PDA

View Full Version : Най-добрият приятел на гаджето ми ме привлича сексуално

Nelito97
08-11-2020, 12:23
Здравейте! Аз съм на 21 и от година и половина имам приятел. От самото запознанство с него,той ме запозна с най-добрият си приятел,с който се сприятелихме много бързо. След шестият месец от връзката ни,той поиска да се разделим,защото не бил много сигурен в нея. През този период най-добрият му приятел беше постоянно до мен,и се шегувахме ,дори с сексуални закачки. Не съм сигурна но може би от там започнах да изпитвам такова привличане към него,но то е само сексуално,без никакви други чувства. Всичко това спря когато се събрах отново с приятелят ми,а той също си намери приятелка . Проблема ми е следният: Чувствам се щастлива с него,но когато се видим с най-добрият му приятел , започвам да си мисля разни неща. Знам ,това е грешно ,и лично на мен много пъти ми е ставало гузно когато си го помисля, но искам съвет как да спра. Да спра ли да излизам с компанията им или? Защото наистина ми е гузно,и се чувствам все едно изневерявам на приятелят ми. Благодаря за съветите предварително!

TrollFactory
08-11-2020, 13:50
Когато правите фейк теми обръщайте внимание и на подробностите/детайлите. Например никнеймът на авторката индикира набор 97, а пише, че е само на 21, а в момента би трябвало да е минимум на 23! И второ, една тема със сигурност е достатъчна. Няма нужда да пускате по две. Имам чувството, че активирахте фейковете след прощалната тема на Грозния от вчера и болезнената му прогноза, че форумът се е запътил към "Орландовици". Но ако ще си играем все пак на "истински потребители", тогава бих написал, че е въпрос на малко време преди "Нелито" да изневери на приятеля си.

пс. Очакваме втори епизод! Интересно ми е какво ще съчините. Поне недейте да изоставяте историите така. :)

Nelito97
08-11-2020, 14:36
Защо "97" трябва да е година на раждане а не дата примерно? И защо смяташ че историята не е истинска? Не се заяждам питам нормално. Не смятам че ако историята ми не беше истинска щях да искам мнение. А относно това колко теми съм пуснала се извинявам.

TrollFactory
08-11-2020, 14:56
И аз не се заяждам. :) Коя дата е числото “97” и защо си се регистрирала преди цяла година и чак сега изведнъж си се сетила да пишеш?

Питам, защото дискутираме тези неща с редовните потребители от известно време насам. Прочети последната тема в “кофата” и ще разбереш.

А относно “проблема ти”, ами какво да кажа? Горкото момче... Въпрос на време е да му изневериш. Личи си. Дали ще е с този или с онзи, няма значение. Е, определено ще стане по-голяма драма, ако е с негов “приятел”, при това и “най-добър”. Поне скъсайте преди да почнеш да спиш с приятелите му!

alcoholic
08-11-2020, 20:21
Здравейте! Аз съм на 21 и от година и половина имам приятел. От самото запознанство с него,той ме запозна с най-добрият си приятел,с който се сприятелихме много бързо. След шестият месец от връзката ни,той поиска да се разделим,защото не бил много сигурен в нея. През този период най-добрият му приятел беше постоянно до мен,и се шегувахме ,дори с сексуални закачки. Не съм сигурна но може би от там започнах да изпитвам такова привличане към него,но то е само сексуално,без никакви други чувства. Всичко това спря когато се събрах отново с приятелят ми,а той също си намери приятелка . Проблема ми е следният: Чувствам се щастлива с него,но когато се видим с най-добрият му приятел , започвам да си мисля разни неща. Знам ,това е грешно ,и лично на мен много пъти ми е ставало гузно когато си го помисля, но искам съвет как да спра. Да спра ли да излизам с компанията им или? Защото наистина ми е гузно,и се чувствам все едно изневерявам на приятелят ми. Благодаря за съветите предварително!

Онзи ако му е приятел няма да стане нищо ама боклуци бол. Пък вече ти дали ще постъпиш курвенски си е твой избор. Не си виновна че те привлича това е нормално все пак не си от камък и е нормално да те привличат и други хора. Но ти избираш дали да се отдадеш на първичните ти инстинкти и да си прецакаш връзката. :)

inewton
08-12-2020, 06:53
Кога хората станаха толкова порочни. По царско врѣме не бѣше така.

KASAPA
08-12-2020, 11:47
Здравейте! Аз съм на 21 и от година и половина имам приятел. От самото запознанство с него,той ме запозна с най-добрият си приятел,с който се сприятелихме много бързо. След шестият месец от връзката ни,той поиска да се разделим,защото не бил много сигурен в нея.

Това не го разбирам! Кой с коя НЕЯ се е разделил? Пишеш от първо лице, а изведнъж...

Иначе веднъж се живее! Еби го и бягай!

Nelito97
08-12-2020, 13:10
Когато казвам нея,имам впредвид връзката ни

Nelito97
08-12-2020, 13:12
Аз не бих му изневерила, и съм сигурна в това. Нито най-добрият му приятел ще направи нещо,нито аз. Въпроса е че се е случвало да си мисля за това,и после ми е ставало гузно.

alcoholic
08-12-2020, 21:18
Аз не бих му изневерила, и съм сигурна в това. Нито най-добрият му приятел ще направи нещо,нито аз. Въпроса е че се е случвало да си мисля за това,и после ми е ставало гузно.

