Влез

View Full Version : Да се запознаем, да побъбрим небивалици

you against me
12-16-2023, 20:35
Здравейте, хора!

Не съм се логвала от години в този форум, а ми е една от онези вечери, в които искам да побъбря с непознати за нещата от живота. Та, затвориха ми и omegle и съм съвсем на сухо, хи-хи. Голяма част от вас ще ме помислят за откачалка, но понякога работеше. И освен sex чатове, имаше и друг тип разговори. Вие как сте с онлайн общуването? Какви анонимни профили имате? Имате ли си онлайн тайно community?

haritov
12-17-2023, 17:35
От секс чатове не ми остава време за друго :cool:

bmwsasho
12-28-2023, 07:53
Какви анонимни профили, моят е достатъчно анонимен :D

bijou
05-24-2024, 07:50
Здравейте, хора!

Не съм се логвала от години в този форум, а ми е една от онези вечери, в които искам да побъбря с непознати за нещата от живота. Та, затвориха ми и omegle и съм съвсем на сухо, хи-хи. Голяма част от вас ще ме помислят за откачалка, но понякога работеше. И освен sex чатове, имаше и друг тип разговори. Вие как сте с онлайн общуването? Какви анонимни профили имате? Имате ли си онлайн тайно community?

И аз сега се логвам за прът път от поне 5 години :д и ми е тъжно, че замря този форум, много го обичах на времето.
С общуването иначе съм идеал, преди време имах много анонимно онлайн комюнити, сега май вече не - въпреки че никой не ме познава лично от този форум :д

Niki4a06
06-02-2024, 17:01
Преди година и 1-2 месеца случайно попаднах на една тема в този форум и си рекох "Що да не си направя и аз регистрация?" и така. Иначе като гледам по-стари теми оставам с впечатлението, че тогава Тийнпроблем е имал масова активност, но с течение на времето "измря". И дано се съживи скоро.

NosferatYY
11-05-2024, 18:01
Преди година и 1-2 месеца случайно попаднах на една тема в този форум и си рекох "Що да не си направя и аз регистрация?" и така. Иначе като гледам по-стари теми оставам с впечатлението, че тогава Тийнпроблем е имал масова активност, но с течение на времето "измря". И дано се съживи скоро.

По мое време 2013-2014 бяха последните активни години. Имаше много драма тогава около мен. След "пенсионирането ми" - всичко умрЕ окончателно

NosferatYY
11-05-2024, 18:02
От секс чатове не ми остава време за друго :cool:

Голям маняк ! Не си ли намери жена ве

diskreten
11-26-2024, 12:29
Да.
За съжаление затвориха Omegle-то :(

За да отговоря на въпросът ти: Имам 2-3 контакта от omegle и общувам предимно с тях.