PDA

View Full Version : Какво да правя??

viki05
06-24-2019, 15:13
Здравейте!Има едно момче от моя клас,което много харесвам.Беше казал на едно приятелка,че не изпитва симпатии към мен,но постоянно ме закача и се върти около мен.Реших,че за да се изяснят нещата между нас ще говоря с него.Дали не е малко нелепо да правя аз първата крачка?Помогнете ми!!!

fanton1
06-24-2019, 20:16
Не е, понякога даже момчетата предпочитат това. Давай смело напред пък може да го е казал това, че нямал симпатии към теб от срам и за да прикрие това, че те харесва.

TrollFactory
06-25-2019, 07:36
Най-вероятно приятелката ти го харесва и те лъже, че той не те харесва. Няма как той да се закача с теб и в същото време онази "приятелка" да ти обяснява, че те смятал едва ли не за заразна и ти няма смисъл да се занимаваш. Тая трябва да я залееш с катран и перушина и да я влачиш за косата, а с момчето вземи пример от малко филми и ще знаеш какво да правиш.

Vicky N.
06-28-2019, 21:17
Аз винаги правя първата крачка понеже съм смела, не съм чикън кинг

koskos
06-30-2019, 16:48
Аз мисля, че няма значение кой ще направи първата крачка важно е да е направена. Щом го харесваш дейиствай и не го чакай и мен са ме сваляли момичета. Давай смело защото някоя приятелка ще те изпревари. ;) ;) ;)

tonybadams
07-01-2019, 19:49
Вторара възможност е :
Че просто ти взимат енергията.
А факта ,че ти многоо го харесваш значи ,че доброволно си я даваш.
Ако погледнеш човек в очите всичко се вижда.? А след като се върти около теб успя ли ?
Думите и заблуждават ,а ти имаш интуиция( иска се тишина ,за да я чуеш)