Влез

View Full Version : Тройка

aesthetic
03-01-2020, 14:57
Правили ли сте някога тройка? какво ви е мнението спрямо нея и бихте ли го направили с човек, с който сте във връзка, или по-скоро бихте опитали с непознати?

Cappa
03-27-2020, 06:45
Не съм правила никога и не бих правила гнусно ми е а и не обичам да деля :)

xXxAngerfisTxXx
03-27-2020, 08:03
Подкрепям Cappa... Гнусно е...

Mary_D
04-01-2020, 10:31
Защото не знаете какво изпускате! ;)

anastacia89
04-02-2020, 18:10
Не съм правила, но бих опитала. Само че с двама мъже.

Mary_D
04-03-2020, 21:24
Не съм правила, но бих опитала. Само че с двама мъже.

Някой иска сандвич !!! :D

anastacia89
04-04-2020, 19:14
:D

Mary_D
04-05-2020, 12:22

Хвърли си едно око на личните ;)

RiB
04-10-2020, 22:11
колкото повече разочарования оставям зад гърба си, толкова повече не ми пука вече... преди бях върл противник, сега вече ми е все тая

Kia_Sportage
04-14-2020, 11:29
Как няма да иска!?То е уникално!С един приятел преди време правихме 3-ка с негова позната...Беше просто ... феноменално...Най-якия секс в живота ми...Мацката просто откачи от кеф....

lili-ton
04-14-2020, 14:31
Направих тази грешка, с двама приятели. Беше провал. Дори не стаигнахме до края, изгоних ги. След това вече не бяхме приятели, и те между тях също. Съжалявам за случилото се. Съжалявам още повече, че си развалихме приятелството. Не си заслужаваше.

Kia_Sportage
04-16-2020, 19:22
Може би не си попаднала на подходящите партньори.При нас беше супер.Но първо мацката я оправяхме анално доста време и накрая беше DP то.Просто върховно.Е да стига другите хора да са печени.При нас беше всичко ОК.С другото момче бяхме добри приятели а мацката бе негова позната.Може би го има и фактора,че на нея и харесваше много аналния секс.Знам ли?!Говорил съм с много приятелки и на голяма част от тях това е една от фантазийте в секса.Какво не стана при Вас?

Mary_D
04-17-2020, 05:12
Аз мисля, че всичко е в главата. Имаш ли нагласата и мисленето няма проблем ще ти хареса. Ама зпочнеш ли да мислиш ми после как ще , ми докато ме чукат как ще е, ми дали ще ми хареса ще бъде фарс!

Kia_Sportage
04-17-2020, 20:35
То повечето са така .. тръдно се навиват първия път ... После е ... Като с първия път изобщо .... Лошо няма свеки сам си преценява но ... Какво изпуска само ....

reni12
04-24-2020, 07:31
Замисляла съм се, като сексуална фантазия. Не мисля, че съм толкова разкрепостена, да го направя в действителност.

RedArmy
04-29-2020, 17:28
Гнусна история.. Жената не се споделя с други.

KASAPA
04-29-2020, 17:30
Гнусна история.. Жената не се споделя с други.

Коя жена бе? Оная еднодневката от купона/бара или гаджето?

RedArmy
05-02-2020, 01:50
Коя жена бе? Оная еднодневката от купона/бара или гаджето?
Разбира се, че гаджето. Тя оная от заведението/бара, за да е тръгнала да спи веднага с теб, е ясно каква е.

zineda
05-03-2020, 20:14
Пробвал съм веднъж аз и мой приятел с едно момиче, и нямам търпение да опитам и сам с две жени ....

KASAPA
05-04-2020, 11:28
Пробвал съм веднъж аз и мой приятел с едно момиче, и нямам търпение да опитам и сам с две жени ....

Вземи си и бира! Много е яко!

Грозния
05-04-2020, 18:15
МодераторКИте пак са ми изтрили мнението, но нищо - аз пак ще го напиша!

Преди време запитах модераторКИте (публично) какво са са завършили, но те не ми отговориха!
Щом са наети тук на заплати, предполагам че е PR или журналистика. Използвайки фейк-профили, пускащи нескопосани фейк теми, съшити с бели конци, като в същото време с истинските си профили се крият като мишоци, доказаха че са некадърни дори в собствената си професия :? !

В предишния ми пост направих паралел между толерирането на фейковете и ролята на модераторКИте, но е бил изтрит! Не опроверган, а изтрит! Това може да означава само едно - казаното от мен е било истина, която обаче е неудобна за тях!

П.С. Не си правете труда да триете, аз ще си го копирам това и ще го поствам докато аз реша 8) !

banichko
05-05-2020, 15:05
Привет и от мен.
Аз лично не съм правил, но бих опитал. Само че за начало по-добре би било да сме двама мъже с едно момиче. Просто не зная дали с 2 жени бих се справил, пък ако съм с някой приятел някакси по-лесна ми се вижда работата.
Разбирам, че много хора го приемат за гнусно и то може би е против природата ни, но аз лично мисля, че би било ОК.

