View Full Version : Секс без презерватив по време на цикъл
Imam vupros2
03-18-2019, 11:48
Здравейте. Момче съм и тъй като преди 2 дни правих секс без презерватив докато момичето е в цикъл реших да потърся съвет или някаква информация тук.
Цялото нещо не продължи повече от 2 минути, защото бях пиян и реших да спра. До колкото си спомням нямах кръв по пенисът и след това веднага се измих. Момичето се поддържа добре и няма никакви заболявания. Та въпроса ми е дали има шанс да съм хванал някаква инфекция или болест. И дали трябва да разговарям с родител тъй като съм на 18.
Имах същият случай когато бях в гимназията. А мадамата ми беше гадже. Разликата е, че аз отгидох да говоря с лекар, а не питах по форумите разни некомпетентни, на които не им е това работата. Постъпи като един пълнолетен и здравомислещ индивид, ако ме рабираш накъде те бия! Мога да ти отговоря на въпроса, но няма да го направя, защото ще е лоша услуга.
Imam vupros2
03-18-2019, 15:33
Страх ме е да отида на лекар, защото не живея в България и нещата с лекарите тук седят по много различен начин. Затова исках съвет и по-точен отговор.
anonimna:D
03-18-2019, 17:51
Добре, първо, вредно е за самата нея, да прави секс, докато е в цикъл. Реално съществува шанс да умре, от кръвта, която се връща вътре в нея, от тласъците ти. Момичето щом няма венерически болести, нищо не си лепнал. А щом до сега не те сърби, боли, абе изобщо някакъв дискомфорт да чувстваш на онази си работа, значи нищо ти няма. В общи линии, те съветвам обаче, да изчакате 1 седмица или поне да използвате презервативи, защото тая кръв не е от най-чистите, че да не ти се случи нещо.
HollyGolightly
03-18-2019, 19:53
Реално няма шанс тя да умре от това. От нея не блика кръв като изведро, че да се връща обратно на вълни. По тази логика И тампоните също са смъртоносни, тъй като задържат кръвта в нея за определен период от време.
Това че тя няма венерически болести, не означава че не можеш ти да си навлечеш някоя инфекция. Да, възможно е, но не е задължително. Това дали си си навлякъл нещо или не няма как да знаем, диагнози онлайн не се поставят.
След като си пълнолетен(над 18.) в която и страна да си, нямаш нужда от придружител при доктора. Друг е въпроса че ако си свързан към на ваще застраховката, те няма как да не разберат.
anonimna:D
03-19-2019, 04:08
В дните, когато ви е силнс менструацията, никакъв шанс, тази кръв се връща към органите и може да се увредите нещо. В слабите дни правете, като имате такъв мерак. Но задължително с презерватив, за да не си навлечете някоя инфекция.
Пс- както тампоните, така и превръзките, могат да предизвикар токсичен синдром, или там както точно се казваше. Та, сменяйте и двете неща на време! Успехче :)
Imam vupros2
03-19-2019, 05:21
Момичето е ваксинирано преди 3 години за хив. Това означава ли, че шансът да хвана хив или нещо от типа е малък? Също така се реших да отива за изледване на кръвта за хив. Минали са само 3 дни. Да изчакам ли седмица?
HollyGolightly
03-19-2019, 13:06
Ти последно от инфекция ли се притесняваш или от венерическа болест?
Ако има Хив или е преносител, това че е в цикъл Не променя факта че вероятността да се заразиш е огромна. Инкубационния период на Хив може да продължи и 10 години. И никой не е казал че момичето е болно, не знам защо сам си навиваш такива неща и седиш и ги мислиш.
Най-много да си лепнеш някой цистит, въпреки че симптомите вече щяха да са на лице.
