaliata_ot_epidemiia_ot_svastiki_ razkazva/?fbclid=IwAR2RipsqZ0MkKaKgluqbYXn6_fgJPIPuJ59H-NZ65BefKTJpsu95fjJX3a0 :
Особената роля на България във войната и Холокоста
Но Иванчева обяснява, че в България има нещо особено и то е свързано с особеното място на страната във Втората световна война и нееднозначната връзка с холокоста - едновременно на герои и злодеи - поради които мнозина българи днес не се впечатляват от свастики по улиците. Авторът разказва за ген. Христо Луков и неговите пронацистки легионери, както и за това как мнозина българи, православната църква и цар Борис III отказват да депортират към концлагерите 50 000 български евреи, "но и не правят нищо, за да спрат депортирането на повече от 11 000 евреи от окупираните от България части от Гърция и днешните Македония и Сърбия".

Как по-точно ген. Луков, който е убит около 9 дена преди подписването на тайния договор за депортацията не евреите, би могъл да спре цялата процедура? Също така е убит от комунистическа бойна група, в която главният виновник за неговото убийство, пред собствената му дъщеря, е еврейка. Има още куп други лъжи, които евреите заливат по паметта на генерала. Същото правят и с други велики личности. Наскоро разбрах, че втората жена на Г. Димитров е била еврейка. А защо може да има гей парад, но не и паметно шествие за един български борец, най-голямото антикомунистическо и националистическо мероприятие? Запознай се с истинската същност на "София Прайд", БХК, Шалом и техните съюзнички и ще си промениш цялостното мнение.

TrollFactory
11-05-2018, 14:43
Ще се наложи да пусна мнението си на 2 части заради ограниченията на символите.

Педалщина в учебниците - промиване на младежките мозъци!
https://i.imgur.com/pb0oAO4.jpg
Не мисля, че има опасност някой шестокласник да се изпедерасти точно заради подчертаното. А и в момента масово учителите в България са застаряващи функционално неграмотни вампири (никой млад не би се навил да работи за 500 лв на месец), които и без това едва ли могат в такава дълбочина да разглеждат проблеми като поставения. Ако ти си толкова уплашен, че някоя лелка може да промени светогледа на детето ти и да го направи джендър, съвсем спокойно може да го запишеш на вероучение вместо на "свят и личност".

Преди 1000 години да, но сега в религията има неща с променен смисъл, които отхвърлят изброените от теб деяния (а какво лошо има в жертвоприношението, ако е доброволно?) и точно затова споменах за несъществуването на Бог и тн.
Ако религията е приоритет пред всичко останало светско в една държава, значи в нея има диктатура. Достатъчно е да видиш арабските страни. Там няма "джендъри", гейове, лезбийки и други по твоите представи изчадия на сатаната. Има строг ред и убиват инакомислещите с камъни.

Не случайно сложих ориентация в кавички ("").
Съжалявам. Не ми стана по-ясно какво искаш да кажеш с тези кавичики.

Може би.. да.. така е, но това по никакъв начин не променя мнението ми и факта, че няма никаква прилика между хомотата и асексовете.
Никой не е казал, че има прилика. И тук това, че добави това като аргумент на някакъв въпрос, който дори не ти е бил зададен не прави мнението ти по-смислено. Асексуалността е определение на поведение и няма точна дефиниция. Много типове поведение могат да се считат за асексуални. Зависи от мнението на анализиращия. Няма как група асексуални (ако да речем сме дефинирали точно какви са тези хора) да си направят парад, защото асексуалността не се подтиска от обществото. Тя не се приема като нещо изправящо групи от обществото в опозиция едни на други. Няма опасност за потъпкването на правата и свободите на такава група. Мисля, че не е необходимо да ти обяснявам, че парадите на хомосексуалистите не са с каузата да си направят оргия и да легализират сношаването с малки момченца, а за да могат да се обединят като обществена група и да настояват за своите права. Правото на това да не бъдат дискриминирани от социалния живот. Хомосексуализмът не е нещо, което се възпитава, а е генетично предпоределен. Ако почнеш да ми спориш, че няма как да се предава този грешен генетичен код, защото хомотата не се възпроизвеждат ще сгрешиш. Много хомосексуалисти си имат собствени деца (могат да бъдат и прекрасни родители). Сега, ако поради някакъв начин имаш садистичното желание да върнеш евгениката, концентрационните лагери и прочее, за да пращаш всички различни там, значи просто нещо ти е сбъркано. Склонен ли си на теб да ти отнемат детето, за да го убият, защото например смятат, че генетично ще е предразположено на 10% негов ген след 10 поколения да произведе един хомосексуалист. Въобще, процентът на хомосексуалисти е пренебрежително малък. Но децата се връзвате лесно на демагогия и ествено под знамената на пречупени кръстове или сърпове и чукове мислите, че сте голямата работа и се взимате едва ли не за малки капитани. В същото време някакви чичковци ви използват вашата наивност за политическите си амбиции.

Не, разбира се! Но ще е по-добре, ако имаше режим, който забранява хомосексуалните гнусотии (и всички други) по улиците.
Ауу, колко гнусно! На всеки ъгъл дебне по някой зъл педераст, който иска да покрави здравето на нацията.

Сам можеш да си намериш още стотици други снимки:
И аз мога да ти натрупам стотици снимки на една и съща тематика. Това ще значи ли, че съм по прав като ти показвам, че мога да търся и намирам в google едно и също? Ако намеря стотина снимки на алкохолици, това ще значи ли, че съм доказал статистиката, че на всеки 100 душии 100 са алкохолици? Айде моля ти се! Сам може да се сетиш, че това е много елементарна стъкмистика.

С колко травестити и педали си говорил?
Рядко ми се налага да говоря с такива. Но ако ми се наложи не смятам, че ще ме отровят или заразят с нещо.

Ходи виж някой гей клуб или поне зърни какви "хора" влизат/излизат оттам и ще видиш, че мъжките проститутки са повече от женските, може и да видиш някакви снимки от нета, в случай че не ти се занимава.
Не мисля, че познавам хора, които да посещават такива места. И след като е "гей клуб" се предполага, че не е за всеки. По същата логика трябва да те питам какво смяташ за суингърските клубове? Или те са по-окей, защото по-често са само за хетеро?

Може и да погледнеш сайтовете с обяви и "запознанства" от всякакъв тип, там педофилите и извратеняците са като хлебарките. А, да - погледни и някое по-извратено порно (такова с животни и не само и проучи неща за порно "звездите").
Порното е съвсем различна тема. Виждал съм всякакви порно филми, но това не значи, че са ме одървяли, изпедерастили или, че съм за зообраковете.

Напротив, има и много статистики, които доказват казаните от мен неща.
Ти трябва да докажеш своето мнение. Ако се налага ги извади.

Къде го казах?
Не си го казал така. Просто иронизирам.

С колко? И защо да е излишна? Аз не искам педалите да си показват пишките по улиците, не искам гнусотиите и извратениите да властват над света. Не искам "малцинствата" да станат повече от истинския народ на страната. Не искам чалга "звезди", пияници, наркомани, селяндури, мутри, престъпници, курви и други отпадъци. Сега е модерно да си антирасист, да гледаш на света като приказка, да си егоист и материалист, знам.
Трябва да си уникално тъп, за да мислиш, че всеки гей по правило иска да си показва пишката на улицата има комплекс да управлява света. И какво значи "антирасист"? Нормалното поведение на човек (т.е. да не закача някого, когато не е закачан и да не вижда смисъл да е обратното) е "антирасист, егоист и материалист"? Какво по дяволите каза и как го обоснова? Смешно е направо. Комплекс да управлявате света имате вие, хората, които се лепвате за отживели садистични идеологии и смятате, че някой няма право да диша въздуха, който дишате вие. Искате да установите диктатура на арийската раса. Искате национал социализъм и държавата да ви направи буржоазия само заради бялата кожа и нехомосексуалната ви ориентация. Толкова сте елементарни.

Не го ли управляват? Не се ли месят в чуждите работи, не търсят ли възможно най-голямо уважение, защото са преживели "холокоста и газовите камери"?
А ти сигурно смяташ, че не са изгаряли евреи, цигани и други народи, защото сметките за газ са излизали скъпо. Но в същото време не се досещаш, че човешката мазнина си гори съвсем добре. Горенето излиза евтино. Разбира се твоите демагози като доктор Емил Антонов ще ти обяснят добре нещата. Няма нужда да споря с теб.

Ние какви получихме за всичките стотици години робство, 40+ години социализъм? А за геноцидът над арменците? Заедно с педалите и другите организации, които споменах, не се ли опитват да вкарат атеизма, лъжата и общо взето цялата деградация и гнусотия в света и най-вече в България? А, забравих, че човекът на снимката ти няма никакви симпатии към Израел.
Не говори сега и за арменците и геноцида. Как така одобряваш геноцида срещу евреите, а срещу арменците не? Нали ги поставяш на едно ниво с циганите. А Израел от чисто геополитическа гледна точка няма как да бъде политическо джудже и всеки нормален политик трябва горещо да се интересува от тази точка на света. И това няма нищо общо с глупостите за световното господство на евреите, които като народ в този му вид са изобретени по-скоро от колкото твоята идеология се опитва да представи.

Пак ми се приписват неща, които не съм казал. Не бих малтретирал обратните, ако искам и сега ще го правя, но не ми трябва. Аз нямам проблем, че са такива, имам проблем с гнусотиите, които по-голямата част от тях правят (но трябва да си признаем, че даже и на педалите са им гнусни травеститите). Националсоциалист не съм, но националист да, е, определено убежденията ми са десни (няма какви други да са, щом се противопоставям на деградацията).
Все повече хора стават националисти и националсоциалисти.
Това са глупости. Нормалните хора имат работа. А върлите националисти често са бивши, бъдещи и настоящи пандизчии (отрепки), които си запълват времето в желание "да си го върнат на обществото" за всички неправди с бой, ксенофобия и садизъм срещу различните.

TrollFactory
11-05-2018, 14:43
Не, що? Да си Българин е гордост, в България да не би расизмът да е безпричинен? А *** и онези организации не проявяват ли расизъм към нашия народ? По-горе цитирах какво казах за различните. Личи си, че вярваш в газовите камери, такива неща не е имало - https://www.vbox7.com/play:ac3a6063f8, самите филми и пропаганди се оплетоха в лъжите си. Аз нямам такива садистични мечти (Е, с радост ще измъчвам изнасилвачи, педофили или чалга "звезди"), отчасти съм ЗА трудовите лагери, отчасти съм ПРОТИВ. По-добър вариант са гетата и кастрирането, но съм съгласен съществата, които са си доказали антибългарските и античовешки убеждения да работят принудително.
Не виждам признаци на расов конфликт в страната ни. Никога не е имало и дано да няма, въпреки идиотите, които се качват на вълната на популизма на чичковците, които добре са осъзнали, че идеологията и националсоциалистическата доктрина хващат в мрежите си лесно доста балъци.

Пак неверни неща, болшевиките искат избиването и унищожаването на всяка една тяхна пречка, също, че и сами си избиват невинният народ и хората и нарочно ги измъчват, това е гнусно и извратено.
Ти ако можеш същото ще правиш като тях.

Вождът не ми е чичо Ади, а кои са му идеите всъщност? Моят вожд е България, а идолът ми е човекът, който съм сложил за профилна.
Така както му говориш на галено ми говори, че ти е вожд.

И аз си мислех, че така стоят нещата, но малко се запознах със "садистичните идеи" на Хитлер, поговорих с няколко националисти и с техните противоположни личности и си промених мнението.
Аз не искам хората да ги е страх, а точно обратното, ти ме приемаш за някакъв бабаит, вероятно защото вярваш на медиите, но истината е много по-различна и вече доста пъти съм писал за тези неща тук и в други сайтове.
Поговорил си с разни бивши, настоящи или бъдещи панзичии и отрепки (както вече ги нарекох по-горе). Едва ли са си защитили идеите по впечатляващ и брилянтен начин. Ти си просто малък (не каза на колко си) и си лесно впечатляващ се.

Не се правя на скин, няколко пъти си бръснах главата, защото си преебах част от космите по нея и май ще продължа да се бръсна, в противен случай косата ми изглежда грозно, а и вече много бързо расте. Нямам "Моята борба", мисля да си я купя, но съм чел части от нея от pdf вариант и мога да кажа, че някои неща са доста тъпи, но други доста правилни и верни. Трудно ще демагогствам пред хора, които слушат чалга, хвалят се с пиенето си, кефят се на наркотиците и простотиите, не познават освободителните им герои, но все пак Хитлер е малоумник в техните очи. :)
Ето, мислиш да си я купиш. Само дето е пълна боза. Има къде къде по-стойностни книги, с които да си запълниш времето.

Философия - любов към мъдростта и науката.
Във философията се разглеждат широко религията (поне при нас е така) и доказателствата за съществуването на паранормалното, Бог, Божиите сили и тем подобни, както и се вади извод, че тяхното присъствие е истинско. Също, че винаги се слагат под една категория, това намеквах под "философията и религията са комбина".
Религията може да стъпва върху философски идеи, но самата тя е вече отделна от философията след като стане институционализиран инструмент на властта.

Да, помисли малко повече какво имам предвид под "ционизъм-марксизъм". И не, това не е като "нацизъм-расизъм" или "фашизъм-антихуманизъм" - напълно изпразнени и безсмислени съединения.
Ционизмът е художествена измислица, която Сталин и Хитлер използват в пропгандата си. Можеш да прочетеш и сам, не ми се впуска в дълги разяснения.

Евреин ли си? Не се заяждам.
Жив и здрав. :)

Ариец съм.

redbul2
11-05-2018, 15:39
Ционизмът е художествена измислица, която Сталин и Хитлер използват в пропагандата си.
Художествена измислица??? Доста неточно написано. Самите евреи много биха се учудили на подобно твърдение. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC Теодор Херцел!!! Не, че имам нещо против тях. Просто уточнявам някои исторически факти.

LoveSofia
11-05-2018, 17:39
Не мисля, че има опасност някой шестокласник да се изпедерасти точно заради подчертаното. А и в момента масово учителите в България са застаряващи функционално неграмотни вампири (никой млад не би се навил да работи за 500 лв на месец), които и без това едва ли могат в такава дълбочина да разглеждат проблеми като поставения. Ако ти си толкова уплашен, че някоя лелка може да промени светогледа на детето ти и да го направи джендър, съвсем спокойно може да го запишеш на вероучение вместо на "свят и личност".
http://www.bg-mamma.com/?topic=1064217
Научи що е то пропаганда и как работи.