Iviv23
05-11-2020, 17:46
Не, тва би било гадно. Предлагали са ми разбира се, обаче отказах. Не е проблем да спя с 2ма различни докато съм необвързана. Проблем е когато става наведнъж, а и не мисля, че в здравословно, нито пък хигиенично.

reni12
05-12-2020, 08:19
Очевидно е, че е гнусно и нехигиенично. Гледахме едно предаване късно вечерта, Табу, за една американка. Живее с двама мъже, по-малки от нея. Не казаха много интимни подробности. Само, че тя рядко прави секс само с единия мъж. Най-често с двамата. Явно предаването ни въздейства, и с гаджето ми правихме страхотен секс! Дори включихме и вибратора, за двойно. Но само до там ми стиска да стигна. Обичам приятеля си и не искам да му изневерявам. А и самата идея, да ме помпят двама непознати, никак не ме привлича.

Iviv23
05-12-2020, 15:00
Замисляла съм се и аз да си взема вибратор, ама то не е ли като да правиш тройка пак ако включиш и партньор? Пък и аз отзад не искам още. Сподели как го ползваш и какъв модел е горе долу. И също така доставя ли необходимото удоволствие...

Грозния
05-12-2020, 18:19
https://en.pimg.jp/029/188/112/1/29188112.jpg

reni12
05-13-2020, 07:55
до Iviv23 Ние за това включихме вибратора, все едно правим тройка- вибратора отпред, приятеля ми ... на другото място. Но това само веднъж сме го правили. Бяхме се разгорещили много. Вибраторът ми е най-обикновен, силиконов, имам го отдавна. Ползвала съм го когато не съм имала връзка. Рядко се сещам, че изобщо го имам. Мога да го подаря на някой, ако не ме е срам.

banichko
05-13-2020, 14:05
Е сигурно няма да е като с мъж това с вибратора, ама аз съм чувал, че всяка жена си има такава играчка. Сексшопове иначе бол. Ако те е срам купи си онлайн, ама втора употреба недей де. Аз съм ползвал за разни лубриканти един и за други работи, но за вагини и вибратори не съм запознат. Виж още (https://cleopatrabg.com/) в този сайт. Сигурен съм, че ще намериш нещо. Иначе Рени е описала добре - силиконов и отпред...

Mary_D
05-15-2020, 19:08
С вибратор не знам, не съм правила и сандвич. Правила съм тройка, но съм 50% девствена. Та сега и майка като смекчи мерките, може и сандвич да опитам.

lili-ton
05-21-2020, 09:02
На някои може и да им харесва, но аз съжалявам, че опитах. Подадох се на хормоните, не на здравия разум. И т.нар. сандвич, се разми в едно нагласяне напред- назад, на единия му спадна, аз стоя и чакам, питах се в каква нелепа ситуация се поставих. После за кратко се получи. Но като цяло, за мен това с двойното беше по-скоро досадно, отколкото приятно. Няма да повторя! Отделно, че си развалихме приятелството.

Kia_Sportage
05-22-2020, 09:47
На някои може и да им харесва, но аз съжалявам, че опитах. Подадох се на хормоните, не на здравия разум. И т.нар. сандвич, се разми в едно нагласяне напред- назад, на единия му спадна, аз стоя и чакам, питах се в каква нелепа ситуация се поставих. После за кратко се получи. Но като цяло, за мен това с двойното беше по-скоро досадно, отколкото приятно. Няма да повторя! Отделно, че си развалихме приятелството.

Не си попаднала на подходящите...Ние кат го правихме моя приятел легна и мацката се качи с лице към него.Аз бях в дупето и ... от началото докато свикне тя,той не мърдаше изобщо.Само аз се движех леко и след кат тя свикна и се отпусна се започна истинското .... Може би пичовете са били без опит или просто много им е била възбудада

Kia_Sportage
05-22-2020, 09:49
50% вика...?Кое е девствена?

Mary_D
05-22-2020, 11:00

Сещай се де :D

zineda
05-23-2020, 20:57
ха ха 50% девствена :D :D :D все тая за всеки мъж си достатъчна щом даваш дупето и лапаш с кеф :D другото си е за теб и твоя кеф :D

KASAPA
05-25-2020, 04:22

Че са и разбили задния двор бе ,мен! Тва ся било последно писък на секс модата!

amatorium
05-28-2020, 21:16
Първата ми тройка беше малко спек, защото беше с гаджето на един приятел. Следващата обаче беше с една приятелка и една непозната. От тогава разбрах, че тройките са психология, в която всеки си е в различна приказка и търси тазлично нещо. Не просто секс между трима. Има правилни и неправилни тройки, но това е индивидуално! 8)

KASAPA
05-29-2020, 11:09
Първата ми тройка беше малко спек, защото беше с гаджето на един приятел. Следващата обаче беше с една приятелка и една непозната. От тогава разбрах, че тройките са психология, в която всеки си е в различна приказка и търси тазлично нещо. Не просто секс между трима. Има правилни и неправилни тройки, но това е индивидуално! 8)

А ве брат ти на философия го обърна тва бе мен..!?! Мухахаха

Hiseld
11-05-2024, 07:13
geometry dash breeze (https://geometrydashs.io/geometry-dash-breeze)ха ха 50% девствена :D :D :D все тая за всеки мъж си достатъчна щом даваш дупето и лапаш с кеф :D другото си е за теб и твоя кеф :D
:) :)