Imam vupros2
03-19-2019, 13:15
Като цяло се притеснявам от всичко. Вече са минали 3 дни и за сега не чувствам нищо. Да изчакам ли една седмица преди да отида да се изследвам? Единственото нещо което забелязах е, че уринирам по-често.
fire_magic
03-19-2019, 14:06
филмар
HollyGolightly
03-19-2019, 14:49
Това наистина не го разбирам, правиш секс с някаква рандъм, не ползваш презерватив понеже е в цикъл и вероятността да забременее е минимална (да, не е 100% гаранция) и чак след това се сещаш, че има и по-лошо от бременността, като например ХИВ, сифилис, гонореа, хламидия, херпес, гъбички, хепатит и т.н
Това че се поддържа не означава че не е преносител на нещо от горе-изброениете, след като с теб е правила секс без презерватив, кое ти дава гаранция че не го е правила и с други? Освен това ваксината за ХИВ намаля риска да се разболееш, не го елиминира изцяло.
А сега дишай спокойно, понеже най-вероятно нищо ти няма. И като не можеш да се контролираш след употреба на алкохол, се въздържай, за да не стане наистина беля следващия път
Момичето е ваксинирано преди 3 години за хив. Ваксина срещу ХИВ НЯМА! :?
Риск от зарази при секс винаги има, особено ако е без презерватив! Това че е девствена, или че е в цикъл, не значи че не може да е болна :? !
Най-много да си лепнеш някой цистит, въпреки че симптомите вече щяха да са на лице.Циститът му е най-малкият проблем!
Освен това циститът е в ПЪТИ по-често срещан при жените и те са по-податливи на такави инфекция, заради разликата в дължината на пикочния канал при мъжете и жените!
...Освен това ваксината за ХИВ намаля риска да се разболееш, не го елиминира изцяло.:shock:
HollyGolightly
03-19-2019, 18:30
Лекарство съществува под формата на ваксина и хапче. Не предпазва напълно, нито лекува, но го представят като намалящо риска от заразяване.
Момичето сигурно обаче има HPV ваксина, която също толкова действа. Повечето такива лекарства са все още в доста начален стадий и носят повече проблеми отколкото да помагат.
Imam vupros2
03-19-2019, 19:02
Благодаря за отзивите. Ще отида на лекар тези дни.
Лекарството се казва "....", съществува под формата на ваксина и хапче. Не предпазва напълно, нито лекува, но го представят като намалящо риска от заразяване.Това реклама на конкретен шарлатански продукт ли е или бъркам?!
Това че на някакъв продукт някой му приписва определени свойства, не значи че действа или още по-малко че е лекарство/ваксина! Подобни постове, лишени от научен смисъл и особено по медицински и здравословни теми са меко казано неуместни и безотговорни :? !!!
Това реклама на конкретен шарлатански продукт ли е или бъркам?!
Това че на някакъв продукт някой му приписва определени свойства, не значи че действа или още по-малко че е лекарство/ваксина! Подобни постове, лишени от научен смисъл и особено по медицински и здравословни теми са меко казано неуместни и безотговорни :? !!!
А ти какво искаш бе шпенглер, официално да обявят, че най-накрая "учените" са открили лекарство, което лекува СПИН-а ли? Ей тъй, щото всичко се прави безкористно и в полза на обществото, а не за профита на големите корпорации. Хубаво е да съзрявате на години, но е хубаво да го правите и на акъл. Доброто в тая тема идва от факта, че покрай нея сте прочели малко за болестите и лекарствата. Холи-Доли момата каза нещо много важно, което дано да ви е направило впечатление относно ХИВ. Не знам дали сега се е запознала с фактите по случая или е било преди да се пусне темата, но няма и значение, след като по един или друг начин е наясно с нещата. И на нелицеприятното дете идиот само да му вметна, че всъщност има излекувани индивиди, благодарение на медицината. Нали искаше доказатеслтво? Мъжът се казва Тимъти Браун и не е единственият. Ето, тук можеш да прочетеш за него - https://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_2086309994_Izlekuvaha+maj+ot+virusa+na+HIV
Този пост с научен смисъл ли ти е? Хайде сега се разплачи заради некомпетентността си разбирко.