Ако религията е приоритет пред всичко останало светско в една държава, значи в нея има диктатура. Достатъчно е да видиш арабските страни. Там няма "джендъри", гейове, лезбийки и други по твоите представи изчадия на сатаната. Има строг ред и убиват инакомислещите с камъни.
Арабите са по-големи терористи и от комунистите. Никъде не съм казал, че са изчадия на Сатаната. Впрочем евреите и арабите не се харесват особено, цял свят мрази и двата народа. Но за евреите омразата е насочена специално към ционистите, юдаистите са промити и ги следват.

Съжалявам. Не ми стана по-ясно какво искаш да кажеш с тези кавичики.
Никой не е казал, че има прилика. И тук това, че добави това като аргумент на някакъв въпрос, който дори не ти е бил зададен не прави мнението ти по-смислено. Асексуалността е определение на поведение и няма точна дефиниция. Много типове поведение могат да се считат за асексуални. Зависи от мнението на анализиращия. Няма как група асексуални (ако да речем сме дефинирали точно какви са тези хора) да си направят парад, защото асексуалността не се подтиска от обществото. Тя не се приема като нещо изправящо групи от обществото в опозиция едни на други. Няма опасност за потъпкването на правата и свободите на такава група. Мисля, че не е необходимо да ти обяснявам, че парадите на хомосексуалистите не са с каузата да си направят оргия и да легализират сношаването с малки момченца, а за да могат да се обединят като обществена група и да настояват за своите права. Правото на това да не бъдат дискриминирани от социалния живот. Хомосексуализмът не е нещо, което се възпитава, а е генетично предпоределен. Ако почнеш да ми спориш, че няма как да се предава този грешен генетичен код, защото хомотата не се възпроизвеждат ще сгрешиш. Много хомосексуалисти си имат собствени деца (могат да бъдат и прекрасни родители). Сега, ако поради някакъв начин имаш садистичното желание да върнеш евгениката, концентрационните лагери и прочее, за да пращаш всички различни там, значи просто нещо ти е сбъркано. Склонен ли си на теб да ти отнемат детето, за да го убият, защото например смятат, че генетично ще е предразположено на 10% негов ген след 10 поколения да произведе един хомосексуалист. Въобще, процентът на хомосексуалисти е пренебрежително малък. Но децата се връзвате лесно на демагогия и ествено под знамената на пречупени кръстове или сърпове и чукове мислите, че сте голямата работа и се взимате едва ли не за малки капитани. В същото време някакви чичковци ви използват вашата наивност за политическите си амбиции.
Че асексуалността не е ориентация и е трудно да се определи. Това лято на парада имаше деца под 12 годишна възраст, миналата година майката на един приятел завела 8 годишната си дъщеря и тя им се кефела на педалите.

Ауу, колко гнусно! На всеки ъгъл дебне по някой зъл педераст, който иска да покрави здравето на нацията.
Стига си се правил на остроумен, не си и забавен. След време може на всеки ъгъл наистина да дебне по един педофил или двама педали или две лесбийки да се целуват.

И аз мога да ти натрупам стотици снимки на една и съща тематика. Това ще значи ли, че съм по прав като ти показвам, че мога да търся и намирам в google едно и също? Ако намеря стотина снимки на алкохолици, това ще значи ли, че съм доказал статистиката, че на всеки 100 душии 100 са алкохолици? Айде моля ти се! Сам може да се сетиш, че това е много елементарна стъкмистика.
Искаше снимки, дадох ти ги. Дадох ти и други доказателства, факти и аргументи, но изглежда, че не знаеш как се чете.

Рядко ми се налага да говоря с такива. Но ако ми се наложи не смятам, че ще ме отровят или заразят с нещо.
И на мен рядко ми се налага да говоря с толкова добри тролове.

Не мисля, че познавам хора, които да посещават такива места. И след като е "гей клуб" се предполага, че не е за всеки. По същата логика трябва да те питам какво смяташ за суингърските клубове? Или те са по-окей, защото по-често са само за хетеро?
А по твоята логика наркокартелите и мафиите не са проблем на обществото и хората, защото след като е "наркокартел" се предполага, че не е за всеки.

Порното е съвсем различна тема. Виждал съм всякакви порно филми, но това не значи, че са ме одървяли, изпедерастили или, че съм за зообраковете.
Никой не е казал, че трябва да си за зообраковете. Ти тотално изменяш темата.

Ти трябва да докажеш своето мнение. Ако се налага ги извади.
Аз съм си го доказал, ти можеш сам да си ги потърсиш в www.google.com, не са 1 или 2, няма да ти е трудно.

Трябва да си уникално тъп, за да мислиш, че всеки гей по правило иска да си показва пишката на улицата има комплекс да управлява света. И какво значи "антирасист"? Нормалното поведение на човек (т.е. да не закача някого, когато не е закачан и да не вижда смисъл да е обратното) е "антирасист, егоист и материалист"? Какво по дяволите каза и как го обоснова? Смешно е направо. Комплекс да управлявате света имате вие, хората, които се лепвате за отживели садистични идеологии и смятате, че някой няма право да диша въздуха, който дишате вие. Искате да установите диктатура на арийската раса. Искате национал социализъм и държавата да ви направи буржоазия само заради бялата кожа и нехомосексуалната ви ориентация. Толкова сте елементарни.
Трябва да си уникално тъп, за да си мислиш, че говоря за всеки гей, при положение че по-горе казах за кои говоря.
Чувал съм стотици мнения за националсоциализма и твоето е най-малоумното, някои от другите бяха доста смислени :razz: Пак ти казвам, първо разбери какво представлява националсоциализмът и тогава говори, личи си, че не си много наясно и ако наистина не си трол, то ти си изключително промит човек, който току е научил за идеологиите от учителките, които ни преподават.
Малко указание: Уикипедия няма да ти помогне.

А ти сигурно смяташ, че не са изгаряли евреи, цигани и други народи, защото сметките за газ са излизали скъпо. Но в същото време не се досещаш, че човешката мазнина си гори съвсем добре. Горенето излиза евтино. Разбира се твоите демагози като доктор Емил Антонов ще ти обяснят добре нещата. Няма нужда да споря с теб.
Какъв газ, какво горене, бе? Ти въобще знаеш ли какво говориш? Ако наричаш демагози хората, които са против престъпниците и извратениите (не говоря за Антонов, който ми идва малко краен, а като цяло, хубаво е да се запознаеш какво се е случвало с престъпниците, курвите и други таласъми в Третия Райх), не знам какво да ти кажа.

Не говори сега и за арменците и геноцида. Как така одобряваш геноцида срещу евреите, а срещу арменците не? Нали ги поставяш на едно ниво с циганите. А Израел от чисто геополитическа гледна точка няма как да бъде политическо джудже и всеки нормален политик трябва горещо да се интересува от тази точка на света. И това няма нищо общо с глупостите за световното господство на евреите, които като народ в този му вид са изобретени по-скоро от колкото твоята идеология се опитва да представи.
Одобрявам го, защото евреите са изключително лъжливи, подли и нагли и все пак, когато видяха, че има сила, която да им се противопостави (Хитлер), накрая те решиха пак да излъжат. Началото срещу омразата към евреите е много преди Хитлер. Хубаво е също да разбереш за причината, поради която са мразени в Германия - тя не е, защото не са арийци :)

Това са глупости. Нормалните хора имат работа. А върлите националисти често са бивши, бъдещи и настоящи пандизчии (отрепки), които си запълват времето в желание "да си го върнат на обществото" за всички неправди с бой, ксенофобия и садизъм срещу различните.
Пак говориш глупости, явно с нито един националист не си говорил. Спри да си представяш американските националсоциалисти за българските националисти. Сам можеш да видиш какво са завършили, но ти не знаеш за кои говоря, при положение че единствените "националисти", за които знаеш са продажните боклуци от ОП. Казах ти, че нямам проблем различното (Всеки човек е различен и вече го казвам за не знам си кой път), но не всяко различно нещо е хубаво.

LoveSofia
11-05-2018, 17:39
Не виждам признаци на расов конфликт в страната ни. Никога не е имало и дано да няма, въпреки идиотите, които се качват на вълната на популизма на чичковците, които добре са осъзнали, че идеологията и националсоциалистическата доктрина хващат в мрежите си лесно доста балъци.
Преди време един приятел го бяха пребили група ***, защото е българин. Има още куп други случаи.

Ти ако можеш същото ще правиш като тях.
Объркал си се. Аз мога, но не го правя, комунистите могат и го правят, правели са го и преди 44-та, и след 44-та.

Така както му говориш на галено ми говори, че ти е вожд.
Нарочно го нарекох така.

Поговорил си с разни бивши, настоящи или бъдещи панзичии и отрепки (както вече ги нарекох по-горе). Едва ли са си защитили идеите по впечатляващ и брилянтен начин. Ти си просто малък (не каза на колко си) и си лесно впечатляващ се.
Достатъчно добре са си защитили идеите и продължават да го правят. Под 18 съм, стига ти толкова. Ако всички младежи ни впечатляваха идеологиите, щеше да е като между 30-та и 44-та година, когато националистическите младежи и изобщо националистите се опитвали да спасят Отечеството си без груба сила, докато ремсистите и другите комунисти ги малтретирали и убивали безмилостно, но на теб това едва ли ти е ясно, защото си нямаш и на представа за какво говоря.

Ето, мислиш да си я купиш. Само дето е пълна боза. Има къде къде по-стойностни книги, с които да си запълниш времето.
Всяка книга е знание. Колко пъти си я прочел, за да кажеш, че е боза? Също обичам да колекционирам.

Ционизмът е художествена измислица, която Сталин и Хитлер използват в пропгандата си. Можеш да прочетеш и сам, не ми се впуска в дълги разяснения.
Ционизмът измислица, то тогава Израел е юдаистка страна. ](*,) ](*,)
А лъжците, евреите, педалите и антибългарите не използват пропаганда, в началото на поста ми не съм споделил никаква пропаганда, нали?

Ариец съм.
А аз май имах славянски корени от един от починалите ми баба и дядо, може би някой от техните родители е бил славянин.

Художествена измислица??? Доста неточно написано. Самите евреи много биха се учудили на подобно твърдение. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC Теодор Херцел!!! Не, че имам нещо против тях. Просто уточнявам някои исторически факти.
Виж, че е трол, какво друго може да каже...

TrollFactory
11-06-2018, 08:29
Пак ще се наложи да пусна мнението си на 2 части заради ограниченията в символите.

Значи, за да бъдем по-точни, нека уточня, че говорих за художествените измислици (конспиративни теории), които до такава степен заобикалят ционизма, че го превръщат в нещо, което хората мислят, че е извън пределите на Израел и дори обхваща целия свят прихващайки в лапите си всяка националност. Ционизмът е нищо повече от национална доктрина със своите особености като например, че всеки евреин гражданин на друга държава по света, стига да докаже, че е наистина евреин, има право да получи гражданство в Израел. Арабите гледат на ционизма като на колониална доктрина заради политиката на Израел относно Палестина. Но мащабът на ционизма не се разпростира по-надалеч от това. Старомодните анти семити използват думата ционизъм в съвсем друг смисъл, често отнасяйки всичко, което не харесват към него. Така тази дума погрешно излиза съвсем извън смислените си пропорции и повечето хора, включително и вие тук почвате да й придавате свръхестествен смисъл. Че едва ли не става въпрос за господстващата конспирация в дъното на всички конспирации. Ето за това казах, че е художествена измислица в конетекста, в който вие я използвате.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1064217
Научи що е то педалска пропаганда и как работи.
Една тема във форум бяга далеч от дефиницията за пропаганда. По твоята логика ти или аз в момента пропагандираме нещо. Толкова си удобен, за да бъдеш промит. Сигурно като нищо би се съгласил да махнат чл. 39, ал. 1 от конституцията стига да ти кажат, че това ще ограничи "педалската и юдейската пропаганда". После направо да върнат член 1 и повече никакви гейове и лезбийки. Само строг морал и дисциплина!

Арабите са по-големи терористи и от комунистите. Никъде не съм казал, че са изчадия на Сатаната. Впрочем евреите и арабите не се харесват особено, цял свят мрази и двата народа. Но за евреите омразата е насочена специално към ционистите, юдаистите са промити и ги следват.
Защо да мразят евреите? Омразата към евреите се насажда от векове чрез популизъм. Евреите са били преследвани, както и циганите, защото са отказвали да воюват във войните на европейските народи. Само дето виждаш разликата между двете племена. Чудя се защо точно евреите са ти трън в очите. Родителите ти плащаш ли социалните помощи на някой евреин? Не мисля.

Че асексуалността не е ориентация и е трудно да се определи. Това лято на парада имаше деца под 12 годишна възраст, миналата година майката на един приятел завела 8 годишната си дъщеря и тя им се кефела на педалите.
Кой им се кефи на педалите освен самите педали? Какво като група хомота си организират празник? Всички ли ще се изпедерастят от това? А когато на вече уж бившите комунистически празници се развяват червени знамена с тоталитарни символи и се водят деца всички мълчите. Лесно е да се нападнат педалите. Те са основните виновници за моралната и икономическа разруха на страната ни. Ааа, да. Забравих! Чифутите също са виновни!

Стига си се правил на остроумен, не си и забавен. След време може на всеки ъгъл наистина да дебне по един педофил или двама педали или две лесбийки да се целуват.
Да, щото сега на всеки ъгъл се целуват хетерота. Но след време на всеки ъгъл ще се целуват педали и лезбийки.

Искаше снимки, дадох ти ги. Дадох ти и други доказателства, факти и аргументи, но изглежда, че не знаеш как се чете.
Ти май не си съвсем наясно какво имах предвид. Все едно аз да ти извадя колкото се може повече снимки на летящи чинии от google и с това да се обоснова, че има извънземна заплаха за земята.

И на мен рядко ми се налага да говоря с толкова добри тролове.
Благодаря, приемам го за комплимент. И все пак основната ми функция не винаги е да троля.

А по твоята логика наркокартелите и мафиите не са проблем на обществото и хората, защото след като е "наркокартел" се предполага, че не е за всеки.
Тотално правиш завой в друга посока. Кой ти е говорил за наркокартели? Дебатите не са ти силната страна.

Никой не е казал, че трябва да си за зообраковете. Ти тотално изменяш темата.
Не, не я изменям. Дадох съвсем релевантно поставен пример.

Аз съм си го доказал, ти можеш сам да си ги потърсиш в www.google.com, не са 1 или 2, няма да ти е трудно.
Хайде, покажи, че знаеш ти за какво говориш и ми посочи сам от твоите източници. Не забравяй колко необятен е интернет. Значи, всеки може да си намери източник. Но аз искам ти да ми посочиш. Така е най-лесно "Влез и си потърси". Показваш единствено колко си предубеден и как лесно отстъпваш, защото а) мързи те да търсиш б) сляпо си се доверил някаква позиция и не знаеш изобщо какво да търсиш и как да го провериш.