Е ти какво очакваш млад човек си и е нормално чисто физически да те привличат и дурги хора но ти избираш дали да се отдадеш на първичните си инстинкти

Nelito97
08-13-2020, 09:34
Оо, нима? Кого се опитваш да излъжеш? Нас или себе си? :?

По всичко си личи, че човек не трябва да ви оставя и за минута заедно! Сексуалните закачаки какво са, ако не намеци за секс? :? Да не говорим затова и, че онзи негов "приятел" ги пуска точно, когато сте били разделени, което значи, че е планирал да те мине без да му мигне окото за "приятелството" им тъй като точно при раздяла жените са най-податливи. Отделно онзи, "приятелят ти" не е много читав щом те е късал. Един Бог знае и той какви схеми е вършил, защото поне за момче не е много нормално да си прави някакви експериментални раздели. Това "не съм сигурна в чувствата си затова искам да се разделим за кратко" е типично женска манипулация, когато момичето иска да тества друг клон. Прави си сметката за твоя приятел. В обобщение: И двамата не са читави. Единият като приятел, а другият като гадже. А ти, ако имаш някакво себеуважение няма да се оставиш да те подмятат като обща в тази "компания", макар и да го правят зад гърба един на друг. Ако не си разбрала какво ти казвам, прочети внимателно няколко пъти, за да вникнеш в смисъла!

Не се опитвам да лъжа никого. Щом съм започнала връзка , ще си седя с него до последно. Никога не съм мислила да го зарежа,или да му изнервя. Споменах и че тези закачки,бяха когато и двамата не бяхме обвързани. Сега човека си има приятела,а аз съм си продължила моята връзка. Оставали сме само аз и той,но нищо не се е случвало. За него сигурно дори това е минало,все пак беше преди година,но аз все още го мисля понякога. Другото което е, съгласна съм с това , че не е читав като приятел.Приятелят ми също не е ,защото ми го е доказвал милион пъти,но въпреки това съм свикнала с него.Обичам го много и няма да го нараня по никакъв начин. Исках просто мнение,защото все още понякога мисля за това,и ми е гузно.

TrollFactory
08-13-2020, 12:14
Тема на същата потребителка преди 1 година:

Проблемът ми е следният. Аз съм на 24 години и с моят приятел решихме да го направим след събиране с колегите от работа. Та всичко беше наред докато не разбрахме че сме забранили пениса му. Проблема е че го правихме без предпазни средства и кръвта от пениса му беше попаднала в мен.Въпроса ми е какво може да се случи защото кръвта не беше никак малко и искам някакво мнение преди да отида на лекар. Четох някои статии в които пишеше че ако кръвната група е несъвместима може да има големи рискови фактор. Бих искала някакъв съвет защото се притеснявам доста. За 3 години сме го правили без и никога не е имало проблем. Благодаря предварително!

И мнението й в тази тема година по-късно: :?

Къде се губят 3 години разлика? Авторката да не би да е се е смалила възрастово за една година при това с цели 3? :? Научете се да обръщате внимание какви профили съживявате!

А аз официално си изтривам последните мнения, които мога в темата, защото се почувствах тъпо, че си пиша с някое франкенщайново творение!

До кога, уважаеми (знаете кои), ще ни баламосвате с фейкове?

Nelito97
08-16-2020, 17:57
Виждам ,че от самото начало имаш някакъв проблем с мен. Видях че си се заяждал/а и с други потребители. По принцип говоря на Вие, но след като си решил/а ,ще мина на ти. Не знам какъв проблем имаш със мен,и с останалите потребители. Аз не съм споделяла историята си,за да ме съжалявате. Споделих я за да получа мнение. В самото начало ме попита защо имам профил от години ,а пиша чак сега. Сам/а се обеди че съм писала и преди,и съм изказала 1-2 мнения по проблемите на други хора.

Nelito97
08-16-2020, 18:04
Другото е, че да, има разлика в годините ми ,но мисля че питаме тук за мнение,защото ни е срам да говорим за проблемите си с хората очи в очи. Имам впредвид, че тук никой не знае кой се крие зад този профил,и е нормално хората да казват различни години или различни имена. Правим го с цел да сме анонимни. Виждам че напираш да знаеш коя съм. Добре аз съм на 19 години. Как смяташ , че хората ще приемат проблемите ми за нормално ,след като съм лапе? Ако толкова ти е проблем добре. Сменям годините на самата тема и готово. Тук сме за да си даваме съвети и да изказваме мнението си . Не сме тук за да се заяждаме и да правим на проблем това и онова. Последното което ще кажа е: Историите са реални,и ако на някой друг му е проблем че съм "излъгала" за годините си , се извинявам

Nelito97
08-16-2020, 18:05
Слушам какъв е следващият ти проблем към мен! :)

Nelito97
08-16-2020, 19:10
Това е страница за споделяне на проблеми,нека не я превръщаме в страница за създаване на такива

ArchMax
09-10-2020, 16:46
Туй "веднъж се живее" води то психически травми след време.
Реално ако си на 21, значи имаш още малко време да си походиш свободно насам-натам, без да го мислиш толкова. Ако връзката не е кой знае колко сериозна, значи не бих казал, че е задължително да се ограничаваш. Въпросът тук опира до това как ти самата усещаш връзката си.
След една раздяла и после събиране ми е малко трудно да повярвам, че е супер яката връзка.
п.п Ако все пак смяташ да се изчукаш с приятеля на гаджето ти, гледай да не го направиш грозно и да ги скараш. По-скришом и си трайкай.

Mary_D
10-15-2020, 15:36
Чука ли го? Аз ако бях на твое място при така създадените обстоятелства бих го направила.