PDA

View Full Version : Кой ще се застъпи за мен?

ghostuser001
02-11-2020, 14:35
Уважаеми форумни потребители, пускам всенародно допитване с явно гласуване, за да видя колко от вас ще се застъпят за моето оставане във форума.

Анкетата включва два отговора: 1) "Аз" и 2) "Не те искам във форума".

Можете да гласувате от всички акаунти, които притежавате (и на които си спомняте паролите и потребителските им имена)!

Анкетата ще я пусна с продължителност от 3 седмици, предостатъчно време редовно логващите се тук да могат да изразят своя вот.

ghostuser001
02-15-2020, 21:15
Да вдигна темата^

@ дриймуолкър: подсещам те, че можеш да гласуваш с "Не те искам/желая във форума!" с всичките си 15 акаунта, които имаш тук.

nevermorevon
02-27-2020, 23:49
То толкова малко останахме, че и теб загубим ли край... А едно време какво беше....
Аз съм за !

ghostuser001
02-29-2020, 21:47
Време не остана! Трите седмици се изтъркулиха много бързо! Хайде, дриймуолкър, гласувай! Гласувай отрицателно. Напъди ме от форума..

Пишеш провокативни съобщения от една дума и после зачезваш в сенките. Твоето е баш поведение на хищник, дебнещ от засада.

Лоша ли си? Мислиш ли на хората злото? Какво те е формирало по този начин? :///

fanton1
03-01-2020, 10:50
То толкова малко останахме, че и теб загубим ли край... А едно време какво беше....
Аз съм за !

То в днешно време повечето хора спряха да ползват форуми, най-лесно просто да питаш някой познат..
Преди тук кипеше живот, а сега.. :X

ghostuser001
03-03-2020, 19:33
Анкетата вече е затворена. Гласуването приключи. Потребителите на teenproblem се произнесоха:

https://youtu.be/PVJn2NDA2nY