Трябва да си уникално тъп, за да си мислиш, че говоря за всеки гей, при положение че по-горе казах за кои говоря.
Не виждам как не говориш за всеки гей след като използваш омерзителни думи като "педал" и "педераст" докато говориш по темата. Изкраваш всяка проява на различие като нещо гнусно, което ти пречи да живееш и да се развиваш. Ако едва ли не не се натикат всички до един в превъзпитателни трудови лагери няма как да сполучи обществото.

Чувал съм стотици мнения за националсоциализма и твоето е най-малоумното, някои от другите бяха доста смислени :razz: Пак ти казвам, първо разбери какво представлява националсоциализмът и тогава говори, личи си, че не си много наясно и ако наистина не си трол, то ти си изключително промит човек, който току е научил за идеологиите от учителките, които ни преподават.
Малко указание: Уикипедия няма да ти помогне.
Ти пък много разбираш от национал социализъм. Колко добре звучи само "национал" и "социализъм". Дай да си го наричаме както си е накратко: нацизъм. Та нацизмът, драги, е идеология защитаваща антисемитизма, оправдава геноцида, когато го смята за необходим, подкрепя евгениката. Нацизмът също така има за цел смяната на традиционната църква с нова религия, обединявайки смесица от специално подбрани елементи на немско-нордическия паганизъм, християнството и мюсюлманството (като дори от последните две дори самият Хитлер харесва повече мюсюлманството, защото то смята, че кореспондира повече с идеята, че мъжът трябва да е войн). Не е случайно, че Хитлер се е интересувал толкова много от окултното. Искал е да създаде нова религия за своя народ. Нацизмът е смесица между национализъм и социализъм като взима най-лошото и от двете.

Какъв газ, какво горене, бе? Ти въобще знаеш ли какво говориш?
А ти знаеш ли за какво говориш? Понеже по-горе нещо почна да отричаш Холокоста, а това са ви основните опорни точки. За това сметнах за необходимо да ти кажа, че едно тяло гори и без да е необходима газ в случай, че беше помислил да почнеш спора как сметките за газ на немската армия не са били достатъчно високи, за да свидетелстват, че са горени толкова много хора. Това го чети просто по междудругото. И аз нямам особено желание да се хабя точно по тази точка. А ти деликатно сам избяга от това да я защитаваш, което е хубаво.

Ако наричаш демагози хората, които са против престъпниците и извратениите (не говоря за Антонов, който ми идва малко краен, а като цяло, хубаво е да се запознаеш какво се е случвало с престъпниците, курвите и други таласъми в Третия Райх), не знам какво да ти кажа.
Ами за теб гей е равно на престъпник. Това е демагогията тук. Не защитавам никакви изнасилвачи и престъпници. Сега ще кажеш сигурно "къде съм казал, че да си гей значи да си престъпник". Е, бих ти отговорил да помислиш какво излиза от всичко, което каза до тук и по какъв начин излиза, че си на обратното мнение.

Одобрявам го, защото евреите са изключително лъжливи, подли и нагли и все пак, когато видяха, че има сила, която да им се противопостави (Хитлер), накрая те решиха пак да излъжат. Началото срещу омразата към евреите е много преди Хитлер. Хубаво е също да разбереш за причината, поради която са мразени в Германия - тя не е, защото не са арийци :)
Кажи името на един евреин, който лично е направил нещо против България. Един еврейски терорист, който е убил невинни българи или поне нещо в този род. До тогава не виждам причина да имаш някаква омраза към този древен народ.

TrollFactory
11-06-2018, 08:29
Пак говориш глупости, явно с нито един националист не си говорил. Спри да си представяш американските националсоциалисти за българските националисти. Сам можеш да видиш какво са завършили, но ти не знаеш за кои говоря, при положение че единствените "националисти", за които знаеш са продажните боклуци от ОП. Казах ти, че нямам проблем различното (Всеки човек е различен и вече го казвам за не знам си кой път), но не всяко различно нещо е хубаво.
Говорил съм с типичните националисти. Трудно им е да артикулират по смислен начин идеите си. Обикновено едвам завършват училище, а като семейна среда са деца на родители алкохолици, а майките им обикновено са леки жени. Обичат да се обличат като хардкор нацита и да гледат лошо. Когато са на групички обичат да се напиват и после да ходят да бият самотни педали, негри и ***. Смятат, че България е на три морета. Против наркотиците са, въпреки че обичат амфетамини. Не пушат трева, защото обичат да цитират Едуърт Нортън от American History X "Тревата е за маймуните". Като цяло са гледали всички възможни класически филми за скинове. Често са били задържани или лежали за по 1-2 месеца в пандизите. Обичат да са тегави, когато говорят или да ти тегавеят, ако прекалено много ги засипеш с аргументи трудняващи мисловната им дейност. Работят само като общаци. Любимите им теми за световната еврейска конспирация и как тя им е попречила да бъдат читави хора.

Преди време един приятел го бяха пребили група ***, защото е българин. Има още куп други случаи.
Както има и куп други случаи, в които групичка скинове пребиват случайно преминаващи *** или ***. Аз го виждам като социален проблем. Не расов конфликт. Кой печели от това да бъде пребит някой? Това са комплексарски истории.

Объркал си се. Аз мога, но не го правя, комунистите могат и го правят, правели са го и преди 44-та, и след 44-та.
Комунистите са друга тема. Но правиш грешката да обвързваш проблема с "еврейския проблем". Така само им правиш услуга на управляващите и до днес червени потомци. Те са ти истинските виновници за това как ти живееш.

Достатъчно добре са си защитили идеите и продължават да го правят. Под 18 съм, стига ти толкова. Ако всички младежи ни впечатляваха идеологиите, щеше да е като между 30-та и 44-та година, когато националистическите младежи и изобщо националистите се опитвали да спасят Отечеството си без груба сила, докато ремсистите и другите комунисти ги малтретирали и убивали безмилостно, но на теб това едва ли ти е ясно, защото си нямаш и на представа за какво говоря.
Ами, ако си под 18, предполагам, че си между 14 и 16. Доста си малък, но не виждам защо има да го криеш. Има време да развиеш критическото си мислене и да разбереш в колко глупости вярваш. Така че няма да се напъвам излишно с теб за момента. Вярвай си в каквото искаш засега. Само ще си отмине.

Всяка книга е знание. Колко пъти си я прочел, за да кажеш, че е боза? Също обичам да колекционирам.
Точно тази не бих я чел няколко пъти. Похвално е, че колекционираш. Но дано не само колекционираш, а четеш и мислиш на колекциите си.

Ционизмът измислица, то тогава Израел е юдаистка страна. ](*,) ](*,)
А лъжците, евреите, педалите и антибългарите не използват пропаганда, в началото на поста ми не съм споделил никаква пропаганда, нали?
Кажи ми какви лъжи? Кои други са антибългарите освен комунистите?

LoveSofia
11-06-2018, 16:27
Една тема във форум бяга далеч от дефиницията за пропаганда. По твоята логика ти или аз в момента пропагандираме нещо. Толкова си удобен, за да бъдеш промит. Сигурно като нищо би се съгласил да махнат чл. 39, ал. 1 от конституцията стига да ти кажат, че това ще ограничи "педалската и юдейската пропаганда". После направо да върнат член 1 и повече никакви гейове и лезбийки. Само строг морал и дисциплина!
Не темата е пропаганда, а това, за което става въпрос в нея. В случая педал клуб в училищата, където могат да се записват петокласници. Пак говориш глупости, които изобщо не съм споменавал. Слагаш ми думи в устата, отново.

Защо да мразят евреите? Омразата към евреите се насажда от векове чрез популизъм. Евреите са били преследвани, както и циганите, защото са отказвали да воюват във войните на европейските народи. Само дето виждаш разликата между двете племена. Чудя се защо точно евреите са ти трън в очите. Родителите ти плащаш ли социалните помощи на някой евреин? Не мисля.
Разбери каква роля играе "Ротшилд" преди Нацистка Германия и откъде тръгват идеите на съветския социализъм.*** също са били гонени, защото са създавали много неприятности, точно както правят сега в България. И продължават да бъдат гонени, Франция много добре се отърва от тях. Знаеш ли откъде се появиха **по нашите земи?

Кой им се кефи на педалите освен самите педали? Какво като група хомота си организират празник? Всички ли ще се изпедерастят от това? А когато на вече уж бившите комунистически празници се развяват червени знамена с тоталитарни символи и се водят деца всички мълчите. Лесно е да се нападнат педалите. Те са основните виновници за моралната и икономическа разруха на страната ни. Ааа, да. Забравих! Чифутите също са виновни!
Промитите бъдещи хомота и наивниците, които в опит да следват каузата "Равни права за всички", не осъзнават същността на тази кампания/кауза и си нямат ни най-малка представа с какви хора "работят". Познавам няколко човека, които ходят на тези шествия и почти всичките в опит да бъдат добрички и "антирасисти", но в действителност не смеят да дадат и един лев на някой бездомен. Но определено не са малък проблем, при положение че се опитват да ни внушат от най-ранна възраст как не пречат с нищо и тем подобни. Но всъщност те не са виновни, нито евреите или ***, истинските виновници са управляващите, които ги защитават повече от българина.
*Никой не мълчи за децата по болшевишките "празници", но там вече работата е друга. Въпросът е по-скоро защо се забраняват националистическите, антикомунистическите и паметни шествия/мероприятия, но гей паради и болшевишки "празници" ги има.

Ти май не си съвсем наясно какво имах предвид. Все едно аз да ти извадя колкото се може повече снимки на летящи чинии от google и с това да се обоснова, че има извънземна заплаха за земята.
Говорим за педерастия, а не извънземни. Снимките, които съм дал, са фотошоп или нищо не значат, така ли? А летящите чинии защо да не обосновават това? Ти откъде знаеш, че извънземните не мислят планове за превземането на планетата Земя?

Тотално правиш завой в друга посока. Кой ти е говорил за наркокартели? Дебатите не са ти силната страна.
Просто използвам твоята логика - Наименованието означава, че не е за всеки.

Хайде, покажи, че знаеш ти за какво говориш и ми посочи сам от твоите източници. Не забравяй колко необятен е интернет. Значи, всеки може да си намери източник. Но аз искам ти да ми посочиш. Така е най-лесно "Влез и си потърси". Показваш единствено колко си предубеден и как лесно отстъпваш, защото а) мързи те да търсиш б) сляпо си се доверил някаква позиция и не знаеш изобщо какво да търсиш и как да го провериш.
NAMBLA, B4U-Act, Джефри Дамър, Владимир Кузов, Пол Ренаф.
https://www.lifesitenews.com/blogs/pedophiles-put-themselves-under-the-lgbt-umbrella-in-rebranding-effort
https://news.bg/bulgaria/delo-sreshtu-homoseksualisti-pedofili-vliza-v-sada.html
https://btvnovinite.bg/kriminalno/pedofil-homoseksualist-osden-na-8-godini-zatvor.html
Казах ти и за друг начин как да се убедиш, че доста голям брой от гейовете са педофили, влизаш в сайт за "запознанства" с фалшив профил и мисля, че ти е ясно нататък.

Не виждам как не говориш за всеки гей след като използваш омерзителни думи като "педал" и "педераст" докато говориш по темата. Изкраваш всяка проява на различие като нещо гнусно, което ти пречи да живееш и да се развиваш. Ако едва ли не не се натикат всички до един в превъзпитателни трудови лагери няма как да сполучи обществото.
Педалите и педерастите са гейовете, нали? Не виждам проблем, но оттук-нататък ще ги наричам гейове, ако толкова ти пречи.
Вече си казах мнението за лагерите и различното, каквото си разбрал, то това си мисли.

Ти пък много разбираш от национал социализъм. Колко добре звучи само "национал" и "социализъм". Дай да си го наричаме както си е накратко: нацизъм. Та нацизмът, драги, е идеология защитаваща антисемитизма, оправдава геноцида, когато го смята за необходим, подкрепя евгениката. Нацизмът също така има за цел смяната на традиционната църква с нова религия, обединявайки смесица от специално подбрани елементи на немско-нордическия паганизъм, християнството и мюсюлманството (като дори от последните две дори самият Хитлер харесва повече мюсюлманството, защото то смята, че кореспондира повече с идеята, че мъжът трябва да е войн). Не е случайно, че Хитлер се е интересувал толкова много от окултното. Искал е да създаде нова религия за своя народ. Нацизмът е смесица между национализъм и социализъм като взима най-лошото и от двете.
Националсоциализъм - нацизъм - краен национализъм, едно и също е. Аз не оспорвам, че защитава антисемитизма, в някои ситуации геноцида, но това, че подкрепя евгениката е напълно невярно твърдение - Да, тогава са правели различни експерименти върху хората (впрочем вивисекцията тогава се е наказвала с лагери, само казвам), не оспорвам, но идеологията не предлага и не е предлагала такива неща. Евгениката я има отпреди Нацистка Германия. Това, че идеологията е създадена с цели, една от които антисемитизма е така, не оспорвам. А това, че е искал да създаде "религия" за народа си е още една глупост.

А ти знаеш ли за какво говориш? Понеже по-горе нещо почна да отричаш Холокоста, а това са ви основните опорни точки. За това сметнах за необходимо да ти кажа, че едно тяло гори и без да е необходима газ в случай, че беше помислил да почнеш спора как сметките за газ на немската армия не са били достатъчно високи, за да свидетелстват, че са горени толкова много хора. Това го чети просто по междудругото. И аз нямам особено желание да се хабя точно по тази точка. А ти деликатно сам избяга от това да я защитаваш, което е хубаво.
Знам за какво говоря, да.
Моля те, цитирай ми къде съм тръгнал да говоря за сметките на немската армия, все пак погледна ли документалното филмче? Силно съм убеден, че си гледал Списъкът на Шиндлер, в който не знам как може изобщо някой да вярва.. А, така де, неосведомените могат, и аз му вярвах, но вече знам, че е една тотална пропаганда.

Ами за теб гей е равно на престъпник.Сега ще кажеш сигурно "къде съм казал, че да си гей значи да си престъпник". Е, бих ти отговорил да помислиш какво излиза от всичко, което каза до тук и по какъв начин излиза, че си на обратното мнение.
Добре, така, аз под "извратения" нямам предвид хомосексуалността, а хомо проявите извън дома, рокличките, траверсите, също и чалга помията, наркоманизацията и тн. Не говорех, че гейовете са престъпници и още не говоря, защото не са такива, а въобще престъпниците.

Кажи името на един евреин, който лично е направил нещо против България. Един еврейски терорист, който е убил невинни българи или поне нещо в този род. До тогава не виждам причина да имаш някаква омраза към този древен народ.
Марко Хаим Фридман, Виолета Якова, Давид Овадия, половината членове на "Народния съд", по-горе май споменах за жената на Георги Димитров, която е еврейка. Опа! ти поиска един, извинявай.

