View Full Version : Какво да правя???
Mr Kolev
02-02-2019, 15:34
Здравейтее всички! Преди около 2 месеца момичето в което си мислех че съм влюбен ме запозна с нейна приятелка. Излизахме заедно и всичко беше съвсем нормално. Вчера тя ми звънна да излезем и я взех с мен у приятел на пийване и приказки и се заговорих с нея. Та както ми говори я погледнах в очите (тя също ме гледаше) и не можех да си махна погледа! Сякаш света ми се завъртя и усетих нещо като пробождане в очите. Просто времето около мен сякаш спря.. След няколко секунди се осъзнах и направо си врътнах главата настрани и се чувствах много неловко, но мисля че и тя се чувстваше така.. Просто си личеше. Беше седнала до мен и сякаш малко по малко след това се приближавахме един към друг, докато не се долепихме и това е.. Днес със ставането мислех за нея.
Мислите ли, че това е защото бях пийнал?
Дали и тя е изпитала същото?
Дали да направя крачка към нея?
Ако имате и вие такива случаи, моля споделете!
Хубава вечер! :)
Ами ако това си го писал на трезва глава, значи няма как да е само защото си бил пийнал! :Д По-добре не го мисли, ами направо говори с нея. Този отговор може да го получиш само от нея.
anonymous1043668
02-02-2019, 17:48
Мислите ли, че това е защото бях пийнал?
Не ,ако още си мислиш да нея,честито,влюбен си!
Дали и тя е изпитала същото?
Може би, но трябва да разбереш сам. Защо не излезете пак? Опитай ти да поемеш инициативата ;)
Mr Kolev
02-02-2019, 21:06
Притеснявам се какъв ще и е отговорът, но докато не пробвам няма да разбера.. Мисля да говоря с нея, но как да започна темата? До сега не съм си и помислял, че така ще стане с това момиче.. Не ми се е случвало по този начин изведнъж и не знам как да подходя в случая.
anonymous1043668
02-02-2019, 22:13
Притеснявам се какъв ще и е отговорът, но докато не пробвам няма да разбера.. Мисля да говоря с нея, но как да започна темата? До сега не съм си и помислял, че така ще стане с това момиче.. Не ми се е случвало по този начин изведнъж и не знам как да подходя в случая.
Ами ей така по средата на разговор леко преминаваш към темата. Не става директно да "изстреляш" подобно нещо ами едно по едно например от "Радвам се че говоря с теб" до " Ти придаваш смисъл на деня ми". Имай предвид че трябва конкретни думи за конкретна ситуация,те нещата стават естествено мога да ти кажа,защото аз съм във връзка и във момента..
Mr Kolev
02-03-2019, 12:52
Ами ей така по средата на разговор леко преминаваш към темата. Не става директно да "изстреляш" подобно нещо ами едно по едно например от "Радвам се че говоря с теб" до " Ти придаваш смисъл на деня ми". Имай предвид че трябва конкретни думи за конкретна ситуация,те нещата стават естествено мога да ти кажа,защото аз съм във връзка и във момента..
Благодаря за съвета!