PDA

View Full Version : Секс с бившия да или не след тази история

Ети
08-29-2019, 08:00
Здравейте!
Ще започна от самото начало .С въпросното момче преди години се бяхме запознали иии се харесахме,станахме гджта на същия ден да .Всичко вървеше супер нормално и хубаво беше искрено,а аз се влюбих прекалено много.Влюбих се и съответно ми беше супер сигурно със него и като цяло той ми даде нали тази сигурност че с него няма защо да се притеснявам.И правихме секс всичко беше супер имаше любов имаше и секс до момента в който започна да има симпатии към другото момиче,а как започна с тези симпатии еми аз бях виновна, бях влюбена и си мислех че той е прав излизаше с приятелите си ии след това идваше и ме ебеше и си тръгваше общо взето беше така около два три месеца аз тотално бях забравила че имам приятели ии мислех само за него чаках да дойде да ми обърне внимание и така(беше грешно да си зарежа личния живот да)Имаше и още неща които станаха но за тях няма да казвам.Просто не бяха добри.Много беше зле положението,влюбена и загубена.Любовта е сляпа от след това го знам.Та,накрая нали след всичкото използване от негова страна ии симпатиите към онова момиче ни водеха до спорове ии така постепенно се отдалечихме в последния месец от връзката ни той беше адски дръпнат от мен,аз го прегръщах а той сякаш беше не отвратен но просто никак не му се занимаваше с мен.И аз му казах добре нали зщ се държиш така и той вика нали че не се разбираме иии не мисли че ще се получи повече.Бяхме заедно 5 месеца.Та ии аз колкото и да ми беше гадно скъсахме и така.
След като скъсахме драмата беше на макс,знаете.Ии тъпото беше че тръгна с онова момиче и ревност имаше и какво ли не.Той и изневеряваше с мен.След месеци тя разбра в началото нищо не направи но после го скъса.Та и след близката във времето раздяла го правехме аз защото още го обичах а той зщто ами неговата много не му пускаше и да.Майка ми знаеше иии твърдо ми забрани да се чувам изобщо с него но и това ми трябваше ,направих всичко да го превъзмогна.Осъзнах адски много неща,взех си толкова поуки иии постепенно го превъзмогнах.Вече съм по зряла и то доста,просто наистина взех си всяка поука от това изживяване.Така се прави.Имаше период в който се правех че не го познавам и го игнорирах иии ми мина като цяло.Реших пак да започна да общувам с него.И познайте какво стана.Еми да много ясно че ще стане.Но въпроса е там че вече нямам нищо към него иии всичко е за удоволствие харесва ми че сме си фр говорим за всичко евър всичко иии правим секс и не сме във връзка.Правим всичко като гджта но не сме,няма я онази любов има само удоволствия.И хубавото е че го правя не с кой да е ми с човек който познавам и интимно и душевно.Хубаво е но исках да ви питам,според вас трябва ли да спра с тези взаимоотношения как мислите?Според вас ще има ли лоши последици от сегашните ни взаимоотношения,а ще има ли и някакви добри последици.Кажете ми мнението си по долу.
Благодаря предварително!!!

fire_magic
08-29-2019, 22:28
Дефинирай добри последици и лоши последици?
Взела си много поуки, какви?

TrollFactory
08-30-2019, 14:00
Какво си осъзнала като нищо не си осъзнала? Той си те използва като парцал. Като му се доправи секс просто идва при теб, за да си "станете близки", сваля си гащите, за да му задоволиш нагона и после си тръгва. И ценностите са му такива, че поддържа същите "взаимоотношения" и с други момичета, които лъже докато е с теб и лъже и теб докато е с тях. И това намираш за нормално? И междувременно, за да ти е чиста съвестта ти си почнала да наричаш това "взаимоотношения" мислейки си, че урокът, който е трябвало да научиш е, че трябва да замениш думата "любов" с "удоволствия"... Не ти ли е изобщо гузно как те употребяват? Ти си му просто като салфетка, с която се обърсва след като свърши... Това ли ти е според теб да го познаваш "душевно"? Знаеш ли тази дума изобщо за какво се употребява? Освен това правописът ти е повече от трагичен и изглеждаш като да си в 6-ти клас. Историята ти навява асоциации за доста ганда и тъжна драма, в която семейството не си е свършило работата и ценностите на детето са се изградили от поуки взети от чалга клиповете и оковръстното шосе... Та затова то не усеща нито какво е да е дама, нито жена и си мисли, че любовта, привързаността и приятелството в неговата възраст няма никакви проблеми да се изразяват в това да позволи на момчетата да я третират като момиче на нощта от тези в чалга клиповете (и то меко казано)...

per-dead
08-31-2019, 23:17
Какво си осъзнала като нищо не си осъзнала? Той си те използва като парцал. Като му се доправи секс просто идва при теб, за да си "станете близки", сваля си гащите, за да му задоволиш нагона и после си тръгва. И ценностите са му такива, че поддържа същите "взаимоотношения" и с други момичета, които лъже докато е с теб и лъже и теб докато е с тях. И това намираш за нормално? И междувременно, за да ти е чиста съвестта ти си почнала да наричаш това "взаимоотношения" мислейки си, че урокът, който е трябвало да научиш е, че трябва да замениш думата "любов" с "удоволствия"... Не ти ли е изобщо гузно как те употребяват? Ти си му просто като салфетка, с която се обърсва след като свърши... Това ли ти е според теб да го познаваш "душевно"? Знаеш ли тази дума изобщо за какво се употребява? Освен това правописът ти е повече от трагичен и изглеждаш като да си в 6-ти клас. Историята ти навява асоциации за доста ганда и тъжна драма, в която семейството не си е свършило работата и ценностите на детето са се изградили от поуки взети от чалга клиповете и оковръстното шосе... Та затова то не усеща нито какво е да е дама, нито жена и си мисли, че любовта, привързаността и приятелството в неговата възраст няма никакви проблеми да се изразяват в това да позволи на момчетата да я третират като момиче на нощта от тези в чалга клиповете (и то меко казано)...

+1

Момиче, имай малко самоуважение. Този човек, нито те обича, нито има някакви емоции към теб, нито държи на теб по някакъв начин. Ако гледаше на теб, като на човек поне, щеше да е хубаво.
Това сигурно са ти го казали майка ти, баща ти и всичките ти приятели. Сега ти го казваме и ние. И аз съм убедена, че абсолютно никого няма да послушаш и ще продължиш да се унижаваш с него. Имаше една приказка "човек търси съвет, когато много добре знае, какво трябва да направи, но му се иска да има и друг вариант".
Добри последици от това няма как да има. По принцип хората, когато започват отношения, тези отношения трябва да прогресират, не да деградират, както във вашия случай. Един човек, погледне ли на теб като на секс играчка само, няма връщане назад. Once you see it, you can't unsee it.