LoveSofia
11-06-2018, 16:27
Както има и куп други случаи, в които групичка скинове пребиват случайно преминаващи *** или педали. Аз го виждам като социален проблем. Не расов конфликт. Кой печели от това да бъде пребит някой? Това са комплексарски истории.
Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на *** репресии?

Комунистите са друга тема. Но правиш грешката да обвързваш проблема с "еврейския проблем". Така само им правиш услуга на управляващите и до днес червени потомци. Те са ти истинските виновници за това как ти живееш.
Ставаше въпрос точно за шумкарите - не, не са друга тема. Един от основателите на болшевишката партия от какъв произход е? Съгласен съм, че управляващите имат най-голяма вина за целия боклук по света.

Ами, ако си под 18, предполагам, че си между 14 и 16. Доста си малък, но не виждам защо има да го криеш.
Предполагаш правилно, но аз не виждам защо да го крия, само защото не мисля, че точно в тази тема трябва да си казвам годините ли?

Точно тази не бих я чел няколко пъти.
В такъв случай е хубаво да не казваш, че е боза.

Говорил съм с типичните националисти. Трудно им е да артикулират по смислен начин идеите си. Обикновено едвам завършват училище, а като семейна среда са деца на родители алкохолици, а майките им обикновено са леки жени. Обичат да се обличат като хардкор нацита и да гледат лошо. Когато са на групички обичат да се напиват и после да ходят да бият самотни педали, негри и ***. Смятат, че България е на три морета. Против наркотиците са, въпреки че обичат амфетамини. Не пушат трева, защото обичат да цитират Едуърт Нортън от American History X "Тревата е за маймуните". Като цяло са гледали всички възможни класически филми за скинове. Често са били задържани или лежали за по 1-2 месеца в пандизите. Обичат да са тегави, когато говорят или да ти тегавеят, ако прекалено много ги засипеш с аргументи трудняващи мисловната им дейност. Работят само като общаци. Любимите им теми за световната еврейска конспирация и как тя им е попречила да бъдат читави хора.
Има време да развиеш критическото си мислене и да разбереш в колко глупости вярваш. Така че няма да се напъвам излишно с теб за момента. Вярвай си в каквото искаш засега. Само ще си отмине.
С типични националисти не си говорил, а с "филмари" и мутри, които обикновено са мои набори. Прекалил си с кежуал глупостите. И аз си ги мислех по такъв начин, но малко се задълбочих в съответните теми и разбрах, че не винаги нещата стоят така както ни ги предоставят.

Кажи ми какви лъжи? Кои други са антибългарите освен комунистите?
Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.

Грозния
11-06-2018, 18:34
Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на *** репресии?Някой виждал ли е скинари в последно време?
Аз не съм :? !

nqmamNervi
11-06-2018, 19:29
@LoveSofia
Като цяло за някои неща съм съгласен с теб, за други не съвсем, но е хубаво, че търсиш истината.

Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на *** репресии?

Мисля, че в случая скинарите и *** са просто пионки. Не е нормално дадена група от хора да има привилегии. Но живеем в страна, в която законите не се прилагат равно за всички, за съжаление. Ако се абстрахираме от етноса на хората - излиза, че полицията не си върши работата и една група от хора взима нещата в свои ръце, което обаче не бива да се случва и говори за беззаконие. Саморазправата би могла да подпали фитила на етнически конфликт или в другия случай да отложи проблема. Проблемът е в горните етажи, които намазват от цялото това разединение. Но засега няма алтернатива там.

Виж МНОГО ама МНОГО добре страниците на БХК, Шалом, София Прайд (не ги наричам антибългари, защото за хомосексуалисти), виж и техните партньори и мисля, че ще разбереш кои са другите антибългари, за които говоря.
Съгласен съм - натрапват разни идеологии въпросните организации.
Иначе на повечето хора не им пука изобщо кой каква сексуална ориентация има, стига да не я натрапва, както правят тези от прайда. Мега досадно е да парадираш с каквото и да било и по този начин по-скоро си вкарват автогол. Излиза, че по-скоро търсят внимание, отколкото разбиране и приемане.

TrollFactory
11-07-2018, 08:41
Отново ще трябва да пусна мнението си на 2 части! Teenproblem/Investor, увеличете допустимите символи!

Не темата е пропаганда, а това, за което става въпрос в нея. В случая педал клуб в училищата, където могат да се записват петокласници. Пак говориш глупости, които изобщо не съм споменавал. Слагаш ми думи в устата, отново.
Не ти слагам думи. Ти самият даде въпросната темата като пример за пропаганда, а сега казваш, че всъщност не е, но пък онова, за което става въпрос в нея е? Малко си объркан ми се струва, с което объркваш и мен.

Разбери каква роля играе "Ротшилд" преди Нацистка Германия и откъде тръгват идеите на съветския социализъм. *** също са били гонени, защото са създавали много неприятности, точно както правят сега в България. И продължават да бъдат гонени, Франция много добре се отърва от тях. Знаеш ли откъде се появиха *** по нашите земи?
Относно Ротшил, това са глупави конспирации. Действително ли смяташ, че банкери биха спонсорирали свалянето на царския режим в полза на това да се установи кумонистическия режим, в чиято иделогия е заложен план за нацинализацията на всички банки, а изплащането на всички отпуснати кредити става невъзможно. Самата конспирация за това се изфабрикува като пропаганда в нацистка Германия, за да може да се мобилизира още повече чувството на хората, че трябва да се води борба срещу световното еврейско господство. Зад това твърдение няма нито един исторически документ, а е просто поредната анти семитска пропаганда върешеща работа добре за настройване на народните маси в райха. Разбира се, не може да истински нацист и да не вярваш в пропагандата на нацисткия апарат, както не може и да си комунист и да не вярваш в марксистката пропаганда. Просто умът ти е замърсен с глупости, които ако почнеш да излседваш с критично мислене ще бъдеш много повече в час какво се случва и кой за какви цели те използва. Може да имаш и добро сърце, но в момента посоката ти е грешна.

Промитите бъдещи хомота и наивниците, които в опит да следват каузата "Равни права за всички", не осъзнават същността на тази кампания/кауза и си нямат ни най-малка представа с какви хора "работят". Познавам няколко човека, които ходят на тези шествия и почти всичките в опит да бъдат добрички и "антирасисти", но в действителност не смеят да дадат и един лев на някой бездомен. Но определено не са малък проблем, при положение че се опитват да ни внушат от най-ранна възраст как не пречат с нищо и тем подобни. Но всъщност те не са виновни, нито евреите или ***, истинските виновници са управляващите, които ги защитават повече от българина.
*Никой не мълчи за децата по болшевишките "празници", но там вече работата е друга. Въпросът е по-скоро защо се забраняват националистическите, антикомунистическите и паметни шествия/мероприятия, но гей паради и болшевишки "празници" ги има.
Кога са били забранявани национални празници? Никой никога не е забранявал честванията на 3 март, на Съединението и т.н. А това, че се забраняват нео нацисткия шествия с конкретни политически цели мисля, че можеш да си обясниш и сам защо е така. И няма нищо лошо да има равни права (както естествено и задължения) за всички. Ти, ако се беше родил ***, какво щеше да правиш?

Говорим за педерастия, а не извънземни. Снимките, които съм дал, са фотошоп или нищо не значат, така ли? А летящите чинии защо да не обосновават това? Ти откъде знаеш, че извънземните не мислят планове за превземането на планетата Земя?
Ама пак ти казвам, какво искаш да покажеш с тия снимки? Все едно аз да ти дам линкове към 100 порно филма, в които разносвачът на пици и водопроводчикът идват да чукат жената в къщата и да обобщя, че тези професии са обезателно обвързани с такъв елемент.

Просто използвам твоята логика - Наименованието означава, че не е за всеки.
Ами не си много наясно с моята логика. Аз давам аналогична ситуация, но не с цел да обявя предположението си за общовалиден закон.

NAMBLA, B4U-Act, Джефри Дамър, Владимир Кузов, Пол Ренаф.
https://www.lifesitenews.com/blogs/pedophiles-put-themselves-under-the-lgbt-umbrella-in-rebranding-effort
Не знам дали си наясно, че NAMBLA (North American Man Boy Love Assosiation) е измислица. Тази абревиатура я използват, за да поднасят по саркастично новини като тази тук, защото е повече от ясно, че никое нормално общество никога не би легализирало половите отношения между мъже и деца.

https://news.bg/bulgaria/delo-sreshtu-homoseksualisti-pedofili-vliza-v-sada.html
https://btvnovinite.bg/kriminalno/pedofil-homoseksualist-osden-na-8-godini-zatvor.html
Казах ти и за друг начин как да се убедиш, че доста голям брой от гейовете са педофили, влизаш в сайт за "запознанства" с фалшив профил и мисля, че ти е ясно нататък.
А тук пак избирателно си слагаш някакви статийки, за да подсилиш чувството си на самоувереност в глупостите, които твърдиш като това, че "голям брой от гейовете са педофили". Педофилията е съвсем отделен феномен. Ако възрастен мъж посегне на малко момиченце, за да задоволи нагона си, гей ли е? Осъзнаваш ли, че не можеш да свържеш логично нещата. Това е демагогия и умишлено генерализиране на нещата.

Педалите и педерастите са гейовете, нали? Не виждам проблем, но оттук-нататък ще ги наричам гейове, ако толкова ти пречи.
Вече си казах мнението за лагерите и различното, каквото си разбрал, то това си мисли.
Не ми пречи. Наричай си ги както си искаш.

Националсоциализъм - нацизъм - краен национализъм, едно и също е. Аз не оспорвам, че защитава антисемитизма, в някои ситуации геноцида, но това, че подкрепя евгениката е напълно невярно твърдение - Да, тогава са правели различни експерименти върху хората (впрочем вивисекцията тогава се е наказвала с лагери, само казвам), не оспорвам, но идеологията не предлага и не е предлагала такива неща. Евгениката я има отпреди Нацистка Германия. Това, че идеологията е създадена с цели, една от които антисемитизма е така, не оспорвам. А това, че е искал да създаде "религия" за народа си е още една глупост.
Очевидно си запознат изключително едностранчиво с нещата. Нещата, които казвам са така до 1. Оспорвай си колкото искаш, че евгениката не е наука, която започва истинското си развитие в нацистка Германия както и това, че Хитлер не е искал да създаде религия, но това няма да направи твърденията ти в защита на нацистите вярни.

Знам за какво говоря, да.
Не мисля, че е така. Надявам се все пак да си помислиш добре върху всичко, което ти казвам.

Моля те, цитирай ми къде съм тръгнал да говоря за сметките на немската армия, все пак погледна ли документалното филмче? Силно съм убеден, че си гледал Списъкът на Шиндлер, в който не знам как може изобщо някой да вярва.. А, така де, неосведомените могат, и аз му вярвах, но вече знам, че е една тотална пропаганда.
Аха, а обратното, че Холокоста е измислица не е пропаганда, така ли?

Добре, така, аз под "извратения" нямам предвид хомосексуалността, а хомо проявите извън дома, рокличките, траверсите, също и чалга помията, наркоманизацията и тн. Не говорех, че гейовете са престъпници и още не говоря, защото не са такива, а въобще престъпниците.
Такава демагогия предполага някакъв извратен военен режим. Кога последно видя масово хомосексуалисти да си спретват "прояви" на хомосексуалността? Излиза, че ти на всеки ъгъл виждаш педали и травестити. Още малко ще кажеш, че ще превземат България. Това да е най-големият проблем на страната - че тук таме ще има по някоя хомо двойка, която се държи за ръце.

Марко Хаим Фридман, Виолета Якова, Давид Овадия, половината членове на "Народния съд", по-горе май споменах за жената на Георги Димитров, която е еврейка. Опа! ти поиска един, извинявай.
"Народният съд" не е бил съставен само от тези членове. Също така не е процес реализиран само в един съд за 1 ден и само на 1 място и е нелепо да анализираш по този начин нещата.

Расов конфликт е. Ако не са скинарите, то кой друг ще се опълчи на ***репресии?
Какви скинари? Тези традиционните, които обикалят в Борисовата градина и нападат случайно преминаващите от там цигани, гейове и негри ли? Онези, които описах малко по-назад? (тук: https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589938-Хомосексуалистите-в-ада-ли-отиват?p=11608488&viewfull=1#post11608488)

TrollFactory
11-07-2018, 08:41
Ставаше въпрос точно за шумкарите - не, не са друга тема. Един от основателите на болшевишката партия от какъв произход е? Съгласен съм, че управляващите имат най-голяма вина за целия боклук по света.
Юдео-болшевишката връзка има своите исторически корени, но тогава Израел още не е съществувал, за да се предполага някаква централна организация координираща евреите. А и освен това антисемитизма в съвестска Русия е много силно изявен при режима на Сталин. Русия изобщо не подкрепя създаването на Израел. Сталин става параноичен след края на ВСВ съзирайки в ционизма (националната доктрината на Израел, върни се по-горе, за да видиш какво съм написал по въпрос на нея: https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589938-Хомосексуалистите-в-ада-ли-отиват?p=11608487&viewfull=1#post11608487) опит за налагане на антикомунистически движения на югоизток и нарежда преследването на много евреи по това време.

Предполагаш правилно, но аз не виждам защо да го крия, само защото не мисля, че точно в тази тема трябва да си казвам годините ли?
Нищо не съм казал за годините ти. Единствената добра новина е, че си малък още и имаш още мнооого време пред себе си да четеш и да промениш настоящите си възгледи.

В такъв случай е хубаво да не казваш, че е боза.
Добре, а ти какво мислиш за тази книга? Какво полезно очакваш да научиш от нея?

С типични националисти не си говорил, а с "филмари" и мутри, които обикновено са мои набори. Прекалил си с кежуал глупостите. И аз си ги мислех по такъв начин, но малко се задълбочих в съответните теми и разбрах, че не винаги нещата стоят така както ни ги предоставят.
Добре, какви са типичните нацита?

Не мисля, че тези организации правят каквото и да било антиконституционно.

Грозния
11-07-2018, 14:36
Отново ще трябва да пусна мнението си на 2 части! Teenproblem/Investor, увеличете допустимите символи!Нуждата от много думи в случая доказва безсилието ти.

Аз винаги успявам да се вместя в границите на брой символи, дори когато цитирам и давам мнения по много въпроси!
Старай се да казваш повече, с по-малко думи! Така повече хора ще те четат, защото дори аз сега не ти чета целите постове :D !

Същото се отнася и за LoveSofia!

LoveSofia
11-07-2018, 15:07
Мисля, че в случая скинарите и *** са просто пионки. Не е нормално дадена група от хора да има привилегии. Но живеем в страна, в която законите не се прилагат равно за всички, за съжаление. Ако се абстрахираме от етноса на хората - излиза, че полицията не си върши работата и една група от хора взима нещата в свои ръце, което обаче не бива да се случва и говори за беззаконие. Саморазправата би могла да подпали фитила на етнически конфликт или в другия случай да отложи проблема. Проблемът е в горните етажи, които намазват от цялото това разединение. Но засега няма алтернатива там.