TrollFactory
03-27-2019, 11:29
А ти какво искаш бе шпенглер, официално да обявят, че най-накрая "учените" са открили лекарство, което лекува СПИН-а ли?
Явно Холито ти е дала рецепта на лично съобщение за лекарството, което лекува СПИН-а. Защо тогава обаче не го споделиш или и ти си от тия "учените".
Ей тъй, щото всичко се прави безкористно и в полза на обществото, а не за профита на големите корпорации.
Ако ти изобретиш нещо, макар и с ум като твоя да няма такава опасност, за което си вложил милиони средства, труд и години от живота си, ще го отпуснеш ли за безплатно ползване? А и хората по света са прекалено много. Нима смяташ, че има пари и средства за лечение на всички?
Хубаво е да съзрявате на години, но е хубаво да го правите и на акъл.
Колко съзрял се чувстваш и на колко си години?
Доброто в тая тема идва от факта, че покрай нея сте прочели малко за болестите и лекарствата. Холи-Доли момата каза нещо много важно, което дано да ви е направило впечатление относно ХИВ. Не знам дали сега се е запознала с фактите по случая или е било преди да се пусне темата, но няма и значение, след като по един или друг начин е наясно с нещата.
Да, сигурен съм, че ти и тя сте се запознали много обстойно с "фактите". Нека все пак да проверим твоя източник.
И на нелицеприятното дете идиот само да му вметна, че всъщност има излекувани индивиди, благодарение на медицината. Нали искаше доказатеслтво? Мъжът се казва Тимъти Браун и не е единственият. Ето, тук можеш да прочетеш за него - https://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_2086309994_Izlekuvaha+maj+ot+virusa+na+HIV
ХИВ-позитивен мъж във Великобритания стана вторият познат случай на излекуван от вируса пациент.
Да, явно е вторият. Каква успеваемост в борбата срещу ХИВ само!
Само така да попитам, според теб колко в света са донорите на "специфичната генетична мутация позната като CCR5 delta 32" и колко са болните от ХИВ? Стигат ли двама, за да се каже, че вирусът е преборен? И стигнаха ли ти силите да прочетеш този сложен научен текст до почти неговия край, където все пак се казва
Не е сигурно обаче дали CCR5 мутацията е достатъчно условие за успешен резултат или усложнението с имунните клетки също е фактор.
Този пост с научен смисъл ли ти е? Хайде сега се разплачи заради некомпетентността си разбирко.
Защо някой трябва да плаче заради твоята некомпетентност и считаш ли, че твоят пост е дисертация по темата? Защо направо не станеш учен специалист по ХИВ? Сигурен съм, че академичната общност ще прояви интерес към дисретацията на теб и Холи тук.
И на нелицеприятното дете идиот само да му вметна, че всъщност има излекувани индивиди, благодарение на медицината. Нали искаше доказатеслтво? Мъжът се казва Тимъти Браун и не е единственият. Ето, тук можеш да прочетеш за него - https://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_2086309994_Izlekuvaha+maj+ot+virusa+na+HIV Какъв достоверен източник на информация :D !
Ама не е ли по-добре за лека срещу СПИН да се пише в някой жълт вестник :? ?!
lili-ton
04-22-2019, 08:02
По време на цикъл никога не правя секс. Дори и с презерватив. Ако много ми се иска, има друг начин.
Gabi_Ivanova
04-22-2019, 11:26
Никога не правя секс, когато съм в цикъл и никога не го правя без презерватив, защото с приятелят ми го правим доста често и ме е страх
По време на цикъл никога не правя секс. ... Ако много ми се иска, има друг начин.
Разкажи ни повече... фейкче :? !
Ха, най-жалкия фейкър нарича другите така. Комплексар!
Ха, най-жалкия фейкър нарича другите така. Комплексар!Ето че и ти се издаде... :?
stewardlumy
04-24-2019, 10:25
ние не трябва да секс в един цикъл има много странични ефекти имаме'nt секс в един цикъл