Влез

View Full Version : Помощ отчаяна съм

Ani7878
04-09-2020, 17:26
Здравейте, дами.. Много съм притеснена за това си направих регистрация тук. Бременна съм 5г.с. Първа бременост ми е, около вируса едва намерих гинеколог, който да ме прегледа. Прегледа ме каза, че всичко с бебето е нормално, но имам "раничка", после било според него начален стадий на рак на шийката на матката. Пусна ми изследвания, но докато излезнат резултатите ще умра от притеснение. Моля за мнение и съвети, ще пост-на снимка на това което се видя на прегледа, какво е според вас https://aslpic.com/S6fI

BlacklaslalNigga
04-19-2020, 12:10
Има злокачествен и не злокачествен рак, също и други варианти, т. е. не задължително да е рак. Затова се прави изследването, за да се разберат подробности относно "раничката".
Няма от какво да се притесняваш, както за дето си и за теб. Да си знаеш, от притеснение хора се разболяват, така че спести си единия стрес, или най малкото не си го създавай сама, щото след 4 месеца, те чака нещо уникално и скъпоценно, което си усещаш и сега, наслаждавай му се :)

Unfathomable
04-30-2020, 10:38
Много важно за теб и бебето сега е да не си изложена на стрес или такъв, който ти самата си го създаваш.

RedArmy
04-30-2020, 14:01
Съгласен съм с Unfathomable, не съм лекар, но според мен е по-страшно да си стресирана, това влияе негативно и на бебето. По-добре е да потърсиш и второ мнение, а защо не и трето. Просто се успокой, не се самонавивай. Желая ти всичко да е наред. Понеже майка ми е медицинска сестра, доста пъти ми е казвала, че докторите не поставят винаги правилната диагноза, а и са доста склонни да преувеличават, не трябва да изпадаш в паника веднага. Успокой се! Тъпо звучи, но се опитай да гледаш по-позитивно. Всичко ще бъде наред.