Съгласен съм - натрапват разни идеологии въпросните организации.
Иначе на повечето хора не им пука изобщо кой каква сексуална ориентация има, стига да не я натрапва, както правят тези от прайда. Мега досадно е да парадираш с каквото и да било и по този начин по-скоро си вкарват автогол. Излиза, че по-скоро търсят внимание, отколкото разбиране и приемане.
:smt038 :smt038 :smt038

Не ти слагам думи. Ти самият даде въпросната темата като пример за пропаганда, а сега казваш, че всъщност не е, но пък онова, за което става въпрос в нея е? Малко си объркан ми се струва, с което объркваш и мен.
По-скоро ти мен обърка. Дадох темата заради това в нея (гей клубове сред петокласниците), а не самата тема.

Относно Ротшил, това са глупави конспирации. Действително ли смяташ, че банкери биха спонсорирали свалянето на царския режим в полза на това да се установи кумонистическия режим, в чиято иделогия е заложен план за нацинализацията на всички банки, а изплащането на всички отпуснати кредити става невъзможно. Самата конспирация за това се изфабрикува като пропаганда в нацистка Германия, за да може да се мобилизира още повече чувството на хората, че трябва да се води борба срещу световното еврейско господство. Зад това твърдение няма нито един исторически документ, а е просто поредната анти семитска пропаганда върешеща работа добре за настройване на народните маси в райха. Разбира се, не може да истински нацист и да не вярваш в пропагандата на нацисткия апарат, както не може и да си комунист и да не вярваш в марксистката пропаганда. Просто умът ти е замърсен с глупости, които ако почнеш да излседваш с критично мислене ще бъдеш много повече в час какво се случва и кой за какви цели те използва. Може да имаш и добро сърце, но в момента посоката ти е грешна.
Действително смятам, че по време на германската криза Ротшилд са помогнали на германския народ и не са крадяли от него.

Кога са били забранявани национални празници? Никой никога не е забранявал честванията на 3 март, на Съединението и т.н. А това, че се забраняват нео нацисткия шествия с конкретни политически цели мисля, че можеш да си обясниш и сам защо е така. И няма нищо лошо да има равни права (както естествено и задължения) за всички. Ти, ако се беше родил ***, какво щеше да правиш?
Излишно е да казвам, че не е неонацистки. Както казах паметно, националистическо и антикомунистическо шествие, явно заради това се опитват да го забранят, но все неуспешно. https://www.youtube.com/watch?v=nQfbLg5wE5o , https://www.youtube.com/watch?v=UMeCf3JBTRU, а, да, ето защо е неонацистки. https://www.youtube.com/watch?v=2mfvh9vgRxw Ето и враговете на Луковмарш.
Навярно щях да се опитам да не бъда като останалите ми сънародници, но това едва ли щеше е възможно, на *** буквално им е в гените да са негодници, но във всяко черно стадо има и по няколко бели овце, в това стадо са рядкост, но трябва да го изпъкнем.

Ама пак ти казвам, какво искаш да покажеш с тия снимки? Все едно аз да ти дам линкове към 100 порно филма, в които разносвачът на пици и водопроводчикът идват да чукат жената в къщата и да обобщя, че тези професии са обезателно обвързани с такъв елемент.
Всичко по-горе съм казал. Коренно различни неща - хомосексуални ИСТИНСКИ извратении с порно ФИЛМИ.

Не знам дали си наясно, че NAMBLA (North American Man Boy Love Assosiation) е измислица. Тази абревиатура я използват, за да поднасят по саркастично новини като тази тук, защото е повече от ясно, че никое нормално общество никога не би легализирало половите отношения между мъже и деца.
Виждаме колко е измислица. И точно затова вече почти няма нормални общества, има време и педофилията да се легализира, което всъщност принадлежи на опити да просъществува, не виждаме и причини да не стане.

А тук пак избирателно си слагаш някакви статийки, за да подсилиш чувството си на самоувереност в глупостите, които твърдиш като това, че "голям брой от гейовете са педофили". Педофилията е съвсем отделен феномен. Ако възрастен мъж посегне на малко момиченце, за да задоволи нагона си, гей ли е? Осъзнаваш ли, че не можеш да свържеш логично нещата. Това е демагогия и умишлено генерализиране на нещата.
Казах ти как можеш сам да се убедиш в моето твърдение (и на много други хора). Явно не си разбрал щом споменаваш малко момиченце: Направи си фалшив акаунт в някой сайт за "запознанства", като се представяш за малолетен/непълнолетен гей и пиши на "малко" по-възрастните от теб в сайта.
Добре, а значи според вас педофилията се базира изцяло на сексуални отношения и в нея няма "любов"?

Не мисля, че е така. Надявам се все пак да си помислиш добре върху всичко, което ти казвам.
Всичко, което ми казваш вече са ми го казали други десетки хора, вярващи в избитите 6 милиона евреи и повярвай ми, но и аз първоначално си мислех, че е така.

Аха, а обратното, че Холокоста е измислица не е пропаганда, така ли?
Никъде не съм казал, че не е пропаганда, но пропагандата не значи лъжа, така, нали? Вече е друго, ако пропагандата ти пропагандира лъжа, газовите камери са пример за една такава пропаганда :? :?
Пропагандата против Холокоста даже не е значителна, защото пропагандата за Холокоста е много по-масова и разпространена и продължава в същия дух, все пак изгледай филмчето, което ти пратих, Дейвид сам казва, че е евреин и атеист.

Такава демагогия предполага някакъв извратен военен режим. Кога последно видя масово хомосексуалисти да си спретват "прояви" на хомосексуалността? Излиза, че ти на всеки ъгъл виждаш педали и травестити. Още малко ще кажеш, че ще превземат България. Това да е най-големият проблем на страната - че тук таме ще има по някоя хомо двойка, която се държи за ръце.
Има време и това да се случи, в случай че не се стегнем.
Коя е "демагогията", която предлага "извратен военен режим"? Тази против чалга гнусотията, курвите, наркоманите, престъпниците, хомо публичните прояви и траверсите ли?

"Народният съд" не е бил съставен само от тези членове. Също така не е процес реализиран само в един съд за 1 ден и само на 1 място и е нелепо да анализираш по този начин нещата.
ПОЛОВИНАТА членове, не САМО тези членове. Кой твърди обратното? И какво като не е "процес реализиран само в един съд за 1 ден и само на 1 място", променя ли факта, че половината същества са били евреи?

Какви скинари? Тези традиционните, които обикалят в Борисовата градина и нападат случайно преминаващите от там цигани, гейове и негри ли? Онези, които описах малко по-назад? (тук: https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589938-Хомосексуалистите-в-ада-ли-отиват?p=11608488&viewfull=1#post11608488)
Не всички и в почти всички пъти не.

Юдео-болшевишката връзка има своите исторически корени, но тогава Израел още не е съществувал, за да се предполага някаква централна организация координираща евреите. А и освен това антисемитизма в съвестска Русия е много силно изявен при режима на Сталин. Русия изобщо не подкрепя създаването на Израел. Сталин става параноичен след края на ВСВ съзирайки в ционизма (националната доктрината на Израел, върни се по-горе, за да видиш какво съм написал по въпрос на нея: https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589938-Хомосексуалистите-в-ада-ли-отиват?p=11608487&viewfull=1#post11608487) опит за налагане на антикомунистически движения на югоизток и нарежда преследването на много евреи по това време.
Пак ми прочети предното мнение, от какъв произход е Ленин? Впрочем днес е един много важен ден относно болшевиките Ленин и Троцки, които имат доста интересен произход. Е, троцкизмът наистина се противопоставя на сталиновите идеи, но нека да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях.

Добре, а ти какво мислиш за тази книга? Какво полезно очакваш да научиш от нея?
Виждаш гледните точки на Хитлер, от онази си година през затвора, освен това са казани наистина доста вярни неща като:
"Народите, които не желаят да отстояват честта си, рано или късно губят свободата и независимостта си, което, в края на краищата, е наистина справедливо, тъй като мизерните поколения, лишени от чест, не заслужават да се ползват от благата на свободата."

Добре, какви са типичните нацита?
"Весели, забавни, антикомунисти, патриоти и националисти", не знам как очакваш да ти ги опиша, аз и да го направя няма никаква полза, ти сам трябва да си сигурен в тези схващания.

Не мисля, че тези организации правят каквото и да било антиконституционно.
Антибългарско*. И тук ти казах как сам да се увериш.

----Преди 80 години еврейски терорист докарал до неизбежно състояние един от секретарите, фон Рат, на посолството на Хитлерска Германия в Париж.

TrollFactory
11-08-2018, 13:15
По-скоро ти мен обърка. Дадох темата заради това в нея (гей клубове сред петокласниците), а не самата тема.
И все пак ми се струва, че си объркан по отношение на това какво точно означава пропаганда. Но, ако действително има гей клуб за петокласници, тогава трябва да се сезира прокоратурата за това, че има сексуално подбудителство на малолетни лица. Някой трябва да се обърне към компетентните органи, защото в действителност това звучи като "секс клуб" или "клуб по сексуално възпитание", независимо дали става въпрос за хомо или хетеро организация.

Действително смятам, че по време на германската криза Ротшилд са помогнали на германския народ и не са крадяли от него.
Завиваш в друга посока. Ти каза, че смяташ, че Ротшилд са спонсорирали болшевиките. Аз ти казах, че не са и се аргументирах защо. Ти нищо не аргументира, за да защитиш първоначалната си позиция. Поне кажи "съгласен съм", за да приключиш достойно тази част от спора.

Излишно е да казвам, че не е неонацистки. Както казах паметно, националистическо и антикомунистическо шествие, явно заради това се опитват да го забранят, но все неуспешно.
Като видиш хората, които отиват или се интересуват от Луков марш ти става ясно за какво са там и колко не е неонацистки. А самият Луков съвсем ясно заявява подкрепата си за делото на Хитлер, нацисткия режим, крайния расизъм. Лидер е на Съюза на младежките национални легиони. Сега ми кажи какво се набива на очи от емблемата на българския вариант на "Хитлеровата младеж"
http://www.rodenkrai.bg/sites/default/files/styles/uc_product_full/public/dsc04905.jpg
Така че не на мене тия как Луков марш не е неонацистки празник. Всякакъв друг да беше, ок.

Ето и враговете на Луковмарш.
Нямаше да ги има и тези врагове, ако действително беше миролюбив "марш". Но, за да се забранява, значи не е много миролюбив този "марш" или участниците в него не са съвсем читави хора. Не мислиш ли, че ако беше нормално изглеждащо събитие с нормални индивиди, то повече хора щяха да го подкрепят?

Навярно щях да се опитам да не бъда като останалите ми сънародници, но това едва ли щеше е възможно, на *** буквално им е в гените да са негодници, но във всяко черно стадо има и по няколко бели овце, в това стадо са рядкост, но трябва да го изпъкнем.

Значи, циганският проблем е проблем не само на циганите, но и на самите нас. Ти как очакваш тези хора да имат избор да се включат по някакъв начин като навсякъде ги дискриминират. Никой не иска да ги записва в училищата, няма политики за това например във всеки един клас да има и по едно циганско дете например и така се стига до това, че има изцяло цигански училища, а така циганите не могат да се научат да бъдат като нормалните хора (българите) и продължават да са изолирани. Свикват си с мисълта, че винаги ще са от най-нисшата каста, буквално като плъхове и какво им остава освен да събират желязо или да крадат? Българското общество трябва да направи много повече, за да има резулати. Ако очакваш обаче, че в 21 век международната общност ще допусне в България да се построят концентрационни лагери за цигани, нещо си се побъркал. Нещата трябва да станат по мирен начин. И лека по лека.

Всичко по-горе съм казал. Коренно различни неща - хомосексуални ИСТИНСКИ извратении с порно ФИЛМИ.
Не мога да си обясня кому е нужно да гледа такива филми, освен ако не е гей. Чувстваш ли се в опасност от хомосексуално кино? Никой не те кара да го гледаш или греша?

Виждаме колко е измислица. И точно затова вече почти няма нормални общества, има време и педофилията да се легализира, което всъщност принадлежи на опити да просъществува, не виждаме и причини да не стане.
Ами направо са си измишльотини. Ако беше прочетел по-внимателно и статиите, които си дал, реално LGTB категорично отричат всякакви връзки с педофили. Също и ако беше прочел и какво ти казах за несъществуващата NAMBLA. И като цяло няма нормално общество, което някога да се съгласи да даде правото да се осъществява съвокупление с или между малолетни.
Освен разбирасе, ако не дадеш някакво законодателство като конкретен пример за вече реализиран такъв прецедент. Не мисля, че ще откриеш, разбира се.[/QUOTE]

Казах ти как можеш сам да се убедиш в моето твърдение (и на много други хора). Явно не си разбрал щом споменаваш малко момиченце: Направи си фалшив акаунт в някой сайт за "запознанства", като се представяш за малолетен/непълнолетен гей и пиши на "малко" по-възрастните от теб в сайта.
Аз такива неща не правя, не бих правил, а и не смятам, че е много безопасно. Направи си ти такъв експеримент и ни предостави скрийншотове.

Добре, а значи според вас педофилията се базира изцяло на сексуални отношения и в нея няма "любов"?
Що за глупости? Изобщо знаеш ли какво е любов? И вече ти го казах, никога няма да бъдат легализирани сексуалните отношения между възрастни с деца. Просто няма кой да допусне това. Дишай спокойно. Трябва да си идиот дори и да обмисляш, че има подобна вероятност. Сега, много дълго ще ми дойде това да ти обяснявам за трети път в един пост защо.

Всичко, което ми казваш вече са ми го казали други десетки хора, вярващи в избитите 6 милиона евреи и повярвай ми, но и аз първоначално си мислех, че е така.
Няма значение колко са избитите. Холокост все пак е имало. И това е една съвсем друга дискусия и нерелевантна към основната тема, която първоначално дискутирахме тук.

Никъде не съм казал, че не е пропаганда, но пропагандата не значи лъжа, така, нали? Вече е друго, ако пропагандата ти пропагандира лъжа, газовите камери са пример за една такава пропаганда :? :?
А обратната ституация не е пропаганда, така ли?

Пропагандата против Холокоста даже не е значителна, защото пропагандата за Холокоста е много по-масова и разпространена и продължава в същия дух, все пак изгледай филмчето, което ти пратих, Дейвид сам казва, че е евреин и атеист.
Има изключително силна анти-холокост пропаганда. Едва ли щяхме да си говорим на тази тема, ако нямаше. А си едва на 16 и темата е била засягана от теб, въпреки многото други в действителност неща, с които може да си пълниш главата на тази вързаст. Това само говори, че изобщо не е като да има незначителен натиск и от другата посока.

