PDA

View Full Version : Има ли значение размера, ако е девствена?

Chichey
10-07-2018, 17:25
Има ли значение размера, ако е девствена?
на 15 съм
между 17-18см ми е дълъг
и е жалките 12 см дебел...
Понеже от скоро с приятелката ми говорим за секс, а двамата сме девствени ще има ли значение какъв е размера на пениса ми, след като тя не е отваряна?

haritov
10-07-2018, 17:52
малък ти е

моя беше такъв в трети клас

LoveSofia
10-07-2018, 18:04
Пръстите на краката ми са по-големи

Chichey
10-07-2018, 18:16
Е аз какво да направя, няма как да променя това къв ми е размера, аз питам дали има значение, когато е девствена?!

fire_magic
10-07-2018, 19:14
да пич, има значение
може да се окаже, че ти е много малък и да не можеш да я отвориш с него
близко е до акъла
сеш се?

Грозния
10-07-2018, 20:20
Има ли значение размера, ако е девствена?Да.
Ако ти е по-малък ще ѝ влезе по-лесно и ще я боли по-малко.

между 17-18см ми е дълъг
и е жалките 12 см дебел...
Понеже от скоро с приятелката ми говорим за секс, а двамата сме девствени ще има ли значение какъв е размера на пениса ми, след като тя не е отваряна?Ти колко дебел искаш да ти е :shock: ?!
А дължината е достатъчна за да ѝ дупчиш билета :D !

HollyGolightly
10-07-2018, 21:21
Contrary to a popular belief, good things do not come in small packages...

Chichey
10-08-2018, 02:23
Тук се саднах от повечето коментари... Тя иска да го направим, а ако наистина ми е толкова малък колкото казвате, че е според това което ви написах...... Тогава как ще реагира тя?! ужс...

Necrologist
10-08-2018, 08:15
Пробвай да го опъваш всяка сутрин преди ставане, докато не стигнеш 20-22см.

Грозния
10-08-2018, 17:02
Contrary to a popular belief, good things do not come in small packages...Вече знам за какво ти е пожарогасителя върху нощното шкафче :razz: !

Chichey
10-08-2018, 17:29
Necro, това до колкото съм чел оставя някакви белези

Necrologist
10-08-2018, 19:43
Само психически Чиче, само психически..

9999
10-09-2018, 10:26
Chichey, охлади страстите. Тия шемети те бъзикат и си правят джамборе на твой гръб :) 17-18 см. не са никак малко. Малко са за самочувствието, защото мъжете винаги искаме да имаме по-големи пениси, но твоите сантиметри са напълно достатъчни. Женското влагалище е дълго 8-12 см. G-точката е на 5 до 7 см. от входа. Пенисът ти е с напълно достатъчни размери. Този който ти написа, че ти е къс и няма да я отвориш не е внимавал в часовете по анатомия и сексулогия. Това което написа, че ти е 12 см. дебел.....предполагам, че говориш за обиколката. И там влизаш в нормата. Няма от какво да се притесняваш. Тези които ти обясняват, че ти е малък и там някакви работи за 20-22 см., само се гъбаркат. Сигурен съм, че на 50% от тях едва чуква 15 см. :D А и нещо много важно - ако грам не можеш да си ползваш въображението по време на секс, все тая дали ти е 22 или 25 см. В този случай можеш само да си го засмучиш сам и да млъкнеш. Ясно е, че искаш да се представиш добре. Има мъже, които си повдигат самочувствието от бройките и красотата на мацките, които вкарват в леглото, като гледат да си направят единствено собствения кеф. И такива, които си вдигат самочувствието като развинтят фантаСТИКИТЕ на жената, докато тя не почне да се кълне в Господ, че никой до този момент не я е ч***л толкова яко и никога не е преживявала толкова разтърсващи оргазми. Ти сам трябва да решиш от кой тип да бъдеш. В единият случай ще си поредния, в другия може и да си ЕДИНСТВЕНИЯ и цял живот да се сещат за теб като най-добрияТ!!! Хубавото в твоят случай е, че тя няма база за сравнение. 100% ще има неловко притеснение и от двете страни. Самият факт, че пусна темата говори, че ти изпитваш такова. Спри да се притесняваш за размера (макар че е супер когато жената ти каже "Беб, ТОЙ (говори за него в трето лице :D хахаха) просто е много голям) и прочети малко за секса:

1. Орален (!!! Много важно нещо !!! Ще се изненадаш колко жени казват, че това не е тяхното нещо, защото не са попаднали на човек, който да им развинти психиката с езика си! После като го изпитат не спират да ти обясняват изненадани, как това е било уникално и са били супер глупави, че не са му отдавали значение. Нормално - куци "майстори" много!).
2. Видове оргазми: клитурен, вагинален, squirting, анален, маточен и още един-два, които не са чак такива реликви, за каквито ги изкарват. Лично за мен най-важният ти е squirting-а. Прочети малко за него. Всъщност прочети доста за него. Първите три оргазма са ти най-важни. Те са градиращи. Започваш с първия, после втория и накрая наводняваш леглото :D Гарантирам ти, че ако усвоиш техниките и успееш да докараш на твоята мацка въпросните три усещания (след време естествено, няма да стане още първия път), ще ти бъде вярна до край и ще те гледа в очите като писенце. Цял живот ще се сеща за теб! Тогава все тая дали пенисът ти е 12 или 15 см.
3. Вагинален секс и пози - коя какво стимулира, върху какво набляга и т.н.
4. Видове еротични масажи на интимните части, а и не само. Също много важно нещо, което може да я подмокри и възбуди супер много, а оттам и да съкрати пътя към върха, където да забиеш знамето на победата.
5. РЪЦЕТЕ И УСТАТА СА МНОГО ВАЖНИ В СЕКСА ПИЧ!!! Можеш да я побъркаш и да я накараш да свърши по почти всички възможни начини дори без да вкараш в игра малкият генерал! Повярвай ми, говоря ти от личен опит. Жената после ще те моли да влезеш в нея само, за да й взривиш психиката с възприятието, че си в нея и тя те има.
6. Анален секс: Много деликатна територия. Мой съвет....оставете го за след време. Там трябва доста работа и стимулиране, за да й хареса секса. Но не е обетованата земя и е постижимо.

И една сентенция от мен за всичко което правиш и искап да направиш в секса: "Ако ви доставя удоволствие, значи не е извратено!"

Успех

Necrologist
10-09-2018, 17:51
Женското влагалище е дълго 8-12 см. G-точката е на 5 до 7 см. от входа.

Верно?

Marinela_D
10-10-2018, 18:46
Има значение как го правиш.

kaRamella
10-10-2018, 21:28
Стига сте го дразнили детето.Добре си сине,дупчи.

Rabalka
10-13-2018, 06:29
Тука много надарени имало бе

iFakesmile
10-13-2018, 22:22
На 15 години 17-18 см му бил… стига с глупостите бе, Джони… Синс

9999
10-19-2018, 08:03
На 15 години 17-18 см му бил… стига с глупостите бе, Джони… Синс

Малко ли ти се виждат ;)