Влез

View Full Version : Бели израстъци около пениса след анален секс

Shift97pk
03-25-2019, 19:19
Здравейте от около 2,3 месеца почнаха да ми излизат бели израстъци около пениса след анален секс с приятелката ми ,и почна да ми се образува смегма от нищото .Чудя какво да правя да ги премахна и бих искал да споделите ако някой е имал подобен проблем

Грозния
03-25-2019, 20:28
Отивай на лекар, вместо да пускаш тия неща тука :? !
Може да си се заразил с нещо!
:?

TrollFactory
03-26-2019, 07:32
Значи от два - три месеца боледуваш от венерическа болест със силно изразени симптоми и най-накрая си се престрашил да зададеш въпроса си на професионалистите тук?

Daniel_1312
03-30-2019, 06:39
Много рано питаш, трябваше да почакаш още 6-7 месеца и като ти окапе оная работа тогава... за да го премахнеш ти трябват хапчета или мазила, които разбира се предписват от специалист понеже ние не може да видим израстъците ти (и слава богу) за да преценим точно. А и за презервативи не си ли чувал, особенно като ше чОкаш в гъза??

koskos
03-31-2019, 19:04
Бегай бързо на лекар, че да не стане по зле кой знае какво ти е лепнала приятелката, тук нема кой да ти помогне.

kaRamella
04-30-2019, 00:56
Значи от два - три месеца боледуваш от венерическа болест със силно изразени симптоми и най-накрая си се престрашил да зададеш въпроса си на професионалистите тук?

Хаххахахаахах уби ме!

Та... мисля, че са гъбички това.... тцтц ...

Believe.in.you
05-01-2019, 21:52
Да не са кондиломи, т.н. Генитални брадавици, виж в интернет сравни с някоя снимка дали е това, но най-добре върви на лекар, така или иначе ако е това ще ти се наложи, на приятелката ти също