Има време и това да се случи, в случай че не се стегнем.
Коя е "демагогията", която предлага "извратен военен режим"? Тази против чалга гнусотията, курвите, наркоманите, престъпниците, хомо публичните прояви и траверсите ли?
Демагогията ти тук, драги, е в крайността на възгледите ти, които по много причини в исторически план са се докали като неосъщшествими идеи. Не може да елиминираш всички различни, нито пък обществото може да е еднородно и всички да мислят по един и същи начин. Най-много да се въведе точно някакъв "извратен военен режим", при който населението да стане силно милитаризирано, отделният индивид да се страхува да бъде различен, защото свободите му ще са потъпкани и като цяло никой няма да бъде истински щастлив, освен ако не е промит до мозъка на костите ти, така че да вярва в правоверността на строя, който уж налага "правилния модел на морал и ценности".

ПОЛОВИНАТА членове, не САМО тези членове. Кой твърди обратното? И какво като не е "процес реализиран само в един съд за 1 ден и само на 1 място", променя ли факта, че половината същества са били евреи?
Пак говориш глупости. Така нареченият "Народен съд", както вече казах по-рано и не знам защо е необходимо да ти повтарям нещо, за да вникнеш в него, е реализиран активно в продължение на няколко години из цялата страна. Ако 50% (или половината както ти казваш) от "съдиите" или изпълнителите на наказанията са евреи, това ще рече, че България е била под еврейска, а не съветска окупация.

Не всички и в почти всички пъти не.
За да си скинар, трябва да си отрепка. Но добре тогава, покажи ми един поне, който да е с такуси на свастики и орли, да има ткаъв лайф стайл и същевременно да работи нещо елитно.

TrollFactory
11-08-2018, 13:16
И втора част:

Пак ми прочети предното мнение, от какъв произход е Ленин? Впрочем днес е един много важен ден относно болшевиките Ленин и Троцки, които имат доста интересен произход. Е, троцкизмът наистина се противопоставя на сталиновите идеи, но нека да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях.
Хайде стига, ти явно изобщо не ме четеш щом казваш "да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях." Вече ти се аргументирах по-горе, че болшевизма няма нищо общо с евреите. Да, Ленин действително е имал дядо от еврейски произход, но е бил православен християнин. Според еврейските традиции, дори и дядо му да е евреин, това не е достатъчно, за да бъде и той самият евреин. Майката трябва също да бъде еврейка. Бащата и майката на Ленин не са евреи и по това правило и той категорично не е евреин. До тук по този въпрос.

Виждаш гледните точки на Хитлер, от онази си година през затвора, освен това са казани наистина доста вярни неща като:
"Народите, които не желаят да отстояват честта си, рано или късно губят свободата и независимостта си, което, в края на краищата, е наистина справедливо, тъй като мизерните поколения, лишени от чест, не заслужават да се ползват от благата на свободата."
Ок, но като литературна стойнст е нищо особено.

"Весели, забавни, антикомунисти, патриоти и националисти", не знам как очакваш да ти ги опиша, аз и да го направя няма никаква полза, ти сам трябва да си сигурен в тези схващания.
Де да бяха. Върни се малко по-нагоре, за да видиш пак моето определение.

Антибългарско*. И тук ти казах как сам да се увериш.
Аз за себе си знам в какво и как да се уверя. Въпросът ми беше към теб дали може да ми покажеш нещо конкретно антибългарско от тези НПО-та.

----Преди 80 години еврейски терорист докарал до неизбежно състояние един от секретарите, фон Рат, на посолството на Хитлерска Германия в Париж.
Разшири мисълта си за това последното, което казваш, че не ми станя ясно какво точно искаш да кажеш с това ни в клин, ни в ръкав.

Грозния
11-08-2018, 15:05
Превърнахте темата в латино сериал :? !

HollyGolightly
11-08-2018, 15:38
2 страници глупости, когато отговора е толкова прост - ДА*

*Освен Milo Yiannopoulous

LoveSofia
11-08-2018, 17:05
Но, ако действително има гей клуб за петокласници, тогава трябва да се сезира прокоратурата за това, че има сексуално подбудителство на малолетни лица. Някой трябва да се обърне към компетентните органи, защото в действителност това звучи като "секс клуб" или "клуб по сексуално възпитание", независимо дали става въпрос за хомо или хетеро организация.
Добре, този път е моя грешката, не гей клуб, а "GSA" клуб, което е някаква организация из целия свят на ученици и студенти (https://en.wikipedia.org/wiki/Gay–straight_alliance). Статията показва, че уж такова нещо има само в Американския колеж, но нека да поставя какво пише майката в темата от бг-мама:
"а по-малка (11 г.) преди месец ми каза, че e бисексуална.
За щастие живеем в район, в който и преподаватели, и ученици приемат LGBTQ+ връстниците си като естествена, неразривна и важна част от живота и обществото.
Вчера дъщеря ми се прибра грейнала, защото се записала в училищния GSA клуб (Gender Sexuality Alliance — Сдружение на половете и сексуалността), което се води от една LGBTQ+ учителка, дългогодишен преподавател по обществени науки. Имало около 20-тина други деца, от различни класове (между 5-ти и 8-ми). Всяко се представяло, казвало как искат да се обръщат другите към него, като какво се самоопределя и пр. Щяли даже да участват в паради. Аз със сигурност ще се присъединя."

Завиваш в друга посока. Ти каза, че смяташ, че Ротшилд са спонсорирали болшевиките. Аз ти казах, че не са и се аргументирах защо. Ти нищо не аргументира, за да защитиш първоначалната си позиция. Поне кажи "съгласен съм", за да приключиш достойно тази част от спора.
Извини ме, и тук е моя грешката, защото съм сложил това за Ротшилд и съветския социализъм в едно изречение и явно си помислил, че говоря за твърдението как Ротшилд са финансирали Маркс. Всъщност по тази тема явно ти си по-осведомен, не съм се впускал в подробности за тези конспирации и нищо не мога да кажа. Говорех за това от предния ми коментар.

Като видиш хората, които отиват или се интересуват от Луков марш ти става ясно за какво са там и колко не е неонацистки. А самият Луков съвсем ясно заявява подкрепата си за делото на Хитлер, нацисткия режим, крайния расизъм. Лидер е на Съюза на младежките национални легиони. Сега ми кажи какво се набива на очи от емблемата на българския вариант на "Хитлеровата младеж"
http://www.rodenkrai.bg/sites/default/files/styles/uc_product_full/public/dsc04905.jpg
Така че не на мене тия как Луков марш не е неонацистки празник. Всякакъв друг да беше, ок.
Там са главно националисти, разбира се и расисти (предвид цялата циганизация, хомосексуализацията и куп други неща не е учудващо) и ето едни от причините, поради които е обявен за неонацистки. Никой не оспорва, че там ходят и скинари, и те са националисти, но с по-крайни убеждения.
Чаках този момент, когато ще призовеш в "твоя" сила свастиката на СМНЛ, но по-скоро сам си би шута. Прочети "Легионерството" на Дянко Марков, има я в библиотеките и ще разбереш защо е сложена такава символика, също ще разбереш кога и защо, след срещата на кои хора, е премахната. Това за българският вариант на "Хитлерюгенд" е най-голямата глупост, която успя да кажеш, по-добре спри да вярваш на всички медии и на всичко написано в Уикипедия. "Бранник" е най-близкият български вариант на "Хитлерюгенд".

Нямаше да ги има и тези врагове, ако действително беше миролюбив "марш". Но, за да се забранява, значи не е много миролюбив този "марш" или участниците в него не са съвсем читави хора. Не мислиш ли, че ако беше нормално изглеждащо събитие с нормални индивиди, то повече хора щяха да го подкрепят?
Това може и да се каже за "София прайд". Можем и да видим кои са активните участници на "антиЛуковмарш" шествието - гейове, антифашисти и също там са се присъединили гръцки анархисти. Мисля, че знаеш кои са антифашисти и кои наричат нацизмът и национализмът фашизъм.

Значи, циганският проблем е проблем не само на циганите, но и на самите нас. Ти как очакваш тези хора да имат избор да се включат по някакъв начин като навсякъде ги дискриминират. Никой не иска да ги записва в училищата, няма политики за това например във всеки един клас да има и по едно циганско дете например и така се стига до това, че има изцяло цигански училища, а така циганите не могат да се научат да бъдат като нормалните хора (българите) и продължават да са изолирани. Свикват си с мисълта, че винаги ще са от най-нисшата каста, буквално като плъхове и какво им остава освен да събират желязо или да крадат? Българското общество трябва да направи много повече, за да има резулати. Ако очакваш обаче, че в 21 век международната общност ще допусне в България да се построят концентрационни лагери за цигани, нещо си се побъркал. Нещата трябва да станат по мирен начин. И лека по лека.
Не знам дали това го казваш с цел да ме тролиш, но си много досаден. Достатъчно шансове са им давани и никой не им пречи да си намерят работа някъде и да се образоват, по строежите е пълно с цигани, които се опитват да изкарат нещо и да не приличат на сънародниците си, ***. Не разбирам защо продължаваш с лагерите, аз си казах мнението за тях и кой е по-добрият начин.

Не мога да си обясня кому е нужно да гледа такива филми, освен ако не е гей. Чувстваш ли се в опасност от хомосексуално кино? Никой не те кара да го гледаш или греша?
Ти спомена филмите, много си странен.

Ами направо са си измишльотини. Ако беше прочетел по-внимателно и статиите, които си дал, реално LGTB категорично отричат всякакви връзки с педофили. Също и ако беше прочел и какво ти казах за несъществуващата NAMBLA. И като цяло няма нормално общество, което някога да се съгласи да даде правото да се осъществява съвокупление с или между малолетни.
Освен разбирасе, ако не дадеш някакво законодателство като конкретен пример за вече реализиран такъв прецедент. Не мисля, че ще откриеш, разбира се.
Каквото и да казваш педофилските организации съществуват и се опитват да влезнат в държавата.
"LGTB" (Lesbians, gay, trans, bisexual) категорично отричат всякакви връзки с педофили". Това звучи все едно гей педофилите не принадлежат на това общество. Казах, че има време и това да се случи. Щом "кросдрес", наркоманизацията, пиянството, курвенството и чалга простащината се приемат за нормални, не виждам причина педофилията също да не се легализира.

Аз такива неща не правя, не бих правил, а и не смятам, че е много безопасно. Направи си ти такъв експеримент и ни предостави скрийншотове.
Точно защото съм правил, мога да ти пратя на лично единствения чат, който съм запазил.

Няма значение колко са избитите. Холокост все пак е имало. И това е една съвсем друга дискусия и нерелевантна към основната тема, която първоначално дискутирахме тук.
Как така няма значение колко са избитите? Нали те са най-важни в крайна сметка, но както и да е, минало свършено.

А обратната ституация не е пропаганда, така ли?
Пропаганда е, но истината винаги трябва да излезе наяве, не виждам как по друг начин тя ще бъде разбрана.

Има изключително силна анти-холокост пропаганда. Едва ли щяхме да си говорим на тази тема, ако нямаше. А си едва на 16 и темата е била засягана от теб, въпреки многото други в действителност неща, с които може да си пълниш главата на тази вързаст. Това само говори, че изобщо не е като да има незначителен натиск и от другата посока.
Въобще не е силна, просто се занимавам с тези неща. И 16 нямам. Прав си, има изключително други неща, които да друсам като съучениците ми, мога и кючеци да слушам, но предпочитам човешки дейности, история и политика.

Демагогията ти тук, драги, е в крайността на възгледите ти, които по много причини в исторически план са се докали като неосъщшествими идеи. Не може да елиминираш всички различни, нито пък обществото може да е еднородно и всички да мислят по един и същи начин. Най-много да се въведе точно някакъв "извратен военен режим", при който населението да стане силно милитаризирано, отделният индивид да се страхува да бъде различен, защото свободите му ще са потъпкани и като цяло никой няма да бъде истински щастлив, освен ако не е промит до мозъка на костите ти, така че да вярва в правоверността на строя, който уж налага "правилния модел на морал и ценности".
Все още не мога да разбера дали нарочно се държиш така. Тоест ти ми казваш, че истинско щастие е 12-13 годишни момичета да пушат цигари, да си мацат лицата с тонове грим и да се обличат като проститутки, 17-годишни да са на метадонови програми, други наркомани през това време да се снабдяват с наркотици чрез пари, които са взели от пребиването на пенсионери или са откраднали от родителите си, женкари и жени в мъжки тела да се разхождат със сутиени и роклички по улиците, чалгата да свири по радиата, турски филми по българска национална телевизия и още куп гадории? Да не говорим, че тази "свобода" е изцяло незаслужена, за нас са мрели дедите ни, за кое, за това да няма и следа от техните дела в умовете ни ли? Да не говорим, че разликата между свобода и свободия е значителна. Е, приятелю, това е реалността днес.

LoveSofia
11-08-2018, 17:06
Пак говориш глупости. Така нареченият "Народен съд", както вече казах по-рано и не знам защо е необходимо да ти повтарям нещо, за да вникнеш в него, е реализиран активно в продължение на няколко години из цялата страна. Ако 50% (или половината както ти казваш) от "съдиите" или изпълнителите на наказанията са евреи, това ще рече, че България е била под еврейска, а не съветска окупация.
Имаше предвид месеци, не години, нали? Не, просто голям брой евреи по това време са били комунисти.

За да си скинар, трябва да си отрепка. Но добре тогава, покажи ми един поне, който да е с такуси на свастики и орли, да има ткаъв лайф стайл и същевременно да работи нещо елитно..
Аз ти казах, че не всички скинари са такива, твоята представа е грешна и те са главните хора, противопоставящи се на ***, а ти искаш да ти покажа скин какъвто ти ми описваш с работа?? Е, НС имат свой боен клуб, в който тренират хора от различни възрасти, но те не са такива като от твоето описание. Не мога да те разбера, искаш да ти покажа някой скинар с бизнес като на Домусчиев, отричащ тревата, но взимащ амфетамини със свастика на челото???

Хайде стига, ти явно изобщо не ме четеш щом казваш "да не забравяме благодарение на кои се стигна до тях." Вече ти се аргументирах по-горе, че болшевизма няма нищо общо с евреите. Да, Ленин действително е имал дядо от еврейски произход, но е бил православен християнин. Според еврейските традиции, дори и дядо му да е евреин, това не е достатъчно, за да бъде и той самият евреин. Майката трябва също да бъде еврейка. Бащата и майката на Ленин не са евреи и по това правило и той категорично не е евреин. До тук по този въпрос.
А нещо за Троцки (Сетих се, уж семейството му не е било много вярващо)? А за Маркс? И независимо какво си говорим, да, Ленин е имал отчасти еврейска кръв, ако ще и от бащина линия да се наследява еврейството, той е имал еврейска кръв от бащата на майка си, но нищо, да кажем, че не е бил евреин. Разбирам да беше в ситуацията като на Хитлер, където вторият баща на неговия баща е евреин, но това не е същата ситуация. Дотук по този въпрос, наистина е друг смисълът на темата и тотално я изменихме.

