View Full Version : Как да и пиша
Samuil.M
10-15-2018, 17:23
Та да започна, на 15 съм и харесвам едно момиче от моя клас, но не си говорим много в клас, а в малкото случаи които събирам кураж и се опитвам да говоря с нея и други хора влизат в разговора. Не мога да остана на саме с нея и ви моля за съвет тъй като не ме бива много
...в малкото случаи които събирам кураж и се опитвам да говоря с нея и други хора влизат в разговора. Явно не можеш да привличаш вниманието на хората към себе си, камо ли на жените.
Няма да ти се получи с тая.
Опитай с някоя по-смотана, на която ѝ липсва внимание.
HollyGolightly
10-15-2018, 18:08
Моя съвет е да не се занимаваш със съученички. Ще вземе да стане нещо, после 5 години трябва да я гледаш и ще пишеш теми като онази съфорумничка дето питаше как да се държи с него. Усложняваш си живота излишно
fire_magic
10-15-2018, 20:33
Ти си поредния, който няма смелост да каже на момиче, че я харесва и иска просто да и го напише във фейсбук. А, ако си още по-насран можеш да пратиш и твой приятел да й каже, че я харесваш. След това, ако нещо не стане работата казвате, че той се шегувал и такова нещо нямало... Типично! Изи...
Samuil.M
10-16-2018, 20:36
Очевидно не прочете че не мога да остана на саме с нея .............
fire_magic
10-16-2018, 20:45
Голям праз. Задължително ли е да сте насаме?. Кажи и го пред други тогава и след това я покани да излезете да се видите някъде. Ще изглеждаш още по-смел.
Дори да ти се смеят и подиграват някои всъщност всеки ще ти завижда понеже няма смелостта да направи същото нещо. Ама бъди там поредната овца и се чуди кво да правиш, какво да ти обяснявам...
Смелостта и увереността са много ценени качества и привличат жените силно. Ако ги нямаш без тях си за никъде, не само с жените.
Samuil.M
10-16-2018, 21:03
Сякаш по този начин ме е страх повече от реакцията на класа от колкото нейната, но си прав братле, еми ще събера кураж и ще говоря с нея
fire_magic
10-16-2018, 21:17
Сам виждаш и знаеш. След време ще почнеш да искаш да си с накоя не заради самата нея, а защото всеки си имал приятелка и си решил, че така трябва или някой ти казал, че е добро момиче (пък всъщност може да е и най-голямата курва, даже и той да я е минал преди това)
Виждаш ли колко си сбъркан, не те интересува дали ще те отреже, каква ще е рекцията на обекта на твоите желания!, а каква ще е реакцията(и то само първоначалната) на някакви си бай-уйовци там.
fire_magic
10-16-2018, 21:25
Колко време ще го събираш тоя кураж? И запомни, не е толкова важно какво казваш когато говориш с момичета/жени, а как го казваш.
TrollFactory
10-17-2018, 13:16
Оф, вижте го тоя горе (fire_magic)! В колко такива теми ще окуражава авторите им давайки им напразни надежди и подсрекавайки ги да се излагат? Щом авторът познава това момиче от години (та те са от един клас), а до сега тя не му е обърнала и минимално внимание, какво трябва да направи? Да ходи да й се предлага и вре в лицето, въпреки че определено тя пет пари не дава за него? Сам казва "други хора влизат в разговора". Значи момичето е популярно и не я оставят на мира от внимание, та той ли дето си гълта езика и не може да вземе думата на останалите околни поне, за да си довърши изреченията, ще ходи да й се обяснява зачервен от притеснение. Това е загубена кауза. Да порасне малко повече и да натрупа самочувствие. И ще се появи някоя друга, с която да опита. Тази явно е твърде висока летва за него все още...
fire_magic
10-17-2018, 15:50
Виждаме го, ти тук вероятно си се взел за царя на 15те форумни посетители и всеки би умрял за твое мнение.
Мишкувай там и умирай от срам.
Какво ще се излага, ще й каже, че я харесва- Ауу, какъв срам, колко ненормално и извънземно явление! Каква излагация!
anonymous1043668
10-17-2018, 16:00
харесвам едно момиче от моя клас, но не си говорим много в клас, а в малкото случаи които събирам кураж и се опитвам да говоря с нея и други хора влизат в разговора. Не мога да остана на саме с нея и ви моля за съвет тъй като не ме бива много
С това ниско самочувствие нищо няма да успееш да направиш.. Трябва да не ти пука, а първата стъпка да не ти пука е да оставиш хората да те отхвърлят, за да видиш че не е края на света!!
Samuil.M
10-17-2018, 18:37
Ми аз днес говорих с нея и успях да си уредя среща, а Бойко, не бих казал че е толкова известна спрямо другите момичета които знам.
Сякаш по този начин ме е страх повече от реакцията на класа от колкото нейната, но си прав братле, еми ще събера кураж и ще говоря с неяЗначи искаш да се излагаш и пред други хора, а не сямо пред нея?!
Второ жени не се свалят с "аз много те харесвам, хайде да станем гаджета?"!
Ако си привлекателен (финансово или визуално) жените сами ще искат да са с теб, без да се "обяснявате в любов"!
Започва се с покана да излезете някъде - кафе, кино или друго такова! После ако се харесате, ще излезете пак.
Виждаш ли колко си сбъркан, не те интересува дали ще те отреже, каква ще е рекцията на обекта на твоите желания!, а каква ще е реакцията(и то само първоначалната) на някакви си бай-уйовци там.Сбърканият си ти, щом предлагаш на автора да се излага и върши глупости заради някакво момиче, което дори не го харесва!
Оф, вижте го тоя горе (fire_magic)! В колко такива теми ще окуражава авторите им давайки им напразни надежди и подсрекавайки ги да се излагат?Тоя (fire_magic) верно е много неадекватен!
Личи му че не му върви с жените, но не го признава и кара хората да правят същите глупости като него :? !
fire_magic
10-17-2018, 21:02
:lol: :lol: :lol:
fire_magic
10-17-2018, 21:05
Той вече си е уредил среща с нея, ти му казваше, че нямал шансове за такава и да не се занимава?
Личи му че не му върви с жените, но не го признава и кара хората да правят същите глупости като него
На мен колко ми върви ли? Точно колкото поискам, даже в повече. Които са по-настоятелни, но но не ги харесвам ги режа директно казвайки им го, които не са настоятелни и досадни, но пак не ги харесвам, просто не им обръщам внимание. Но по пътя на твоята логика след като на теб изобщо не ти върви не би трябвало да даваш никакви съвети?