PDA

View Full Version : Страпон

terryi1212
07-16-2020, 22:29
Пробвал ли е някой?

belphegor
07-25-2020, 23:06
да

IvanPenev1
04-12-2021, 12:42
аз съм пробвал - доста помага при слаба ерекция

diskreten
08-02-2021, 10:42
И аз съм пробвал.
Лично мен доста ме кефи.

veselinizmir
08-03-2021, 10:28
Аз не съм пробвал стапон досега винаги съм си мечтал някоя красива жена да ме почука малко отзад да ми вдигне ерекцията малко повече де и после да я чукам.

veselvesel
08-04-2021, 17:56
Преди смятах, че страпон е начин да си вдигна ерекцията , за да чукам, но истината е, че рядко се срещат толкова сексуално освободени жени иначе е педалско. Изобщо това не е начина да се вдигне повече ерекцията, това обърква тялото попринцип. Повече кардио тренировки да стягат задника и мускулите там, с които се вкарва инструмента. Това и след това да не си сменяш мнението често или изобщо , ако е възможно. Младите хора експериентират факт е , но си променят мнението често по този начин, което усложнява нещата.

veselinizmir
08-04-2021, 18:01
Обърках се - никога не съм мечтал за такова нещо. Винаги съм искал Карина Николаева да ме обича истински дори и да направя грешка , тя да не ме е забравила та да мога да се върна при нея, да мога да се върна където се чувствах обичан и искан, където виждах истинския си дом. Самотата е лошо нещо и опасно. Винаги съм искал да имам по-голяма пишка , за да мога да задоволявам повече жените и да ме обичат и искат, та да мога да се нареча мъж.

jhoni
08-09-2021, 06:55
Аз не съм пробвал стапон досега винаги съм си мечтал някоя красива жена да ме почука малко отзад да ми вдигне ерекцията малко повече де и после да я чукам.

Disney plus apk is a fantastic streaming platform of the best stories. You can enjoy unlimited entertainment content using Disney plus application on your android or iOs. Disny plus apk (https://supermodapk.com/disney-plus-apk/url)

richardd
08-17-2021, 15:49
И ја бих волео да пробам ово, али чини ми се да моја жена неће разумети ово, она уопште не воли разне сексуалне играчке. Не знам шта да радим у овој ситуацији.