Аз за себе си знам в какво и как да се уверя. Въпросът ми беше към теб дали може да ми покажеш нещо конкретно антибългарско от тези НПО-та.
Като споменем за ненавистта си към футболните фенове (Нарочно споменаване на ЦСКАтиреСофия), класация "Човек на годината", в която е бил Полфрийман, умишлено убил левскар (и наръгал друг) студент по право, съюзът им с Шалом, които умеят да се намесват в чужди неща и да лъжат. Известни са и с подкрепа на лъжи против български генерал. Също за пребитият от левскари негър близо до сградата на МВР (като полицаи гледали без да се намесили), които по време на побоя издавали маймунски звуци, за тях и Благовест Асенов бил *** (сутеньор, затворник с над 15-20 дела за кражби), докато крещял "Хайл Хитлер". Споменават за българския расизъм, но не споменават от какъв произход е убиецът на журналистката в Русе, няма да казвам, че е спомената не заради самото убийство, а защото е жена, не споменаха за пребитият и ограбен 80+ годишен дядо от *** в Славяново, не споменават за *** престъпления и усилено ги избягват, но когато някой от "малцинствата" бива пребит, то това се счита за фашизъм или нацизъм, расизъм, ксенофобия и какво ли не. Да продължавам ли?

Разшири мисълта си за това последното, което казваш, че не ми станя ясно какво точно искаш да кажеш с това ни в клин, ни в ръкав.
Нищо, просто го споделям. :) :)

redbul2
11-08-2018, 17:44
Е, нека да дискутират момчетата. :) В спора се ражда истината. Иначе за евреите е много интересно. Нацисти, комунисти и демократи си разменят обиди кой е евреин и кой не. Нацистите казват за Ленин, че е евреин. Демократите пък (англичаните) разпространяват слухове за Адолф Хитлер, че също бил евреин по произход. Неговата баба навремето работела при богат евреин и не можело да се изключи баща му Алойс да е извънбрачен син на този богат евреин. Че кой е крив и кой прав не се разбира. Вече не знаем на кого да вярваме. :D
Все пак LoveSofia е прав за някои неща. Богатите евреи управляват Америка, а оттам и целият свят на практика. :)

LoveSofia
11-08-2018, 18:27
В "Десет мита за Хитлер" първият мит е за "еврейската" му кръв. :)

Грозния
11-08-2018, 18:33
...антифашисти и също там са се присъединили гръцки анархисти. Мисля, че знаеш кои са антифашисти и кои наричат нацизмът и национализмът фашизъм.КОМУНИСТИТЕ!!! :x

...също да не се легализира.А зообраковете кога ще се легализират?!?
Вече виждам и слогана:

"Да обичаме животните...
...по един друг начин!" :D

Вегани в подкрепа на зообраковете ще крещят:
"Не яжте животните - е*ете ги!" :razz:

LoveSofia
11-08-2018, 18:47
А зообраковете кога ще се легализират?!?
Вече виждам и слогана:

"Да обичаме животните...
...по един друг начин!" :D

Вегани в подкрепа на зообраковете ще крещят:
"Не яжте животните - е*ете ги!" :razz:

Хитлер е бил вегетарианец. Вивисекцията се е наказвала с лагер, както и малтретирането на животни. В "С Хитлер до края" Хайнц Линге, личният му помощник, разказва как Хитлер е смятал, че човек може да живее двойно по-дълго без месо, но поради нуждата от храна в битките и особено срещу Русия, в края на октомври 1941 г. наредил да се увеличи отглеждането на овце, а овнешкото месо да се продава без купони. Когато се завоюват нови земи, е щяло да стане възможно падналото до 12 милиона глави овцевъдство да се повиши пак на 18,5 милиона.

TrollFactory
11-09-2018, 13:38
Добре, този път е моя грешката, не гей клуб, а "GSA" клуб, което е някаква организация из целия свят на ученици и студенти (https://en.wikipedia.org/wiki/Gay–straight_alliance). Статията показва, че уж такова нещо има само в Американския колеж, но нека да поставя какво пише майката в темата от бг-мама:
"а по-малка (11 г.) преди месец ми каза, че e бисексуална.
За щастие живеем в район, в който и преподаватели, и ученици приемат LGBTQ+ връстниците си като естествена, неразривна и важна част от живота и обществото.
Вчера дъщеря ми се прибра грейнала, защото се записала в училищния GSA клуб (Gender Sexuality Alliance — Сдружение на половете и сексуалността), което се води от една LGBTQ+ учителка, дългогодишен преподавател по обществени науки. Имало около 20-тина други деца, от различни класове (между 5-ти и 8-ми). Всяко се представяло, казвало как искат да се обръщат другите към него, като какво се самоопределя и пр. Щяли даже да участват в паради. Аз със сигурност ще се присъединя."
Не знам тази майка и такива като нея невменяеми ли са нещо или е нямало места в някоя от класическите скаутски организации там, но това в действителност е някаква топ простотия. На 11 детето й вече било сигурно, че е бисексуално и отделно на това му трябва секс клуб, за да общува с други обратни и да ходи на паради... Няма ли закрила на децата да се намеси тук нещо? Или това е някаква провокация?

Извини ме, и тук е моя грешката, защото съм сложил това за Ротшилд и съветския социализъм в едно изречение и явно си помислил, че говоря за твърдението как Ротшилд са финансирали Маркс. Всъщност по тази тема явно ти си по-осведомен, не съм се впускал в подробности за тези конспирации и нищо не мога да кажа. Говорех за това от предния ми коментар.
Да, осведомил съм се. Нито Маркс, нито Ленин са били спонсорирани от Ротшилд. (Вече ти го обясних по-назад в детайли)

Там са главно националисти, разбира се и расисти (предвид цялата циганизация, хомосексуализацията и куп други неща не е учудващо) и ето едни от причините, поради които е обявен за неонацистки. Никой не оспорва, че там ходят и скинари, и те са националисти, но с по-крайни убеждения.
Е, значи съм прав за съдържанието на тълпата. А щом тя е пълна с такива индивиди, значи и събитието както и хората в него са крайно компроментирани, така че няма особен смисъл да го защитаваш.

Чаках този момент, когато ще призовеш в "твоя" сила свастиката на СМНЛ, но по-скоро сам си би шута. Прочети "Легионерството" на Дянко Марков, има я в библиотеките и ще разбереш защо е сложена такава символика, също ще разбереш кога и защо, след срещата на кои хора, е премахната. Това за българският вариант на "Хитлерюгенд" е най-голямата глупост, която успя да кажеш, по-добре спри да вярваш на всички медии и на всичко написано в Уикипедия. "Бранник" е най-близкият български вариант на "Хитлерюгенд".
Точно в навечерието и по времето на ВСВ, както и в съвсременен контекст, тази символика се приета като символ на нацизма и нищо друго. Асоциацията на всеки е ясна. А това, че свастиката е древен символ не оправдава нищо. Защо не са сложили знака на Тангра по копчетата и значките си, ами са последвали модния тренд в Европа по това време и са избрали точно свастиката? Хайде да не копаем под вола за теле.

Това може и да се каже за "София прайд". Можем и да видим кои са активните участници на "антиЛуковмарш" шествието - гейове, антифашисти и също там са се присъединили гръцки анархисти. Мисля, че знаеш кои са антифашисти и кои наричат нацизмът и национализмът фашизъм.
Нормалните хора нито ходят на прайда, нито на марша.

Не знам дали това го казваш с цел да ме тролиш, но си много досаден. Достатъчно шансове са им давани и никой не им пречи да си намерят работа някъде и да се образоват, по строежите е пълно с цигани, които се опитват да изкарат нещо и да не приличат на сънародниците си, ***. Не разбирам защо продължаваш с лагерите, аз си казах мнението за тях и кой е по-добрият начин.
Какви шансове по-точно са им били дадени през последните няколко десетилетия освен, че по времето на соца са били събрани от всички краища на страната и натикани насила по градовете, въдворявайки ги в квартали тип гета, в които живеят и до днес? И колко хора наемат цигани освен за мръсна работа? Огледай, помисли и ще видиш къде е проблема. Току виж ти проблесне, че когато се отнасяш с някого като с циганин и той ще се държи като такъв.

Ти спомена филмите, много си странен.
Кво точно съм споменал, че вече забравих и ме мързи да се връщам да препрочитам? Със сигурност, ако ми извадиш нещо от контекста има възможност да не бъде тълкувано правилно.

Каквото и да казваш педофилските организации съществуват и се опитват да влезнат в държавата.
"LGTB" (Lesbians, gay, trans, bisexual) категорично отричат всякакви връзки с педофили". Това звучи все едно гей педофилите не принадлежат на това общество. Казах, че има време и това да се случи. Щом "кросдрес", наркоманизацията, пиянството, курвенството и чалга простащината се приемат за нормални, не виждам причина педофилията също да не се легализира.

Значи, има си определени цивилизационни норми, които от всякаква морална и юридически гледна никога няма да бъдат допуснати. Курварлъка, наркоманията и простащината винаги са били в рамките на нормалното за човешкото общество. Педофилията е съвсем друг казус и никой в западното общество, в което живеем, който да е с всичкия си не би я допуснал за норма. Спи спокойно.

Точно защото съм правил, мога да ти пратя на лично единствения чат, който съм запазил.
Е, постни го тук. Защо да е проблем?

Как така няма значение колко са избитите? Нали те са най-важни в крайна сметка, но както и да е, минало свършено.
Вярно, че някой може да има интерес от това цифрите да се надуват, но като цяло няма значение. Всички исторически данни се преиначават така както и държавите умишлено си задават колкото се може по-далечни исторически дати на основаването си, за да подчертаят авторитета си. Правя просто аналогия, не се впускай да опонираш. Няма смисъл да разводняваме темата с това.

Пропаганда е, но истината винаги трябва да излезе наяве, не виждам как по друг начин тя ще бъде разбрана.
Не винаги истината е поносима за хората или полезна. Но ние с теб няма как да знаем истината по въпросите, които дискутираме. Може само да бъдем убедителни пред себе си и до колкото е възможно пред другите, които ни се иска да ни разберат. Надявам се да разбираш всички мои гледни точки. Нямам за цел да се скарам с теб накрая. Просто ми се ще да ти отворя очите по някои теми, по които ми се струва, че имаш нужда от други гледни точки освен тези на "националистите", които са ти ги наляли в крехката възраст, в която си. На 14-15-16 човек по-лесно приема някои неща за чиста монета.

Въобще не е силна, просто се занимавам с тези неща. И 16 нямам. Прав си, има изключително други неща, които да друсам като съучениците ми, мога и кючеци да слушам, но предпочитам човешки дейности, история и политика.
Стига с тия наркотици и кючеци. Дори аз съм убеден, че всички твои набори са такива.

Все още не мога да разбера дали нарочно се държиш така. Тоест ти ми казваш, че истинско щастие е 12-13 годишни момичета да пушат цигари, да си мацат лицата с тонове грим и да се обличат като проститутки, 17-годишни да са на метадонови програми, други наркомани през това време да се снабдяват с наркотици чрез пари, които са взели от пребиването на пенсионери или са откраднали от родителите си, женкари и жени в мъжки тела да се разхождат със сутиени и роклички по улиците, чалгата да свири по радиата, турски филми по българска национална телевизия и още куп гадории? Да не говорим, че тази "свобода" е изцяло незаслужена, за нас са мрели дедите ни, за кое, за това да няма и следа от техните дела в умовете ни ли? Да не говорим, че разликата между свобода и свободия е значителна. Е, приятелю, това е реалността днес.
Не се държа никак. Нямам специално отношение към теб, ако това те притеснява. Реалността днес е на индивидуалните характери, а не на колективните. Привързването към собствената си националностт и всичките фикции и демагодията, които обикновено я съпровожодат, не позоволява на един индивид да се открехне за много други важни и значими неща. Приключвам тук, защото се изморих да споря. Нека се пренесем в някоя друга тема.

LoveSofia
11-09-2018, 15:58
И на мен вече не ми се спори, безсмислено и мързеливо е. И без това нещата ще продължат от типа на "Така стоят нещата", "Те не правят маршът неонацистки, ако имаше шествие за Куцаров или Колев и тяхното присъствие беше налично, събитието не става нацистко или неонацистко".

Точно в навечерието и по времето на ВСВ, както и в съвсременен контекст, тази символика се приета като символ на нацизма и нищо друго. Асоциацията на всеки е ясна. А това, че свастиката е древен символ не оправдава нищо. Защо не са сложили знака на Тангра по копчетата и значките си, ами са последвали модния тренд в Европа по това време и са избрали точно свастиката? Хайде да не копаем под вола за теле.
Също бях убеден, че ще си послужиш и с такива аргументи.
Няма нищо общо с древността на символа. Ето какво пише в "Легионерството" за свастиката на легинорите:
"Не може да бъде отричан фактът, че в първите години от създаването на легионерската организация в символиката й присъстваше символът на националсоциализма, пречупеният кръст, свастиката. Няколко думи по обстоятелствата относно приемането и отхвърлянето на този символ.

Първата световна война завърши с Версайската “мирна” система, която бе тържество на омразата и волята за мъст в международните и междудържавни отношения. На победените страни и народи победителите отредиха продължителен период на мъки, несгоди и страдания. По това време в Австрия, Германия, България, Унгария тази съдба на мъченичество и незаслужено страдание бе често изразявана символично с вериги и/или с християнски кръст като символ на най-чистото и най-незаслужено страдание.

В началото на 20-те години идейно-програмните стремежи на Германската Национал Социалистическа Работническа Партия /NSDAP/ започнаха да добиват и международна популярност преди всичко като доктрина, проникната от идеята за достойно национално и социално битие и справедливост не само за германския, но и за всички победени и потиснати народи и части от народи в Европа и в света. Лаконичната формулировка на тази доктрина гласеше: Ревизия на Версайския ред! Пречупване на оковите и кръста от Версай! Така схващана, тази основна идейно-програмна позиция на Хитлеровата партия, позиция на безусловен ревизионизъм, се свързваше естествено с единствения партиен символ на NSDAP – пречупеният кръст, свастиката, като символ на пречупеното насилие, преодоляното страдание. Логично бе този символ, схващан в изтъкнатия план, да бъде приет от политически формации с ярко изразена ревизионистична насоченост и в други победени и потиснати страни. Както и стана.

