View Full Version : Защо западна форума?
Не съм влизал тук от 2013-та година сигурно и оня ден си спомних за ника на Мачока, дори не се сетих от кой форум е, чак като влязох днес и видях темата за него и се сетих. Та какво е станало с форума и коя година западна? Забелязвам, че аз като спра да посещавам някой форум и рано или късно го закриват или запада. :D
Fisherman
03-11-2022, 17:46
Хората които пишеха тук,вече нямат свободното време да влизат всеки ден.Изпожениха се,имат деца,кариера и така нататък.
Младите не се интересуват от форуми и няма кой да запълни местата на хората,които вече не пишат тук.
Така си обяснявам аз нещата.
Здравейте колеги,
Току-що си направих акаунт и съм мераклия да си пишем...(ако на някой му се занимава)
KumchoValcho
04-01-2022, 12:03
Сигурно защото спрях да влизам. То на мен се крепеше цялата интрига тука
Еми, аз попринцип съм новичка тука. Ама съм влизала ей така в сайта да разглеждам. Пише се, не толкова често, но все пак...
Еми, аз попринцип съм новичка тука. Ама съм влизала ей така в сайта да разглеждам. Пише се, не толкова често, но все пак...
zdr bepce kp? ASL?
LoveChocolate
04-30-2022, 18:28
Този форум е станал като призрачен град
NosferatYY
11-05-2024, 20:40
Хората които пишеха тук,вече нямат свободното време да влизат всеки ден.Изпожениха се,имат деца,кариера и така нататък.
Младите не се интересуват от форуми и няма кой да запълни местата на хората,които вече не пишат тук.
Така си обяснявам аз нещата.
Не е вярно, мек. Хората спряха да влизат щото аз спрях да храня теб. Те затова идваха. Да гледат сеира как те храня с големи паламарки
NosferatYY
11-05-2024, 20:40
Сигурно защото спрях да влизам. То на мен се крепеше цялата интрига тука
Приписваш си мои заслуги, лице. Аз бях вожда шеф тука, всички ми се кланяха, а който беше срещу мен му докарвах PTSD
NosferatYY
11-05-2024, 20:42
Този форум е станал като призрачен град ������
Ще го възродя. Дай ми една седмица. Ей ся ше дойдат всички с които бийфих и стават нещата. Само мекия гладък рибата г-н Фиш да дойде и стават нещата