View Full Version : Има ли как .. ??
ObliviousOverdue
03-16-2020, 18:07
Здравейте. С приятеля ми сме заедно от 5 месеца всичко върви добре и нещата вървят към секс. Онзи ден бяхме в тях и имаше натискане, целувки, игра с пръсти.. само това до секс не се стигна все още. Искам да кажа че аз спазвам много силни и строги хигиенни навици . Но приятеля ми и той е чистоплътен но като че ли понякога забравя да си измие ръцете както трябва . Въпроса ми е възможно ли е при любовна игра докато ми е бъркал с пръст да ми е вкарал коронавируса? Моля ви без нападки и негативни коментари, питам сериозно. Аз постоянно се къпя мия си ръцете и винаги имам антибактериален гел и дезинфектант. Също така да попитам предвид създалата се ситуация дали не е по-добре да изчакаме със секса? Много се притеснявам . Ще чакам вашите мнения. Мерси
fire_magic
03-16-2020, 21:26
Ами едва ли ти в вкарал коронавируса ама като го знаеш, че не си е измил ръцете няма да му даваш да ти бърка... Преди това ще го накараш да си ги измие и толкова. :D
На около 25 години си, ходите от 5 месеца и един секс не сте правили до сега. Какво си намислила? :D
Профил от преди 5 години с 3 мнения, пуска малоумна тема сега...
https://en.pimg.jp/029/188/112/1/29188112.jpg
Хахаха това вече е параноя :D
Не не е възможно
Да, възможно е. Новият световен ред прикрива това, за да може да се намали населението.
Според мен не е възможно. Нали уж се вируса влиза през очите, носа и устата. Така че споко си действайте.
Ама как...може...Особено през задника! За какво мислите хората купуват тоалетна хартия в промишлени количества!? :D :D :D