Не е установено, по чие предложение и кога свастиката е била приета като елемент от символиката на СМНЛ. Но че това е бил смисълът, придаван на този знак от легионерите, свидетелстват не само оцелелите от това време хора. Забележителен е фактът, че пречупеният кръст е приет в символиката на СМНЛ по време, когато Хитлеровата партия е още твърде далеч от властта в Германия. А в 1934-35 година, именно когато NSDAP е победила и тотално овладяла институциите на властта в Германия, СМНЛ отхвърля този символ и го замества с черните полета на Сан-Стефанска България. Забележително е още и това, че актът на отхвърлянето става след срещата на водача на СМНЛ Иван Дочев с германския фюрер – март 1934 г. Този неоспорим факт опровергава клеветата, че на въпросната среща СМНЛ е приел в някаква форма върховенството на NSDAP и че дори е бил материално субсидиран от Хитлеровата партия. Истината е, че на срещата си с Хитлер главният водач на СМНЛ Иван Дочев е могъл да се убеди, че както в програмно-идейната насоченост на NSDAP, така и в нейния символ, грижа за други победени и потиснати народи липсва и свастиката е всичко друго, но не и символ на пречупения кръст на техните унижения и страдания."

Какви шансове по-точно са им били дадени през последните няколко десетилетия освен, че по времето на соца са били събрани от всички краища на страната и натикани насила по градовете, въдворявайки ги в квартали тип гета, в които живеят и до днес? И колко хора наемат цигани освен за мръсна работа? Огледай, помисли и ще видиш къде е проблема. Току виж ти проблесне, че когато се отнасяш с някого като с циганин и той ще се държи като такъв.
Очният ми лекар е циганин(ром). *** са с турско самосъзнание, с турците пристигнаха (всъщност и преди това е имало тук, но в пъти по-малко, много по-малко) и тук си останаха. Още преди нацизма, фашизма, социализма/комунизма си вършат ***щините, не само по българските земи. Мисля, че Надя Дункин разказваше как в лагера, в който е била хвърлена, един от садистите там е бил***.

Е, постни го тук. Защо да е проблем?
Пратих ти на лично. Съдържанието е неподходящо за тук.

Стига с тия наркотици и кючеци. Дори аз съм убеден, че всички твои набори са такива.
По-голямата част.

redbul2
11-09-2018, 17:17
Изключително спорно и манипулативно твърдение! През 80-те години на 20 век, по времето на тъй наречения "Възродителен процес" към турците са се отнасяли далеч по-брутално и много по-зле отколкото към циганите. Приемали са ги почти само в трудови войски. Не са могли да работят в армията като офицери и в полицията. Обаче разликата между едните и другите е от земята до небето. Бихме могли по исторически причини да хулим турците и хвалим циганите. Но на практика е точно обратното. Едва ли някой ще отрече, че турците са работливи хора, спазват чистота и хигиена. Голяма част от тях се стремят и към по-високо образование, имат цел в живота и правят каквото зависи от тях за да я постигнат, полагат усилия. Гастарбайтерите след Втората световна издигнаха Германия от руините. Турците са общо взето доста дисциплинирани хора. И въпреки, че много от тях са крайно бедни и живеят в бедни неразвити райони на България, досега не съм чувал и чел някъде да предизвикват някакви проблеми на полицията и съдилищата.

Циганите пък, например от Столипиново са били настанени през 70-те и 80-те години от тогавашната окръжна секретарка на БКП Дража Вълчева в нови, хигиенични и модерни за времето си жилищни блокове. Като заедно с тях са заселвани и много българи. Тоест живели са заедно цигани и българи. От което нищо добро не е произлязло, по-специално за българите. Сега телевизиите показват в какво състояние са тези блокове и апартаментите в тях. Изтърбушени, без врати, с коне в стаите предназначени за живеене на хора. "Господ дава, ама в кошара не вкарва". Чувал ли си този израз и знаеш ли какъв е неговият смисъл? А преди това, преди соца са живели в катуни, чергарски живот. Днес са тук, утре там. Е, това по-добър начин на живот ли е? От уседналия в градовете и селата?

Така, че на тях са им давани през годините и десетилетията безброй шансове, които те не са използвали. И сега дори по-работните от тях бягат на запад и намират няква доходна работа. А да питаш дали някой наема цигани, преди това си отговори сам на един проблем. Имаше десетки случаи показани по телевизиите. Някви възрастни хора си наемат помощници цигани. Да им приберат дървата или прекопаят градината. И сетне отиват през нощта, нападат ги, пребиват ги жестоко или направо ги убиват и ограбват всичките им пари, скътани за погребение. Е, на кого му трябват такива "работници"? Хващат се на работа, колкото да научат къде човекът си държи парите и сетне да го нападнат през нощта.

Има една наука. Нарича се генетика. Нашият характер и манталитет се определя от гените в тялото ни. Те пък се предават по наследство от родителите на децата. Няма как ние да бъдем немци по характер и уредена държава като Германия. Няма как и повечето цигани да бъдат като нас българите или пък като турците. Това изисква големи усилия, каквито тези хора явно не са готови да положат за свое добро.

Просто ми се ще да ти отворя очите по някои теми, по които ми се струва, че имаш нужда от други гледни точки освен тези на "националистите", които са ти ги наляли в крехката възраст, в която си. На 14-15-16 човек по-лесно приема някои неща за чиста монета.
Много хубаво и благородно, че си решил да отвориш очите на младежа. За съжаление по-добре да си остане с някои свои заблуди (ако има такива) отколкото да се научи от теб на политкоректност. И как трябва да се говори и пише винаги в политкоректен тон. Как неудобните истини да се замазват и замитат под килима. Вместо да използва принципа на Сократ "Подлагай всичко на съмнение". Тоест бъди критичен към всичко, което четеш, виждаш и слушаш да се говори. И винаги се съмнявай дали това е истината или поне цялата истина. Дали не е полуистина, полулъжа. Или направо една голяма лъжа.

Поне можем да похвалим младежа за отличния правопис (което рядко се среща при наборите му) и за неговата любознателност и неговата страст да чете книги и се информира по всякакви въпроси.

LoveSofia
11-09-2018, 19:29
https://fakti.bg/krimi/341740-cigani-prebiha-maj-v-moderno-predgradie

LoveSofia
11-10-2018, 14:45
https://www.youtube.com/watch?v=APIFVxRd0tA - "В памет на свободните"

TrollFactory
11-12-2018, 08:07
Също бях убеден, че ще си послужиш и с такива аргументи.
Няма нищо общо с древността на символа. Ето какво пише в "Легионерството" за свастиката на легинорите:
Научи се да мислиш критично върху източниците, които сочиш за някакъв авторитет. На първо място, аз не намирам абсолютно никакъв исторически източник, който да потвърждава написаното като "факти". Този текст циркулира из интернет блогове в кръгопосочно движение (такъв тип източници, при които единият източник цитира друг, който пък цитира първия) В самия материал откриваме тънкото оправдание "Не е установено, по чие предложение и кога свастиката е била приета като елемент от символиката на СМНЛ" Според авторите на текста е най-добре тази част да бъде прескочена като неудобен въпрос. Хем е основен символ, хем не се знае по чие нареждане и кога? Това са глупости. Много е удобно да се твърди така, за да се избегна неудобството от обяснения докато в същото време все едно е било отговорено на въпроса. Всяка политическа партия си има история и историци в нея и да се твърди, при условие, че организацията към онзи момент не е била толкова стара, че да и се загубят архивите и че те не знаят кой и защо е поставил свастиката е нелепо. Другите странични подмятания са с цел да разводнят текста като стремително се избягва връщането към и даването на отговор на точно това, което подчертах.

Очният ми лекар е циганин(ром).*** са с турско самосъзнание, с турците пристигнаха (всъщност и преди това е имало тук, но в пъти по-малко, много по-малко) и тук си останаха. Още преди нацизма, фашизма, социализма/комунизма си вършат ***щините, не само по българските земи. Мисля, че Надя Дункин разказваше как в лагера, в който е била хвърлена, един от садистите там е бил ***.
Не са с турско самосъзнание и никога не са били. Циганите пристигат в Европа от Египет. Не случайно на английски gypsy е циганин, a Egypt е Египет. Но това е една много дълга тема. Знам, че с години пропаганда и лъжи е наложено мнението, че са индийци, така че не виждам смисъл сега да споря. Постави си го за домашно, ако искаш и прочети разни неща по темата.

Пратих ти на лично. Съдържанието е неподходящо за тук.
Умишлено подвеждаш човека. Има разлика между педофилия и педерастия. В случая си попаднал на най-обикновен педераст (по дефиниция това е по-възрастен мъж, който обича да спи с по-млади мъже). На възрастта, на която си се представил (15) не си малолетен. Непълнолетен се водиш и по тази логика, ако се покаже като доказателство този чат, ще излезе, че по взаимно съгласие сте извършили съвокупление, така че не може да се говори за блудствени дейности. Още повече, че той се представя за 18 годишен, така че е вероятно да е най-обикновен гей. Даже е пресилено да се говори и за педерастия. А колкото до педофилията, там става въпрос за блудствени дейности с деца, които не са влезели в пубертета. Има си съвсем ясни дефиниции за това какво е педофилия. Друг е въпросът, че обществото не е много образовано и бърза да заклейми всеки на 18 + , който изпитва привличане към друго лице, което под 18, нищо че въпросното може да ги навърши и след месец, за педофил. Не искам да споря, само казвам.

По-голямата част.
Всъщност исках да кажа, че съм убеден в противното. Винаги е имало както утайка, така и добри деца.

Изключително спорно и манипулативно твърдение! През 80-те години на 20 век, по времето на тъй наречения "Възродителен процес" към турците са се отнасяли далеч по-брутално и много по-зле отколкото към циганите. Приемали са ги почти само в трудови войски. Не са могли да работят в армията като офицери и в полицията. Обаче разликата между едните и другите е от земята до небето.
Не манипулирам никого. Разликата е, че турците си ги пазила Турция, която е една никак не малка държава. Другите (циганите) никой не ги е пазил.

Бихме могли по исторически причини да хулим турците и хвалим циганите. Но на практика е точно обратното. Едва ли някой ще отрече, че турците са работливи хора, спазват чистота и хигиена. Голяма част от тях се стремят и към по-високо образование, имат цел в живота и правят каквото зависи от тях за да я постигнат, полагат усилия. Гастарбайтерите след Втората световна издигнаха Германия от руините. Турците са общо взето доста дисциплинирани хора. И въпреки, че много от тях са крайно бедни и живеят в бедни неразвити райони на България, досега не съм чувал и чел някъде да предизвикват някакви проблеми на полицията и съдилищата.
Турците си посещават училища, имат си организирана религия, имат език с писменост както и държава, която е много наблизко и се интересува от това да защитава техните интереси. Мисля, че това е ясно и само по себе си говори за предимството да си турчин пред това да си циганин (да си нямаш държава, писмен език и институционализирана култура/религия).

Циганите пък, например от Столипиново са били настанени през 70-те и 80-те години от тогавашната окръжна секретарка на БКП Дража Вълчева в нови, хигиенични и модерни за времето си жилищни блокове. Като заедно с тях са заселвани и много българи. Тоест живели са заедно цигани и българи. От което нищо добро не е произлязло, по-специално за българите. Сега телевизиите показват в какво състояние са тези блокове и апартаментите в тях. Изтърбушени, без врати, с коне в стаите предназначени за живеене на хора. "Господ дава, ама в кошара не вкарва". Чувал ли си този израз и знаеш ли какъв е неговият смисъл? А преди това, преди соца са живели в катуни, чергарски живот. Днес са тук, утре там. Е, това по-добър начин на живот ли е? От уседналия в градовете и селата?
Точно глупостите на соца докарват положението до тук. Защото, вкарват всичко живо по градовете. Преди това циганите са били разпръснат из страната еност представляващ сравнително малки групи. С голямото преселение на хора от селата към градовете, защото такава е била социалистическата идеология, са натикали и циганите в градовете, нещо което е било голяма грешка. Лишават ги от препитанието им на село, одържавяват земите им и ги вкарват в градовете, към които не могат да приспособят така рязко.

Така, че на тях са им давани през годините и десетилетията безброй шансове, които те не са използвали. И сега дори по-работните от тях бягат на запад и намират няква доходна работа. А да питаш дали някой наема цигани, преди това си отговори сам на един проблем. Имаше десетки случаи показани по телевизиите. Някви възрастни хора си наемат помощници цигани. Да им приберат дървата или прекопаят градината. И сетне отиват през нощта, нападат ги, пребиват ги жестоко или направо ги убиват и ограбват всичките им пари, скътани за погребение. Е, на кого му трябват такива "работници"? Хващат се на работа, колкото да научат къде човекът си държи парите и сетне да го нападнат през нощта.
Държавата трябва да се намеси и да въдвори ред. Това са най-обикновени престъпници. Друг е въпросът, че държавата е слаба.

Има една наука. Нарича се генетика. Нашият характер и манталитет се определя от гените в тялото ни. Те пък се предават по наследство от родителите на децата. Няма как ние да бъдем немци по характер и уредена държава като Германия. Няма как и повечето цигани да бъдат като нас българите или пък като турците. Това изисква големи усилия, каквито тези хора явно не са готови да положат за свое добро.
Напротив, при равен старт нищо няма да ти попречи да се развиваш. Но, ако със столетия си бил тъпкан, не може да промениш положението си за един ден. Има и много неграмотни български семейства по селата, които живеят откъснати от света. Ако си дете от едно такова семейство и отидеш в София да си търсиш работа без дори завършено основно образование, нека те видим. И после някой както теб в момента да ти разправя "генетика е, от гените ти в тялото се определя да си беден и неук"...

Много хубаво и благородно, че си решил да отвориш очите на младежа. За съжаление по-добре да си остане с някои свои заблуди (ако има такива) отколкото да се научи от теб на политкоректност. И как трябва да се говори и пише винаги в политкоректен тон. Как неудобните истини да се замазват и замитат под килима. Вместо да използва принципа на Сократ "Подлагай всичко на съмнение". Тоест бъди критичен към всичко, което четеш, виждаш и слушаш да се говори. И винаги се съмнявай дали това е истината или поне цялата истина. Дали не е полуистина, полулъжа. Или направо една голяма лъжа.
С времето много хора ще осъзнаят, че в този живот е най-добре да си политически коректен.

Поне можем да похвалим младежа за отличния правопис (което рядко се среща при наборите му) и за неговата любознателност и неговата страст да чете книги и се информира по всякакви въпроси.
Любознателността трябва да е правилно насочена. За мен той си губи своя потенциал докато чете и слуша някакви маргинализирани от обществото социопати, които му говорят как България е на 3 морета.(съвсем грубо обобщавам, който ме е чел по-назад ще знае как съм се аргументирал тук и защо)

Blubalu
11-12-2018, 09:55
Темата очевидно е изчерпана откъм първоначалния си замисъл.