View Full Version : Силна болка при опит за секс
vanesa14
10-19-2019, 13:04
Здравейте искам първо да кажа, че темата е сериозна и не искам подигравки а сериозни отговори. Казвам се Ванеса и съм на 14 години имам приятел от два месеца през последните 2 седмици се опитваме да правиме секс за първи път. Поне при мен е за първи защото той е на 20 години. Проблемът е там че като се опита да го вкара и много ме боли и изобщо не може да го вкара. Той е страшно мил и като вижда, че ме боли спира. На мен ми е страшно неудобно и не знам какво да правя. Искам да подчертая, че използва презерватив и дори пробвахме с лубрикант но нищо. Иначе мастурбирам и то доста и се овлажнявам много но като се опитаме да го направим не става нищо. В мен ли е проблема че съм тясна на него ли му е прекалено голям не мога да преценя той казва че не му е голям 17 сантиметра. Кажете ми какво да направя моля ви.
Alexander1022
10-19-2019, 21:03
Мисля, че не ти е време да правиш секс точно сега! Колкото за болката - женсктата вагина се разтяга, така че не знам колко те боли!!!Другия път като пишеш ФЕЙК теми, малко помисли ;)
vanesa14
10-20-2019, 05:01
Мисля, че не ти е време да правиш секс точно сега! Колкото за болката - женсктата вагина се разтяга, така че не знам колко те боли!!!Другия път като пишеш ФЕЙК теми, малко помисли ;)
Темата не е фейк.
ghostuser001
10-20-2019, 10:21
В случай, че темата е сериозна - нали осъзнаваш, че извършвате нарушение на законодателството на Република България?
Моля съответните власт имащи да се самосезират и да уведомят компетентните държавни институции, а последните да предприемат действие по установяване на самоличността на субектите в историята. Младежът да понесе глоба и условна/ефективна присъда лишаване от свобода, а родителите на 14 годишната - солена глоба за неефективно упражняване на родителски контрол върху дейността на непълнолетно лице под тяхна опека.
vanesa14
10-20-2019, 18:10
В случай, че темата е сериозна - нали осъзнаваш, че извършвате нарушение на законодателството на Република България?
Моля съответните власт имащи да се самосезират и да уведомят компетентните държавни институции, а последните да предприемат действие по установяване на самоличността на субектите в историята. Младежът да понесе глоба и условна/ефективна присъда лишаване от свобода, а родителите на 14 годишната - солена глоба за неефективно упражняване на родителски контрол върху дейността на непълнолетно лице под тяхна опека.
Какво толкова предпочитам някой по-голям който знае какво прави а не мисли само как ще го вкара без значение дали на мен ще ми хареса или не
ghostuser001
10-20-2019, 21:28
Какво толкова предпочитам някой по-голям който знае какво прави а не мисли само как ще го вкара без значение дали на мен ще ми хареса или не
То и сега не ти харесва, при все че си се хванала с по-"опитен".
А не ти харесва, защото все още не си достатъчно зряла. Сигурно си още с детска физиологична структура.. Сексът все още трябва да е мираж за теб (поне в следващата година-две). Нали не си представител на едно мургаво малцинство? За къде си се разбързала?
vanesa14
10-21-2019, 15:51
То и сега не ти харесва, при все че си се хванала с по-"опитен".
А не ти харесва, защото все още не си достатъчно зряла. Сигурно си още с детска физиологична структура.. Сексът все още трябва да е мираж за теб (поне в следващата година-две). Нали не си представител на едно мургаво малцинство? За къде си се разбързала?
Не не съм от мургавите но искам да опитам познавам приятели които са го правили вече.
anonymous1043668
10-22-2019, 20:11
...и съм на 14 години имам приятел от два месеца през последните 2 седмици се опитваме да правиме секс за първи път. Поне при мен е за първи защото той е на 20 години.
Осъзнаваш ли,че това е незаконно и приятеля ти като нищо може да изхвърчи в затвора?
Какво толкова предпочитам някой по-голям който знае какво прави..
Това отиди и го кажи на съответните власти, когато те попитат какво си правила с него..
Не не съм от мургавите но искам да опитам познавам приятели които са го правили вече.
Браво, сега вземи и роди след девет месеца и ще видиш как ще се озовеш в класацията на мургавите..