Влез

View Full Version : Преместване в професионална гимназия след 9 клас Русе

andro11
08-24-2019, 05:50
Здравейте, аз съм на 16 години от Русе и имам проблем с избирането на професионална гимназия понеже не искам да работя нито една от професиите с които мога да изляза от дадената професионална гимназия също така търся дадената професионална гимназия да се изкарват лесно оценките в нея понеже сегашното ми училище ми уби социалния живот благодаря предварително

TrollFactory
08-27-2019, 11:49
също така търся дадената професионална гимназия да се изкарват лесно оценките в нея
Не вярвам да е много трудно да изкарваш едни 3-ки, но разбира се не трябва да изключваме, че има и хора като теб и трябва да има и за тях място, където да спят и да се топлят през зимата и след време да им напечатат диплома без никакви положени усилия. Търси си някое училище, което се слави, че е пълно с деца от малцинствата.

dreamwalker
08-27-2019, 18:29
Социалният живот е overrated, стой си в училище и учи.

TrollFactory
08-28-2019, 14:25
Социалният живот е overrated, стой си в училище и учи.
Ти сериозно ли си мислиш, че причината някой да не иска да учи е непременно заради социалния живот? Има си хора, които просто искат да паразитират и се вълнуват единствено от животинската част на съществуването си каквито впрочем мисля, че са големите кроежи на автора за това какво да включва бъдещето му искайки да се запише в някое "лесно училище".

andro11
08-28-2019, 17:39
Ти сериозно ли си мислиш, че причината някой да не иска да учи е непременно заради социалния живот? Има си хора, които просто искат да паразитират и се вълнуват единствено от животинската част на съществуването си каквито впрочем мисля, че са големите кроежи на автора за това какво да включва бъдещето му искайки да се запише в някое "лесно училище".

Аз искам просто в мойто училище пишат по ниски оценки за да сме се мотивирали да ги поправяме и там шестици много рядко пишат и в това училище е много гадно и трудно директора е идиот учителите всички за взискателни дисциплината е кръгла нула

dreamwalker
08-28-2019, 19:06

Първо, ако беше обърнал някакво внимание на написаното от автора, щеше да забележиш, може би, че посочва убийството на социалния си живот като основна причина за желанието си.

Второ, няма нужда да ме апострофираш, това може да го правят само избрани потребители, на които съм разрешила.

TrollFactory
08-30-2019, 12:33
Първо, ако беше обърнал някакво внимание на написаното от автора, щеше да забележиш, може би, че посочва убийството на социалния си живот като основна причина за желанието си.
А може да съм обърнал внимание и въпреки това да съм решил да отговоря по този начин давайки си ясна сметка какво се опитвам да кажа. И ако беше си дала усилията да помислиш малко и ти, щеше да ме разбереш перфектно, а не да влизаш в дефанзивна позиция и да защитаваш мързеливия търтей, който ще порасне без да знае таблицата за умножение и елементарни правописни правила, защото социалният му живот болезнено страда от това, че му се налага да ходи на училище. Ами тогава да се премести да живее сред малцинствата. Там за липсата на образование никой няма да го съди и определено ще му е най-добре и ще се чувства най-разбран. Ще има и страшен социален живот докато обикаля по цял ден улиците в търсене на вторични суровини.

Второ, няма нужда да ме апострофираш, това може да го правят само избрани потребители, на които съм разрешила.
Нямам нужда от разрешенията ти. Ще си апострофирам когото си искам. Опитите ти да се направиш точно в тази тема и точно на мен на някаква привилегирована особа над останалите във форума са ми смешни (и всъщност безразлични). Премести се пред някого другиго да му се правиш на интересна.

dreamwalker
08-30-2019, 23:25
За момент се зачудих дали и в реалния живот много говориш, без да казваш нищо съществено, но осъзнах, че не ми пука.

Аз съм интересна по default, радвай се, че благоволих да те отразя.

TrollFactory
09-02-2019, 08:15
За момент се зачудих дали и в реалния живот много говориш, без да казваш нищо съществено, но осъзнах, че не ми пука.

Аз съм интересна по default, радвай се, че благоволих да те отразя.

Ти не казваш нищо съществено, защото "Аз съм интересна по default" не значи нищо тъй като да си си сам на себе си интересен не се брои за качество. Писането с болднат текст също не ти помага.

На мен лично с нищо не си ми интересна и това твое самочувствие до небесата, което демонстрираш тук може би, защото разни жалки форумни ухажори са ти го напомпали с подмазване не зле да го понамалиш, защото ставаш смешна.

dreamwalker
09-02-2019, 10:45
Ти не казваш нищо съществено, защото "Аз съм интересна по default" не значи нищо тъй като да си си сам на себе си интересен не се брои за качество. Писането с болднат текст също не ти помага.

На мен лично с нищо не си ми интересна и това твое самочувствие до небесата, което демонстрираш тук може би, защото разни жалки форумни ухажори са ти го напомпали с подмазване не зле да го понамалиш, защото ставаш смешна.

http://www.quickmeme.com/img/7e/7ee88b3d1dd2177d855c10321656ba0fc7c6cf31c009f2c795 8ff5085241f96b.jpg

Интересен начин да ми се отблагодариш за вниманието, което ти предоставям. Ще си го отбележа.

TrollFactory
09-02-2019, 13:52
http://www.quickmeme.com/img/7e/7ee88b3d1dd2177d855c10321656ba0fc7c6cf31c009f2c795 8ff5085241f96b.jpg

Интересен начин да ми се отблагодариш за вниманието, което ти предоставям. Ще си го отбележа.
Щом ти имаш какво да си отбележиш, значи ти има за какво да ми благодариш, а не аз на теб.

dreamwalker
09-03-2019, 13:30
Щом ти имаш какво да си отбележиш, значи ти има за какво да ми благодариш, а не аз на теб.

https://media2.giphy.com/media/qmfpjpAT2fJRK/giphy.gif