PDA

View Full Version : Взаимоотношения между приятели.

k.krustev02
01-06-2019, 18:33
Здравейте ситуацията е доста странна и незнам как да продължа напред.Става въпрос за взаимоотношения между мен и моя много добра приятелка с която се познавам от доста време. В началото на нашето запознанство всичко си беше ок така да го кажа , споделяхме си доста неща , къде по-лични , къде от ежедневието .. всичко нормално като едно добро приятелство , да но напоследък усещам , че има едно дистанциране от нейна страна.Все по-рядко започна да ми пише , почти винаги аз трябва да се сещам , когато й пиша , отговаря почти веднага , но сякаш има нещо , което я мъчи и , че нещо не е в ред .. отговорите от нейна страна са кратки .. Гадно ми е от това , че не искам да изгубя този човек , изключително много държа на него .. Попринцип е човек ,който ако има нещо ще си го каже ..Не знам някаква депресия или нещо такова , но искам да й помогна , а това не виждам как ще стане , защото на няколко пъти съм я питал има ли нещо по заобиколния начин , а нейния отговор е : не нищо ми няма , споко... Адски объркан съм и по-лошото е , че като завършим училище всеки ще поеме по негов си път и вероятността да се дистанцира от мен още повече ме побърква.

TrollFactory
01-07-2019, 08:42
Дистанцира се от теб, защото ти искаш само едно (то е ясно какво), а тя не. Престани да й се предлагаш в краката като изтривалка. Тя нито ти иска помощта, нито съчувствието за всичко или смяташ, че за всичко първо при теб трябва бяга, за да ти се изповядва и отчита? Остави я да диша! Ако имаше какъвто и да било интерес към теб, щеше да ти го покаже.